Dodaj do ulubionych

Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje

• kolorowaola Apel do młodzieży 21.10.09, 20:25
      APELUJE do WSZYSTKICH który to
      przeczytają!!! NIE ZACZYSZCZEAJCIE NASZEJ PLANETY!!!!!
      Tak wiele możemy zrobić aby niedopuścic do zaśmiecena naszej
      planety!! W poniedziałek popołudniu udałyśmy się na spacer po naszej okolicy.Po męczącej
      drodze postanowiłyśmy odpocząć w pobliskim zagajniku. Jednak to co tam ujżałyśmy nas
      przeraziło. Bo oto na czystej dotąd trwie leżało kilkanaście butelek po jakimś tanim winie.
      Oprócz tego były tam jeszcze papierki i rózne plastkiowe opakowania. Najgorsze w tym
      wszystkim było to, że niecałe 150 metrów dalej znajdowały się kontenery na surowce
      wtórne. Tu właśnie ujawnia się tytułowa ludzka głupota i bezmyślność. Wystarczyło tylko po
      skończonej "imprezie" wyrzucić butelki do kontenera...Ale to powinien wiedzieć,a
      przedewszystkim robić,każdy obywatel. No tak, ale czy po spożyciu 5 butelek alkocholu taki
      człowiek będzie zdolny trafić do kontenera?! Właśnie dlatego publiczne picie w środowisku
      ekologicznym powinno być zabronione!!

Drugą sprawą jest oczywiście rozróżnianie kolorów śmietników, często zdarza się nam
      wyrzucić np. plastikową butelkę to pojemnika na szkło. Zdaje sie nam, że dzięki temu
      chronimy przyrodę. Ale zamiast ją chronić przyspażamy osobą segregującym odpady,
      pracy. Czy to był by dla nas wielki problem przejść pare centymetrów dalej i butelkę wrzucić
      do plastkiku?!

Trzecia sprawa to wczorajsze Dni Ziemi. Uważamy, że to bardzo ważne dla Ziemi święto,
      ale powinno być w szkołach lepiej i ciekawiej przeprowadzane. Bo np. u nas w szkole było
      zbieranie śmieci na ulicach koło szkoły, ale oczywiscie ci co śmiecą nie przyśli. Trzeba
      odpowiadać za soje czyny. Więć ludzie weście się w garść! Nie zaśmiecajcie ulic, nie trudnon
      przeciesz wrzucić papierek do kosza!!!!
    • mileyandnick nowe sceny z new moon!!!! kotku napisz o tym1!! 22.10.09, 20:19
      W Amerykańskich telewizjach pojawił się już spot reklamowy promujący New Moon! Jest
      kilka nowych scen .
      www.youtube.com/watch?v=j1pT-LubBPQ&feature=player_embedded

[tylko mam jedna wielka prozbe nie pisz Kotku ze to ty upolowałes tylko napisz kto
      plizzz]!!surprisedkisskiss
    • malaga Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 24.10.09, 16:54
      Witaj Kotku! Chciałabym poinformować Ciebie i Twoje czytelniczki, że do sieci wyciekł
      kolejny fragment "New Moon". Jest on w kilku wersjach na stronie YouTube.pl.
      Oto link do jednej z nich:
      Tutaj

• grice Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 26.10.09, 15:41
        A ja bym chciala zebys napisal kotku cos o gali MTV Ulalume, bo wiem ze Stewart,
        Pattinson i Lautner maja zaprezentowac nowy fragment new moon, szczegolow nie
        znam uncertain
        Tu link do filmiku na yt, moze ty sie cos wiecej na ten temat dowiesz big_grin
        www.youtube.com/watch?v=ydOTitAchJE&feature=sub smile
        • minaslia Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 30.10.09, 15:38
          Właśnie to znalazłam:
          Nick rzucił JB
    • oolax nowy program mtv 03.11.09, 18:38
      Na Mtv( w stanach) pojawił się nowy program MTV Styl'd
      W pierwszym odcinku wystąpili chłopacy z v factory oraz Kim Kardashian.
      Żeby obejrzeć cały odcinek zajrzyjcie tutaj :
      www.mtv.com/videos/styld-ep1-fashion-101/1623708/playlist.jhtml

PS: Kotku napisz o tym na swojej stronie proszę
      • pati8989 Re: nowy program mtv 03.11.09, 18:47
        Kotku,
        coraz więcej dziewczyn kopiuje An3cie i wymyśla głupie wątki np. że upuściła
        kurczaka , że rodzi i potrzebne są jej ręczniki i dlatego jest forum zaśmiecone .
        usuń wątki i te osoby .
        i zrób czat
    • ka2ia Nowa Piosenka Justina 04.11.09, 15:04
      Nowa Piosenka Justina Bieber'a już w sieci. "Fovourite Girl" to kolejna piosenka
      z nadchodzącego albumu Justina smile Posłuchajcie:
      Tekst linka

Co o niej sądzicie?? smile
    • ka2ia Rihanna 04.11.09, 15:09
      Jak wiadomo nowy album Rihanny wychodzi 23 listopada ;d;d "The Wait is Ova" to
      nazwa albumu. Jednak niektóre nowe piosenki artystki krążą już w sieci oto utwór
      pod tytułem "Hard" big_grin
      Tekst linka

Kupicie Nowy Album Rihanny??
    • ka2ia Rihanna opowiada o pobiciu 05.11.09, 15:40
      W programie "Good Morning America",Rihanna postanowiła opowiedzieć przed
      kamerami swoją wersję wydarzeń dotyczącą pobicia. Można zauważyć że wystąpienie
      w programie nie było dla piosenkarki łatwe. Pod koniec nawet widać łzy w jej
      oczach sad
      Oto krótki wywiad.
      Tekst linka

Myślę że Rihannie należą się brawa.
    • mackie Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 10.11.09, 00:39
      youtube.com/watch?v=pVjmA6AiM00 film o eminemie i jego córkach wink mam dość
      durnych opinii o eminemie.
      posłuchajcie i obejrzyjcie w wolnym czasie i dajcie znac czy wam sie podoba wink
      • mandy_jonas Demi Lovato, już czuje święta..? 11.11.09, 10:26
        Demi podczas pobytu w Disneylandzie [u boku swojej siostry Madison], wykonała
        utwór świąteczny ''Wonderful Christmas Time". Piosenka ta już rok temu gościła
        na jednej z płyt, z bożonarodzeniowymi balladami. Obejrzyjcie video z występu,
        zdjęcie i dajcie znać o sądzicie!
        www.youtube.com/watch?v=GUNtZyLS-Oc&feature=player_embedded
        FOTO
        FOTO2

• aguskaa_ Re: Wasze newsy, artykuły, propozycje... 15.11.09, 12:04
          Kotku wink

Właśnie niedawno (dokładnie to nie wiem kiedy)
          został wprowadzony do internetu zwiastun piosenki Miley Cyrus i Timbalanda.
          Oto link: www.youtube.com/watch?v=DxxEVWH9s68&feature=player_embedded
          Nie wiem, czy już o tym napisałeś, ale raczej nie.
          Pozdrawiam wink
    • monique_93 Najdroższy Kotku! 17.11.09, 18:27
      FantasyCity,
      17.11.2009r.
      Najdroższy Kotku !

Napisałeś, że możemy tu zamieszczać propozycje na temat Twojej strony. Chciałabym
      przedstawić dwiesmile A mianowicie - pierwsza: czy nie mogłbyś od czasu do czasu (np. co
      tydzień lub co trzy dni) wybierać fajnego profilu, utworzonego na stronie Kotek.pl, i dodać
      news na jego temat? Coś w tym stylu jak promujesz profile na poka.to?
      Mam jeszcze jedną propozycję. Czy nie dałoby się wprowadzić na profilach
      użytkowników czegoś takiego jak komentarze do profilu? Inne osoby mogłyby się
      wypowiadać na temat danej osoby.
      To takie moje propozycje. Mam nadzieję, że zostaną pozytywnie rozpatrzonebig_grin

Pozdrawiamkiss
      monique_93
    • maciejrs Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.11.09, 16:49
      Kotku, a może zamieścisz relację z fan zlotu fanów zmierzchu w warszawietongue_out
      nieskormnie mówiąc załapalem się w kamere hehe, ale byla bardzo fajna atmosfera
      beatka sadowska prowadziła<br />
      materiał lookrper robił i tvn warszawa, ale tylko ten pierwszy jest on-line
      lookr.tv/player.php?id=1171
    • miley_rey_cyrus Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.11.09, 19:53
      Nie długo są urodziny Miley Cyrus więc zróbcie jakąś audycję z jej piosenkami
      przez godzinę proszę smile
      To jest w ten poniedziałek !!!
      To z okazji jej urodzin !!!
      Było by bardzo miło !!!
      Proszę wink
      • raspberrytears Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 21.11.09, 15:03
        Kotku, mam propozycję abyś napisał jakiś artykuł o gwiazdach kina z XX wieku,
        typu Audrey Hepburn, Vivien Leigh czy James Dean.
    • stefaa Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 22.11.09, 16:23
      Noah Cyrus w strasznie krótkiej sukience!
      http://kidsetnews.files.wordpress.com/2009/07/noah_cyrus_noie_and_ems_pool_party_b
athers_pose_300x400_150609.jpg

Noah uwielbia robić wokół siebie zamieszanie!
      Ostatnio do sieci wciekły zdjęcia Noah i jej koleżanki.
      Obie pokazały się w bardzo krótkich sukienkach.
      Wszyscy są oburzeni tym jak Noah się ubiera, maluje.
      Według mnie dziewczyna jest przeciwieństwem swojej siostry Miley.
      Miley umie się ubrać, a ona?

Co myślicie?
      • selcia17 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 24.11.09, 15:32
        https://bi.gazeta.pl/im/2/6271/z6271722X.jpg

Miley Cyrus na pewno nie jest przyzwyczajona do sytuacji, w której ktoś jej nie
        poznaje. Najbardziej popularna nastolatka w USA, której twarz zdobi chyba każdy
        możliwy produkt, została kilka dni temu upokorzona przez pracownika jednej z
        restauracji w Nowym Jorku.

Gwiazdka Disneya wybrała się z przyjaciółmi na obiad do Pop Burger. Ku
        zdziwieniu Miley kierownik restauracji zapytał ją, jak ma podpisać zamówienie.

Żartujesz sobie? - zapytała oburzona nastolatka. Nie poznajesz mnie? Jestem
        Miley Cyrus!

To jednak również nie zrobiło wrażenia na mężczyźnie, który najwyraźniej nadal
        nie miał pojęcia, o kogo może chodzić. Mimo to chciał być uprzejmy:

To bardzo fajnie - odpowiedział. To twój rachunek. Miłego dnia.
        • selcia17 Pattinson wciela się w Sinatrę 24.11.09, 15:38
          https://blog.taragana.com/e/wp-content/uploads/2009/07/robert-pattinson.jpg

Wśród potencjalnych kandydatów do zagrania Franka Sinatry w najnowszym filmie
          Martina Scorsese wymieniano już różne nazwiska. Między innymi Johnny'ego Deppa,
          Leonarda DiCaprio, a nawet... Jamiego Foxxa.

Ostatnio jednak w internecie pojawiły się pogłoski, że to Robert Pattinson może
          otrzymać tę rolę. Sam aktor zdradził, że bardzo chciałby w filmie wystąpić,
          jednak za bardzo w swój sukces nie wierzy. "Jestem trochę za młody. Umiem
          śpiewać, ale nie umiem naśladować głosu Franka. A poza tym jest ogromna
          konkurencja" - powiedział.

Myślicie, że Pattinson ma jakieś szanse? Jest choć trochę podobny do Sinatry?

https://userserve-ak.last.fm/serve/_/8306/Frank+Sinatra.jpg
          • selcia17 Poznaj rodzinę Volturi..:) 24.11.09, 15:44
            https://api.ning.com/files/8V0uGUgruJRG80xuEpJu2NU1HPP2oX02qkSVJHtRjA9IVsXazglRHS31SpHncT2wZDL799c5gQqBnkz7cg30gWyhY35iOOcg/New_Moon_The_Volturi_by_Grodansnagel.jpg

Volturi to prawdziwa śmietanka towarzyska wśród wampirów. Opisujemy jej
            najważniejszych członków.
            ARO (Michael Sheen)
            status: wampir
            grupa: rodzina Volturi
            data urodzenia: ok. 1300 r. p.n.e.
            data transformacji: nieznana
            szczególne atrybuty: czyta w myślach poprzez dotknięcie
            cytat: "Uwielbiam szczęśliwe zakończenia. Tak rzadko się zdrarzają"

Aro stoi na czele rodziny Volturi. Jest wytwornym i wyrafinowanym wampirem,
            który chce zwerbować Edwarda Cullena i Bellę Swan do rodziny Volturi. Dlatego
            odmawia Edwardowi zgody na samobójstwo. Zezwala na bezpieczny wyjazd Belli i
            Edwarda, bo nie chce stać się ich wrogiem, mając nadzieję, że przyłącza się do
            jego rodu. W Belli widzi szczególny potencjał i wymusza na Edwardzie i Alice
            obietnicę, że wkrótce uczynią z niej wampira.

(wszystkie notki kopiowane z mojego bloga)
            • selcia17 Fanka rozebrała się dla Pattisona 24.11.09, 17:03
              Wystarczyło, że o to poprosił.

Fanki są gotowe zrobić wszystko dla swoich idoli. Przekonał się o tym niedawno
              Robert Pattinson.

Kilka dni temu zwierzył się w talk-show Ellen DeGeneres, że specjalnie dla niego
              jedna z wielbicielek... się rozebrała!

Gwiazdor musiał kiedyś rozdać kilkaset autografów. Wiadomo więc, że nie
              przypatrywał się każdej osobie, która do niego podchodziła. Gdy jedna z fanek
              zapytała go, jak może zwrócić na siebie jego uwagę, odpowiedział po prostu:
              "Rozbierz się".

Był bardzo zdziwiony, kiedy ta zaczęła zdejmować z siebie ubrania. Po chwili
              wyprowadziła ją ochrona. "Nigdy nie czułem się tak źle. Chyba nadużyłem
              swojej pozycji".

Musicie przyznać, że naprawdę ciężko jest być jednym z najseksowniejszych
              facetów świata..smile

https://www.viva-tv.pl/img/50/41/_viva_art/150_89724634.jpg
    • rositta Nowy album 30 Seconds To Mars niedługo w Polsce! 24.11.09, 19:25
      https://userserve-ak.last.fm/serve/_/26809649/30+Seconds+to+Mars.jpg

Jak donoszą portale internetowe trzeci studyjny album zespołu 30 Seconds To
      Mars "This Is War" ukaże się 7 grudnia, a nie jak wcześniej zaplanowano
      23 listopada. Jak podaje Wikipedia w Polsce będzie on dostępny 28
      grudnia
      tego roku.

Album zostanie wydany z dwoma tysiącami różnych okładek - na każdej pojawi się
      zdjęcie innego fana zespołu i będzie można go [b]ściągnąć darmowo[/b] z
      sieci!

Producentem płyty jest znany ze współpracy z U2 i Depeche Mode - Flood.
      Gościnnie pojawią się na niej Kanye West i wokalista The Killers
      Brandon Flowers

Niedawno ukazał się pierwszy singiel z płyty"Kings and Queens", a także
      teledysk o tym samym tytule:
      <br />
      <br />
      Mnie osobiście podoba się teledysk,<br />
      A Wam??
      • rositta Re: Nowy album 30 Seconds To Mars niedługo w Pols 24.11.09, 19:26
        Nie wgrał się link do teledysku więc go wrzucam osobno!!<br />
        " target="_blank">www.youtube.com/watch?v=9VhZDiG7ye0:>
        • zmienna Green Day-21 Century Breakdown 04.12.09, 18:59
          Jak wiecie Green Day w tym roku wydał swój kolejny owoc pracy.Prace nad płytą
          trwały od 2006 roku i jak widać efekty są rewelacyjne.
          Wprawdzie ,nie można porównać jej z poprzednimi płytami typu : 39 Smooth,Nimrod
          ,czy nawet do legendarnej płyty American Idiot.
          Płyta ta przedstawia 'delikatniejsze kawałki" ,które według opinii innych,nie
          powinny być klasyfikowane do gatunku "punk".Krążek opowiada o problemach w XXI
          wieku.
          Obecnie wydane zostały trzy single; Know your enemy , 21 guns i 21st Century
          Breakdown.

Know Your Enemy
          Już po pierwszym przesłuchaniu ,bardzo mi się spodobało.Można powiedzieć ,że
          piosenka została napisana z lekką ironią.
          Opowiada o nienawiści człowieka ,do drugiego,o tym jak człowiek stara się poznać
          swojego wroga i za wszelką cenę wyrządzić mu krzywdę.Piosenka nie daje zbytnio
          do myślenia ,lecz idealnie przedstawia wizerunek człowieka i ukazuje jego
          słabości.Utwór ten znalazł się na 1 miejscu m.in. na liście :US Billboard
          Alternative Songs.

21 Guns
          Tak,tak .To właśnie dzięki tej piosence wielu z Was zaciekawiło się zespołem.Gdy
          usłyszałam ten kawałek ,byłam wstrząśnięta...,pierwsze co pomyślałam ,czy to
          jest Green Day.Czy to właśnie ten zespół ,który nie wstydził się mówić o swoich
          poglądach poprzez ostre piosenki.Byłam wprawdzie rozczarowana...,lecz po
          bliższym zapoznaniu się ze singlem ,stwierdziłam ,że to jest jedna z lepszych
          piosenek zespołu.Muzycy zawsze lubili poznawać nowe ścieżki ,które można by
          było przedstawić na płycie i oto co im wyszło.Piosenka troche 'emo',opowiada o
          rezygnacji z życia ,o bólu i cierpieniu.Nie bez powodu piosenka nosi nazwę "21
          pistoletów".Własnie w XXI wieku ,wielu ludzi szuka pocieszenia w muzyce ,to
          właśnie w tym czasie ,najwięcej ludzi cierpi emocjonalnie nie zważając ,czy ma
          ktoś 10 lat ,czy też 80. W tym stuleciu narodziło się cierpienie ,a piosenka ma
          za zadanie uświadomić nam ,że człowiek jest słaby.

21st Century Breakdown
          Piosenka opowiada o rozpadzie 21 wieku."My generation is zero,I never made it as
          a working class hero".Żyjemy w czasach ,gdzie wszystko jest przereklamowane
          .Każdy chce być bohaterem,każdy chce być kimś,przez co gubimy swoją osobowość i
          zatracamy swoje wartości porównując się do bohaterów.Pobudka! Ty też możesz być
          kims ; ]

East Jesus Nowhere
          Piosenka innymi słowami mówiąc ,obala wizerunek katolików.Wyśmiewa pobożność
          ludzi ,którzy mimo wielkiej wiary ,dalej popełniają grzechy,sądząc że za gorliwą
          modlitwę ,mają czyste sumienie."A fire burns today,Of blasphemy and genocide,The
          sirens of decay,Will infiltrate the faith fanatics."

Peacemaker
          Piosenka ,delikatnie odbiega od pozostałych na płycie.Posiada meksykański
          klimat,chaotyczny wstęp i przypomina po części serenade.Bombowa mieszanka całej
          tematyki z płyty.Opowiada o zdesperowanym człowieku ,który żywi się
          słabością.Dosłownie jak w życiu...;>

Last Night on Earth
          Zdziwienie ,prawda?Piosenka nie jest o końcu świata ,ani o żadnym złu.Po prostu
          nawet rockmeni ,muszą na chwilę odlecieć i napisać przyjemną piosenkę o miłości.

¡Viva La Gloria!
          Początek bardzo melodyjny i przyjemny dla ucha.Ale to tylko "przykrywka",w
          refrenie Zieloni pozwolili sobie na wyrwanie się z melancholijnej rzeczywistości
          i pokazać swoje prawdziwe oblicze.Ogólny status piosenki :udany.

¿Viva La Gloria?(Little Girl)
          Kolejna piosenka dla tzw. 'emo'.O czym jest? O nieszczęśliwej "małej
          dziewczynce",która jest uosobieniem naiwności i desperacji wśród młodych
          ludzi.Mówi o samym okaleczaniu,o nienawiści do samego siebie ,a zarazem całego
          świata...Wszystko odwołuje się do XXI wieku ,w którym jest prawie codziennością
          widok cierpiących ludzi na prawdę i cierpiących ludzi-aby cierpieć i zwrócić
          uwagę innych.Autor tą ostatnią 'grupę cierpiących' wyśmiewa,dając rady ,poprzez
          samą ironię.

Restless Heart Syndrome
          Początek może wydawać Wam się bardzo znany.Kocham tą piosenkę.Mimo że nie jest
          wykonana w stylu greenday'owskim-zachwyca.Pod koniec ,dają się wyczuć podstawowe
          elementy punka.Piosenka opowiada o syndromie-złamane serce,znana 'choroba' przez
          niejedną osobę.Idealna do słuchania i snuciu o tym jedynym,a zarazem o tym,który
          nigdy nie powinien być.

Christian's Inferno
          Chaotyczny początek-wesoły refren."Diabelna" piosenka i to dosłownie.O piekle
          Christiana.Billie zawsze miał dziwne pomysły , a w tej piosence ,da się zauważyć
          to od samego początku.Billie tak trzymaj. ; )

Song of The Century
          Otwiera całą płytę.Hymn epoki.Trwa niecałe 40 sekund ,lecz idealnie nadaje
          klimat nieustannych wojen na świecie,religii i zakłamania.(intro)

Before the Lobotomy
          Piękna,prawdziwa.Opowiada o dogmatach życia,o radości,smutku,marzeniach...czego
          więcej chcieć?

American Eulogy:
          -Modern World -opowiada o niechęci życia w nowoczesnym świecie.Autor dostrzega
          same minusy-twierdzi ,iż w tej epoce najważniejszą rolę odgrywają pieniądze,co
          za tym idzie ? Ludzie zmieniają swój gatunek na "depresyjne rekiny finansowe".

-Mass Hysteria- można uznać za ciąg dalszy piosenki Modern World.Opowiada o
          masowej histerii wśród ludzi.Czego teraz nie dotkniesz grozi ci...człowiek.

The Static Age
          Paranoja współczesności.Radio,video,telewizja..wszystko do doprowadziło do
          zespucia i zapomnienia.Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest wyrażenie swoich
          emocji poprzez napisanie piosenki o 'Statycznym wieku"

See the Light
          "Co się stanie to się nie odstanie."
          Każdy to sobie mówi ,gdy nie chce obarczać się winą,wiedząc ,że zrobił źle.W XXI
          wieku nietrudno jest o zmarnowaniu sobie życia przez pigułki,alkohol.A wszystko
          to robimy tak naprawdę z głupoty.Z dnia na dzień mamy co raz więcej
          uzależnień.Może tak pójśc za radą Armstronga i zastanowić się co w życiu jest
          'warte walki i uwagi'?

Horseshoes and Handgrenades
          Niezależnie jak w ówczesnych czasach będziesz żył ,musisz pamiętać ,że wygrywają
          tylko ci którzy potrafią krzywdząc innych wybić się.-takie cenne uwagi daje nam
          Billie.Czy nie sądzicie ,że jest w tym odrobinę prawdy?

Murder City
          "Uważam ,że to paranoja bać się wyjść na ulicę...bać się o samego siebie,w
          morderczym miescie." W tym wypadku ,nie wypada nam powiedzieć
          .."trudno,życie",tylko "dlaczego ,tak jest". Czy to wszystko jest skutkiem
          zakłamania i życia ludzkiego? Można temu jakoś zaradzić?

Bonus track

"A Quick One While He's Away" (The Who)
          "Another State of Mind" (Social Distortion)
          "That's Alright Mama" (Elvis Presley)
          "Like a Rolling Stone" (Bob Dylan)

Green day poprzez swoją nową płytę ,chcą zachęcić ludzi do udzielania się w
          życie polityczne.Pragną również,by ludzie we współczesności potrafili ,żyć bez
          tzw. pochłaniaczy czasu .Wykonawcy pokazują nam również ,że o losie dalszego
          zycia ,decydujemy tylko i wyłącznie my.
    • rositta Czy znacie zespół Hinder?? 07.12.09, 18:12
      https://www.htzfm.com/files/htzfm/images/hinder.jpg

Zespół <b>Hinder</b> został <b>założony w Oklahoma City (USA) </b> w <b>2001
      roku</b> przez gitarzystę <b>Joe Garvey'a</b> i perkusistę <b>Cody'ego
      Hanson'a</b>. Panowie na jednej z imprez w college'u usłyszeli przyszłego
      wokalistę <b>Austin'a Winkler'a</b> grającego wtedy covery znanych piosenek wraz
      ze swoją ówczesną grupą. Wkrótce potem zaproponowali mu współpracę.

Hinder - Lips Of An Angel

Jak dotąd <b>zespół wydał dwa studyjne albumy</b>:
      <b><u>Extreme behavior</u></b> z której pochodzi m.in. piosenka <b>Get Stoned </b>

oraz album<u><b>Take It to the Limit</u></b> odebrany dość chłodno przez
      krytyków <b>zarzucających</b> grupie <b>"brak oryginalności i wyobraźni"</b>.
      <b>W</b> teledysku z drugiego singla owej płyty - <b> Without You</b> możemy
      zobaczyć <b>Kellana Lutza</b>:

<b>W listopadzie 2008</b> roku <b>Hinder</b> został uznany za <b>"Wykonawcę
      roku"</b> przez platformę Xbox Live i tym samym pozwolił ściągać użytkownikom
      platformy swój teledysk <b> Use me</b> <b><u>za darmo</b></u> w wysokiej
      rozdzielczości.

https://blog.al.com/breaking/2009/06/large_Hinder.JPG

W tym roku Hinder powrócił z nowym singlem<b> Up All night</>. Od tamtego czasu
      nie słychać o tym zespole nic..
    • kasiuunia_11 Miley Cyrus- WAŻNE 18.12.09, 10:28
      Miley Cyrus- utalentowana dziewczyna czy rozpuszczona dziewucha???

Muszę napisać, że jeszcze rok temu nie byłam jej fanką. Przez przypadek posłuchałam jej
      piosenki w serwisie you tube i bardzo mi się spodobała....
      Słowa były ,,od serca'', teledysk super i zainteresowałam się jej muzyką. Wiele ludzi ją
      obraża i wyzywa... To jest fakt.
      W Polsce widać nie ma tolerancji wogóle, ale nie o tym chcę pisać.
      Zależy mi, żeby te osoby dowiedziały się jakie Miley miała dzieciństwo, jak ją traktowano i
      kto pomógł jej w zdobyciu roli Hannah.
      Jeśli ktoś czytał jej autobiografię: ,,Droga do sławy'' (Miles to go) to wie o co chodzi.
      Gwiazda urodziła się w małym miasteczku na farmie. Nie miała przyjaciół, tylko
      rodzeństwo, ponieważ nie mieszkali w centrum.
      Chodziłą do zwykłej podstawówki i wszystko było okey. Kilka lat później wyprowadzila się z
      rodziną do Toronto (jej tata grał tam w serialu).
      Wrócili po pewnym czasie. Gwiazda pewnie myślała, że będzie tak jak kiedyś, że będzie
      lubiana itd. , ale nie!
      Jej dawne przyjaciółki zaczęły ją prześladować : zamknęły ją w łazience bez powodu,
      dokuczały, wyzywały.
      Chcielibyście być na jej miejscu? Na pewno nie.
      Miley chodziłą do drużyny cherleaderek. Tam mogła zapomnieć o szkole i to właśnie tam
      znalazła najlepszą przyjaciółkę-
      Lesley (wspomina o niej w ,,See you again'' ). Jeździły razem na zawody i występy.
      Później zadzwonił telefon z Disney'a , że chcą ją przesluchać do nowego serialu.
      Pojechała z mamą, a w poczekalni siedziało ze 30 innych dziewczyn. Wypadła świetnie i...
      Przeszła dalej...
      Strasznie się cieszyła, ale przecież nie mogła zrezygnować z cherleadningu.
      W kolejnym etapie zaprezentowało się 15 kandydatek, a w finale tylko 3 (m.in Taylor
      Momsen z ,,Plotkary'' ).
      Disney szukał 14 letniej dziewczyny , a mała Destiny miała tylko 11/ 12 lat , ale to ona
      wygrała casting. Dopiero późnij zaangażowano
      jej ojca. Miley sama zapracowała na swój sukces.
      Jeśli chodzi o to całe odbijanie chłopaków itd., to każda nastolatka na 100 % jakiś błąd w
      swoim życiu popełniła i to nie jeden.
      Gwiazdka ma także wielu przyjaciół w Hollywood: m.in Ashley Tisdale. Ma nawet na
      wygaszaczu telefonu jej fotkę! Jednak jej naj naj najlepszą kumpelą jest tancerka Mandy
      Jiroux. Kiedyś tańczyła w zespole Mil na koncertach. Mandy rozumie na pewno pracę
      gwiazdy i jej sława jej nie onieśmiela. Magazyn Teen zapytał kiedyś Cyrus o prawdziwego
      przyjaciela, a ona odpowiedziała :
      ,,Prawdziwy przyjaciel to ktoś , kto zawsze jest przy tobie, podczas wzlotów i upadków.
      Mam nawet piosenkę ,,True Friend'' . W moim życiu wydarza się wiele pozytywnych
      rzeczy, ale zdarzają się i negatywne, dlatego miło jest mieć przyjaciół.''

Czy słusznie niektórzy myślą, że Miley Cyrus to głupia dziewczyna bez serca???
    • orbit Magia Świąt na wesoło ( ; 19.12.09, 15:59
      PRZEDŚWIĄTECZNY REPORTAŻ Z CENTRUM HANDLOWEGO CZYLI '''MAGIA ŚWIĄT'' NA WESOŁO.( ;

8.50 -na wpół obudzona dowlokłam się do centrum . ,, Czas zobaczyć co się
      dzieje'' - pomyślałam. Przed wejściem kłębiły się tłumy osób gotowych do
      przedświątecznego przepychania się między półkami i innych kupującymi. Jakieś
      dziecko rozkapryszonym głosem pyta mamę ; '' Czy na pewno będzie tam Św. Mikołaj?''

9.00- Ochroniarze otworzyli drzwi i tłum ruszył do przodu. Na szczęście
      przezornie wycofałam się na bok i obserwowałam to szaleństwo z bezpiecznej
      odległości. Ściśnięte przez tłum dziecko, które przyszło spotkać się z Mikołajem
      zaczęło cicho popłakiwać ale na szczęście ludzie ruszyli do przodu i po
      przedostaniu się przez wejście rozproszyli się na wszystkie strony.

9. 30- sklep firmy HAUSE - ciężko wejść, bo kolejka do kasy kończy się na
      zewnątrz. Trudno -będę się przepychała .Jestem. Ludzie w sklepie, podenerwowani,
      wyrywają sobie rękawiczki w promocyjnej cenie . Takie rękawiczki to dobry zakup,
      nadająsię na prezent dla każdego. niestety zostało ich już nie wiele...]

10. 00 -Przy wielkiej choince na środku Centrum ogromna kolejka do Św. Mikołaja.
      Dzieci przestępują z nogi na nogę i pytają rodziców '' Długo jeszcze?''.
      rodzicom tez nie bardzo chce się czekać . kiedy dotrą do '' Świętego'' - maluchy
      siadają mu na kolanach, zamieniają z nim dwa słowa, fotograf robi zdjęcie i już.
      Koniec przyjemności bo przecież czeka długa kolejka

1.00- Zgłodniałam , więc wybieram się w miejsce, gdzie restauracje walczą między
      sobą o klientów. Ludzi jeszcze niewielu , wciąż przepychają się w sklepach i nie
      czują chyba głodu. Korzystam z tego, że mogę zamówić bez kolejki i chwilę
      później zjadam hamburgera przy spokojnych dźwiękach kolęd.
      12.00- Zaglądam do dużego sklepu spożywczego. Tłum ludzi , przesuwając się
      między półkami koszyk przy koszyku. W jednym jest mniej , w innych więcej
      towaru. W kazdym suszone grzyby, kapusta kiszona , barszcz w proszku lub w
      kartonie i wiele innych, świątecznych produktów. Królują świąteczne słodycze -
      spóźnione kalendarze adwentowe, mikołaje i bombki z czekolady. Na stoisku z
      rybami duże zamieszanie. Okazało się, że zabrakło karpi. Ludzie ogromnie
      zdenerwowani dopytują kiedy będzie dostawa i pilnują kolejki. Można usłyszeć
      tylko takie słowa ; ,, Proszę się nie pchać '' albo ,, Pani tu nie stała!
      ''.Wzięłam czekoladę z orzechami i teraz stoję w kolejce do kasy. chyba zajmie
      mi to dobrą chwilę .

13.30- zaglądam do '' Empiku ''- duży tłum przy stoiskach z płytami i z grami
      komputerowymi. Przecież to świetne prezenty dla dzieciaków a także starszych
      miłośników muzyki lub zapalonych graczy. Chcę zobaczyć czy jest nowa płyta Miley
      Cyrus ,niestety nie udaje mi się przecisnąć przez ludzi. Chyba jestem zbyt niska
      i słaba więc przeglądam nowości książkowe.

15. 00 - Zrobiło się luźniej. Pierwsza grupa klientów zakończyła szturm na
      sklepy , druga jeszcze nie przyszła. Pracownicy Centrum korzystają z chwili
      wolnego czasu i porządkują towar na półkach. W '' Smyku '' większość pluszaków
      leży żałośnie na podłodze- widzę jednego zdeptanego i jednego z naderwaną
      rączką. Inny ma rozerwany brzuch. Chyba już nie trafią w tym roku pod choinkę .
      . . Św. Mikołaj spod sklepowej choinki też ma przerwę , odkleił sztuczną brodę i
      wyjął z torby puszke z coca colą. Ciekawe czy taka praca jest męcząca? Teraz
      kiedy jest mniej ludzi wyraźniej słychać z głośników kolędy, można usiąść na
      ławce, zamknąć oczy i pomyśleć o świętach. Tak , '' magia świąt'' zaczyna
      działać, słyszę dzwonki sań, nikt się koło mnie nie przepycha, z cukierni
      dolatuje zapach pierników. to jest ta magiczna chwila więc staram się
      wykorzystać ją jak najlepiej.

15.10- Niestety pojawia się druga zmiana kupujących. Znów zaczyna się tłok i
      przepychanie od półek z towarami i kas . Magiczna chwila prysła jak bańka
      mydlana. Mikołaj już odstawił puszkę i ze świeżo przyklejoną brodą czekał na
      kolejne dzieciaki. Ze spożywczego dobiegają okrzyki '' Są karpie!'' , '' roszę
      Pana ja tu czekam od ponad godziny, proszę się nie pchać! ''

15.15- Mam dość, nie mam już czego szukać, więc czas zabierać się do domu. Już
      sprawdziłam jak to jest z tymi świątecznymi zakupami. Teraz położę siię na łóżku
      z mp3 i będę odpoczywała..( ; . WESOŁYCH ŚWIĄT!

• calodobowa dlaczego oni tak robią .? ;| 22.12.09, 21:01
      Od tygodnia cały czas sypie śnieg . Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie głupota
      chłopców . Zawsze po lekcjach pędzą do szatni a potem wybiegają na podwórko i
      zastawiają wszystkie wejścia do szkoły. Oczywiście mają jeden cel !. natrzeć dziewczyny .
      Fajna jest zabawa w rzucanie śnieżkami , ale to jest przegięcie. Oni nie mają umiaru .
      Ostatnio gdy razem z koleżankami chciałyśmy wyjść po lekcjach do sklepu natarli nas tak,
      że 3 dziewczyny zachorowały. To jeszcze nie jest takie straszne , ale potem chłopcy, a
      było ich dokładnie 18, rzucili się na Olke i jeden z nich uderzył ją tak mocno w noc, że
      zaczeła jej lecieć krew . To już nie było zabawne . Na dodatek gdy moja przyjaciółka
      Patrycja wracał później do domu chłopcy rzucili się na nią, przewróciła się i rozcieła wargę.
      Mimo, że już tyle dziewczyn skrzywdzili oni dalej tak robią .
      Co robić kiedy nauczyciele nie reagują a dziewczyny przecież nie mogą się bać wracać
      same do domu ?.

Czy u Was w szkole też dzieją się takie rzeczy ?
      odp. ;]
      • michaelmontana Re: dlaczego oni tak robią .? ;| 27.12.09, 18:40
        Głosowanie na najlepszą gwiazdę ( dorosłą) po 25
        • klaudia.25 Re: dlaczego oni tak robią .? ;| 27.12.09, 20:37
          Chat i radio żeby zamiast czytać byłoby można na słuchawkach słuchać big_grin
          • books_princess Do Kącika Mola Książkowego 28.12.09, 12:36
            Chciałabym polecić książkę Tunele i Tunele: Głębiej .
            Wydane zostały w 2007 roku , opowiadają historię Will ' a i Chestera ,
            przyjaciół którzy chcą odnaleźć zaginionego członka rodziny Will ' a . Nie chcę
            zbyt dużo ujawniać . Dodam jeszcze tylko tyle że książka naprawdę warta
            polecenie - o prawdziwej przyjaźni . Płakałam 3 dni jak Chester sam został w
            więzieniu ; D
    • niewiqedzicd Mój Artykuł 28.12.09, 15:55

ŚMIESZNY FILMIK

Kotek upolował dla was filmik z kotkami :

Tekst linka

PODOBAŁO SIĘ?

• aliciajonas Re: Mój Artykuł 29.12.09, 15:26
        Kilka dni temu odbył się ślub Kevina Jonasai jego partnerki Danielle
        Deleasa
        . Kevin, tak jak i jego dwaj bracia - Nick oraz Joe
        , jakiś czas temu złożył śluby czystości i zapewniał, że do dnia ślubu pozostanie
        prawiczkiem.

Od czasu nocy poślubnej nie minęło zbyt wiele czasu, ale Kevin zdążył już pożalić się na
        łamach magazynu People, że jego pierwszy raz bardzo go rozczarował.

Seks jest przereklamowany. Moim zdaniem nie warto było na coś takiego tyle czekać.
        Kiedy już to zrobiliśmy byłem rozczarowany
        - powiedział muzyk.

Jego żona nie chciała wdawać się w szczegóły, ale przyznała, że również nie wspomina tej
        nocy zbyt miło.

Po wszystkim powiedziałam tylko: I to wszystko?! - ujawniła Danielle.

Może Kevin z czasem nabierze wprawy. W przeciwnym razie kotek współczuje jego żonie.

Kotek jest ciekaw co o tym sądzicie?

• aliciajonas Kevin Jonas: Seks jest przereklamowany 29.12.09, 15:29
          Kilka dni temu odbył się ślub Kevina Jonasa i jego partnerki Danielle
          Deleasa
          . Kevin, tak jak i jego dwaj bracia - Nick oraz Joe
          , jakiś czas temu złożył śluby czystości i zapewniał, że do dnia ślubu pozostanie
          prawiczkiem.

Od czasu nocy poślubnej nie minęło zbyt wiele czasu, ale Kevin zdążył już pożalić się na
          łamach magazynu People, że jego pierwszy raz bardzo go rozczarował.

Seks jest przereklamowany. Moim zdaniem nie warto było na coś takiego tyle czekać.
          Kiedy już to zrobiliśmy byłem rozczarowany
          - powiedział muzyk.

Jego żona nie chciała wdawać się w szczegóły, ale przyznała, że również nie wspomina tej
          nocy zbyt miło.

Po wszystkim powiedziałam tylko: I to wszystko?! - ujawniła Danielle.

Może Kevin z czasem nabierze wprawy. W przeciwnym razie kotek współczuje jego żonie.

Kotek jest ciekaw co o tym sądzicie?
    • aliciajonas Zdjęcie ze ślubu Kevina i Danielle !! 29.12.09, 15:41
      https://img693.imageshack.us/i/kevinjonas240.jpg/
      • aliciajonas Zdjęcie ze ślubu Kevina i Danielle !! 29.12.09, 15:42
        KLIK smile
      • kingusia a to ciekawe .. 13.02.10, 11:42
        obrazek zamieszczony poniżej , jest odzwierciedleniem tego , że tak na prawdę
        czytając jakiś tekst , gazetę , książkę , czy czasopismo itd . nie czytamy
        każdej literki z osobna i nie znaczenia w jakiej kolejności jest ona zapisana w
        wyrazie. Wystarczy , że tylko pierwsza i ostatnia literka, znajdują się na
        swoich miejscach .

gdy pierwszy raz ujrzałam ten tekst, przeczytałam go płynie bez zatrzymywania
        się i domyślania się co jest tam napisane .

https://img6.imageshack.us/img6/4638/03bae9575e.jpg
        • selena_disney Re: a to ciekawe .. 28.07.10, 16:24
          ja też
    • cukiereczek123 pobieranie muzyki filmów obrazów na kotku 30.12.09, 12:45
      co wy na to żeby kotek stworzył legalne bezpłatne pobieranie filmów muzyki i obrazów ??
    • kasia94k Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 31.12.09, 12:47
      s16.bitefight.onet.pl/c.php?uid=110717
      wejdzicie pliss
      s16.bitefight.onet.pl/c.php?uid=110717
      smilesmilesmilesmile
    • szczera Re: ......i i propozycje 31.12.09, 22:51
      Kotku ! kiss
      proponuje :
      -pisać więcej notek o Evanescence <są świetni =D< Amy Lee ma świetny głos smile
      -i robić dużo dużo konkursów >ja nigdy, przenigdy nie wygrałam niczego >ale wciąż próbuję
      > big_grin
      pozdrawiam kotka i wszystkich co nad tym pracują
      dzięki kiss** serce
      • stokroteczka11 Blink 182. / Bardzo proszę o opublikowanie. ;] 01.01.10, 16:02
        https://www.hiburrito.com/UserFiles/Pictures/Polls/165/Blink%20182.jpg

Przedstawiam wam Blink 182!

Blink 192 to zespół punk rockowy, zwany też pop punk. Powstał w 1992 roku.
        Dawno, prawda? Większości osób z kotka pewnie jeszcze nie było na świecie. ;]
        Ale wróćmy do tematu. Blink 182 to zespół, który ma 'mocne', ale zarazem
        delikatne piosenki. Najbardziej do gustu przypadła mi piosenka 'Always'.

www.youtube.com/watch?v=CvtJVku_mJw&feature=fvst
        Niestety, w 2005 roku kapela ogłosiła, że zawieszają działalność, po czym 3/4
        grupy założyła własne kapele; jednak, 5 maja 2009 potwierdzili reaktywację kapeli.
        Słuchając ich piosenek 'rozpływam się', odłączam się od reszty świata. ;]
        Dzisiaj jest to jeden z moich ulubionych zespołów. Poleciła mi do moja siostra,
        o 10 lat ode mnie starsza. Ona także w moim wieku słuchała tego zespołu. Teraz
        stara się, abym poszła w jej ślady, słuchając dobrej muzyki. ;]

www.youtube.com/watch?v=CvtJVku_mJw&feature=fvst
        www.youtube.com/watch?v=s1tAYmMjLdY
        stokroteczka11
        • stokroteczka11 Re: Blink 182. / Bardzo proszę o opublikowanie. ; 01.01.10, 16:04
          ups, przepraszam, złe zdjęcie. ;]

https://stupidmfxd.wrzuta.pl/sr/f/9HPemd71DC3/blink_182
          • stokroteczka11 Re: Blink 182. / Bardzo proszę o opublikowanie. ; 01.01.10, 19:36
            Ah, nie można na to liczyć.
            ;[
            • jane_ Re: Blink 182. / Bardzo proszę o opublikowanie. ; 01.01.10, 21:08
              a myślisz, że nawet jeśli, to to tak 'pstryk' i już będzie? c:
              • michaelmontana Amy WInehous wraca do zdrowia 02.01.10, 22:27

Podobno piosenkarka ma się dobrze, co więcej pracuje nad nowym materiałem.

Rzecznik gwiazdy zaprzeczył jakoby była tak wyczerpana, że musiała trafić do
                szpitala.

- To po prostu nieprawda - wyjawił przedstawiciel artystki. - Nie idzie do
                szpitala, gdyż nie ma takiej potrzeby.

Sama Amy także zapewnia, że nie jest chora, a święta spędziła, pracując.

- Napisałam kilka piosenek w czasie Bożego Narodzenia - zdradziła wokalistka. -
                Byłam w domu, u mamy i na poważnie wzięłam się do pracy.

Zobaczymy, co z tego będzie.
    • cumeel. Okrutna szkoła w Chinach. 05.01.10, 18:50
      www.kotek.pl/forum/02,3000,105228693,105228693,BRAVO_1_18_stycznia_Okrutna_szkola_w_Chinach_.html
    • oolax v factory i jared murillo 07.01.10, 19:02
      Po pierwsze jest petycja, dzięki której v factory może przyjachać do europy na
      konccert,a także wydać tu płytę( możliwe że już w lutym)
      A po drugie dla fanów Jareda...on się obcioł...jak chcecie zobaczyć zdjęcia:
      viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=393868452&albumID=1072381&imageID=31878813
      • oolax v factory w europie 07.01.10, 19:07
        no i adres tej petycji...wpisujcie się na nią proszę big_grin
        www.petitiononline.com/Vfactory/petition.html
        • pola16 oolax 13.01.10, 15:58
          nie pomoę, bo nie znam anglika uncertain
          • sysiek4444 C : 14.01.10, 15:34
            www.kotek.pl/forum/02,3000,105690012,105690012,Lubie_kotka_poniewaz_.html

x ddd
            • ainos456 Na pomoc Haiti 15.01.10, 09:30
              Zapewne każdy was słyszał o tragedii na Haiti. Ludzie potrzebują pomocy i
              nawet my możemy im pomóc. Wystarczy wysłać SMS'a o treści "POMAGAM" na
              numer 72052 - koszt 2,44 zł z VAT. Nie jest to dużo, ale jak się nas
              uzbiera to możemy zrobić wielką różnicę.

www.caritas.pl/news.php?id=9765
              • michaelmontana Vanessa Hudgens - nowy singiel 16.01.10, 20:42
                Nie dawno do sieci trafił najnowszy singiel Vanessy Hudgens. Wszyscy wiemy, że
                ta dziewczyna ma niesamowity głos. Po swojej przerwie muzycznej wraca.
                W 2010 roku ma się ukazać jej najnowszy album ;p
                Kilka piosenek jest już dostępnych
                Jak wam się podobają ?<br />

www.youtube.com/watch?v=rKvxnaRP1GU
                www.youtube.com/watch?v=pJc3QZk-ijc
                • michaelmontana Miley Cyrus i Justin Bieber razem - o co chodzi ? 16.01.10, 20:43
                  Gwiazda serialu Hannah MOntana i młody gwiazdor poprowadzą tegoroczną gallę
                  Grummy 31 stycznia 2010.
                  Czy uważacie że pasują do siebie ?
    • oolax drugi singiel v factory 16.01.10, 20:44
      drugim singlem v factory nie będzie get up tylko breaking me i prawdopodobnie
      wyjdzie na początku lutego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka