Dodaj do ulubionych

Test szóstoklasisty

• Gość: poli1007 Re: Test szóstoklasisty IP: *.centertel.pl 02.04.09, 11:57
      test był trudny i musiałam się streszczaćangryangryangryangryangryangryangryangry
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:57
      polskiego też było mało.. tylko matma. a temaat wypracowania mi sie nie
      podobał;/ bo co miałam napisać jak to pięknie jest mieć psa.. dziecinne troche.
      a ta matma trudna;p
      • antex12 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:59
        Gość portalu: xD napisał(a):

> polskiego też było mało.. tylko matma. a temaat wypracowania mi sie nie
        > podobał;/ bo co miałam napisać jak to pięknie jest mieć psa.. dziecinne troche.
        > a ta matma trudna;p
        >Zgadzam się! xD Temat dosyć dziwnie i za dużo matmy... xD jak Ci wyszło w skali?
        suspicioussuspicious
      • Gość: Karinka Re: Test szóstoklasisty IP: 80.50.131.* 02.04.09, 11:59
        Masz racje w sumie ;p
        ale dobrze ze opowiadanie a nie sprawozdanie lub cos big_grin

WezcIe Ja Mialam tam isc do dyrektora i sprawdzac czy pozamykane wszystkie xDD
        Bo GospOdaRz MiaL to WszyStkO sPrawdZic xD
      • adusia Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:59
        z polaka były przyzwoite zadania smile
    • Gość: Ashley Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:01
      Dla mnie ten test był trudny, zawaliłam całą matmę, dosłownie całą
      scianascianasciana
    • Gość: szeel <3 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:02
      U mnie rodzice sobie zapomnieli że mam sprawdzian x D . cool
      ogólnie to spoko było ...
      0 stresu i wgl ; ) .
      tylko krzesło miałam wysokie ; P .
      jeśli chodzi o zadania to nie były trudne ^ . .
      • antex12 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:05
        Gość portalu: szeel <3 napisał(a):

> U mnie rodzice sobie zapomnieli że mam sprawdzian x D . cool
        > ogólnie to spoko było ...
        > 0 stresu i wgl ; ) .
        > tylko krzesło miałam wysokie ; P .
        > jeśli chodzi o zadania to nie były trudne ^ . .

>Ja też 0 stresu ;DD
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:07
      w skali mi wyszło 1;40 a wam?
      • Gość: zadowolonaxD Re: Test szóstoklasisty IP: *.chello.pl 02.04.09, 12:09
        a mi w skali 1:4000 dlatego ze ot centymetry mialy byc ;p
        • antex12 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:11
          Gość portalu: zadowolonaxD napisał(a):

> a mi w skali 1:4000 dlatego ze ot centymetry mialy byc ;p

Łaaaa ja też tak mama!! Aaaa ;D
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:09
      moi starsi dzisiaj rano sie dowiedzieli bo poszłam na golowo i sie zapytali.
      wcześniej im nie mówiłam bo by tylko gadali że mam się uczyć xD a tak zero lipy;p
    • Gość: Zmierzchowa*** Re: Test szóstoklasisty IP: *.dobremiasto.net 02.04.09, 12:10
      Uch... Dopiero co ze szkoły przyszłam... Test pół na pół... Najgorzej u mnie z
      matmą. Polski, Angielski, historia, informatyka... Łatwizna! Jednak stres mnie
      opętał. Nie mogłam długopisu wziąć do ręki, tak mi się ze strachu trzęsła! Ale
      cieszę się, że mam go już za sobą.big_grin
    • pinkpink Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:11
      ja tam niezbyt dobra w nauce jestem, ale ten test byl banalny! liczę na jakieś 35-37 punktów tongue_out w tym z matmy to
      wyszly 4 opakowania a w tym z paliwem to 24,96 zl.
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:11
      no to mam źle;D
    • kinia_pa Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:13
      już po nareszciesmile
      nie wiem jak napisałam chyba nie za dobrze bo miałam gorączkę sadsmile
    • Gość: KkIiiKkaa Test szóstoklasisty IP: 195.205.12.* 02.04.09, 12:13
      dobrze, ale ten lancuch pokarmowy i 3 zad. oraz 23 chyba jakos tak to co bylo
      Pan Jurek jedzie 100 km na godzine ....
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:15
      ja w pewnym momecie popatrzyłam na mojego przyjaciela, ktory siedział za mną. i
      nagle cała klase w śmiech;p bo u nas każda klasa w oddzelnej sali;D ale zbita
      było... z mojej klasy nikt sie nie denerwowałwink w pierwszym semestrze nasza
      klasa miała najlepszą średnia i najgorsze zachowanie;p zaden nauczyciel nas nie
      lubi;p a w 4 kl. jak mieliśmy mieć nowego wychowawce to nikt nas nie chciał;p i
      teraz mamy faceta od WF;p tylko sie na wszystkich drze;p
    • Gość: Sandruś Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:17
      Może być łatwy ale to zależy dla kogo!!!!!!!!!!!!!!!!! devil
      • misiaxxx Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:21
        hmmm właśnie ciekawe dla kogo..:devil najgorsze bylo z tym paliwem..smile
    • mill. Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:23
      z tym paliwem to nie źle zryte mi wyszło 21zł i ileś groszy x D sciana
    • Gość: Camilla Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 12:30
      Ja mam źle tylko to z łanuchem pokarmowym ;/
      Bo my na przyrodzie w ogóle tego nie mieliśmy sad heh....
    • Gość: lola Re: Test szóstoklasisty IP: *.as.kn.pl 02.04.09, 12:32
      skala to było 1:4000 bo tam było 600 m a skala zawsze jest podawana w cm. To z poliwem to 24,96 zł
      4 opakowania trawy.a opowiadanie napisałam o tym że znalażłam psa w śmietniku ^^
      Test był banałem może nawet 40 będzie wink
    • Gość: Klauduśśś:* Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:36
      Przed dzisiejszym dniem miałam jeszcze z 6 testów próbnych...ale ten dzisiejszy był bardzo bardzo prosty te próbne były o wiele wiele trudniejsze...dzisiejszy nawiązywał najczęściej do przyrody...ja czuje ze poszło mi bardzo dobrze może nawet bd miała całą punktację...surprisedwinkbig_grin
    • maalutka__ ; // 02.04.09, 12:44
      Pisałam test 6-klasisty i poszedł mi okropnie ..!! <br />
      Praktycznie wszystko miałam źle ; // uncertainuncertainsad
    • Gość: Kama Re: Test szóstoklasisty IP: *.igloonet.pl 02.04.09, 12:45
      Ja też pisałam. Był taki dziwny.Może nawet trochę trudny a zadania głupie.
      Może będę miała 10 punktów.confused
      • Gość: Alcia23 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:53
        zgadzam się ja tesz nie jestem pewna czy dostane 10 punktów piwo no ale po sprawdzianie imprezka tongue_out
    • Gość: Kasia zadanie z paliwem IP: 80.50.130.* 02.04.09, 12:52
      diagnoza nie była za trudna, tylko to zadanie z paliwem. mi wyszlo 24,96, a wam?
      • Gość: Camilla Re: zadanie z paliwem IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 12:55
        też 24,96 smile
        Ale ten łańcuch...niby latwy ale taki dziwny
        • Gość: kasia Re: łańcuch IP: 80.50.130.* 02.04.09, 12:58
          no łancuch był dziwny
          ja dałam: pszenica-> mysz-> lis-> orzeł
    • Gość: kasiulka Re: Test szóstoklasisty IP: 80.50.130.* 02.04.09, 12:56
      ja może będę miała 40 pkt smile
      o ile znowu czegoś nie przekręciłam uncertain
    • mileycyrus4 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:57
      Mi poszło tak sobie.
    • Gość: pyśka. Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:59
      ja jakoś dziko obliczyłam z tą trawą ile paczek... jestem dobra z matmy.. ale wszytko pomyliłam. z paliwem w ogóle
      nie zrobiłam. uncertain z tymi pensjonatami tez mam chyba źle... masakra... będę miałam 30 pkt. jak nie mniej.. uncertain
      • Gość: JA Re: Test szóstoklasisty IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.09, 13:10
        Mi poszedł okropnie !. Będe miała poniżej 30pkt na pewno ! ! A ile wam wyszło w
        tym pierwszym matematycznym ? Z tymi nasionami ? confused
    • iness_pendragon LoL 02.04.09, 13:02
      Bałam się na początku,ale gdy już zasiadłam przed kartką było spoko.Obawiałam się matematyki i pracy literackiej bo myślałam,że walną jakiś temat beznadziejny.A tu taka historie wymysliłam,że miejsca brakło.Wybrnęłam z matematyki.
      W zadaniu o trawie wyszły mi 4 paczki nasion.
      W zadaniu o paliwie wyszło 28,80 zł.
      • Gość: kasia Re: LoL IP: 80.50.130.* 02.04.09, 13:05
        mi z tym paliwem wyszło 24,96
        a z paczkami to tez 4
        • Gość: Aguś ^^ Re: LoL IP: *.cust.tele2.pl 02.04.09, 13:32
          Mi wyszło 384 czy cos takiego, z paliwa. Mojej koleżance tak samo ^^
          a z worków 4 ^^
          • Gość: v bn Re: LoL IP: 195.117.218.* 02.04.09, 14:01
            mi z workó 4 ;d proste wiec wszyscy mielismy takie same big_grinF
    • webmiss Teścik ^^ 02.04.09, 13:11
      Po pierwsze: Kurcze, nie wyzywajcie się od ciót i ciemnot! To, że ktos nie
      potrafił zrobic zadania, nie znaczy, że jest głupi. Nie róbcie z siebie takich
      "bogów".
      Po drugie: mi z paliwami wyszło 24, 96. Prawie całej mojej klasie wyszło 24, 90,
      więc zawaliłam sciana
      z tymi paczkami trawy wyszło mi 4, łańcuch to pszenica -> mysz -> lis -> orzeł
      (pytałam się przyrodniczki, mówiła, że tak ma własnie byc)
      A to opowiadanie taki durne napisałam xd
      Pensjonat, hmm, nie wiem, chyba zaznaczyłam Malwa i mam źle sciana sciana
      mam nadzieję, że przynajmniej 30pkt. będzie xd

Powiedzcie mi, jak ma wyjśc z tymi paliwami?
      • Gość: ^^ Re: Teścik ^^ IP: 80.50.130.* 02.04.09, 13:13
        mi z paliwami wyszło 24,96
        ale nie wiem czy obrałam dobry tok myślenia :p
        smirk
        • Gość: WeRuSa Re: Teścik ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:19
          mi też
      • rose Re: Teścik ^^ 02.04.09, 14:44
        webmiss napisał(a):

> Po pierwsze: Kurcze, nie wyzywajcie się od ciót i ciemnot! To, że ktos nie
        > potrafił zrobic zadania, nie znaczy, że jest głupi. Nie róbcie z siebie takich
        > "bogów".
        > Po drugie: mi z paliwami wyszło 24, 96. Prawie całej mojej klasie wyszło 24, 90
        > ,
        > więc zawaliłam sciana
        > z tymi paczkami trawy wyszło mi 4, łańcuch to pszenica -> mysz -> lis -
        > > orzeł
        > (pytałam się przyrodniczki, mówiła, że tak ma własnie byc)
        > A to opowiadanie taki durne napisałam xd
        > Pensjonat, hmm, nie wiem, chyba zaznaczyłam Malwa i mam źle sciana sciana
        > mam nadzieję, że przynajmniej 30pkt. będzie xd
        >
        > Powiedzcie mi, jak ma wyjśc z tymi paliwami?

Wejdź na temat kotka ,,Sprawdzian szóstoklasisty - rozwiązania" i znajdziesz. Już tam patrzyłam smirk smirk smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka