paramorelover Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 12:02 ja ise nie martwię u nas dzisiaj chłopcy po domach moich koleżanek jeździli a u mnie nie byli bo mieszkam daleko na takim zadupiu i nikogo u nas nie ma tata sie w takie zabawy nie bawi no a somsiadów nie mam tak że dziewczyny ! najlepiej mieszkać na zadupiu gdzie nikogo nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
arianav Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 13:01 He he he Ja oblałam już kilka osób ale jeszcze nikt nie dał rady oblać mnie A jak u Was>? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 09.04.12, 13:21 Ja siedzę cały dzień w domu, już raz 'koledzy' rano do mnie dzisiaj przyszli ale nie otworzyłam i oddelegowałam mamę żeby poinformowała ich, że śpię XD Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladaaa__ Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 13:27 nie mam zamiaru wychodzić z domu ... za zimno jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
youlovme Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 14:15 Ja jestem od rana w domu, i nie zamierzam wychodzić na dwór! Poza tym Lany Poniedziałek niby trwa przez cały dzień, ale przyjmuje się że oblewa się do godz.12:00. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Lany Poniedziałek . 09.04.12, 14:56 Ja to siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę i nie zostałam jak na razie oblana przez nikogo ja tam się nie bawię w te oblewanki . Odpowiedz Link Zgłoś
miley500 Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 15:19 Ja wyszłam jedynie do kościoła. Wolę nie ryzykować. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 16:22 Jeżeli o mnie chodzi to nie zamierzam dziś wychodzić z domu bo nigdy nic nie wiadomo .. jeżeli rodzina do mnie przyjdzie to nie stawiam oporów bo nie mam i tak gdzie uciekać więc jest mi to obojętne a woda może wyschnąć Odpowiedz Link Zgłoś
mlecyk_mine Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 16:22 Brat i kuzyna kontra ja i kuzynka wygrali oczywiście chłopaca ;/ haha BYŁO DUŻO ZABAWY ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Lany Poniedziałek . 09.04.12, 16:30 Ja dziś myłam włosy , czy to się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_94 Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 18:31 Mnie oblano.! Ale raz. I był to mój chłopak.! Ile było śmiechu masakra.! ;pp ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Re: Lany Poniedziałek . 09.04.12, 23:36 Lany poniedziałek bez oblania wodą?? To nie lany poniedziałek. Ja się dziś przebierałam 5 razy. A kto mnie oblał uuuuuu dużo tego było : kuzyni, wujkowie, ciocie, koledzy, brat no i oczywiście dziady no bo co to byłby za śmingus dyngus bez oglądania i zostania oblanym przez dziady ) Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Lany Poniedziałek . 10.04.12, 12:09 Taaa, u mnie wczoraj, czyli w Lany Poniedziałek właśnie, było minus 4 stopnie(!!!), tak więc na dworze nikt nie lał, zostałam tylko oblana przez moich kuzynów w domu, ale za to tak, że musiałam suszyć włosy i się przebierać. xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Lany Poniedziałek . 14.08.12, 23:53 nie bawią mnie takie zabawy i gierki typu lany poniedziałek bądź też prima aprils Odpowiedz Link Zgłoś