dariija 04.04.12, 16:26 hej, macie jakieś sposoby na suche pękające usta? ; ) z góry dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedyna_taka Re: usta. 04.04.12, 17:14 no poszukaj sb jakiejś dobrej pomadki . z bebe są dobre na suche usta.. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: usta. 04.04.12, 17:42 pomadka, szminka lub jakiś błyszczyk. dobrze jeśli będziesz delikatnie nawilżać językiem :p Odpowiedz Link Zgłoś
zuziafuzia CARMEX ! ;) 04.04.12, 18:08 serio, mi pomaga a miałam baardzo wysuszone. Ja stosuję głównie na noc, bo w dzień dziwnie się z nim czuje na ustach i naprawdę polecam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
thevampire no jasne ;) 05.04.12, 23:26 Ja używam zwykłego kremu nivea Wierz mi, że bardzo pomaga, wystarczy na noc sobie posmarować < na początku kładłam trochę więcej> a po nocy usta są mega gładkie Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 :) 05.04.12, 18:12 smarować kremem Nivea (tym zwykłym) na noc - po jakimś tygodniu efekt super a na dzień to jakakolwiek pomadka, byle często smarować i nie zlizywać Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: usta. 05.04.12, 23:04 Pomadki z Nivea i bezbarwne i z połyskiem xd Ostatnio jest taka z witaminą C bardzo ładnie pachnie i nadaje ustom różowy delikatny kolorek jest jakaś nowa od jesieni ja ją kupiłam za 10 zł na jesieni xd i nawet dobra i pięknie pachnie . Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: usta. 05.04.12, 23:25 dobra pomadka pielęgnacyjna i malowac nią usta po każdym posiłku , wychodząc na dwór i wogóle kiedy czujesz że nie masz jej na ustach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: *______* 07.04.12, 13:25 pomadka ochronna. zawsze staraj się mieć nawilżone usta. Odpowiedz Link Zgłoś