Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:51 Niestety tak ... to tylko marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:50 Noo... A prowadzi ktoś z was może bloga? Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 30.04.09, 23:39 Ja nie. Ale też mnie ciekawi czy ktoś ma ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 23:49 nie mam. miałam kiedys fotobloga ale znudzil mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 01.05.09, 00:26 Ja nie lubię blogów ani fotoblogów. Mam tylko nk i lasta xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 09:47 Yhy... Ja też mam n-k, ale mi się już strasznie znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 11.05.09, 22:03 Pora jakoś ożywić ten wątek bo tak cicho to tutaj jeszcze nie było Co myślicie o 3 studyjnej płycie? Ja już nie mogę się doczekać, ale do września niedaleko xd Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Paramore 13.05.09, 20:31 Kocham,kocham,uwielbiam,ubóstwiam .Piosenki to praktycznie wszystkie. Everybody said RIOT!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p_girl200 Paramore 14.05.09, 10:53 Ja tez nie moge sie doczekac kolejnej plyty ale czytałam ze podczas trasy(zaczynaja od 18.05.09) beda grac nowe kawałki i bardzo sie z tego ciesze Teraz triche na inny temat jak myślicie w którym kolorze włosów Hayley najlepiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Paramore .? podpowiedź . 14.05.09, 13:35 ja ich chyba nigdy nie słyszałam ; p a macie jakieś piosenki które polecicie mi .? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: Paramore .? podpowiedź . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:35 Polecam ci Conspiracy, Decode, Crushcrushcrush, That's what you get, Mistery Busines, i caught myself ^^ A co do koloru własów Hay, to jest EXTRA! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore .? podpowiedź . 16.05.09, 00:26 Ja polecam Let The Flames Begin, Decode, Crushcrushcrush, Misery Business, Born for this i We are broken xD Uwielbiam jej rude włosy, te czerwone i pomarańczowe średnio mi się podobały ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Paramore .? podpowiedź . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 11:19 Jak pewnie wiecie wczoraj odbył się pierwszy koncert Paramore Zagrali na nim 2 nowe piosenki słyszałam jedną (ignorance) i musze przyznac , ze piosenka jest spoko troche dzwięk jest słaby ale da się oglądać polecam ps.nie wiem czy udała mi sie wkleic linka Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore .? podpowiedź . 18.05.09, 20:09 ojej dzięki ze mi przypomniałaś o tym koncercie bo nie było mnie 2 dni przy kompie xd Link wkleiłaś tylko już usunięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Paramore .? podpowiedź . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:22 wejdz na youtube i wpisz nazwe nowych piosenek zespolu to inne filmiki ci sie wysfietla Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore .? podpowiedź . 19.05.09, 16:01 juuz. widzialam. nawet mam juz te piosenki na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja Re: Paramore .? podpowiedź . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 16:16 coś cicho zrobiło się na forum Co sądzicie o nowych piosenka zespołu , ja uwazam ,ze sa swietne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: Paramore .? podpowiedź . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:35 Skąd można je ściągnać? Odpowiedz Link Zgłoś
p_girl200 Re: Paramore .? podpowiedź . 03.06.09, 13:00 w końcu kotek napisał jakiegoś newsa o paramore fajnie ale mogliby troche czesciej o nich pisac Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd nowe piosenki 03.06.09, 14:40 paramore-tokio.blogspot.com/2009/05/download-ignorance-i-wtlo.html prosze bardzo stąd można pobrać Noo fajnie że o nich napisali. Byłam zaskoczona ile fanów Paramore jest na kotku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Paramore 05.06.09, 14:50 a to trudno ;DD o jaa kochma kotka! ^^ wczoraj w radiu było Misery Business a dzisiaj That's What You Get! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:03 hej wiek ktos moze ile lat maja siostry hayley ?????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtnl Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 08:22 w nowym bravo jest plakat paramore tylko szkoda ze taki mały.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:54 Halo!!!?? Coś się cicho tu zrobiło )) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 27.08.09, 21:13 GŁOSUJCIE NA PARAMORE W MTV MAXXX HITS ! ;ddd tutaj macie adres: http://muzyka.interia.pl/lista/mtv Z 7 miejsca Ignorance wkoczyło na 3, głosujmy aby miało 1 miejsce!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: Paramore 28.08.09, 21:04 Uwielbiam Paramore, podzielam waszą opinię, włosy Hayley są świetne ;D. A moja ulubiona piosenka ...? jest ich wiele, oj wiele, ale między innymi : Crushcrushcrush , that's what you get, misery business, decode i ostatnio Ignorance ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: Paramore 28.08.09, 21:06 A i putanie, może już było, ale nie zauważyłam, tyle tu komentarzy... xd. Jaki jest wasz ulubiony teledysk Paramore ? Mój jest do that's what you get ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Paramore 28.08.09, 22:35 Paramore to mój ulubiony zespół A piosenki ich to lubię właściwie wszystkie LOvvciam Paramore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathya Re: Paramore 29.08.09, 17:28 uwielbiam Paramore! <3 najlepsze jest crushcrushcrush Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ <3 29.08.09, 18:39 uwielbiam Paramore! Najlepsze piosenki to "Crushcrushcrush" i "Decode" Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: <3 29.08.09, 23:20 Kocham Paramore, mają takie świetne piosenki.... Hayley jest świetna I oczywiście uwielbiam wszystkie piosenki, nie mam ulubionej... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Paramore 30.08.09, 10:52 Myślę, że są świetnym zespołem.`Zaczęłam ich słuchać kiedy wydali "All we know is falling" i nadal ich bardzo cenię.` Uważam jednak, że przez ten cały "Zmierzch" stali się.. takim normalnym zespołem.` Cóż, z niecierpliwością czekam na "Brand New Eyes".. Wtedy się okaże czy nadal grają niesamowitą muzykę. ` Moją ulubioną piosenką jest "Crushcrushcrush". <3 Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 31.08.09, 21:48 Po Ignorance, Where The Lines Overlap i Brick By Boring Brick mogę stwierdzić, ze płyta na pewno będzie świeetna, może i najlepsza! ;dd <3 Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Paramore 11.09.09, 20:57 Poznałam Paramore dzięki Selenie Gomez (haha kto by pomyślał) po prostu przeczytałam w jednym wywiadzie, że ich lubi i byłam ciekawa czy fajne. Przesłuchałam kilka piosenkek, przeczytałam tłumaczenia i stwierdziłam- zajebiste ... Moje ulubione piosenki to : Misery bussines, Decode, Crushcrushcrush, I caught myself, Let this go, Ignorance.... aCh długo by wymieniać lubie wszystkie piosenki od Paramore ;P Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Paramore 29.09.09, 21:50 Nie interesuje mnie to nie lubię ich!! Dodam też ,że nie wiem jakbyscie chcieli nie zmienicie mojego zdania Paramore żal xD Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 30.09.09, 21:57 selcia17 - a kto chce je zmieniać? SeLenKa RoCkss!!!! nie ma co xd Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Paramore 30.09.09, 14:52 Paramore = boski zespół. ich piosenki sa swietne. mam kilka ulubionych: Decode, Crush, Ignorance, I caught myself Odpowiedz Link Zgłoś
rose18 Paramore ;) 12.10.09, 23:09 ha ! paramore wymiata ! . < 3 najbardziej lubię chyba crushcrushcrush , emergency , love is not a competition ( tak , wiem że to cover ; - )) a z najnowszej płyty - pochwalę się , że mam XD - to chyba najbardziej careful , all i wanted , misguided ghosts , brick by boring brick , looking up , the only exception i turn it off . XDDD kocham ich . Odpowiedz Link Zgłoś
ladybuch Re: Paramore 13.10.09, 00:16 Najlepszy zespół jaki istnieje Najlepsze jest oczywiście ignorance Misery business Crush, crush, crush Fences Use Somebody Thats what you get I cought myself Brick By Boring Brick wogóle całe jest zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Paramore 13.10.09, 18:06 Use somebody to jest cover, nie piosenka Paramore... Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Paramore 13.10.09, 18:14 Uwielbiam ten zespół. Moje ulubione piosenki to: - Decode - Ignorance - Misery Business - For a Pessimist I'm Pretty Optimistic. Odpowiedz Link Zgłoś