Dodaj do ulubionych

Wakacje ! ♥

22.04.12, 17:43
Czy wy też już tak pragniecie wakacji ?
Jakie macie plany by nie siedzieć cały czas w domu ? wink
Obserwuj wątek
    • chilling Re: Wakacje ! ♥ 22.04.12, 17:57
      sama nie wiem surprised
      w poniedziałek załatwiam sobie kolonie: dwa tygodnie wakacji, reszte czasu nie wiem co bede robić pewnie spotykać się ze znajomymi , na swoją działkę pojadę i może na koleżanki. mam zamiar tez ksiązki poczytać poczytać ksiązki pewnie jakieś melange i ogólnie sobie bimbać big_grin
    • kotkaevita15 Re: Wakacje ! ♥ 22.04.12, 18:49
      Ja po prostu odliczam dni do wakacji! Nie mogę się doczekać. kiss kiss kiss
      Jeszcze nie mam żadnych planów.
    • xadax Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 12:02
      Taaak, już nie mogę się ich doczekać.
      ja planuję codziennie wychodzić ze znajomymi na pizze, spacery, ogniska, imprezy, granie w siatkę, nożną, rower, rolki, deske. Planuję również iść na jakiś zarobek i jechać nad morze. wink
    • lovewampires Re: Wakacje !  24.04.12, 16:56
      Chcę już wakacje ! .
      Plany ? . No mam , Imprezy , Rolki , rower , Bułgaria , Jezioro , do rodzinki .
      Już nie mogę się doczekać .! Ale myślę że , Piana Party w Bułgarii będą NAJLEPSZE !!
    • roswell Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 20:45
      O tak, wakacje <3 Szkoda, że koniec roku szkolnego dopiero na koniec czerwca. A na wakacje mam nadzieję pojechać nad morze i do rodziny - w górysmile Oczywiście nie obejdzie się bez imprez, ognisk i namiotów !
      • roxy11 Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 21:11
        Warszawa i Kraków.
        • magic1504 Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 21:39
          Spotykanie się z przyjaciółmi,czytanie książek i chciałabym pojechać na jednodniową wycieczkę do Krakowa lub innego miasta smile
    • mysiuniaxpp Re: Wakacje ! ♥ 25.04.12, 20:23
      narazie o planaych nie myślę. jedyne o czym teraz myślę to żeby był koniec tej pojeb szkoły i żeby były WAAAKKKAAACJEEEE ! <3
    • innocence_ Re: Wakacje ! ♥ 02.05.12, 22:55
      co jak co, ale w domu na pewno nie będę siedzieć. plany? plaża, kosz, ogniska, spacery. ogólnie to jak najmniej siedzenia w domu
    • elliot Wakacje  03.05.12, 18:33
      Londyn <3

A poza tym... może Woodstock? wink

Co ma być to będzie ^^ Na pewno rozmyślanie nad nową szkołą, ja już siebie znam wink
    • mesajahforever Re: Wakacje ! ♥ 03.05.12, 19:09
      Ja mam zamiar pojechac z rodzicami i ze znajomymi do Grecji<3
      Poza tym szykują się genialne melanże big_grin
      Chodzenie na plaże, wyjazdy z moimi trolami i wgl ! kiss
      • corellka Re: Wakacje ! ♥ 06.05.12, 03:51
        Czuje że te wakacje będa nalezały do tych bardziej udanych:
        - wyjeżdzam do Lloret De Mar w na poczatku lipca z kolonią od pracy moje taty, 2 tygodnie w Hiszpani.
        - obóz jeździecki, w każde wakacje szlifuje się w tym sporcie big_grin
        - ogniska, grille, nocowania z przyjaciółmi <właśnie spię u koleżanki>
        - moje urodziny, mam do tego duze plany.
        - i dużo, dużo, dużo...
        • agaa_ Re: Wakacje ! ♥ 07.05.12, 20:05
          Z niecierpliwością czekam na te wakacje! Planujemy z koleżanką jechac na obóz do Hiszpanii :3 Chciałabym, żeby te wakacje były specjalne, zero siedzenia w domu, może uda mi się coś wykombinować ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka