Dodaj do ulubionych

Fajne Seriale

29.03.13, 14:48
Hej, szukam fajnych seriali na długie, nudne wieczory. Oglądam pamiętniki wampirów i kończe plotkare a dalej nie wiem co robić. Chodzi mi o seriale typu właśnie plotkary czyli o grupie przyjaciół lub nie-przyjaciół którym zdarzaja się wpadki, przygoday i romanse.big_grin
Znacie jakieś seriale. Jak tak to prosze o tytuł i krótką recenzje o czym jest.kiss
Z góry dziękujeserceserceserce
Katherine
Obserwuj wątek
    • jaanee Re: Fajne Seriale 29.03.13, 23:10

90210 ♥
    • beemazzy Re: Fajne Seriale 30.03.13, 00:06
      pretty little liars sobie obejrzyj!
    • arabela Re: Fajne Seriale 30.03.13, 01:48
      Mojm zdaniem fajny serial dla ciebie to " Seks w wielkim mieście" opowiadada o kobietach w wieku około 30 lat , które przywają miśłosno- erotyczne prygody. Życzę miłogo oglądania i smacnego jajka arabela.choinkaprezentsanta
      • hilary_fanka Re: Fajne Seriale 30.03.13, 14:38
        Jeszcze niedawno wykrzyknęłabym- "Pretty Little Liars". Ale zaczynam mieć już dość tego serialu. Pierwsze dwie serie są bardzo dobre i mogę je z czystym sumieniem polecić. Trzecia jest już co najmniej średnia. Zaczynam się obawiać, co będzie dalej.
        Obecnie jestem pod urokiem nowego serialu CW pt. "Pamiętniki Carrie". To tak odnosząc się do wyżej wspomnianego "Seksu w Wielkim Mieście", ponieważ bohaterką jest 16-letnia bohaterka kultowego "Sex And the City", Carrie Bradshaw. Kolorowy Manhattan z roku 1984, urocza AnnaSophia Robb, pociągający Austin Butler, a ostatnio pojawił się też słodki pretendent to serca młodszej latorośli Toma Bradshawa. Warto!
        Chcesz nastoletnich bohaterów? Okej, tego się będę trzymać. Mogę dodać jeszcze "awkward." ( zakończenie drugiego sezonu koszmarne, ale ogólnie bardzo zabawny), ewentualnie "Tajemnica Amy".
        Ostatnio oglądam też na MTV "The Inbetweeners U.S" ( "Średniaki"). Co niedzielę zaśmiewam się do łez z głupoty tych chłopaków. Też zacznij.
        Zakończę pomysłem polskim. Przytoczę serial z 2009 roku, "Pomydleni". To tasiemiec internetowy, w którym odcinki są bardzo krótkie. Wszystkie siedemnaście łącznie trwają może godzinę. Ale naprawdę warto! Nie sądziłam, że w naszym kraju kręci się coś takiego. Szkoda, że się nie przyjęło i nie zrobiono kolejnego sezonu, albo że nic takiego nie leci w telewizji. To może lekko przejaskrawiony obraz polskiej młodzieży, aczkolwiek z pewnością bliższy prawdy niż ten z rodzimych telenowel, gdzie nastolatkowie wpadają w 'złe towarzystwo' i biorą narkotyki, a dziewczyny zachodzą w ciążę...
        Poza tym, dołączam się do pytania. Ostatnio też nie mam co oglądać, bo PLL się skończyło,a z Carrie i Inbetweenersami jestem na bieżąco.
        Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam i zajrzę tu po jakieś nowe pomysły big_grin
    • anahi_loveyou Re: Fajne Seriale 30.03.13, 19:48
      glee ! <3
    • chelsea662 Re: Fajne Seriale 30.03.13, 20:50
      z młodzieżowych to np 90210 ale osobiscie polecam cos z innej bajki bo chirurgow serce ale jest on w czolowce moich ulubionych seriali takze musialam o tym napisac wink
      • chelsea662 Re: Fajne Seriale 30.03.13, 20:52
        i jeszcze pretty little liars choc teraz w 3 sezonie widac ze jest przedluzany na sile przez co wiele traci ale 2 pierwsze sezony sa naprawde super takze ogolnie polcam
        • different_ Re: Fajne Seriale 27.04.13, 15:01
          Skins jest dosyć ciekawe, momentami trochę zboczone xD

Ktoś już wspominał o produkcjach MTV, ale jeszcze raz polecę, szczególnie 2 seriale : "Inna" (opisywane wcześniej, nie będę się powtarzać ;D) oraz "Życie według Liz". W tym drugim główną bohaterką jest Liz - nastolatka-chłopczyca, która uwielbia Star Wars, komiksy itd.. Czas spędza ze swoimi kumplami o podobnych zainteresowaniach. Później w fabułę wmieszane są problemy miłosne, szkolne itd. Serial jest oryginalny (szczególnie bohaterowie) i całkiem jak dla mnie zabawny wink. Po za tym ciekawy, niestety są tylko 2 sezony sad. Polecam, jeśli chcesz wiedzieć więcej to poszukaj w internecie wink

Ciekawym serialem dla nastolatek jest "Zakochana złośnica" - jeśli oglądałaś film to jest to dosyć podobne wink

No i ostatnim serialem, który chcę polecić to ironiczny "Podmiejski czyściec" - życie na przedmieściach w krzywym zwierciadle wink
    • pudding Re: Fajne Seriale 27.04.13, 19:31
      ranczo
      rodzinka.pl
      trudne sprawy
      dlaczego ja
    • paula06 Re: Fajne Seriale 30.04.13, 22:34
      Słodkie kłamstewka, Dziewczyny,90210
    • matte0808 Re: Fajne Seriale 01.05.13, 13:45
      Pamiętniki wampirów, plotkara i zaklinaczka duchów smile
    • chocolatte Re: Fajne Seriale 07.05.13, 16:50
      hmmm może serial,który ci polecenie pasuje za bardzo do twojego opisu ale "2 broke girls" to naprawdę fajny serial big_grin
    • mrucz Re: Fajne Seriale 17.05.13, 16:33
      the walkind dead i house of anubis , jak dla mnie numer jeden, ale co kto woli wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka