rose_x3 18.03.09, 18:24 Jesteś fanką tego świetnego sitcomu? Wpisuj się ) Ja osobiście jestem ogromną fanką i nie ma dnia, żebym tego nie oglądała ;D ;*** <33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimfadora Re: Friends / Przyjaciele 19.03.09, 21:32 Przyjaciele są świetni! Fibi jest genialna, kocham dialog: ,, Uciekamy! Gdzie? Do Meksyku!" Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Friends / Przyjaciele 15.04.09, 20:55 aaa ! kocham to ! uwielbiam, ubóstwiam ! dziękuję producentom, że stworzyli to. ; ] joe'go nikt nie pobije. ^^ haha zawsze się idzie przy tym pośmiać. oglądałam setki razy. to się nie nudzi. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: Friends / Przyjaciele IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 17:17 Ah,kocham to Oglądam to od trzech lat i zawsze się śmieję przy każdym odcinku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Friends / Przyjaciele 16.04.09, 17:59 Najleprzy serial jaki kiedy kolwiek oglądałam .To jedyny serial na którym mozna się tak posmiac ;P na youtube są odcinki ;P moge w nieskończoność oglądac -------> To kawałek jednego z nich ^_^ Friends O_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cullenowa Re: Friends / Przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:11 Uwielbiam to.. widziałam wszystkie odcinki (własnie na youtube) gdy tylko miałam doła włączałam to.. i od razu przechodziło.. ciągle się śmiałam.. nie ma nic lepszego od tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Friends / Przyjaciele 17.05.09, 13:41 Ja to kocham ;] I kocham też "Kochane Kłopoty" - to są moje 2 typowe* ulubione amerykańskie seriale *Typowe - bo na Comedy Central lecą jeszcze np. "Cybil"l czy "On, ona i dzieciaki" , ale te seriale są bardziej komediowe od np. "Przyjaciół" Pozdrawiaam Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Friends / Przyjaciele 20.06.09, 16:55 Przyjaciele są nie do przebicia . ; D Teksty Phoebe i Joey'a są prześwietne . ! < 3 Nie wiem co ludzie oglądali jak nie było Przyjaciół . # Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: Friends / Przyjaciele 22.06.09, 14:50 Jezu oni są mistrzowscy uwielbiam ten serial najlepszy jest Ross z tą opalenizną i Phoebe Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Friends / Przyjaciele 22.06.09, 15:00 Phoebe jest swietna ;pp kocham ten serial kocham kocham kocham kocham !! i Joe'y [nie wiem jak napisac] teksty sa swietne ;dd hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Friends / Przyjaciele 16.08.09, 22:18 Seriall jest świetny. Te teksty, czasem mozna sie popłakac. i w związku z tym [ że jest boski;p] mam pytanie... [?] Czy wie ktoś gdzie można obej=rzeć 2 serię.?? Tylko proszę nie piszcie : na YT itd. tylko konkretną stronkę. Z doła dzięki. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Friends / Przyjaciele 16.08.09, 22:21 Sorry za zamieszanie. ale juz sobie sama znalazłam xD jest tam dużo serialów polecam : Tuu ;q Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Friends / Przyjaciele 16.08.09, 22:24 Uwielbiam ten serial jest strasznie zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Friends / Przyjaciele 16.08.09, 22:35 To świetne. Uwielbiam Joeya i Pheobe. Pokochałam to na wakacjach. Przepadam za minami Joeya. Są świetne. Tak najbardziej to lubię jednak Monicę, bo wydaje mi się najrozsądniejsza. No ale nie jest tak śmieszna jak ta para wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
dulce162 Re: Friends / Przyjaciele 20.08.09, 22:55 Friendsy są świetne ;D Jeden z najśmieszniejszych seriali jakie oglądałam;D Joey i Pheobe są niesamowici ;D Chandler też boski, jak czasami coś powie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ross to taki wiecznie poszkodowany profesorek ;D Monica to Pani Poukładana i Idealna, a Rachel zawsze roztrzepana. Ogólnie cała 6 wspaniała ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa999 Re: Friends / Przyjaciele 20.08.09, 23:25 noom cała szóstka sie dopelnia Phoebe wogóle cała szalooona Chandler pan wesołek Monica perfekcyjna pani domu Ross i jego HI... przy którym joey chce sie zabic Rachel panna stylowa i Joey najmadrzejszy z najmniej inteligentnych buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa999 Re: Friends / Przyjaciele 20.08.09, 23:28 przeczytałam teraz wszystkie wasze wpisy i musze przyznac ze jestem szczesciara bo mam w domu plyty z 9 pelnymi seriami przyjaciol yupiiii Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Friends / Przyjaciele 21.08.09, 11:05 uwilbiam frends ogladam ich codziennie najbardziej lubie.... wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Friends / Przyjaciele 21.08.09, 12:48 o tak, lubię sobie po południu obejrzeć. jeden z lepszych jaki widziałam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś