californiagirls 28.04.12, 17:59 Czy podczas okresu można depilować nogi ? Słyszałam,że nie można depilować okolic bikini( czyli intymnych) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noicomipowiesz Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 18:56 hm.. nogi chyba można normalnie depilować.. bo dlaczego nie ? a okolice bikini.. hm.. mi się wydaje że tak.. ja bym depilowała ; P Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: Nogi mozesz spokojnie depilowac 28.04.12, 20:43 to jest kolejny miesiączkowy zabobon. Podczas miesiączki można robić wszystko: także depilować się Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 21:35 a co ma okres, do depilacji nóg ? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 21:39 No a niby dlaczego nie? Jedno z drugim nie ma nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 21:40 Wiadomo jak masz okres to nie goli się okolic bikini. Pomyśl, golisz sobie te miejsca a tu nagle leci ci krew na ręce. Ale nogi to chyba można, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 21:41 Oczywiście, że można. Okolice bikini też. Przecież to praktycznie nie ma ze sobą żadnego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkaa Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 21:48 niektórzy podczas okresu czują się słabo a golenie nóg sprawia, że nogi są trochę opuchnięte ale nie u każdego tak jest. Jeżeli bardzo się boisz to tego nie rób ale ja tam nie widzę żadnych zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Pytanie wyłącznie dla dziewczyn 28.04.12, 21:54 jezu okres to nie jest choroba! możesz wszystko normalnie robić Odpowiedz Link Zgłoś