Dodaj do ulubionych

Blondynki kontra brunetki....

• pinkpink Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 12:46
      szatynki rządzą big_grin
      ale jeśli chodzi o brunetka czy blondynka to zdecydowanie brunetka! to piękny kolor smile
      a blond już się znudził... był modny kilka lat temu. teraz nie są modne przecież aniołki tylko diabełki wink
    • Gość: SZATYNKA HA! Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 13:11
      Ani brunetka ani blondynka bo najlepsza jest szatynka!!!!
      xD ^^
    • lulusss Brunetkiii!!!!!!! 09.04.09, 13:26
      Sama jestem brunetką i jestem z tego dumnaa!!!!!smile
      Nigdy w życiu nie będe chciała być jakąś przesłodzoną blondyneczkom......(bo
      tylko z tym blond mi się kojarzy....xD)
      Sorki dla blondynek nie mówie że jesteście nie fajne bo moja przyjaciółka
      jest blondynką i jest super, ale no nie chciała bym mieć włosów jak jakaś
      Barbie..^^wink
      • Gość: N Re: Brunetkiii!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:38
        Skoro uważacie, że wszystkie blondynki są głupie, to hannah montana też, tak? ^^
        • Gość: jaanonim Re: Brunetkiii!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.04.09, 13:58
          tak hana montana czy jak jej tam jest głupia ale miley już nie
    • Gość: ja Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:51
      jestem brunektą i lubie mój kolor włosów. kolor blond strasznie mi sie kojaży z utlenionym blondem a takie włosymają tylko.....
      brutetki lepszetongue_out
    • mamakupikredki a może rudzia? 09.04.09, 14:17
      ja byłam blondi smile
      a w wakacje pofarbowałam sobie włosy szamponetką i na opakowaniu pisało "aksamitny brąz" a wyszedł mi
      bardziej rudawy, ale naprawde bardzo fajny smile
      no i co jakiś czas robię sobie tą szamponetkąsmile
      bo:
      1] jest inny kolor a włosy się nie niszczą
      2] mam inny klor niż wszyscy bo każdy ma inne włosy i każdemu inaczej wychodzi tongue_out
    • Gość: madzia0824 Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:25
      ja jestem brynetka i mam zielonkawe oczy i bardzo mi sie moj kolor włosów podoba i nie zamieniłabym go na jaki
      kolwiek innysmile nie lubie blondynek a juz tym bardziej nie nawidze tlenionych blondynsmile
    • Gość: MoniS Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.telpol.net.pl 09.04.09, 14:30
      ~~> Ja tam lobię mój kolor włosów ,który przypomina kolor Miley (na dodatek
      kręcą się tak jak jej...) serce
      ~~> Czuje się w nim ładnie i nie chciała bym go zmieniać smile
      ~~> A moim zdaniem ciemniejsze włosy są ładniejsze wink
    • kika21 Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 14:31
      ja jestem blondynką i się sobie podobam smile a to całe gadanie że blondynki są
      głupie to jest zwykła złośliwość przez brunetki więc wynika z tego że brunetki
      tak mówią tylko dlatego że zazdroszczą blondynką urody big_grin
    • ksiezniczkaa Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 14:47
      Ja mam włosy w kolorze ciemnego blondu(chociaż wg. mnie są tam i rude, i czarne, i blond, i brązowe), a oczy
      niebiesko-szaro-zielone z pomarańczowym przy źrenicy. A co do blondynek to moja przyjaciółka jest nią i ma
      niebieskie oczy. Większoś blondi tak ma, chyba że sobie pofarbowała xD
    • lovevanesssa Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 15:10
      Ja jestem blondynką jasnąbig_grin I lubie ten kolor. Mimo, że są te stereotypy o
      głupich blondynkach(przynajmniej mam wytłumaczenie jak coś głupiego powiem xxD).
      Sadze za malo jest blondynek i ten kolor jest cudowny!big_grinbig_grin
    • Gość: Kasiaa Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:11
      Jestem szatynką. Uważam że ładny kolor to taka wiśnioa ;P
    • gosiadz3 Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 15:37
      No a rude?
      Co o nich sądzicie?
    • Gość: Marryyy Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 93.105.148.* 09.04.09, 15:47
      Masz racje... Jak poznałam moje best friend myslalam ze sa głupie.. ale później
      sie zaprzyjaźżniłysmy i jest coolll....teraz je strasznie kocham!!!!!!!!!!!!!!
      serce
    • Gość: mega men Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 15:48
      seksowni łysi wymiatają wszystkich (zwłaszcza tych pietnastowiecznych koszulach) !!!!!!! coolcool
      • Gość: Dymacz naczelny Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:51
        Brunetka czy blądynka co za różnica ważne żeby dobrze robiła .... na serce . Ja wwalam sie w każdą i dobrze
        mi z tym. A Łysek walił tylko jedną i do tego Rudą HAHAHscared
    • pati896 Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 15:48
      A pozatym nie osądza się nikogo po kolorze wosów. Niektórzy mówią, że blondynki sa GŁUPIE ;/ A kochają Aschley
      Tisdale np i co ona też jest blondi, no może była, ale naturalne włosy ma kręcone lekko blon wink
      • Gość: don lokisjo Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 15:51
        high school mjusikal i inne montany to dno i nawet głupi rysio to wie hehehe
        • Gość: Rysi Walczak Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:55
          popieram cię łysy jesteś głupi ale 2. raz coś mądrego napisałeś jedyny słuszny serial to Nie ma to jak Hotel My only
          LoVeserce
          • Gość: łyyyyysy blondyn Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 15:56
            ale z Ciebie pokemon! wymiata moda na sukces i klan big_grin weź się schowaj.. wiem, ze z itankiem miales romans
            hehehee sie dowiedziałem suspicious
            • Gość: Brałem w Aucie Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:59
              Łysy nie masz dowodów a poza tym o ile mi wiadomo to ty jesteś posądzany o bycie homogenizowanym serkiem i
              to z Arabem scared
              • Gość: piękny ach.. Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:01
                CO? z arabem? on nie jest w moim typie ! bleeeeeeee..
                i przyznaj sie do tych wszystkich niecnych uczynkow, ktore tam robiles przez wieki! ;/
                • Gość: Ryszek w spreiu Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:04
                  Nic się nie wydarzyło tylko panieniki a ty i arab na to są dowody a z bunikiem nie było wcale inaczej a teraz
                  chłopaczyna śpi z rybkamiconfused
                  • Gość: Dżidżi Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:07
                    angrytaaa. jasne xd to sobie odcinki wszystkie pooglądaj i sobie przypomnisz jak sie lubiłeś zabawiać, bo pewnie
                    byles w wtedy na haju . a bun byl dla mnie jak syn crying z arabem nie mam nic wspolnego
                    • slodziutkafanka Re: Blondynki kontra brunetki.... 17.08.09, 22:30
                      Blondynki wcale nie są takie głupię;P Oczywiście, że BLONDI^^smile
    • Gość: Ewa,Fans Recznej Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.gdynia.mm.pl 09.04.09, 16:06
      Oczywiście że Blondynki ...z natury jestem blondynkąi trzymam siętego zdania ze
      blondynki są ładne i mądre ,teraz mam coś w stylu brązu ale każdego koloru
      trzeba sprobować wiec mozna powiedizec ze nie jestem brunetką smile

Pozdrowiona dla fanów Piłki Recznej kiss**
      • Gość: Ryś Piłkarz Ręczny Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:09
        Ja jestem piłkarzem w małym klubie mój nr. GG to 11881617 napisz mała cool a ty łysy spadaj
        • Gość: LORD LOCKE Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:18
          TAKI Z CIEBIE PIŁKARZ, JAK ZE MNIE WŁOCHATY HEHEHE IDZ SIE LECZ NA TA SWOJA KOSZULE, MOZE DŻEK SIE
          ZLITUJE I CI JA OD CIALA ODCZEPI JAKOŚ big_grin
          • Gość: Sexy Back Riso Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:23
            Idź do Heleny ja GRAM w klubie i tyle a ty może i jestes włochaty cool
            • Gość: miszcz vader Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:25
              taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. co tam robicie z itanem-padałanem? suspicious
    • Gość: kikaku Blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:21
      Sa lepsze..! chociaz rude tez.....wkoncu miss polski jest blondynka
      • Gość: dżony Re: Blondynki IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 16:24
        cool no rude sa najlepsze. moja stara tez jest ruda
    • Gość: Szatynka Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 88.220.69.* 09.04.09, 16:39
      Co z Sztynkami ? Jest ich większość a wy zawsze rude/blondynki/brunetki. Hello!
      Szatynki istnieją. Dyskryminacja. Szattynki !! Łączmy się !devil
    • Gość: xxx Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 17:19
      większość brunetek farbuje się na blond ;p ja jestem brunetką i nie mam zamiaru
      nic zmieniać........to zależy co komu pasujebrawo
    • Gość: karolcia Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 212.160.234.* 09.04.09, 19:25
      ja jestem ruda i podoba mi się mój kolor włosówwink. Jest po prostu orginalnycoolsmile. ja osobiście wole
      blondynki, ale rude górą!!!!!!!!!!!!!
    • edwardandbella Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 19:35
      mam kasztanowy, ale wolałabym jasny ciebadz ciemny i piekny lub piekny odcien
      blondu ale moze byc tylko zeby byly gestsze i lepiej sie ukladaly...smirk
    • mellow Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 21:02
      Kolor moich włosów mi się jak najbardziej podoba. Czekolada... wink Ostatnio
      miałam fazę na rudy i platynę, ale każdy kolor świetny.
    • cyrusmiley Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 21:12
      jA włOsóW mAm ciEmnY bLonD
      a fRyzUrE jAk aNahI poRtilLa ponieWaż jeStEm jeJ sobOwtÓrkĄ.
      jAk dOrOsnE plAnujE przEfaRBowAć
      pozdrOkiss
    • Gość: aNECAAAAAFFAA Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 83.2.232.* 09.04.09, 21:57
      jA byłam brunetka ale przefarbowałam sie na czerwony a mam 14 lat xD
      Ale brunetki fajniejsze xDCHOCIAŻ BLONDYKĄ TEZ CHCE BYĆ W PRZYSZŁOŚĆI(CHODZI O KOLOR);P
    • anusia123 Re: Blondynki kontra brunetki.... 09.04.09, 22:20
      brumetki góra oczywiście!!!!!! brunetki są ładnejsze i wogóle .. ale co do tego
      ze blondynki sa głupe sie nie zagzam ( no moze nie które0 ale z tym żę tylko 6 %
      polek to blądynki sie zupełnie nie zagzadm w mojej klasie dziewczyny wszystkie
      oprócz dwóch to blondynki a jest nas 10 ( ja jestem brunetka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka