pinkpink Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 12:46 szatynki rządzą ale jeśli chodzi o brunetka czy blondynka to zdecydowanie brunetka! to piękny kolor a blond już się znudził... był modny kilka lat temu. teraz nie są modne przecież aniołki tylko diabełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZATYNKA HA! Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 13:11 Ani brunetka ani blondynka bo najlepsza jest szatynka!!!! xD ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lulusss Brunetkiii!!!!!!! 09.04.09, 13:26 Sama jestem brunetką i jestem z tego dumnaa!!!!! Nigdy w życiu nie będe chciała być jakąś przesłodzoną blondyneczkom......(bo tylko z tym blond mi się kojarzy....xD) Sorki dla blondynek nie mówie że jesteście nie fajne bo moja przyjaciółka jest blondynką i jest super, ale no nie chciała bym mieć włosów jak jakaś Barbie..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Brunetkiii!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:38 Skoro uważacie, że wszystkie blondynki są głupie, to hannah montana też, tak? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaanonim Re: Brunetkiii!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.04.09, 13:58 tak hana montana czy jak jej tam jest głupia ale miley już nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:51 jestem brunektą i lubie mój kolor włosów. kolor blond strasznie mi sie kojaży z utlenionym blondem a takie włosymają tylko..... brutetki lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
mamakupikredki a może rudzia? 09.04.09, 14:17 ja byłam blondi a w wakacje pofarbowałam sobie włosy szamponetką i na opakowaniu pisało "aksamitny brąz" a wyszedł mi bardziej rudawy, ale naprawde bardzo fajny no i co jakiś czas robię sobie tą szamponetką bo: 1] jest inny kolor a włosy się nie niszczą 2] mam inny klor niż wszyscy bo każdy ma inne włosy i każdemu inaczej wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia0824 Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:25 ja jestem brynetka i mam zielonkawe oczy i bardzo mi sie moj kolor włosów podoba i nie zamieniłabym go na jaki kolwiek inny nie lubie blondynek a juz tym bardziej nie nawidze tlenionych blondyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoniS Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.telpol.net.pl 09.04.09, 14:30 ~~> Ja tam lobię mój kolor włosów ,który przypomina kolor Miley (na dodatek kręcą się tak jak jej...) ~~> Czuje się w nim ładnie i nie chciała bym go zmieniać ~~> A moim zdaniem ciemniejsze włosy są ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kika21 Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 14:31 ja jestem blondynką i się sobie podobam a to całe gadanie że blondynki są głupie to jest zwykła złośliwość przez brunetki więc wynika z tego że brunetki tak mówią tylko dlatego że zazdroszczą blondynką urody Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 14:47 Ja mam włosy w kolorze ciemnego blondu(chociaż wg. mnie są tam i rude, i czarne, i blond, i brązowe), a oczy niebiesko-szaro-zielone z pomarańczowym przy źrenicy. A co do blondynek to moja przyjaciółka jest nią i ma niebieskie oczy. Większoś blondi tak ma, chyba że sobie pofarbowała xD Odpowiedz Link Zgłoś
lovevanesssa Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 15:10 Ja jestem blondynką jasną I lubie ten kolor. Mimo, że są te stereotypy o głupich blondynkach(przynajmniej mam wytłumaczenie jak coś głupiego powiem xxD). Sadze za malo jest blondynek i ten kolor jest cudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaa Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:11 Jestem szatynką. Uważam że ładny kolor to taka wiśnioa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gosiadz3 Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 15:37 No a rude? Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marryyy Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 93.105.148.* 09.04.09, 15:47 Masz racje... Jak poznałam moje best friend myslalam ze sa głupie.. ale później sie zaprzyjaźżniłysmy i jest coolll....teraz je strasznie kocham!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega men Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 15:48 seksowni łysi wymiatają wszystkich (zwłaszcza tych pietnastowiecznych koszulach) !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymacz naczelny Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:51 Brunetka czy blądynka co za różnica ważne żeby dobrze robiła .... na serce . Ja wwalam sie w każdą i dobrze mi z tym. A Łysek walił tylko jedną i do tego Rudą HAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 15:48 A pozatym nie osądza się nikogo po kolorze wosów. Niektórzy mówią, że blondynki sa GŁUPIE ;/ A kochają Aschley Tisdale np i co ona też jest blondi, no może była, ale naturalne włosy ma kręcone lekko blon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don lokisjo Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 15:51 high school mjusikal i inne montany to dno i nawet głupi rysio to wie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysi Walczak Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:55 popieram cię łysy jesteś głupi ale 2. raz coś mądrego napisałeś jedyny słuszny serial to Nie ma to jak Hotel My only LoVe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyyyyysy blondyn Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 15:56 ale z Ciebie pokemon! wymiata moda na sukces i klan weź się schowaj.. wiem, ze z itankiem miales romans hehehee sie dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brałem w Aucie Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:59 Łysy nie masz dowodów a poza tym o ile mi wiadomo to ty jesteś posądzany o bycie homogenizowanym serkiem i to z Arabem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny ach.. Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:01 CO? z arabem? on nie jest w moim typie ! bleeeeeeee.. i przyznaj sie do tych wszystkich niecnych uczynkow, ktore tam robiles przez wieki! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszek w spreiu Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:04 Nic się nie wydarzyło tylko panieniki a ty i arab na to są dowody a z bunikiem nie było wcale inaczej a teraz chłopaczyna śpi z rybkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżidżi Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:07 taaa. jasne xd to sobie odcinki wszystkie pooglądaj i sobie przypomnisz jak sie lubiłeś zabawiać, bo pewnie byles w wtedy na haju . a bun byl dla mnie jak syn z arabem nie mam nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutkafanka Re: Blondynki kontra brunetki.... 17.08.09, 22:30 Blondynki wcale nie są takie głupię;P Oczywiście, że BLONDI^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa,Fans Recznej Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.gdynia.mm.pl 09.04.09, 16:06 Oczywiście że Blondynki ...z natury jestem blondynkąi trzymam siętego zdania ze blondynki są ładne i mądre ,teraz mam coś w stylu brązu ale każdego koloru trzeba sprobować wiec mozna powiedizec ze nie jestem brunetką Pozdrowiona dla fanów Piłki Recznej ** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Piłkarz Ręczny Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:09 Ja jestem piłkarzem w małym klubie mój nr. GG to 11881617 napisz mała a ty łysy spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORD LOCKE Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:18 TAKI Z CIEBIE PIŁKARZ, JAK ZE MNIE WŁOCHATY HEHEHE IDZ SIE LECZ NA TA SWOJA KOSZULE, MOZE DŻEK SIE ZLITUJE I CI JA OD CIALA ODCZEPI JAKOŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Back Riso Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:23 Idź do Heleny ja GRAM w klubie i tyle a ty może i jestes włochaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz vader Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:25 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. co tam robicie z itanem-padałanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikaku Blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:21 Sa lepsze..! chociaz rude tez.....wkoncu miss polski jest blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: Blondynki IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:24 no rude sa najlepsze. moja stara tez jest ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatynka Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 88.220.69.* 09.04.09, 16:39 Co z Sztynkami ? Jest ich większość a wy zawsze rude/blondynki/brunetki. Hello! Szatynki istnieją. Dyskryminacja. Szattynki !! Łączmy się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 17:19 większość brunetek farbuje się na blond ;p ja jestem brunetką i nie mam zamiaru nic zmieniać........to zależy co komu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 212.160.234.* 09.04.09, 19:25 ja jestem ruda i podoba mi się mój kolor włosów. Jest po prostu orginalny. ja osobiście wole blondynki, ale rude górą!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 19:35 mam kasztanowy, ale wolałabym jasny ciebadz ciemny i piekny lub piekny odcien blondu ale moze byc tylko zeby byly gestsze i lepiej sie ukladaly... Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 21:02 Kolor moich włosów mi się jak najbardziej podoba. Czekolada... Ostatnio miałam fazę na rudy i platynę, ale każdy kolor świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 21:12 jA włOsóW mAm ciEmnY bLonD a fRyzUrE jAk aNahI poRtilLa ponieWaż jeStEm jeJ sobOwtÓrkĄ. jAk dOrOsnE plAnujE przEfaRBowAć pozdrO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNECAAAAAFFAA Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 83.2.232.* 09.04.09, 21:57 jA byłam brunetka ale przefarbowałam sie na czerwony a mam 14 lat xD Ale brunetki fajniejsze xDCHOCIAŻ BLONDYKĄ TEZ CHCE BYĆ W PRZYSZŁOŚĆI(CHODZI O KOLOR);P Odpowiedz Link Zgłoś
anusia123 Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 22:20 brumetki góra oczywiście!!!!!! brunetki są ładnejsze i wogóle .. ale co do tego ze blondynki sa głupe sie nie zagzam ( no moze nie które0 ale z tym żę tylko 6 % polek to blądynki sie zupełnie nie zagzadm w mojej klasie dziewczyny wszystkie oprócz dwóch to blondynki a jest nas 10 ( ja jestem brunetka) Odpowiedz Link Zgłoś