natalka_xd 18.03.09, 15:56 Witam wszystkich Co myślicie o Paramore? Jakie są Wasze ulubione piosenki? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka Re: Paramore 18.03.09, 15:58 Uwielbiam Paramore))))))))))) A najbardziej sing decode Odpowiedz Link Zgłoś
justine321 Re: Paramore 29.08.09, 11:16 Bardzo lubię ten zespół Ich najlepszą piosenką jest Decode do soundtracka Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 16:02 Uwielbiam Paramore( i włosy Hayley,xD), to świetny zespół..;D najfajniesze piosenki to chyba Brighter, We are broken, Emergency, Conspirancy,, All we know, Rewind, prawie wszytskie są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 18.03.09, 16:04 Ojj włosy Haylley, dużo bym dała żeby takie mieć xD Ja kocham Let The Flames Begin, Fences , Misery Busines, crushcrushcrush ,We Are Broken, Emergency, Decoy i w ogóle wszystkie noo xDD Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1995491 Re: Paramore 18.03.09, 17:58 uwielbiam ten zespół moje ulubione piosenki to: Decode, I Caught Myself, Emergency Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Paramore 29.08.09, 18:35 polubiłam paramore dzięki zmierzchowi i piosence Decode ale najczęściej słucham Ignorance są świetni na początku śmiałam się z fryzu Haylley ale teraz nawet mi się podoba oni są Dbest Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Paramore 10.09.09, 20:21 najpierw uslyszalam decode, ateraz nic innego nie chce sluchać;p Lubie Ignorance, Missery busines, miracle, emergency, let the flames begin i wiele innych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 16:06 ja zamierzam sobie pomalować na jakiś podobny kolor, na wakacje;] zapomniałabym.. kocham jeszcze My heart i Adore;] Odpowiedz Link Zgłoś
variablelily Re: Paramore 18.03.09, 16:12 Och, włosy Hayley są cudowne! xD Też mam zamiar sobie pomalować na wakacjach na taki kolor, ale tylko od spodu. A co do piosenek, to moja ulubiona jest "Hallelujah". Jak dla mnie tonacja Hayley jest za wysoka, bo nie mogę się wydrzeć przy górnych dźwiękach, ale ogólnie uwielbiam jej głos Odpowiedz Link Zgłoś
uncandy Re: Paramore 18.03.09, 16:19 Kocham, kocham, kocham Włosy Hay też I cały zespół za kontakt z fanami, za to, że nie grają pod publikę i nigdy przenigdy nie jadą z playbacku Ulubione piosenki? Cover Love's not a competition, Adore, Decode, choć trochę już mi się osłuchało, Let the flames begin, That's what you get... Generalnie ulubione piosenki się zmieniają zależnie od nastroju, pory dnia i nocy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa Re: Paramore 18.03.09, 16:18 Bardzo lubię ten zespół. Moje ulubione piosenki to: Decode, Crushcrushcrush i That's What You Get. Odpowiedz Link Zgłoś
milcia58 Re: Paramore 18.03.09, 16:19 Mi bardzo podobaja sie ich piosenki ktore nagrali do Zmierzchu . . Sa takie energiczne i tajemnicze heh ^^ Wczesniejsze piosenki tez sa fajne sluchalam klku... Odpowiedz Link Zgłoś
piesek159 Re: Paramore 02.04.09, 14:18 ten zespól ma wiele super piosenek a większość ludzi piesze tylko o tych z zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1996 Re: Paramore 18.03.09, 16:31 Mają jedną piosenkę. Tą ze 'Zmierzchu' - I caught myself. Jest świetna ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Re: Paramore 18.03.09, 16:35 Ja kocham Paramore <3 Szczerze? To wszystkie ich piosenki mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xokasiaxo paramoer :-*:-* IP: 80.51.99.* 18.03.09, 16:48 Jezu paramore to najlepszy zespół naświecie oni mają świetne piosenki A włosy hey są świtne strasznie mi się podobaja Moje ulubione piosenki to circle conspiracy halleluijah miracle swim in silence stop this song hello hello oh star i wiele innych tylko nie pamiętam ich nazw a niechce napiac źle I oczywiście ich piosenki z twilight czyli decode i I caught myself A jak ktoś nie lubi paramore to niech sie nie odzywa ;-P POzdrawiam wszystkich fanów paramore Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka Re: Paramore 18.03.09, 17:21 Taaak Paramore Rulezz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni mają super muzę i szybko wpada w ucho. Podoba mi się bez reszty... Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Paramore 18.03.09, 17:29 Uwielbiam!!!!!! Hayley ma super głos!!!!!!! Ulubione piosenki: decode my heart crushcrushcrush pressure i cought myself misery business sunday bloody sunday...(ja uwielbiam wszystkie) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Paramore 18.03.09, 18:38 Koocham.! To moj ulubiony zespół A naj piosenki to: Decode I cought myself misery buisse Sunday bloody sunday Odpowiedz Link Zgłoś
natexx1 Re: Paramore 18.03.09, 19:21 Decode I cought myself CrushCrush i wiele więcej . <33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilkołakowampir Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:59 Lubie paramore i ulubionom piosenkom...nie wie4m majom dużo ulubionych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 18.03.09, 21:04 Świetne jest to że zawsze grają na żywo. ;D A głos Hay po prostu zwala z nóg xDD Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 18.03.09, 21:07 Fajnie że na kotku jest tyle fanów Paramore Wręcz się nie spodziewałam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Paramore 13.10.09, 17:55 CrushCrushCrushCrush zwala z nóg ostatnio jak przeczytałam tłumaczenie to oderwać się nie mogę a teraz moimi ulubionym piosenkami są fences for a pessimist i'm pretty optimistic misery business miracale brick by boring brick all i wanted careful ignorance Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Paramore 18.03.09, 21:12 O bosh.! Kocham PARAOMORE.!!! A szczególnie piosenkę Decode i CrushCrushCrush....Paramore góra.! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madz Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 21:14 Ja także się nie spodziewałam;] gdy ktos się mnie pytał o ulubiony zepół a odpowiadałam oczywiście że Pramore to wszyscy takie oczy.."ymm... ok.." ale w końcu jesteśmy w sieci;] pozdrawaim wszystkich fanów Paramore i włosów Heyley,xD Odpowiedz Link Zgłoś
wewe66 Paramore 18.03.09, 21:25 Paramore jest cool ! Wreszcie znalazłam inne fanki, bo w szkole nikt nie zna Hayley i reszty...beznadzieja ;/ Wszystkie piosenki mi się straaaszliwie podobają, a najbardziej : Emergency, Hello Hello, Rewind, We Are Broken, When it Rains, Let the flames begin, Decoy, Decode, Stuck on you, Whoa, Brighter itd. Paramore 4-ever ;*** <33 Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 11:30 No u mnie też tak jest. Ktoś się pyta "co to za dziewczyna która masz na tapecie?" a druga osoba "taka co sie tak drze bardzo" (w pisoence decode) Nie no porażka xD Ale z drugiej strony to fajnie jest słuchać zespołu ktory nie jest zbyt znany przez innych xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 16:57 sądzę dokładnie tak samo;] tzn. co do tego słuchania nieznanego zespołu;D przynajmniej nikt ci nie zarzuci że słuchasz tego co wszyscy.. a np. dla mnie jet to wręcz dołujące ekhm"-Jaki jest twój ulubiony zespół?-RBD, - czemu?, - u mnie w klasie każdy tego słucha"... nie, no normalnie załamka;D tak fajnie jest kogoś zaskoczyć że lubisz nieznany zespół, a nie jakaś Lady Gaga.;D ale oczywiście nie dlatgeo ich słucham żeby być orginalnym ;p poprostu są świetni! to jest podobnie do zmierzchu;] jak nie było takiego zamieszania to było jednak ciekawiej.. tak mieć coś dla siebie... a przynajmniej z pozoru dla siebie;] jeej... jaka ja samolubna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 18:22 hehe no właśnie xD A jak poznaliście Paramore? Przez Zmierzch, czy znaliście ich wczesniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:06 słyszałam o nich już wcześniej, ale jakoś omijałam ich szerokim łukiem;D nigdy nie zdecydowałam się posłuchać żadnej ich piosenki;] taak wiem.. wstyd się przyznać;] ale w końcu jakoś przypadkiem,no.. nie całkowicie przypadkiem.. ale w końcu oglądając zwiastun zmierzchu nastepnie włączyłam Decode.. szczerze to na początku mi się nie podobało, natomiast pokochałam I caught myself;] z czasem, po kilkokrotnym usłyszeniu decode jednak się pozytywanie na nia nastawiłam.. i tak oto się zaczeło..;/ Misery business, Crushcrushcrush a później całe reszta;] Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 19:15 hahaha to ja już nie muszę pisać, bo ze mną było zupełnie tak samo! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 19:17 Na początku zakochałam się w Decode i I Caught Myself, potem w crushcrushcrush a potem we wszystkich! ;D Tylko ciągle nie mogę się jakoś przekonać do Miracle Zobaczymy, może mi się zmieni xD Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1st1991 Re: Paramore 19.03.09, 19:39 Uwielbiam Paramore Mam dwie ulubione piosenki : 1."Decode" - za Zmierzch i mroczny nastrój 2."CrushCrush", bo ta piosenka ma duszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś ^^ Re: Paramore IP: *.elpos.net 19.03.09, 20:33 Uwielbiam Paramore <33 Moje ulubione piosenki to Crushcrushcrush i Hallelujah . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 21:24 heh.. i znowu identycznie;p także miałam coś do piosenki miracle (i do presure) ale nie słuchałam jej przez jakiś czas i teraz jakos mi wpadła w ucho:] Odpowiedz Link Zgłoś