Dodaj do ulubionych

Jak chciałabys wyglądać?

23.04.12, 18:27
Wątek może i już był, ale co tam :d Założony w ramach odstresowania się przed egzaminem gimnazjalnymsmile

Więc, jak w temacie, jak chciałybyście wyglądać?
Bo przecież każda z nas chciałaby w sobie coś zmienić, poprawić smile

Ja chciałabym mieć czekoladowe włosy, orzechowe oczy i taką naturalnie opaloną, złocistą skórę smile Co do sylwetki, to chciałabym mieć może trochę mniejszy biust big_grin

A wy?
Obserwuj wątek
    • loczek151 Re: Jak chciałabys wyglądać? 23.04.12, 19:53
      chciałabym mieć większe oczy, bardziej opaloną skórę, trochę jaśniejsze włosy
      • noicomipowiesz Re: Jak chciałabys wyglądać? 24.04.12, 15:20
        chciałabym mieć brązowe oczy, ciemniejszą karnację i nie nosić okularów.
        • magda17145 Re: Jak chciałabys wyglądać? 25.05.12, 23:33
          wysoka, tak 170cm góra, chudsza, niebieskie oczy , reszta może być .;d
    • inbloom *______* 24.04.12, 17:09
      Oczy mogą być takie jakie są , włosy czerwone , krótsze i nie takie gęste , chciałabym schudnąć (soł staram się głodzić) biust może być , ale gdyby był odrobinkę mniejszy nie pogniewałabym się , mniejsze uda i chyba tyle .
      • karolcia4 : ) 18.05.12, 19:32
        Hmm . chciałabym mieć nie tak gęste , proste . do ramion włosy , takie niebiesko-zielone oczy . mniejsze uda -,- . ciemniejsza karnacja . nieodstające kolana i chyba to na tyle big_grin
    • milusia22 Re: Jak chciałabys wyglądać? 24.04.12, 18:01
      chciałabym mieć dłuższe, proste włosy w takim kolorze na pewno chciałabym być wyższa i szczuplejsza i żeby oczy były bardziej zielone (obecnie mają taki szarozielony kolor), biodra węższe i większe piersi. innymi słowy chciałabym zmienić wszystko. jednak nie będę poddawać się operacjom plastycznym czy coś :p figura-mogę schudnąć, włosy przefarbuję, zapuszczę i będę prostować a co do oczu to są przecież szkła kontaktowe zmieniające kolor oczu (a wadę wzroku i tak mam więc to będzie tylko urozmaicenie) tego czego nie uda mi się zmienić z bólem zaakceptuję bo nie można mieć wszystkiego
    • mysiuniaxpp Re: Jak chciałabys wyglądać? 25.04.12, 20:11
      chciałabym mieć czeholadowe włosy, długie szczupłe nogi, szczupły brzuch, ok 173 cm wzrostu, brązowe oczy, i długie, gęste, podkręcone rzęsy <3
      • demi261 Re: Jak chciałabys wyglądać? 25.04.12, 20:52
        hmm... chciałabym mieć takie włosy jak w dzieciństwie, czyli jasny blond, niebieskie i trochę większe oczy;p być szczuplejszą (czyt. mieć szczupłe nogi i płaski brzuch), biust też chcę mniejszy, mieć proste i długie nogi, ogólnie być wyższą xd ale cóż "life is brutal" i muszę żyć z tym co mam;p
    • xadax Re: Jak chciałabys wyglądać? 25.04.12, 20:53
      ciemne oczy, wysoko ok. 175cm, szczupła, długie nogi. szatynka/blondynka, długie włosy, duże ale nie do przesady usta.
      • xadax wysoka* 25.04.12, 20:56
        .
    • roksanaroxana Re: Jak chciałabys wyglądać? 25.04.12, 20:58
      co tu dużo mówić, chciałabym choć trochę przypominać Diannę Agron czy Olivię Wilde.
    • marsjanka115 x__x 25.04.12, 21:36
      chudaaa
      wyższa trochę
      długie czarne włosy
      większy troszkę biust
      ach i to tyle.
    • seven.seas Tylko całkowite... 25.04.12, 22:18
      pozbycie się trądziku ;P .
      Teraz mam mały ,ale trwa już od wielu , wielu lat (tłusta skóra) i niczym nie daje się go porządnie wyleczyć .
      Poza tym to nic ... no może trochę nosek zmniejszyła smile . Ale jakoś nie bardzo mi on przeszkadza xD .
      Mam czekoladowe włosy i jasnoszare oczy migdałowego kształtu , więc jest git xD .
    • mweezy . 28.04.12, 12:58
      Czarne proste długie włosy, zielone oczy, regularne rysy twarzy, kwadratowa szczęka, wyraźne kości policzkowe, szczupła sylwetka, długie nogi, dłonie, szyja. *.*

ladiesteaparty.blogspot.com/
    • sar1812 A wieec :) 28.04.12, 13:17
      Mam rude włosy, ale bym chciała żeby były trochę bardziej rudawe smile I oczywiście miec ciemniejsza ceę tzn. mam strasznie jasną i trudno mi się opalić uncertain Aaa i moje oczy żeby były zielone a nie szarowo/zielone <3
    • mania12xo Re: Jak chciałabys wyglądać? 02.05.12, 21:24
      Hmmm... jak ty bym chciała mieć mniej szerokie biodra i takie piękne brązowe oczy <3
    • wawteenager Re: Jak chciałabys wyglądać? 03.05.12, 15:05
      Mi tam odpowiada mój wygląd i jestem z niego zadowolona...
    • pinkponk Re: Jak chciałabys wyglądać? 10.05.12, 20:34
      większy biust, ciemniejsze włosy, ciemniejszą karnację, śnieżnobiałe zęby . ; D
    • nutellla Re: Jak chciałabys wyglądać? 14.05.12, 02:30
      chciałabym mieć czerwone, dłuugie włosie, mniejszy biust i chudszy brzuch, mniej pryszczy na twarzy, dłuższe nogi.
    • josephine_ j. 18.05.12, 19:46
      Hmm ... Twarz nie , jak już taka jest to niech taka będzie . Nogi .Chcę mieć zgrabne nogi ! X ;
      • anja_ Re: j. 26.05.12, 21:01
        beztrądzikowa cera. chociaż i tak nie jest jakoś bardzo źle.
        długie włosy. niech będą falowane, brązowe, ale dłuższe.
        figura jak rok temu. chudziutkie nóżki, wystające kości. proszęęę.

ogólnie jest źle. wystarczy się zmobilizować i będzie bardzo okej.
        • anja_ Re: j. 26.05.12, 21:01
          aha, spoko.
          "ogólnie NIE jest źle."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka