Dodaj do ulubionych

Pogadajmy o tolerancji

30.03.09, 11:23
Chciałam poruszyć temat tolerancji. Zauważyłam, że młodzież, w szkołach jest
bardzo nietolerancyjna wobec np. Emo, Punków. Czy spotkaliście się kiedyś z
nietolerancją? Ja tak... Zawsze lubiłam trochę mocniejszą muzę od innych i
kilka osób nie zaakceptowało tego, że tak jak reszta nie słucham np. Rihanny.
Teraz już wiem, że nie warto zadawać się z takimi ludźmi, mam paczkę
wspaniałych przyjaciół bez względu na to, czego słucham smile
Obserwuj wątek
    • martynaaa1 Re: Pogadajmy o tolerancji 02.04.09, 09:22
      Tak,ja spotkałam się z takimi ludzmi.!
      nie chodziło o muze,tylko ze ktos byl niezbyt przy kasie.!
      no i ie z tej oosby smieli.!
      a potem ta dziewczyna stale plakala!
      przez nich
      ja zaczelam sie z nia kumplowac i teraz jest dobrze
      bo poco
      patrzec np.czy ktos ma akse czy nie./
      wazne ze ktos ejst fajny!
    • sleepybee ... 09.04.09, 13:09
      U mnie w szkole jest kilka EMO ale jakoś nikt ich nie przezywa itd... Gorzej
      jest z osobami, które są biedniejsze. Kiedyś gadałam z koleżanką, która nie jest
      piękna i bogata i od przyjaciółki usłyszałam: "Z kim ty się zadajesz?!". Przykre...
      • daguss ehm. 14.04.09, 12:59
        u mnie w szkole nie ma żadnych emo, metalów, punków. i nie ma czegoś takiego, że
        patrzy się na ludzi ile oni mają kasy. porządną szkołę sobie wybrałam. ale
        niestety poza szkołą już tak nie ma. spotykam się z osobami tolerancyjnymi, więc
        po swoim przykładzie nie powiem. ale widzę co inni gadają. kurde żal mi tych
        ludzi. płytcy.
        • nameless Re: ehm. 12.05.09, 16:57
          masz rację, takich najlepiej olać wink
    • Gość: endi Re: Pogadajmy o tolerancji IP: 83.2.232.* 15.05.09, 15:46
      U mnie w szkole jest tak, że połowa ludzi to są ci z bloków -"lepsi" (a to blokowisko to 4
      bloki na krzyż) i ci co mieszkają w domach - "gorsi". Ja tez mieszkam w domu więc jestem
      gorsza. Razem a tą połową szkoły;P suspicious
    • Gość: :.: Re: Pogadajmy o tolerancji IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 19:19
      Ja mam grzywkę jak Emo - tak sądzi połowa klasy..A ja grzywki nie mam, ale cóż,
      no może trochę na bok ... Nieważne.. Mnie pewniej chłopak od jakiegoś pół roku
      nazywa Emo i Ćpunka..Heh jakoś wytrzymuję...
    • Gość: agnes Re: Pogadajmy o tolerancji IP: 79.139.91.* 21.05.09, 19:51
      skoro jest poruszony temat tolerancji to moze ktos mi pomoze smilemoja jedna kolezanka
      jest strasznie nietolerancyjna, znam ja od dziecka i nie chce konczyc naszej przyjazni tylko
      dlatego ze ma ta jedna wade, jej nietolerancyjnosc zauwazylam jakis miesiac temu
      (pe4wnie dlatego ze ona zawsze mowi prosto z mostu co mysli), na poczatku to
      ignorowalam ale nie moge juz wytrzymac. ona mowi ze nie cierpi emo- pytam dlaczego bo
      to jest lewe, nie mow ze ty to lubisz, mowi ze nienawidzi ludzie homo- pytam dlaczego -
      "bo sa ochydni" i robi dziwna mine. nie rozumie tez ze ktos nie musi lubic to co ona, jesli
      lubie piosenke ktorej ona nie lubi to jestem "glupia" jesli ktos wie jak hmm spowodowac
      zeby stala sie bardziej tolerancyjna to piszcie (rozmowa nie dziala )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka