fiazta Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 19:59 Hmmm... Piosenki, których nigdy nie zapomnę trochę się różnią od tych, których słucham teraz... Na pewno Cry me a river - Justin Timberlake... Wiem, plastikowa sieczka, ale wspomnienia... Oprócz tego jeszcze: Almost lover - A fine frenzy Uno - Muse Should I go - Brandy When you're gone - Avril Lavigne I'm with you - Avril Lavigne również Salvame - RBD I am beautiful - Christina Aguilera Dice - Finley Quaye What you don't know - Monrose Gabriel - Lamb Są to piosenki, które w jakiś sposób związane są z różnymi etapami w moim życiu.. Niekiedy smutne, a czasami radosne, ale piękne Nie kocham ich za samą muzykę, ale za klimat oraz słowa. Dajmy na to takie "Should I go" opowiada o stracie przyjaciółki... "Salvame", to w wolnym tłumaczeniu Ocal mnie. I am beautiful zawsze podnosiło mnie na duchu. A Cry me a river pomagało w dziwnych chwilach. Obecnie słucham Maroon 5 , Muse i pojedynczych egzemplarzy Odpowiedz Link Zgłoś
apocalypse Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 19:59 The Cure - Lullaby (link) Band of Horses - The Funeral (link) Robert Plant & Alison Krauss - Please Read The Letter (link) Mike Oldfield - Incantations - Part Four [Excerpt] (link) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikuśś Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 03.05.09, 20:02 Ja nigdy nie zapomnę piosenki 'Halleluja' z filmu Shrek. Ta piosenka będzie zawsze w moim sercu. Oprócz tego uwielbiam piosenki z Hannah Montana: film, jednak najbardziej .... Hoedown Throwdown. Jest najlepsza ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michelle Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.subscribers.sferia.net 03.05.09, 20:00 "Satisfaction" i "Paint It, Black" - The Rolling Stones "Help", "Michelle", "Hey Jude" - The Beatles "Show Must Go On" i "I Want to Break Free" - Queen "Smoke On The Water" - Deep Purple "Imagine" - John Lennon "Stairway To Heaven" - Led Zeppelin Ale pewnie macie mnie gdzieś, bo nie jestem dzieckiem Disney'a i nie słucham Hanny Montany i Jonas Brothers. Sorry - nie moja wina - ja po prostu mam gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RiRi Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.instalnet.com.pl 03.05.09, 20:03 Rihanna - Cry !!! Kocham tą piosenkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nela018 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:04 na pewno bd to piosenki, które byBy i zawsze bd wzruszaBy do Bez np. Celine Dion - My heart will go on (sorki za bBdy je[li s ;P) no i kilka moich ulubionych piosenek Paramore -decode albo linkin park - leave out all the rest itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell. Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:07 jakieś polskie klasyki lub coś Metalica np. Metallica - Nothing Else Matters Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 23:05 Nie wierzę, że zapamiętacie jakieś piosenki Cyrus czy JB. To są gwiazdki jednego sezonu. Ale widzę, że niektórzy jeszcze słuchają czegoś porządnego np. Celine Dion. To jest gwiazda, która się czegoś dorobiła(osobiście jej nie słucham). W mojej pamięci zostaną na pewno jakieś piosenki z polskiego HH. Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:09 Ja znam taką super na poprawę humoru Mi zawsze pomaga lecz nie wiem czy Tb pomoże kiedy będziesz zdołowana ... Może sie wydawać że ta piosenka jest dziecinna bo śpiewa ją Babe Lily ale jest świetna !!! Ta piosenka to : Babe Lily ,, Eo eo '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.09, 20:11 1. Love Story-Taylor Swift () 2. Wszystko ze zmierzchu (najlepsza jak grali w baseball) 3.Waking up in Vegas-Katy Perry 4.The show-Lenka 5. Thinking of you-Katy Perry I moja ulubiona: Yesterday- The Beatles Odpowiedz Link Zgłoś
amy137 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 22:27 Coma - Pielgrzym Lifehouse - Hanging by a moment Switchfoot - Only Hope Paramore - Decode Paramore - Crushcrushcrush Rufus Wainwright - Hallelujah Metallica - Nothing else matters Rihanna - Rehab dużo tego... nawet wszystkich nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowaa Piosenki :-) 03.05.09, 20:12 Ja uwieelbiam piosenke T.I - Whatever you like. :ser ce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michelle Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.subscribers.sferia.net 03.05.09, 20:14 Właśnie! Jak mogłam! Zapomniałam o "Yesterday" - The Beatles Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:15 Hmmm ja uwielbiam piosenki Ashley i " The Veronicas !!!!!!!!!!!!!!!! oto linki; The Veronicas - Cry - www.youtube.com/watch?v=FRA9uY6i7SU The Veronicas - 4ever witch lyrisc - www.youtube.com/watch?v=9V_k4b3R9ys Troszke sie przecina wiec jesli chcecie to mozecie tej samej piosenki poszukać na YOU TOBE Ashley Tisdale - Not Like That - www.youtube.com/watch?v=i31N3i9W-yM Poczatek jest przecietny ale jesli sie posłuch dłuzej to jest swietna piosenka Innych teledysków mozecie znależć na YOU TOBE wpisujac te same tytuły Znam wicej piosenek i tez ale nie chce mi sie tak duzo rozpisywac bo sie uśpicie :- ? hehe wiec jesli znacie jakis wiecej to plis dajcie znak bo strasznie sie nudze i powoli nudza sie te moje TO PAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:16 A i jeszcze LADY GAGA sa super ;];];];];] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaRR Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.szeptel.net.pl 03.05.09, 20:15 RBD Rebelde Odpowiedz Link Zgłoś
adastar93 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:15 Hmm Enya - Sail Away Coldplay - Clocks na co dzień ich nie słucham ale dużo dla mnie znaczą... Ale najważniejsze 2 to : Paramore - Crushcrushcrush i Mutemath - Spotlight Odpowiedz Link Zgłoś
bells64 ulubione piosenki 03.05.09, 20:17 ja uwielbiam Never think Roba Pattinsona i Cicho Ewy Farny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michelle Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.subscribers.sferia.net 03.05.09, 20:18 Pisze się you tUbe, a nie You tobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mee92 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: 89.191.145.* 04.05.09, 12:03 wirte youtube but not U tobe or tyou ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam. Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.cust.tele2.pl 03.05.09, 20:19 widzę że ambicje niektórych są wprost powalające oO jak można zapamiętać na całe życie `jak anioła głos`, czy cokolwiek z feela, czy czegoś tego pokroju ? ; | taa, teraz rozwścieczone fanki kupichy zasypią mnie minusikami xdd a co do pytania - Edyta Bartosiewicz - ` Ostatni raz ` - wyciskacz łez, przy tym kojarzy mi się niezwykle z pewnymi chwilami ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pela Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.a.83.230.50.25.debacom.pl.e-zabrze.pl 03.05.09, 20:48 Zgadzam się co do Feela... ;/ Jak możne ich piosenki uważać za GODNE zapamiętania...? Ja nie mogę obejść się bez piosenek Debussy, Kołysanki Belli, oraz Robert Pattinson - Let me sing.... ;] tak jakoś wyszło heh ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby McFerrin Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.eurologistik.pl / 192.168.42.* 03.05.09, 20:19 Don't Worry, Be Happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:20 Aerosmith-Pink, Dream on The Beatles-Help,Strawberry Fields Forever Fall Out Boy-Thanks For The Memorise, Dance, Dance The Verve-Sonnet, Bitter Sweet Symphony The Veronicas-Popular, Take Me On The Floor Ashlee Simpson- Boys, Shadow, Catch Me When I Fall Panic At The Disco-Northern Downpour Michael Buble-Everything Jimi Hendrix-Red House Jason Mraz- I'm Yours Marcheeba-Romeo Wasn't Buily In A Day Run DMC-It's Over Soko-I'll Kil Her Smolik-CYE Close Your Eyes The Cardigans-Lovefool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:39 I jeszcze oczywiście piosenka michael jackson billie jean TA PIOSENKA NA BANK ZOSTANIE LEGENDĄ Odpowiedz Link Zgłoś
littleladybird Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:26 Dla mnie są to wszystkie piosenki Jonas Brothers ale również : " Help", " Hello Goodbye " , " Hey Jude " - The Beatles " My heart will go on " - Celine Dion " Superstition" - Stevie Wonder " It's my live " - Bon Jovi "Never Gonna Give You Up"- Rick Astley " Only Hope " - Switchfoot " Something stupid " - Robbie Williams & Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:30 Rufus Wainwright - Hallelujah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:32 Jest ich kilka The Beatles She loves you Paramore Decode MIA Paper planes Taylor Swift Love story Miley Cyrus 7things Jonas Brothers Please be mine Jonas Brothers Lovebug Jonas Brothers Burning up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_92 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: 89.191.145.* 03.05.09, 20:33 The Clim by Miley Cyrus and Heilig by Tokio Hotel ... I think there are really great songs. I liked so much, of curse diffrents songs's cool but I like this songs I know I'm really weard but it's ok ;D lov ya guyz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iwusiaaa Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 20:34 ja uwielbiam piosenki, w których występuje fortepian, np. Avril Lavigne - When you're gone itp. A zawsze będę pamiętac: Miley Cyrus - The climb, Nickelback - Savin' me, Avril Lavigne - Innocence, Within Temptation - Somewhere, James Morrison - Broken strings, Avril Lavigne - My happy ending ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:35 Dla mnie najpiekniejsza piosenka na siwecie jest Pih- śmierć nas nie rozłączy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenaxd Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:36 kelly family - i can't help myself wiecznaaa *__* i oasis - shock of the lightning Odpowiedz Link Zgłoś