miodowa 19.04.12, 20:07 Wiecie nie mam facebook' a i szczerze nie chce miec. Ale czy nie będą się śmiac? Spotkałam się z takim zachowaniem. masz fb ? nie. dziwna jesteś. Hmmm... a może ktoś z was też nie ma? :\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia3486 Re: Facebook - nie mam! 19.04.12, 20:13 Ja też nie mam, i żyję. U mnie w szkole duzo osób nie ma fecebooka, a jestem w gimnazjum . Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: Facebook - nie mam! 19.04.12, 20:14 Ja też nie mam fb, jakoś mnie do tego nie ciagnie. Ale może kiedyś w koncu założę, zobaczymy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Facebook - nie mam! 19.04.12, 20:17 Kiedyś miałam, ale mi się znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 10:12 Ja również nie mam, nie jest mi potrzeby. To nic dziwnego. Pozerskie nastolatki myślą, że są fajne bo mają facebooka. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 19:04 Znam sporo osób, które uważają "Nie ma facebooka? oO jak to?" itp. A to takie dziwne? Ja sama mam, ale naprawdę nie spędzam na nim całego dnia, a pojawiające się we wszystkich gazetach i telewizji tematy o fb są już nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
missrainbow Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 19:38 ja mam i w sumie powiem że po prostu przydatny jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Facebook - nie mam! 20.04.12, 19:41 Hah. Nie wiem po co tu weszłam skoro ja również mam FB. Ale głównie z powodu żeby mieć kontakt ze znajomymi oraz ze szkoły ze stanów Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 19:57 też nie mam. jak komuś zależy żeby poznać się i zagadać, to podejdzie w realu. nie potrzebuję fejsa do szczęścia, nie chcę się od niczego uzależniać. jak mi faktycznie czegoś pilnie potrzeba to loguję się na przyjaciółkę albo brata. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 20:11 Mam ale prawie z niego nie korzystam. Większośc moich znajomych ze szkoły potrafi złapac z kimś kontakt tylko przez FB Odpowiedz Link Zgłoś
sekai. Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 20:55 Również go nie posiadam, niepotrzebny mi do szczęścia. Nie śmieją się ze mnie, co najwyżej są troszku zdziwieni. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Facebook - nie mam! 20.04.12, 21:35 i bardzo dobrze, że nie masz. facebook to straszny pożeracz czasu. chociaż ja nie mogę się go pozbyć. dzięki niemu utrzymuję kontakt z paroma osobami z innych krajów, i to chyba jedyny plus tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
crystaleyes Re: Facebook - nie mam! 22.04.12, 21:57 Osobiście niedawno usunęłam swoje konto, ale jakoś żyje Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Facebook - nie mam! 23.04.12, 15:32 Ja też nie mam Facebooka i jakoś żyję. Do szczęścia mi on nie jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
pat1111 Re: Facebook - nie mam! 23.04.12, 16:04 ja mam fejsa, ale nie widzę nic złego w tym, że się go nie ma. bez przesady, to tylko kolejny portal... a masz jakieś inne konta? nk czy fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: Facebook - nie mam! 23.04.12, 16:52 Wkurza mnie już to całe podniecanie się Facebookiem w internecie, telewizji. Zawsze słysze tylko "Sprawdź na Facebooku", "Polub nas na Facebooku".Sam tekst "Lubię to" bardzo mnie denerwuje. Nie mam facebooka bo nie chce byc taka jak reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
miodowa Re: Facebook - nie mam! 29.04.12, 20:19 tak mam nk, fotkę miałam ale usunęłam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
idziunia Też nie mam, i co? :D 29.04.12, 20:37 Jak w temacie, nie potrzebne mi to, GG mi wystarcza. *-* Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Facebook - nie mam! 29.04.12, 21:06 Niestety mam, ale wchodzę tam tylko z powodu forum klasowego. Inaczej o niczym bym się nie dowiedziała. Nie uważam osób, które nie posiadają facebooka za dziwne. To raczej ludzie, którzy nie mogą bez niego żyć są dziwni. W ogóle się nimi nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś