Dodaj do ulubionych

Kolorowe spodnie - co sądzicie ?

09.08.12, 13:00
Drogie Kotkowiczki, przez ostatni sezon królowały kolorowe spodnie. Wiele dziewczyn takie posiada. Nie kupowałam żadnych, bo mi się po prostu nie podobały, ale ostatnio widziałam takie w boskim kolorze. Chciałam zapytać czy w tym sezonie (jesień/zima 2012, noo i trochę wiosna) będą jeszcze modne?
Obserwuj wątek
    • orange_ odświeżam (1) 09.08.12, 13:25
      • natala_nati Kolorowe spodnie. 15.08.12, 22:42
        Ja powiem tak. Nie podążam za modą więc mam to w nosie co jest modne a co nie jest. Ja kupuję to co mi się podoba i tyle tongue_out
        • loczek151 Re: Kolorowe spodnie. 17.08.12, 12:53
          Podobają mi się i mam zamiar sobie jakieś kupić: czerwone, może intensywnie niebieskie big_grin
    • patinka24 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 09.08.12, 13:26
      Na pewno będą jeszcze wtedy modne big_grin
    • meowww Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 09.08.12, 13:31
      eheem raczej tak. ; )
      • justa567 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 16.08.12, 09:32
        Napewmo big_grin
    • marcella_ Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 10.08.12, 12:49
      Królowały,masz rację.Ja osobiście nie posiadam żadnych bo mi się nie podobają. Przymierzałam raz turkusowe,które były do kostek. Ale nie rozumiem jednej rzeczy,dlaczego pytasz czy będą jeszcze modne? Liczy się to,że Ci się podobają! smile
    • mrucz Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 14.08.12, 12:02
      no cóż na wakacje z pewnością są fajne kolorowe i żywe kolory :p
      • xdliv13xd Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 12:25
        A po co się pytasz czy będą jeszcze modne? Ważne abyś ty czuła się w nich dobrze i aby Ci się podobałysmile Ja mam zamiar sobie kupić, bo są fajnesmile
        • estrellaa Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 12:41
          pewnie tak, ale kup je jeśli ci się podobają i nie zwracaj uwagi na modę .
    • sammy Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 13:47
      A jak nie będą modne to nie będziesz ich nosić? sorry ale według mnie to trochę bez sensu. Sama mam niebieskie spodnie i zamierzam w nich chodzić długo. Nie interesuje mnie to co jest modne, chodzę tak jak mi się podoba.
    • inbloom *______* 15.08.12, 15:47
      Jak ci się podoba to kupuj big_grin Sama mam czerwone i niebieskie big_grin
    • jestemgimbusem_ Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 16:02
      Kolorowe rurki obrzydziły mi laski z udami przypominającymi gigantycznych gabarytów schab, które się się w takich spodniach bardzo lubują.
    • riri48 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 16:09
      Ja mam długie zielone (które właśnie mam "na dupie" big_grin) i różowe, 3/4 niebieskie i szorty różowe. Mnie się bardzo podobają i myślę że ten trend szybko nie zniknie wink
    • blackout. Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 16:25
      mi się one podobają. sama posiadam zielone. smile
    • teletubis7430 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 16:27
      takie modne to może one juz i nie będą ,ale jak Ci się podobaja to je sobie kup przynajmniej jak ktoś nie wie ,że wcześniej ich nie miałaś to tez będzie uważał ,że jesteś na topie i znasz się na modziewink
    • gosiula177 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 16:33
      Nie pacz czy są modne tylko czy ci się podobają smirk
    • believer Raczej tak :) 15.08.12, 16:33
      Mam kilka par takich spodni-rurek w soczystych kolorach i jestem z nich bardzo zadowolona wink Na pewno będą modne, więc śmiało - kupuj! big_grin
    • kotkaevita15 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 16:49
      Wydaje mi sie, ze beda. wink
    • blondzia Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 17:03
      Ja mam dwie pary kolorowych spodni miętowe i ciemno niebieskie wink
    • rihannanavy Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 17:03
      Kolorowe spodnie są świetne! Kocham je! Mam nadzieję, że będą modne jak najdłużej... Ja w każdym wypadku będę je nosić jak najdłużej smile
    • paulina.love Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 17:23
      Mam czerwone, niebieskie, zielone, pomarańczowe, żółte, turkusowe, różowe i miętowe, chę jeszcze kupić fioletowe. Kocham je. Myślę, że przez sezon jesień/zima i połowe następnego wiosna/lato dalej będą wielkim hitem.
    • plombrng_mary Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 17:44
      Ugh, kiedy widzę per ,,kololowe lulki" (tak sa nazywane w mojej szkole) to mi się nie dobrze robi...

dziękuje za uwagę
    • kika. na pewno ! ;) 15.08.12, 17:57
      trendów na nadchodzący sezon nie przewidzi nikt.. dużo ostatnio widziałam musztardy, brązu, beży i kawy z mlekiem. ale to w końcu jesień, więc takie kolory zawsze pasują smile
      a co do kolorowych rurek.. i tak wszyscy będą w nich chodzić ! nikt nie kupuje sobie spodni na jeden sezon, szczególnie kiedy kupuje markowe i płaci 250 zł wink
      możesz kupować, bo to naprawdę fajny hit ! smile
      a na wiosnę zawsze modne są kolorowe rzeczy, więc jeżeli to jakiś odjechany kolor.. to leć do sklepu !
      bo i tak każdy wróci do tych spodni ;p
    • mrucz Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 20:16
      wolę klasyczne kolory typu biały,czarny,kremowy,szary czy brązowy wink
    • brzoskwinka10 spodnie 15.08.12, 21:12
      Ja osobiście mam "kolorowe spodnie " i nie sądze żeby wyszły z mody bo nadal je widze w sklepach , jeżeli ci sie podobają to kupuj nie moda jest najważniejsza wink
    • i.love.usa Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 15.08.12, 22:24
      Ja mam miętowe rurki i szczerze to nie jestem z nich zadowolona, bo strasznie się brudzą, po jednym wyjściu wracam z nogawkami całymi w kurzu i wgl. Drugi raz bym ich nie kupiła.

Na jesień to pewnie brązy, musztarda, brudny rudy, kobalt, szmaragd, ultramaryna,burgund, fiolet, butelkowa zieleń.
      Ale na wiosne żywsze kolory zapewne powrócą.

Ale na twoim miejscu nie zwracałabym aż takiej uwagi na mode. Nosi się to co się lubi. Oczywiście fajnie jak dodasz jakiś modny dodatek, płaszczyk w kolorze na topie.

Jak chcesz to ok moge napisac ci co jest teraz hot:
      * barok (czarne ze złotymi haftami)
      * ubrania ze szkiełkami i kamieniami, może być to bluzka z delikatnym tego typu zdobieniem albo spódniczka cała w ten "wzór"
      * orient
      * futro
      *ubrania XXL (swetry tzw za duże, szerokie płaszczyki)

Jak chcesz ubierać to co modne to kup sb gazete np "HOT" wychodzi raz na miesiąc i masz wszystko co jest teraz na topie ale musisz mieć gruby portfel bo jeśli chcesz gonić modę, która ciągle się zmienia comiesięczne dość spore zakupy będą koniecznością.

Szczerze to myśle że jeśli zdecydujesz się tylko na jeden trend z powyżej wymienionych nadal będziesz uwazana za modnie ubierajaca sie, moze kup sb sweter xxl i rurki w jednym z hot kolorow i bedzie dobrze smile
    • wilkolak Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 16.08.12, 08:55
      Hit xdxdx
    • milena0109 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 16.08.12, 10:14
      ja mam spodnie w kolorze niebieskim smile
      chyba już nie będą modne ale jak ci się podobają to kup big_grin
      • ania79 Re: Kolorowe spodnie - co sądzicie ? 16.08.12, 11:00
        jesienią modne są ubrania o kolorze żółtym , pomarańczowym , brązowym , czerwonym , szarym smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka