Dodaj do ulubionych

miej swój styl lub kieruj się modą

IP: *.aster.pl 19.03.09, 18:36
kwiatmasz swój sty? Jeżeli tak to gratulacje, nie daj się ponieść modzie! kwiat lecz jeżeli niestety nie masz
swego stylu, to powiem Ci jaki kolor jest modny na ten roczek : żółty lub niebieskikwiat
Regulamin:
-piszcie tylko i wyłączcie o modzie
-nie obrażajcie autora
-nie przeklinajcie
Obserwuj wątek
    • mylive Re: miej swój styl lub kieruj się modą 20.03.09, 19:11
      Ja sie do szkoły i na miastu ubieram na sportowo(adidas, jeans, bluzka) chyba,
      że jest jakiś apel lub do kościoła to elegancko(obcasy, spódniczka)winkPozdrawiamkiss
    • kitty16 Re: miej swój styl lub kieruj się modą 20.03.09, 20:57
      ja ubieram sie raczej tak..luźno wink a kolor niebieski uwielbiam wink
      • rock_spirit Re: miej swój styl lub kieruj się modą 21.03.09, 14:00
        Ja mam swój styl ,a modę mam gdzieś. Uwielbiam trampki adidasy, czerń ,różne
        odcienie szarości ,fioletowy ,żółty i biały. To moje ulubione kolory. Moda się
        nie przejmuję. Moje jedne z ulubionych trampek są moro. Moro już dawno jest nie
        modne ,ale jakoś mnie to nie interesuje. Nienawidzę botków ,mokasynów ,szpilek i
        obcasów ogólnie. To jest strasznie nie wygodne i ... lalusiowate.? Poza tym na
        obcasach nie da się jeździć na desce ;DD ( moje hobby ). Nie da się też biegać
        ,a ja kocham biegać. Obcasy miałam tylko raz w życiu na sobie. Na weselu mojej
        cioci ... no jakoś by nie wypadało przyjść w tramposzach ;DD.
        Ogólnie to ubieram się w fiolet ,czerń i szarość ,ale zawsze rozjaśnię swój
        wygląd kolorowymi paznokciami ,kolczykami ,czy sznurówkami przy butach. Mam swój
        styl i żadna tam moda mi go nie zmieni ;p
    • majson Re: miej swój styl lub kieruj się modą 21.03.09, 17:40
      ja teraz mam zamiar nosić kolor fioletowy i zielony i niekiedy dla odmiany inne
      oczywiście, tuniki już niestety stają się coraz mniej popularne choć je bardzo
      lubię
    • Gość: xD Re: miej swój styl lub kieruj się modą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:47
      Poza tym na
      obcasach nie da się jeździć na desce ;DD ( moje hobby )

ooo zgadzam się z tym zupełnie smile
      a dzisiaj odkryłam taką świetną ulicę na osiedlu i jeździłam tam z godzinę
      ale jeżdżę na trochę innej desce niż normalna big_grin
      • rock_spirit Re: miej swój styl lub kieruj się modą 22.03.09, 00:26
        A ja z moimi przyjaciółmi jeździmy po zajezdni tramwajowej xD Bardzo ...
        niebezpiecznie ;p Adrenalinka ;DD
    • Gość: isa Re: miej swój styl lub kieruj się modą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:24
      ja to najczesciej sie ubieram w trampki rurki i jakies bluzki czesto zakladam do tego modny dodatek i jestesm
      swietna a co do obcasów lubie w nich chodzic ale na wesele o siostry ciotecznej juz niedlugo ide w balerinkach na
      lekkim obcasie a potem do tej samej sukienki zakladam trampki.a co do mody to nadal modny jeans i kamizeleczki
      • rock_spirit Re: miej swój styl lub kieruj się modą 22.03.09, 15:09
        Lubię też kamizelki. No i kocham krawaty smile
        • Gość: misiaxD Re: miej swój styl lub kieruj się modą IP: *.csk.pl 29.03.09, 22:08
          Ja mam swój styl. nie kieruyje sie moda zawsze. an codzien to ubieram sie na luzie czasami jak jest cos
          powaznegono to biala bluzka czarna kamizelka. a na zakonczenie spodniczka,. i nienawidze obcasow ;/ zawsze
          zakladam baleriny ale tylko jak tzreba koniecznie.. u mnie adidasy i trampki sa na pierwszym miejscusmile
    • nygus_95 Re: miej swój styl lub kieruj się modą 23.04.09, 18:13
      ja lubię łączyć modne rzeczy z ubraniami z secondhandów, czy też wygrzebanymi z
      garderoby mojej mamy. nie kieruje się modą, ale często na niej bazuję.
    • Gość: misia..:*:*:* Re: miej swój styl lub kieruj się modą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:14
      moda to mój świat lecz mam też swój styl czyli jeans , bluza , dres <często> , trampki ,
      adidasy i oczywiście dodatki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka