18.03.09, 15:56
Witam wszystkich big_grin Co myślicie o Paramore? Jakie są Wasze ulubione piosenki?
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • lolinka Re: Paramore 18.03.09, 15:58
      Uwielbiam Paramoresmile)))))))))))
      A najbardziej sing decode
      • koko_ Re: Paramore 10.04.09, 21:28
        Kocham Paramore serce
      • justine321 Re: Paramore 29.08.09, 11:16
        Bardzo lubię ten zespół big_grin
        Ich najlepszą piosenką jest Decode do soundtracka Zmierzchu tongue_out
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 16:02
      Uwielbiam Paramore( i włosy Hayley,xD), to świetny zespół..;D najfajniesze
      piosenki to chyba Brighter, We are broken, Emergency, Conspirancy,, All we know,
      Rewind, prawie wszytskie są świetne
    • natalka_xd Re: Paramore 18.03.09, 16:04
      Ojj włosy Haylley, dużo bym dała żeby takie mieć xD Ja kocham Let The Flames
      Begin, Fences , Misery Busines, crushcrushcrush ,We Are Broken, Emergency, Decoy
      i w ogóle wszystkie noo xDD
      • agusia1995491 Re: Paramore 18.03.09, 17:58
        uwielbiam ten zespółsmile
        moje ulubione piosenki to: Decode, I Caught Myself, Emergency
      • taylor.swift Re: Paramore 29.08.09, 18:35
        polubiłam paramore dzięki zmierzchowi i piosence Decode ale najczęściej słucham
        Ignorance są świetni na początku śmiałam się z fryzu Haylley ale teraz nawet mi
        się podoba oni są winkwinkDbest winkwink
        • szysza_xd Re: Paramore 10.09.09, 20:21
          najpierw uslyszalam decode, ateraz nic innego nie chce sluchać;p Lubie Ignorance, Missery
          busines, miracle, emergency, let the flames begin i wiele innychwink)
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 16:06
      ja zamierzam sobie pomalować na jakiś podobny kolor, na wakacje;]
      zapomniałabym.. kocham jeszcze My heart i Adore;]
    • variablelily Re: Paramore 18.03.09, 16:12
      Och, włosy Hayley są cudowne! xD
      Też mam zamiar sobie pomalować na wakacjach na taki kolor, ale tylko od spodu.
      A co do piosenek, to moja ulubiona jest "Hallelujah". Jak dla mnie tonacja
      Hayley jest za wysoka, bo nie mogę się wydrzeć przy górnych dźwiękach, ale
      ogólnie uwielbiam jej głos wink
      • uncandy Re: Paramore 18.03.09, 16:19
        Kocham, kocham, kocham serce
        Włosy Hay też smile
        I cały zespół za kontakt z fanami, za to, że nie grają pod publikę i nigdy przenigdy nie jadą z playbacku wink

Ulubione piosenki?
        Cover Love's not a competition, Adore, Decode, choć trochę już mi się osłuchało, Let the flames begin, That's what
        you get... Generalnie ulubione piosenki się zmieniają zależnie od nastroju, pory dnia i nocy cool
    • kasiaaa Re: Paramore 18.03.09, 16:18
      Bardzo lubię ten zespół. Moje ulubione piosenki to: Decode, Crushcrushcrush i That's What You Get. smile
    • milcia58 Re: Paramore 18.03.09, 16:19
      Mi bardzo podobaja sie ich piosenki ktore nagrali do Zmierzchu . smirk . Sa takie energiczne i tajemnicze heh ^^ big_grin
      Wczesniejsze piosenki tez sa fajne sluchalam klku... brawo
      • piesek159 Re: Paramore 02.04.09, 14:18
        ten zespól ma wiele super piosenek a większość ludzi piesze tylko o tych z
        zmierzchu
    • anusiak1996 Re: Paramore 18.03.09, 16:31
      Mają jedną piosenkę. Tą ze 'Zmierzchu' - I caught myself. Jest świetna ! ;D
      • anusiak1996 Re: Paramore 18.03.09, 16:32
        Znaczy się jedną fajną ! Sorry ;p
    • crazy Re: Paramore 18.03.09, 16:35
      Ja kocham Paramore <3 Szczerze? To wszystkie ich piosenki mi się podobają.
    • Gość: xokasiaxo paramoer :-*:-* IP: 80.51.99.* 18.03.09, 16:48
      Jezu paramore to najlepszy zespół naświecie oni mają świetne piosenki A włosy hey są świtne strasznie mi się
      podobaja Moje ulubione piosenki to circle conspiracy halleluijah miracle swim in silence stop this song hello hello oh
      star i wiele innych tylko nie pamiętam ich nazw a niechce napiac źle big_grin tongue_out wink I oczywiście ich piosenki z twilight
      czyli decode i I caught myself A jak ktoś nie lubi paramore to niech sie nie odzywa ;-P suspicious
      POzdrawiam wszystkich fanów paramore kisskiss
    • karmelka Re: Paramore 18.03.09, 17:21
      Taaak Paramore Rulezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Oni mają super muzę i szybko wpada w ucho.
      Podoba mi się bez reszty...smile
    • explosive Re: Paramore 18.03.09, 17:29
      Uwielbiam!!!!!!serceserceserceserceserceserce
      Hayley ma super głos!!!!!!!
      Ulubione piosenki: decode my heart crushcrushcrush pressure i cought myself misery business sunday bloody
      sunday...(ja uwielbiam wszystkie)big_grin
      • zmierzchova_ Re: Paramore 18.03.09, 18:38
        Koocham.!
        To moj ulubiony zespół
        A naj piosenki to:
        Decode
        I cought myself
        misery buisse
        Sunday bloody sunday
        serce
      • natexx1 Re: Paramore 18.03.09, 19:21
        Decode
        I cought myself
        CrushCrush
        i wiele więcej . <33
    • Gość: Wilkołakowampir Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:59
      Lubie paramore i ulubionom piosenkom...nie wie4m majom dużo ulubionych piosenek tongue_outtongue_out
      • natalka_xd Re: Paramore 18.03.09, 21:04
        Świetne jest to że zawsze grają na żywo. ;D A głos Hay po prostu zwala z nóg xDD
    • natalka_xd Re: Paramore 18.03.09, 21:07
      Fajnie że na kotku jest tyle fanów Paramore smile Wręcz się nie spodziewałam xDD
      • taylor.swift Re: Paramore 13.10.09, 17:55
        CrushCrushCrushCrush zwala z nóg ostatnio jak przeczytałam tłumaczenie to
        oderwać się nie mogę a teraz moimi ulubionym piosenkami są
        fences
        for a pessimist i'm pretty optimistic
        misery business
        miracale
        brick by boring brick serce
        all i wanted
        careful
        ignorance

• roxann_ Re: Paramore 18.03.09, 21:12
      O bosh.! Kocham PARAOMORE.!!! A szczególnie piosenkę Decode i
      CrushCrushCrush....Paramore góra.! ;**serce
    • Gość: madz Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 21:14
      Ja także się nie spodziewałam;] gdy ktos się mnie pytał o ulubiony zepół a
      odpowiadałam oczywiście że Pramore to wszyscy takie oczy.."ymm... ok.."big_grin ale w
      końcu jesteśmy w sieci;] pozdrawaim wszystkich fanów Paramore i włosów Heyley,xD
    • wewe66 Paramore 18.03.09, 21:25
      Paramore jest cool ! Wreszcie znalazłam inne fanki, bo w szkole nikt nie zna Hayley i reszty...beznadzieja ;/
      Wszystkie piosenki mi się straaaszliwie podobają, a najbardziej : Emergency, Hello Hello, Rewind, We Are Broken,
      When it Rains, Let the flames begin, Decoy, Decode, Stuck on you, Whoa, Brighter itd. Paramore 4-ever ;*** <33
      • natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 11:30
        No u mnie też tak jest. Ktoś się pyta "co to za dziewczyna która masz na
        tapecie?" a druga osoba "taka co sie tak drze bardzo" (w pisoence decode) Nie no
        porażka xD Ale z drugiej strony to fajnie jest słuchać zespołu ktory nie jest
        zbyt znany przez innych xD
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 16:57
      sądzę dokładnie tak samo;] tzn. co do tego słuchania nieznanego zespołu;D
      przynajmniej nikt ci nie zarzuci że słuchasz tego co wszyscy.. a np. dla mnie
      jet to wręcz dołujące ekhm"-Jaki jest twój ulubiony zespół?-RBD, - czemu?, - u
      mnie w klasie każdy tego słucha"... nie, no normalnie załamka;D tak fajnie jest
      kogoś zaskoczyć że lubisz nieznany zespół, a nie jakaś Lady Gaga.;D ale
      oczywiście nie dlatgeo ich słucham żeby być orginalnym ;p poprostu są świetni!
      to jest podobnie do zmierzchu;] jak nie było takiego zamieszania to było jednak
      ciekawiej.. tak mieć coś dla siebie... a przynajmniej z pozoru dla siebie;]
      jeej... jaka ja samolubna jestem big_grinbig_grin
    • natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 18:22
      hehe no właśnie xD A jak poznaliście Paramore? Przez Zmierzch, czy znaliście ich
      wczesniej??
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:06
      słyszałam o nich już wcześniej, ale jakoś omijałam ich szerokim łukiem;D nigdy
      nie zdecydowałam się posłuchać żadnej ich piosenki;] taak wiem.. wstyd się
      przyznać;] ale w końcu jakoś przypadkiem,no.. nie całkowicie przypadkiem.. ale w
      końcu oglądając zwiastun zmierzchu nastepnie włączyłam Decode.. smile szczerze to
      na początku mi się nie podobało, natomiast pokochałam I caught myself;] z
      czasem, po kilkokrotnym usłyszeniu decode jednak się pozytywanie na nia
      nastawiłam.. i tak oto się zaczeło..;/ Misery business, Crushcrushcrush a
      później całe reszta;]
    • natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 19:15
      hahaha to ja już nie muszę pisać, bo ze mną było zupełnie tak samo! wink xDD
      • natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 19:17
        Na początku zakochałam się w Decode i I Caught Myself, potem w crushcrushcrush
        a potem we wszystkich! ;D Tylko ciągle nie mogę się jakoś przekonać do Miracle
        uncertain Zobaczymy, może mi się zmieni xD
    • aniolek1st1991 Re: Paramore 19.03.09, 19:39
      Uwielbiam Paramore serce
      Mam dwie ulubione piosenki :
      1."Decode" - za Zmierzch i mroczny nastrój winksmirk
      2."CrushCrush", bo ta piosenka ma duszę wink
    • Gość: ktoś ^^ Re: Paramore IP: *.elpos.net 19.03.09, 20:33
      Uwielbiam Paramore <33 Moje ulubione piosenki to Crushcrushcrush i Hallelujah .
      <3 serce big_grin
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 21:24
      heh.. big_grin i znowu identycznie;p także miałam coś do piosenki miracle (i do
      presure) ale nie słuchałam jej przez jakiś czas i teraz jakos mi wpadła w ucho:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka