Dodaj do ulubionych

ambitniej.

• explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:06
      margaryna ogolnie to w tym numerze nie ma wielu ciekawych rzeczy poprzedni lepszy.
      a tak ogolem to depeche mode pj harvey fob kazik iron maiden.
      ciekawe kiedy znowu sie doczekam jakiegos o kol:p
    • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:17
      teraz rock jest ostatnio mało fajny. ;q

kurde chce nme ;<
      • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:19
        tak ja tez bym chciala ale choc nie wiem jakbym sie starala tak nie dostane.
        w koncu to polska.
        • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:21
          spokojnie dostaniesz. trzeba być upartym i móc pojawiać się w różnych empikach na terenie conajmniej trzech województw ;q
          inna sprawa, czy dostaniesz ten numer, co chcesz. ja zawsze mam jakiś wcześniejszy albo późniejszy ;<
          • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:24
            yyyyyy uparta jestem ale z tym drugim bedzie problem.
            moge jedynie pojsc do roznych empikow na terenie jednego wojewodztwa.
            ale moje glupie szczescie sprawi ze i tak nie znajde.
            ale szczegol.
            • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:27
              u mnie w województwie są chyba tylko dwa empiki, w opolu, które odwiedzam regularnie ;q w jedym czasem znajdzie się nme, w tym drugim nigdy nie widziałam.
              a mam to szczeście, że często jestem we wrocławiu, więc tam już można poszukać. ale i tak najlepszy pod tym względem jest kraków, nie mówiąc o warszawie. ;q
              • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:31
                tyle ze ja do krakowa i warszawy mam strasznie daleko.
                we wroclawiu tez bywam ale rzadko kiedy znajde czas by wpasc do empikow.
                takze ja sobie moge jedynie pomarzyc.
                no ale nic jak pojade do angli to sie odkuje.
                • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:33
                  ale masz fajnie. też bym chciała do anglii, zobaczyc jak to tam funkcjonuje ;q
                  miałam kiedyś kolegę z anglii, i to po częsci przez niego słucham czego słucham, bardzo załuję że straciłam z nim kontakt.
                  • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:36
                    tyle ze ja narazie nie jade.za jakis czas.ale spoko ja mam czas.
                    ja nigdy nie mialam znajomych z angli tak bezposrednio jak juz to anglikow ale
                    mieszkajacych w polsce a to sie chyba nie liczytongue_out
                    • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:41
                      a ja własnie miałam polaka, który mieszka w anglii ;p
                      • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:45
                        to jeszcze lepiej swobodna konwersacja bo wiesz nawet jakbys perfekcyjnie mowila po
                        angielsku zawsze bylo by mniej wygodnie z mojego punktu widzenia.
                        bo chociaz lubie rozmawiac po angielsku wole po polsku zawsze czuje sie pewniej.
                        • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 20:47
                          tylko że on po polsku już mówił bardzo słabo.
                          ja po angielsku dobrze rozumiem, dobrze słysze, czytam też nienajgorzej, jak sama sobie mam mówić to ok, ale przy kimś, czy posługiwać się od tak to się boję. ;q
                          • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 20:50
                            tez tak mialam ale raz, drugi sie przelamalam i teraz bez problemu co nie zmnieni faktu ze
                            czasem sie motam.xd
                            ale fajne komentarze pod twoim artykolem ale to normalnie.
                            dzieci disneyatongue_out
                            • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 21:03
                              nie chodziło mi żeby były komentarze o tym, jacy są beznadziejni, raczej wolałam, żeby to było zaskoczenie, że o, jakie ciekawe itp. ale jak widać tak się nie da.
                              ciekawe, co powiedzą na zespół poniedziałkowy. chyba co najwyżej pochwalą chłopców za fryzurki. ;q
    • margaryna Re: ambitniej. 02.05.09, 21:02
      co do kometarzy- właśnie przeczytałam i są tylko 3 pozytywne;p w tym mój i explosive..
      o jeej.. najśmieszniejszy był jakiegoś gościa, który wymieniał swoje ulubione tytułybig_grin
      ojej Jane tutaj chyba nikt twojego talentu nie doceni..uncertain

a co do nme- wcześniej nie miałam nawet pojęcia że można nabyć w empiku. trzeba się
      wybraćwink
      • explosive Re: ambitniej. 02.05.09, 21:06
        no a jak inaczej.
        fajne fryzurki?chlopcy?
        czy powinno mnie to naprowadzic?
        bo moj mozg odmawia dzis posluszenstwa.xd
        • jane_ Re: ambitniej. 02.05.09, 22:13
          tak, powinno ;>
    • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 13:57
      nie wiem bo jeszcze jakas glupote palne:p
      jest ktoras z was?

• jane_ Re: ambitniej. 03.05.09, 15:59
        nie no, próbuj ;p
        • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 18:02
          yyyyyyyy jezeli chcesz sie posmiac:p
          • jane_ Re: ambitniej. 03.05.09, 20:04
            jasne, że chce ;p
    • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 20:03
      a więc co wymysliłaś? nie martw się nikt cie nie wyśmieje, a przynajmniej nie ja, bo sama
      nie mam pojecia;p a moze jane jakas podpowiedź?
      • jane_ Re: ambitniej. 03.05.09, 20:24
        płyta wychodzi jutro, kiedyś mieli grzywki, teraz też ale troszkę inne, 'straszą', i bardzo ich kocham. ;q
    • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 20:42
      hmm.. chyba wiem.. ale szczerze nei mam pojecia czy to oni, po prostu jakos mi sie
      skojarzyli..
      • jane_ Re: ambitniej. 03.05.09, 21:46
        no to mów. ;q

artykuł już napisany i wysłany. i sądzę, że napisałam to za banalnie na to, co czuje. ;q
    • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 22:06
      pewnie błądze myślami całkowicie gdzie indziej, ale skojarzyło mi sie z the horrors;p
    • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 22:14
      hey mi tez sie z nimi skojarzylo.
      ja to mam szczescie nie moge na was traficuncertain
      • jane_ Re: ambitniej. 03.05.09, 22:17
        brawo ;p
        horrorsi. kocham ich. bardzo. i byłam głupia jak wydali strange house, bo się ich bałam.
        ale ich kurde kocham bardzobardzobardzobardzo. nie wyobrażacie sobie nawet jak.
        primary colours jest cudowne, jest świetne, ja nie mogę się tym nasycić, i zobacze ich na żywo, i omg.
        kocham. <3.
        • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 22:21
          ha!!!!!ja chce w nagrode cukierka!
          a tak na serio to nawet ich lubie ale czego ty sie balas??
          moze ich nie ubustwim tak jak ty.
          ale wydaje mi sie ze ty ich kochasz tak samo jak ja moj kol.
          czyli ogolnie mowiac jestesmy pokrecone:p
    • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 22:23
      hahahabig_grin bałaś się? no co ty;p
      a kiedy i gdzie ich zobaczysz?;>
      • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 22:28
        o wlasnie nie widzialam zeby byli na jakis festivalach w polsce chociaz moze mi umknelo.
        ale na openerze nie beda to wiemuncertain
    • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 22:56
      uciekłyście już? no cóż.. też mykam;]
      do jutra.
      • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 22:56
        no ja teztongue_out
        do jutra.
        mam pomysł.ale to jutro.
        • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 22:59
          przez ciebie spać nie będę mogła;p
          • explosive Re: ambitniej. 03.05.09, 23:01
            yyyyyy nie przejmuj sie pewnie powiecie ze to pomysł gópi jak ja.
            hehe spij dobrze.
            niech ci sie przysni...hmmmmmm
            margaryna!
            • margaryna Re: ambitniej. 03.05.09, 23:53
              hahabig_grin dzięki;p
              ci niech sie przysni.. hmm.. Caleb, matthew, jared? wybierz sobie;p
              • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 07:35
                jej Jared. ja zaaaawsze wybieram Matta, jak by co xd

właściwie to horrorsów kocham od piątku popołudnie. bo mnie olśniło, że wydają płytę.
                a jak wydali debiut to po prostu chyba byłam za mała. ;q
                i chyba obecnie kocham ich badziej niż kol, ale to pewnie przejściowe. znaczy nie wiem. ;q

festiwal co jest grane, podzamcze, warszafka. jedyni potwierdzeni, bo sami się wygadali. poza nimi sons and daughters i the raveonettes, tyle, że niepotwierzeni. o ile dobrze pamiętam, przełom lipca i sierpnia, coś w tych okolicach. brak jakichkolwiek informacji oprócz tego. ;q
          • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 21:42
            margaryna to oni spiewaja? ja myslalm ze wydaja z siebie niezidentyfikowane dzwieki.

jane pisz ile chcesz mozesz jeszcze wiecej.xd

jest ktoras?
    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 14:14
      ja jareda.
      moj ulubiony krol.
      jejku jak ja moglam byc taka okropna.
      ty mi zyczysz zeby przysnil mi sie jared a ja ci zycze margaryny.
      tak nie moze byc,
      tak wiec zycze zeby dzisiaj przysnil ci sie...Dexter z The Offspring?
      (nie wiem czy dobry wybor ale cos kiedys wspominalas xd)
      jane faktycznie sprawdzilam.jakie zaskoczenie:nie jade.chociaz.nie wiem jeszcze.
      o i artykul juz widze jest.
      to spadam czytac:p
    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 14:31
      wiem znowu sie powtorze ze artykul swietny.
      fajnie piszesz twoj styl przypadl mi do gustu.
      the horrors.
      fajni sa.ich wyglad nie do konca mi sie widzi ale muzyka tak.
      fajni orginalini wyjatkowi.
      aha i tak myslalam ze ta piosenka jest podobna do one call.;d
      • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 14:53
        dzięki.
        i mają jeszcze jedną, któa ma gitarkę podobną do milk. chodziło mi to po głowie od wczoraj, i dziś mnie olśniło, tylko że zapomniałam, jak nazywała się ta piosenka horrorsów ;q

fajne komenty są pod spodem. ;q
        • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 14:58
          no wiesz jak ja sie usmialam.
          i ja tak mysle ze te wszystkie dzieffcynki chca nam sprawic przyjemnosc abysmy sie
          troche posmialy.wkoncu smiech to zdrowie.
          ale tak na powaznie chyba sie spodziewalas takiej reakcji co?
          sama widzisz niewiadomo jakie cudo bys tu dala one i tak tego nie docenia.
          widzials co bylo z kol arkade fire teraz horrorsi.
          to jest nie uniknione.
          sprobuj napisac o majli to dostaniesz poparciexd
          • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 15:05
            w sumie liczyłam na to, że stwierdza, że są fajni, przynajmniej w wyglądzie. ale ona nie dość, że sądzą, że niefajnie wyglądają, to jeszcze nie chcą słuchać tego, co nagrali, żeby wydac opinię >.<
            e tam. następnym razem będą chyba wombaci, a że to lekkie i w radiu leci, to może się spodoba.
            ale jakoś szczególnie mi na poparciu nie zależy.

jea, jestem totalnie chora xd
            • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 15:15
              chyba ze tak.
              heh wspolczuje.
              nic przyjemnego.
              pewnie nie bylas dziaj w szkole.
              tego akurt ci zazdroszcze:p
              • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 15:58
                dzisiaj byłam, ale chyba jutro nie idę. ;q
                całe szczęście, nie miała ochoty przebywać z tymi ludźmi.
                • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 16:00
                  juz myslalam ze poszlas.
                  heh jak to w szkole niektorzy sa...poprostu...nie wiem jak okreslic tych niektorych
                  przyglupow.
                  • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 16:04
                    ja się z nimi nie umiem dogadać. niby w moim wieku, a zachowują się jak dzieci. nie chodzi o to, że się wygłupiają, ale jak można robić jedno, a mówić drugie? ;q
                    e tam. nie będę sobie i Tobie psuć humoru ;p
                    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 16:07
                      ale kiedy ja mam identycznie.
                      z wiekszascia jest ok potrafie sie dostosowac.jest milo zabawnie i wogole sympatycznie.
                      ale jak zwykle znajda sie przypadki nie do opisania.
                      no poprostu tak drazniace ze czasami wychodze z siebie.
                      i patrzy to na ciebie jak taki wół.
                      ahh dobra bo mi ciscienie podskoczy.
                      bez psucia humoru.
                      wlasnie sie tak zastanawilam jaka jest moja ulubiona piosenka kol i stwierdzilam ze nie mam
                      pojecia.;p
                      • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 16:26
                        a nie, to większość ludzi z którymi mam styczność uważa się za lepszych od innych, wyśmiewa się, odchodzi od Ciebie, nie gada z Tobą, tylko z kimś, kto ma o nim złe zdanie, i ta osoba o tym wie, oczywiście chodzi i rozpowiada na dodatek, jakto się nie obraziłaś. no umrzeć można od ich gierek.

mollys chambers, pistol of fire, on call, black thumbnail, knocked up, arizona, fans, my party. i od czasu do czasu sex on fire. najnaj są na początku listy. ;p
                        • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 16:29
                          no widzisz a jak tak nie umiem zrobic sobie listy.
                          ok wkoncu zadecyduje ale wlaczam nastepna i moja liste szlag trafia.
                          no ale nic ostatni ciagla faza na charmera.wszyscy w domu sie wkurzaja.xd
                          • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 16:52
                            dzięki za Dextera(trochę stary ale i tak go "loffciam").
                            the horros- pisałam komentarz.
                            szkoła- *cenzura*
                            ulubiona pisoenka kol- mówiam:]
                            a co najważniejsze explosive chyba miałaś jakiś pomysł?big_grin
                            • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 16:55
                              mialam mialam.
                              tylko sie zastanawiam ze on juz jakis przeterminowany jest.
                              bo wiecie ogolnie troche takie to meczace pisanie tych postow wiec ja chce tu jakis czat i
                              sie zastanawiam czy nie napisac do kotka z prosba.
                              i ogolnie mowiac moze bysmy sie okreslily o ktorej tak mniej wiecej kazda z nas tu wchodzi
                              zeby sie zgrac:p
                              • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 17:00
                                też myślałam o tym wchodzeniu o określonej porze.. a czat także mógłby być, bo trochę
                                ciężko się tu "poruszać" ( tyle to już postówsmile ) widziałam już sa jakieś wątki na ten temat
                                ale Jane może mieć tu jakies wpływy;p hehe
                                • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 17:06
                                  no wlasnie jane.ale chyba juz poszla.
                                  wiec jak kto kiedy w chodzi?
                                  • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 17:12
                                    ja od poniedzialu do czwartu(włącznie) zazwyczaj jestem ok.16:30... póżniej tak ok od 20 i
                                    potrafie siedzieć naprawdę długo.. w piątki to nie mam okreslonej godziny.. różnie, w
                                    soboty też. W niedziele tylko wieczorem. a jak wy?
                                    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 17:21
                                      so.. ja w ciagu tygodnia jestem tak popoludniu zazwyczaj 16 czasami wczesniej.
                                      wieczorami tez jestem ale to tak kolo 21 bo wczesniej nie da rady.
                                      w wekkendy roznie jak tylko mam ochote najczesciej wieczorami.
                                      • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 17:27
                                        omg mialo byc weekendy!silly me!
                                        no to niech jeszcze tylko jane sie okresli o ile bedzie chciala to sie ustali pore.
                                        • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 17:33
                                          nosmile
                                          a tak mi sie nasuneło.. lubisz może sum41?
                                          jak nie przepadam, ale kocham 'best of me'- sliczna jest i wgl duzo dla mnie znaczy. A tak
                                          ogólnie to zespół raczej obojętny.
                                          • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 17:40
                                            sum41?
                                            nie lubie ale ta piosenka fajna.
                                            i tak wlasciwie to tylko ja znam z ich repertuaru.
                                            lubie sobie jej posluchac, ale do reszty mnie nie ciagnie.
                                            oo a ty lubisz the kooks?
                                            • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 17:49
                                              wiesz co? tak średnio. czasami słucham- owszem, ale bez żadnych fascynacji . a ty?
                                            • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 17:49
                                              ja sum41 nie lubię. ;q

więc.
                                              tydzień pracujący wyłączając piątek - pojawiam się różnie, pewna godzina to najcześciej 20-21.
                                              piątek&sobota - wieczory, bez jasno określonej godziny, ale też za bardzo nie chce mi się czasem siedzieć.
                                              niedziela - też do 21.

poza tym wpadam czasem na pare minut, i czasem jestem gdzies po 14. ;q

wiecie co, zwątpiłam w swój gust muzyczny, przecież wszystkie osoby pod moim tekstem tak znają się na muzyce, omg, jak ja mogę słuchac takiej muzyki ;<<<<
                                              • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 17:56
                                                ja bardzo lubie.naprawde.

jane co ty opowiadasz?
                                                nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.
                                              • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 17:57
                                                bo widzisz.. tak to jest.. nie słucham majli to nie jesteś kul;p
                                                • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 18:00
                                                  nie słuchasz*;p
    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 18:07
      to ja juz wole byc bardzo bardzo nie kul.
      przez nich trace wiare w ludzi;/
      • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 18:16
        malji srajli i co jeszcze.. zobaczymy za 3 lata same będą sie tym rajać, albo poczekajmy aż
        nagrają piosenke do zmierzchu to wtedy będzie wielkie lol. Tak jak Muse.. teraz każdy ich
        lOfFcIA.
        • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 18:19
          no dokladnie.
          jak widze te wszystkie fanki zmierzchu co w zyciu ksiazki w reku nie mialy to normalnie mnir
          to rozwala.ja osobiscie przeczytalam wszystkie czesci ale film?
          sory to nie dla mnie.
          ok ja teraz musze spadac.
          bede wieczorem kolo 21:p
          to co do pozniej?
          • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 18:31
            ja też czytałam książki sa całkiem fajne. ale film to Kaaatastrofa.
            i jeszcze ten Rober;p fuu, jak dla mnei jest troche obleśnyuncertain a na początku miał byc Henry
            Cavill, ten to dopiero przystojniaktongue_out
            to do późniejsmile
            • jane_ Re: ambitniej. 04.05.09, 18:40
              ej, a horrorsi pasują do zmierzchu nawet trochę. cholercia ;<<<

a zmierzch jako film jest straszny. ale na początku są kaktusy *-*
              a w soundtracku jest piosenka the black ghosts. słyszeliście ich anyway you choose to give it? jedna z moich piosenek lata 08 xd

co do książek, najbardziej lubię zaćmienie. a edward jako edward bardzo mi się podoba. i zawsze miałam przed oczami edwarda, który wygląda jak jared xd
    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 20:01
      yeeeeah jestem teraz, bo mam kompa wolnego i sie czyms do szkoly musze zajac zaczy
      prezentacja.ale wlazlam na kotka, taaa cala ja.xd
      jesli ktoras z wa jest dajcie jaki znak:d
      oczywiscie jak chcecie.
      • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:03
        ja jestem;p

a ja własnie nie lubie zaćmienia, jak czytałam mało nerwicy nie dostałamuncertain Bella
        zachowywała się jak dzi.wka.. kurcze po co jej była ta depresja (2 cz) skoro w 3 jak juz
        edward jest to ona biegnie do jacoba.. rozumiem, że to jej przyjaciel i on jej pomógł ale
        strasznie mnie to denerwowalo.. i jeszcze sie z nim calowała..fuu
        • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:09
          ja tez jestem.

mnie tez zachowanie beli w zacmieniu denerwowalo.zachowywala sie strasznie tak
          cierpientnica.
          niby kocha do szalenstwa edzia a lata do jacoba.ja normalnie z nerwow ksiazka po calym
          pokoju swigalam.xdto bylo straszne tak mi bylo zal edwarda...a tak wogle jak juz jestesmy
          w temacie lubicie jacoba?
          • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:19
            gdy byłam przy czytaniu wprost go nienawidziałabig_grin wyklinałam na niego przy każdej
            możliwej okazaji, bo zachowywał się chamsko w stosunku do edwarda i wgl był
            denerwujacy.. ale teraz nie mam chyba zdania. Naczytałam sie parodii zmeirzchu np. " o
            Edwarda wadach sprawa" albo "Perypetie Cullenów" i teraz uważam że Edward to totalny
            nudziarz;p przeczytajcie, sa świetne. robią z bohaterów debili i dzieki nim można spojrzec
            takim krytycznym okiem na zmierzch.
            • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:22
              czytałam.najbardziej smialam sie z perypetii.
              a jak juz jestesmy prz ff to czytalas WA?
              • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:26
                wiesz co.. jakoś tak się przykładam i nie moge się zabrać, sciągnam za każdym raezm
                keidy dojdzie nowy odcinek i nic;p jeej.. najlepszy jest, oprocz parodii(fajna jets też
                jadowita bella) Zmrok...boże ja tak strasznie płakałam jak to cztałam, chyba z 5 paczek
                chusteczek zużyłam... to było takie straszne, okrutne, a za razem piękne. Nigdy w życiu
                nie płakałam tak bardzo na zadnej ksiązce, pobiłam nawet Małą Księzniczke;] czytałaś?
                a ty czytałas WA?
                • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:31
                  Zmrok?nie.ale skoro muwisz ze takie fajne to chyba to zrobie.
                  WA?tak tozto arcydzielo.uwielbiam i ubustwiam.
                  jak ja lubie takiego badedwarda:p
                  tobie tez sie tak wolno dodawaja te posty?
                  nie wiem co sie dzieje nigdy tak nie było;o
                  • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:33
                    u mnie wgl jak naciskam 'odpowodz' to czekam 2 min aż się załaduje strona.. horrorbig_grin
                    a Zmrok musisz koniecznie przeczytać, własnie czekam na rozdział 11uncertain ehh..
                    fajne tez jest When we were young.
                    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:36
                      ok jak sie tylko uporam z tym wszystkim to przeczytam.
                      kurde jane nie ma a chce sie dowiedziec czy ona czytala WA.
                      kurde ja to mam szczescie.
                      mam pytanie jedziesz na openera?
                      • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:38
                        nieesad niestety nie...ale szykuje juz argumenty do prezkonania rodzicow na 2010uncertain
                        o jaa.. burza u mnie jestuncertain
    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:43
      kurde ja tez nie.i normalnie nie moge przezyc tego.bys widziala ile ja argumentow
      przedsawialam ile wojowałam ale nic.zycie jest niesprawiedliwe.heheh przez to stane sie
      emo xd ;p ;d zartuje.
      yyyy to nie powinnas wylaczyc kompa?
      • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:47
        laptopa mam, wiec chyba nei trzeba.. wiesz., ja dopeiro oprzytomniałam, że mam
        urodziny w wakacjebig_grin poproszę żeby to był taki prezent urodzinowy, ale w tym roku nie
        wypali.. serio życie jest niesprawiedliwesad
        • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:53
          narazie zyczen ci skladac nie bede:p
          jak tez kombinowalam na rozne sposoby.juz nie ktrore byly tak paradoksalne ale
          chwytalam sie wszystkiego.ale guzik.
          kurde wiem ze w tej chwil sama sobie jestem winna bo wciaz o tym gadam i wogole ale
          mnie az w srodku skreca ze mnie tam nie bedzie.
          i nie zobacze mojego koluncertain
          • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 21:56
            nie martw się;p jeszcze kiedys zobaczysz;p
            • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 21:58
              yhy z moim szczesciem napewno.
              to co teraz?
              • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 22:01
                yy.. nie wiembig_grin
                lubisz Linkin Park?
                • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 22:10
                  yyyyy nie wiem czy lubie bo nie slucham.
                  a ty?
                  • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 22:18
                    ja tez raczej nei słucham , chociaz miałam taki okres, wktórym uzależnialm sie tym od
                    brata;p ale przeszlo miwink
                    • explosive Re: ambitniej. 04.05.09, 22:22
                      musze spadac.
                      do jutra.
                      o ktorej bedziesz?
                      • margaryna Re: ambitniej. 04.05.09, 22:25
                        tak pewnie ok 16
                        dobranocsmile
                        • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 16:19
                          jest któraś z was?wink
                          • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 16:22
                            ja wlasnie weszlam.
                            hehe sie zgralysmy:p
                            • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 16:30
                              nosmile a Jane znowu przepadła;p lubisz Harrego pottera? (pytanie zaispirowane plakatem;p)
                              • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 16:37
                                no wlasnie.przesle jej teleptycznie zeby weszla na kotka;p
                                szczerze nie bardzo.nie przeczytalm ani jednej ksiazki poprostu nigdy mnie to nie
                                interesowalo.filmy widzalam ale co mozna powiedzec ogladajac tylko filmy.
                                wiem ze hp ma wielu doroslych czy starszych fanow ode mnie ale mam takie glupie
                                przeswiadczenie ze jestem na to za stara;p
                                • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 16:39
                                  ja przeczytałam tylko jedną- ostatnią część. do reszty mnie nie ciągnie ale kiedyś a pewno
                                  się za to wezme;p
                                  • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 16:44
                                    ja nie sadze.
                                    jakos tak nie mam ochoty.
                                    wole ksiazki nie co inego typu.
                                    ja mi sie dzisiaj chce spacuncertain surprised
                                    • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 16:48
                                      mi tez- strasznie.. a mam jeszcze zrobić 3 rysunki na sztuke i referatuncertain i jakos nie moge się
                                      za to zabrac;p
                                      • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 16:58
                                        noo ja musze nauczyc sie na spr i kartkowke...
                                        i lekcje odrobic...
                                        ahhhhhh chyba usne przy tych ksiazkach
                                        no ale dobra co teraz?
                                        • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 17:00
                                          nie wiem, nie wiem;p
                                          proponuj;p
                                          • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 17:03
                                            co za dzien...
                                            ZzZzZ...
                                            szczerze nie mam pojecia.
                                            cos czuje ze dzisiaj za duzo "madrych" wypowiedzi nie stworze.
                                            • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 17:09
                                              haha;D mnie też chyba nie stać;p oo.. jaki ja miałam sen;p śnilo mi sie że prosiłam mojego
                                              wychowawce zebyśmy zamist jechać na biwak pojechali na orange warsaw festival i on sie
                                              zgodził;p hehe godałam dzisiaj z nim w szkole;p powiedział że jak nie będzie dodzi to na
                                              pewno nie pojedziemy;p
                                              • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 17:20
                                                haha fajny sen.
                                                ja ja nie lubie kiedy sni mi sie cos tak slicznego i potem sie budze i jest take luuuuup do
                                                rzeczywistosci.jak ja bym zaproponowala takie cos u mnie to wszyscy by spojrzeli z
                                                kmnia "wtf?"
                                                • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 17:23
                                                  ja rozmawiałam tylko z wychowawcą, chociaż wiedziałam że nic z tego nie wyjdzie;p
                                                  mam strasznie nie zgraną klasę;p
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 17:24
                                                    co sądzisz o Oasis?
                                                    znasz, prawda?
                                                  • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 17:25
                                                    moja jest ok (z wyjatkami)
                                                    ale raczej na takie cos w zyciu by sie nie pisali.
                                                    przez to ze ich gust muzyczny tak bardzo odstaje od mojego.
                                                    ale postanowilam ze nie bede tego zmieniac bo ne chce sie denerwowac.
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 05.05.09, 17:40
                                                    oasis są fajni. z tego co ich znam, bo też w ich twórczość się jakoś super nie zagłębiałam, a gallagherowie są śmieszni ;p

