truskawaa13 22.04.12, 17:43 Czy wy też już tak pragniecie wakacji ? Jakie macie plany by nie siedzieć cały czas w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilling Re: Wakacje ! ♥ 22.04.12, 17:57 sama nie wiem w poniedziałek załatwiam sobie kolonie: dwa tygodnie wakacji, reszte czasu nie wiem co bede robić pewnie spotykać się ze znajomymi , na swoją działkę pojadę i może na koleżanki. mam zamiar tez ksiązki poczytać poczytać ksiązki pewnie jakieś melange i ogólnie sobie bimbać Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Wakacje ! ♥ 22.04.12, 18:49 Ja po prostu odliczam dni do wakacji! Nie mogę się doczekać. Jeszcze nie mam żadnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 12:02 Taaak, już nie mogę się ich doczekać. ja planuję codziennie wychodzić ze znajomymi na pizze, spacery, ogniska, imprezy, granie w siatkę, nożną, rower, rolki, deske. Planuję również iść na jakiś zarobek i jechać nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
lovewampires Re: Wakacje ! 24.04.12, 16:56 Chcę już wakacje ! . Plany ? . No mam , Imprezy , Rolki , rower , Bułgaria , Jezioro , do rodzinki . Już nie mogę się doczekać .! Ale myślę że , Piana Party w Bułgarii będą NAJLEPSZE !! Odpowiedz Link Zgłoś
roswell Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 20:45 O tak, wakacje <3 Szkoda, że koniec roku szkolnego dopiero na koniec czerwca. A na wakacje mam nadzieję pojechać nad morze i do rodziny - w góry Oczywiście nie obejdzie się bez imprez, ognisk i namiotów ! Odpowiedz Link Zgłoś
magic1504 Re: Wakacje ! ♥ 24.04.12, 21:39 Spotykanie się z przyjaciółmi,czytanie książek i chciałabym pojechać na jednodniową wycieczkę do Krakowa lub innego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Wakacje ! ♥ 25.04.12, 20:23 narazie o planaych nie myślę. jedyne o czym teraz myślę to żeby był koniec tej pojeb szkoły i żeby były WAAAKKKAAACJEEEE ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Wakacje ! ♥ 02.05.12, 22:55 co jak co, ale w domu na pewno nie będę siedzieć. plany? plaża, kosz, ogniska, spacery. ogólnie to jak najmniej siedzenia w domu Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Wakacje 03.05.12, 18:33 Londyn <3 A poza tym... może Woodstock? Co ma być to będzie ^^ Na pewno rozmyślanie nad nową szkołą, ja już siebie znam Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: Wakacje ! ♥ 03.05.12, 19:09 Ja mam zamiar pojechac z rodzicami i ze znajomymi do Grecji<3 Poza tym szykują się genialne melanże Chodzenie na plaże, wyjazdy z moimi trolami i wgl ! Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Wakacje ! ♥ 06.05.12, 03:51 Czuje że te wakacje będa nalezały do tych bardziej udanych: - wyjeżdzam do Lloret De Mar w na poczatku lipca z kolonią od pracy moje taty, 2 tygodnie w Hiszpani. - obóz jeździecki, w każde wakacje szlifuje się w tym sporcie - ogniska, grille, nocowania z przyjaciółmi <właśnie spię u koleżanki> - moje urodziny, mam do tego duze plany. - i dużo, dużo, dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Wakacje ! ♥ 07.05.12, 20:05 Z niecierpliwością czekam na te wakacje! Planujemy z koleżanką jechac na obóz do Hiszpanii :3 Chciałabym, żeby te wakacje były specjalne, zero siedzenia w domu, może uda mi się coś wykombinować ;> Odpowiedz Link Zgłoś