wika112 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:01 mam 13 lat i chciała bym zostać piosenkarką. Wiem że przede mną jeszcze dużo pracy ale jestem pracowita i zawsze dążę do celu który sobie postawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ines_876 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:01 Mam 16 lat i kończę gimnazjum Baaaaardzo bym chciała zostać w przyszłości weterynarzem (a dokładnie lekarzem weterynarii). Kocham zwierzęta i chce im pomagać, leczyć, ale chodzi mi przede wszystkim o małe zwierzęta takie jak: koty i psy Niestety chemia nie jest moją najlepszą stroną, więc nie wiem jak się potoczą moje losy. ^^ Jedno wiem napweno: Tak łatwo z marzeń nie zrezygnuję! Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 xD 19.04.09, 19:08 ja chciałabym zostac fotografem) uwielbiam robic zdjęcia, przerabiac je, zmniejszac, zwiększac;] a jak to nie wypali to coś związanego z muzyką, ale za bardzo jeszcze nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
vanney Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:02 Zostanę operatorem koparki... ;D Hmm, mam 14 lat i marzą mi się studia aktorskie w Krakowie, albo przynajmniej liceum z tym profilem. Niestety (?) nie nadaję się do normalnej roboty xD Mnie kręci teatr, muzyka. Mam jedno życie i nie dopuszczam do siebie myślę, ze musiałabym je przesiedzieć za biurkiem w jakimś banku. Nie tylko pieniądze się liczą. Najwyżej skończę jako sprzątaczka w Tesco xD Chciałabym wyjechać do USA, Australii albo Anglii. Angielski jest fajny a ciepłe klimaty jeszcze lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1213 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:02 Chciała bym wyjechać do Angli i rozpoczać kariere aktorki nie wiem czy zaczne studia czy bede chodzić na kastingi zobacze jak życie sie potoczy Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:02 Nie sądziłam, że tak dużo osób ma takie marzenia jak ja. Też zamierzam wyjechać do USA i zostać aktorką. Będzie trudno.;p Ale zastanawiałam się też nad projektantem wnętrz i weterynarzem. [15 lat] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EseStar Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:07 Hę... więc ja ma troszkę pod górkę już teraz ale nie wiem kim chce zoatać. Mam dopiero 13 lat a grałam już w 18 szkolnych przedstawieniach. Więc aktorskwo?? Często chodzę na różne kastingi ale to wszystko dla tego, że rodzice każą. Zawsze mówią mi to samo...Jęśli już teraz zaczniesz to czeka cię wspaniała przyszłość. Ale ja nie wiem czy chcę zostać aktorką...Już teraz musze uważać co jem. Muszę pić dużo wody... I takie tam. Mama zabiera mnie do kosmetyczki... na różnie zabiegi. Pewnie myślicie ma jak w bajce a tak nie jest. Występowałam też na paru pokazach mody... Barbie lalek, które nie nawidze!! Moją pasją jest projektowanie wnętrz. Ale oni tego nie rozumieją. Mam nadzieję, że wy przynajmniej będziecie tym kim chcecie. Ps. Sory za błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.chello.pl 19.04.09, 19:11 wiesz, masz szczęście, ja chciałabym mieć tak, ale trudno jest skupić się na wielu rzeczach, rzycie jest trudne i pełne przeżyć!Zazdroszcze ci tego wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xjshfdsjkgansd Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:46 chyba większość z was nie myśli logicznie ........... czy ktoś z was się zastanowił co by było gdyby 3/4 ludności śpiewało i grało w filmach...?? tak naprawdę z tych wszystkich wszystkich osób które są pewne że zostaną piosenkarkami lub aktorkami sławę zdobędzie może jedna.... ale ja nikogo nie potępiam jakby coś...! Jestem przekonana że większości osób się te zawody jakoś tam pozmieniają.. a tak wogóle to potrzeba lekarzy.. liczę na was nie no żartuję a propos przyszłości to ja będe (nie na 100%, mam w końcu dopiero 14 lat ) farmaceutką- to mnie naprawdę kręci i to już od bardzo dawna bye bye! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 212.106.28.* 19.04.09, 19:28 Haha tak masz jak w bajce Widać dzieciaku zę piszesz to co ci przyjdzie do głowy aby tylko inni ci zazdroscili Majac 13 lat nie gadaj mi o chodzeniu do kosmetyczki albo piciu wody bo to jest żałosne. Musisz być wypryszczonym wytworem mcdonalda i ważyć 100 kg skoro twoja mama zmusza cie do picia wody. I o jakich pokazach mody ty mówisz? Zatrudnili cie w Smyku albo Reserved Kids? Naprawde łatwo sie połapać kiedy zmyślasz ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iszka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:55 dziewczyno, zwiewaj! nie dosłownie oczywiście, ale masz jedno życie, SWOJE, NIE SWOICH RODZICÓW. jeśli Ich pociąga aktorstwo- niech sami podążają tym śladem. Skupiaj się nie na tym, co ci dobrze wychodzi, ale tym, co LUBISZ, co faktycznie lubisz robić. za parę lat będziesz pełnoletnia, kiedyś będziesz musiała zostawić rodziców i co wtedy? nie będziesz wiedziała jak masz żyć, co robić. TO dopiero będzie straszne. pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:09 Ja bardzo bym chciała zostać prawnikiem lub psychologiem. W szkole jestem dobra z historii i polskiego oraz agielskiego. Nienawidze matematyki i techniki, dlatego w przyszłości pewnie wybiorę kierunek humanistyczny Mam 13 lat. Pozdrowionka dla wszystkich i życzę spełnienia marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela. Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.09, 19:11 psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lENKA Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:11 jA CHCIAŁA BYM ZOSTAĆ TANCERKĄ,ARHEOLOGIEM ALBO MASARZYSTKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
ordeckamariola Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:16 ardnaskela napisał(a): > Wszyscy jesteśmy tutaj nastolatkami, ale czas szybko leci... Gimnazjum, liceum, > studia, w końcu praca. Pewnie > zastanawiacie się już trochę nad swoją przyszłością, planujecie ją, macie swoje > zamiary, marzenia. Podzielcie się > nimi i powiedzcie czym kierujecie się lub co zachęciłoby Was do danej pracy. :- > ) Ja mam dopiero 11lat ,ale chcę zostać gwiazdą tak jak np,Demi Lovato , Selena Gomez ,Miley Cyrus Napisałam już nawed pa re piosenek i na wakacje z mamą jadę na kasting jestem tak podniecona ponieważ jako dziecko juz śpiewałam ps sorry za błędy myśle że moje marzenie się spełni a teraz chodzę jeszczę na chip-chop aby popracować nad tańcem jeśli jesteście mi w stanie pomóc to pomóżcie proszę i z gury dziękuje kotkowi że zrobił taką stronę czyli chcę zostać gwiazdą Odpowiedz Link Zgłoś
julieannkynn Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:24 ardnaskela napisał(a): > Wszyscy jesteśmy tutaj nastolatkami, ale czas szybko leci... Gimnazjum, liceum, > studia, w końcu praca. Pewnie > zastanawiacie się już trochę nad swoją przyszłością, planujecie ją, macie swoje > zamiary, marzenia. Podzielcie się > nimi i powiedzcie czym kierujecie się lub co zachęciłoby Was do danej pracy. :- > ) ---> Ja po liceum chciałabym przeprowadzić się z mojego rodzinnego miasta do Wrocławia i tam studiować Dziennikarstwo lub Projektowanie Wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna_Absurdalna Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:26 Ja marzę o byciu prokuratorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misdice.gu.ma Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 19:26 Poetką, pisarką. To mnie kręci! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2301 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:27 ja od bardzo dawna marze, by zostac dziennikarka wszystko sie zaczelo o d tego, ze kiedys sie zastanawialam co bardzo lubie robic, co mnie interesuje itd. doszlam do tego, ze ze mnie jeste TAKIE CIEKAWE JAJO- wszystko lubie wiedziec, wszystko musze skomentowac, posmac sie ze wszystkiego lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaarolina Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.09, 19:30 ja chciałabym zostać piłkarka ręczna grającą w reprezentacji naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
joe_demi_selena Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:31 Ja bym chciała zostać MASAŻYSTKĄ !Albo awaryjnie KOSMETYCZKĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:34 Piosenkarką jak Ashley Tisdale albo Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:35 Mam 15 lat. Za rok kończę gimnazjum i test zdaję z angielskiego chociaż uczę się go dopiero 4 lata. Później LO profil językowy. Po liceum marzy mi się UJ a jeśli nie to UAM na kierunek filologia angielska. Później jeszcze jakieś dodatkowe kursy muszę zrobić żeby zostać tłumaczem. A tak w ogóle to trochę się dziwię 14-latkom które piszą, że chcą być sławną aktorką albo piosenkarką. Kiedy tak mówi 6-latka to ok ale one chyba wiedzą że to RACZEJ nie jest realne. No ale marzyć zawsze wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabix Moje marzenia...<buja w obłokach> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:39 Mam 12 lat (chodze do 5 klasy) Od dziecka marzyłam aby zostać aktorką a jadnocześnie piosenkarką Przykłady Vanessa Hudgens Miley Cyrus Ashley Tistale itd... jak myślicie czy marzenia się spełniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: Moje marzenia...<buja w obłokach> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:59 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierząca w marzeni Re: Moje marzenia...<buja w obłokach> IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 07:40 Też mam 12 lat i chodze do 5 klasy... Też marze o tym by byc aktorką lub piosenkarka.. wierze ze Tobie się uda i ze mi się uda!!! Licze na Ciiebie! Odpowiedz Link Zgłoś
jbgirl Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:38 lekarzem ale w ameryce Odpowiedz Link Zgłoś
justyna746 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:38 Marzę od 5 lat, żeby być piosenkarką, własciwie to nikt nie wie o tym marzeniu, bo ja sie tym z nikim nie dzielę, ale wszyscy mi mówią, że Polska wzbogaci się o jedna piosenkarkę , ponieważ jestem wokaliską dwóch zespołów i zespołu szkolnego, a także śpiewam w kościele i wszyscy mi mówią, ze mam anielski głos, tylko mama mówi mi, że ja się do nieczego nei nadaje i ja sądzę, że ona po prostu wie, że ja ładnie śpiewam i nie chce mi tego powiedzieć przez co jest dla mnie złośliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilaróż do justyna746 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 23:08 nie musisz sie chwalic, nie tylko tobie tak mówią, bo ja tez spiewam w kościele, jestem wokalistką też w takim zespole, i tez mi tak mowią, ale nie kazde marzenia sie spełniają, jest to troche takie chamskie wobiec innych co napisałas, przeczytaj to jeszcze raz. o boże " polka wzbogaci sie o jedną wokaliste " heh, niezłe xd Odpowiedz Link Zgłoś
martynusia96 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:39 Może trochę was to zdziwi, ale ja chciałabym opiekować się zwierzętami, np. lwiątkami (później lwami i lwicami ). Wiem, że to może nie jest jakaś praca prowadząca do Hollywood (xD), ale kocham zwierzęta i czasami, jak widzę w telewizji ludzi, którzy się tym zajmują, to mam ochotę do nich pojechać, wywalić ich z pracy i zastąpić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queen Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.116.39.216.ltv.pl 19.04.09, 19:43 Ja planuję iść na Biologię albo na Italianistyke a potem hmmm nauczyciel, laborant ewentualnie tlumacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Black Marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:43 Ja w przyszłości chciałabym być modelką. Znana modelką. A jakby coś to lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_joe Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:44 Witam.Widzę że ja nie jedyna tu w tym zawodzie o którym marze.Pierwszą rzeczą którą chce osiągnąć to wyjechać do USA najlepiej jakbym wyjechała tam już na studia ale jak mi się nie uda tam dostać na studia to będę w polsce studiować.Ale przejdę do sedna.Ja chcę być aktorką po pierwsze dlatego że lubię filmy i występowanie mam w krwi oraz lubię grać przed kamerą to przede wszystkim moja wielka pasja.Nie chciałabym być aktorką teatralną ale filmową.Gdyby udało mi się wyjechać do stanów i zostać tam aktorką(co na moją zawziętość jest bardzo możliwe)moim największym marzeniem byłoby zdobycie Oskara. Jeśli moje marzenia szlak trafią to zostanę z nie wielką chęcią tłumaczem angielskiego(amerykańska odmiana). A powodzenia w realizowaniu marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jil Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:02 Dziecko droogie, faktycznie, TY możesz zdobyć "OSKARA". jeśli jakiegoś znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja_JB Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.belchatow.vectranet.pl 19.04.09, 19:44 Ja dziennikarką albo redaktorką w gazecie. Strasznie bym to chciała w życiu robić. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazjaxxx Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 19:44 Ja chciałabym zostać psychologiem i otworzyć własną przychodnię. ) A jeżeli z tym mi sie nie uda chciałabym byc dekoratorką wnętrz. Uwielbiam ustawiać meble, wybierać kolor ścian i takie różne. ;] Odpowiedz Link Zgłoś