ej, a mi się śniły jakieś głupoty, pamiętam, że najpierw było coś strasznego, jak straszne się skończyło to przytulałam się do kolegi, było coś z machiną i plażą, i gdzieś byłam umówiona ale poszłam tam i wróciłam wcześniej niż miałam tam iść ;q
                                                    mam lepsze sny, ten był jakiś niepoukładany.

btw, jestem chora i siedzę w domu, jak nie ma rodziców to tylko jestem ;q
                                                    pomimo to wysłałam do kotka kilka godzin temu artykuł, tym razem electroelectro, ale bardzo fajne.
                                                  • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 17:46
                                                    oasis znam.mysle ze fajni.chociaz prawde mowiac nie wiele ich zam.

ha i co mowilam ze mam nadprzyrodzone moce.
                                                    wywolalam jane, prawda?xd

a ja nie wiem co mi sie snilo.chyba nic zabardzo zmeczona bylam.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 17:51
                                                    ile później poztywnych komentarzy było przy horrorsach;p aż miło było czytać że komuś
                                                    się jedak podoba i że ktoś docenia prace inych;]
                                                  • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 17:57
                                                    no tak tez sie zdziwilam ale to nie zmienia faktu ze to i tak niewiele, ale coz ludzie to dziwne
                                                    stworzenia.czuje ze z czasem pojawiania sie nowych artkulow takich komantarzy bedzie
                                                    wiecej i nie oczekuje ich og fanek majli czy innego badziewia.
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 05.05.09, 18:32
                                                    ja wczoraj myślałam że pozabijam tych ludzi, cokolwiek im nie dasz, to źle.

a ja teraz będę spacerować chyba po cieńkiej linii między popem właściwie. przechodzę do indie popu/lekkiego rocka i electro, rave, czyli druga strona mnie.
                                                    nie będzie ambitnie, jak nie chcą, to nie będę robić niczego na siłę.
                                                    ale z drugiej strony o tylu chciałabym jeszcze napisać, że omg, ja nie wiem. ;q
                                                    ale to chyba w przyszłości. na razie nie ma możliwości, tutaj na kotku. to nie nme, machina, roxy fm, cokolwiek.
                                                    jea. za to od przyszłego roku szkolnego startuję do gazetki szkolej. obecna dziewczynka od hepisedu, czesia itp tid wychodzi ze szkoły, co prawda mam starsze konkurentki - byłe koleżanki, które słuchają ostrzejszej muzyki, ale to ja mam ee preferencje i przedarty szlak u opiekuna gazetki. bo to ja u niego zdawałam pracę na trzy kartki o indie i robiłam prasówki o radiohead. ;q
                                                    i ogólnie wściekam się na ludzi strasznie. ;<

widziałyście inspiracje tej polki, którą kotek poleca? strzelam, że nawet nie wie, co to. ;q

iiiii ja wiem że dużo piszę, ale nie mam z kim gadac i tak to się własnie kończy ;q
    • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 18:06
      no tak, człowiek zawsze pozostanie człowiekiem;p
    • julitka Re: ambitniej. 05.05.09, 18:34
      Masz rację. Niedawno byłam fanką Jonasów, ale zauważyłam, że nie są ambitni.
      Włączyłam sobie Akurat, Alexz Johnson, Good Charlotte... Słucham też takich
      gwiazdek, typu Demi Lovato, Miley Cyrus, JB, ale to czasem. Wolę słuchać
      czegoś... doroślejszego? No bo przyznajmy. Na koncertach gwiazdek disneya
      słychać głównie krzyczące dzieci.
      • jane_ Re: ambitniej. 05.05.09, 18:55
        ale z alexz i gc tez się wyrasta. ja pomimo tego, że na prawdę mam niewiele lat, słuchałam już tak różnej muzyki, i jeżeli chodzi o etykietki, albo o po prostu poziom jaki dane zespoły sobą reprezentują. chyba już przeszłam, przez wszystko, co najgorsze. całe szczęście, że tak szybko i w miare bezboleśnie.
      • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 19:51
        tu chyba nie o to chodzi, żeby nie słuchac gwiazdek disneya bo podczas ich wystepów
        dzieci głosno krzyczą.. ta cała majli i ci inni, oni są po prostu nudni, nie maja aż takiego
        talentu, są przereklamowani, próbuja z robić siebie cnotki niewydymki a tak naprawdę ich
        muzyka jets kiczowata, tak jakby "bez dna" a najprawdopodobniej śpiewają, bo im dobrze
        płacą.. a przynajmniej to moje zdanie.
    • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:02
      ey post mi sie nie dodał!

kurcze co tu jest grane;/

jest ktoras?
      • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:05
        ja jestem;p
        • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:08
          oł fajnie.
          wiesz ze nie dodal mi sie post?
          stwierdzilas ze gwiazdki disneya spiewaja ja zawsze myslalam ze wydaja niezidentyfikowane
          dziweki.xd
          • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:14
            sory, jak mogłam popełnić taki bład;p
            powiedzmy, że próbują śpiewać;p

u mnie kilka dni temu jakoś komentarze sie nie chciały ładować..
            • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:19
              noxd
              denerwujace to.
              masz cos na mysli czuje ze moge napisac cos "madrego":p
              • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:24
                coś mądrego?;p no weź;p my tu cały czas gadamy o madrych rzeczach i przede
                wszystkim bardzo ambitnych;]
                • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:28
                  ja jakos ostatnio przy arcade fire strasznie się wkurzyłam na kometujacuch i napisałam
                  meega komentarz w odpowiedzi;d taka zadowolona z siebie byłam ;p a tu mi wyskoczylo
                  ze nie mozna dodać;d ale zla byłam;p
                  • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:32
                    haaaaaa skad to znam.zlosliwosc internetu.

yyy no dobra niech bedzie.
                    wy moze tak.ja nie zawsze jestem taka zdolna:p
                    szkola niszczy mozg wiesz o tym?
                    • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:35
                      tak wiem o tym doskonale;p nauczycielom to mówię;p a oni bezczelni grożą mi uwagami;p
                      • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:39
                        no.ja poprostu wspolczuje mojemu mozgowi.
                        dobra dosc o glupotach.
                        to jest temat "ambitniej".
                        tu trzeba sie zachowywac z klasa.
                        xd
                        no nie znowu mi odbija.a ja zawsze zaprzeczam jak mi mowia ze nienormalna jestem.
                        chyba czas przetac sie wyklocac:p
    • julitka Re: ambitniej. 05.05.09, 22:37
      Nie no, masz rację, bo to głupie, kiedy nie lubi się zespołu ze względu na
      fanów. Ja po prostu uważam, że te gwiazdki disneya same są jeszcze dziećmi i
      nawet nie nauczą się porządnie śpiewać, a już sprzedają płyty. Może i wyrasta
      się z Alexz i GC, ale bynajmniej po nich zostaną jakieś lepsze wspomnienia, a
      nie dziwne uczucie, że nasz mózg wyżarły byle jakie zespoły, które szczególnie
      nie zapracowały na swój sukces.
      • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:39
        łał;p nie sądziłam, że ktoś się wogóle tu jeszcze udzieli;p
        • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:44
          ha widzisz.
          to sie nazywa zaskoczenie.
          my opanowalysmy ten temat juz nawet jane ma nas dosyc:p
          jane wracaj!
          • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:48
            haha;D właśnie zaczełyśmy gadać o durnotach i Jane uciekła;p przestraszyła się nas;p
            a wiesz..co? gdzieś czytałam, że jak człowiek sądzi że jest normlay to jest własnie na
            odwrót;p
            Ale pocieszmy się takim ładnym słowem;p
            "Ludzie uważają się za normalnych, bo wszyscy robią to samo" Paulo C.
            wiec mamy dowód, że nie jesteśmy normalne;p
            • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:50
              fajnie.teraz mnie pocieszylas.
              teraz bede dumna z tego ze jestem nienormalna!
              xd
              tez lubie paulo coelho:p
              • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:53
                ej my we trzy jesteśmy z odchyłami;p booo nie lubimy Miley, a lubimy to, co jets fajne;p
                żyjmy w błogiej nieświdomosci i wierzmy, że jestesmy kól;p
                • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 22:57
                  najlepiej będzie jeśli się umówimy w jakiejś miejscowości pośrodku i wybierzmy się razem
                  na jakąś grupową terapie;p
                • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 22:58
                  ale my jestesmy kól.
                  tyle ze tylko my o tym wiemy.

i majli to tak smieszna dziewczynka zawsze rycze ze smichu jak ja widze.
                  • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 23:02
                    Majli to moja guru więc się z niej nie śmiej;p

a tak na serio to ona ma twarz prosiaczka;d
                    ale chyba nie będziemy gadać o majli, bo nas z tad wygonia. w końcu mialo byc ambitnie;p
                    • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 23:11
                      przepraszam.nie bij(:

no pewnie ze nie bedziemy bo szkoda marnowac literek.
                      o wlasnie jak juz tu jestesmy to .
                      z jane juz to przerobilysmy ale co sadzisz o THE VIRGINS?
                      my ich lubimy znaczy przynajmnej ja ich lubie.
                      lekie przyjemne piosenki ogolnie fajne
                      • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 23:13
                        aaa lubię,lubię nawet;p

• explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 23:17
      fajno.
      ja chyba musze isc.
      juz po dobranocce.
      to co do jutra.
      o ktorej bedziesz?
      • margaryna Re: ambitniej. 05.05.09, 23:18
        pewnie tak jak dzisiaj ok 16
        a ty?
        dobranoc;]
        • explosive Re: ambitniej. 05.05.09, 23:24
          no ja tez moze ciut wczesniej kolo 15,30.
          dobranoc.smile
          • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 09:45
            ja wcale nie uciekłam, po prostu wczoraj o tej porze leżałam po ciemku zabijając się pięknością dwóch płyt the horrors i my bloody valentine, poza tym działy się wtedy fajne rzeczy i tak fajnie się oderwałam od rzeczywistości. ale jest miło do dzisiaj. aaaaa. nie mogę. ;q

poza tym udaję chorą a to się wiąże z nie siedzeniem na komputeraze jak ktoś jest w domu.

zna ktoś z Was drivealone? może już się pytałam, nie wiem, ale zbieram opinie.
    • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 15:58
      to dobrze bo juz myslalysmy ze zwialas bo my troche nienormalnexd
      udajesz?nie ladnie.
      do szkoly!:p
      a co do drivealone to gdzies o czytalam cos slyszalam ale nie wiem czy lubie.
      jest ktoras?
      • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 16:10
        ja jestem;p

ja bym chetnie poudawała chora w piatek;p katkówka z fizyki..;/ ale i tak mam strasze
        zaległości;p ja nie kojarze tego zespołu.. a co zamierzasz cos o nich napisać?smile
        • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 16:15
          tez bym poudawala ale teraz goracy okres same spr i kartkowki zaliczenia itp.
          masakra;/
          nie bedziemy chyba gadac o szkole.mam jej juz dosc.
          wlasnie masz zamiar pisac?
          • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 16:21
            hm.. o czym pogadamy? masz jakis pomysł?
            • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 16:24
              nie, drivealone to tak poza pisaniem na razie ;q

ej, wiecie co, wysłałam kotkowi wczoraj tekst i go jeszcze nie ma ;<
              • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 16:31
                lepiej żeby wstawił;p bo będzie miał z nami do czynienia;]
              • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 16:32
                lepiej żeby wstawił bo będzi miał z nami do czynienia;];p
    • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 16:34
      to nie ladnie.
      chociaz moze zaraz bedzie.
      a jak nie to napiszemy.
      spokojnie.
      nie wiem o czym a wy macie jakies pomysly?
      • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 16:39
        mi się już pomysły wyczerpały, jak na razie;p
        • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 16:41
          mi tez.
          jane w tobie nadzieja:p
          • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 16:58
            to ja wam powiem że jestem radosna i stwierdziłam, że pierwsza płyta horrorsów to soundtrack do scooby doo, she is the new thing to najbardziej fajna piosenka z tej płyty, a ja ich dalej bardzo kocham, i kocham pj harvey i lubię z nią śpiewać całe stories from the city stories from the sea, i niezmiennie to mnie zajmuje. ;q
            • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 17:05
              aha czyli wyznania.
              wiec ja kocham kings of leon i uwielbiam jareda i spiewam wszystkie piosenki i wogole.
              tylko ze nie jestem radosna ale zmeczona.
              no margaryna teraz ty;p
            • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 17:06
              przynajmniej ty jesteś radosna;p
              ja czuje się fatalnie..
              • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 17:09
                nie martw sie ja tez.
                zmeczona znoszona rozjechana przez czołg
                ogolnie troche jak sledz;p
              • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 17:10
                ah wyznania;p
                więc tak jak juz mówiłam czuje sie fatalnie, boli mnei głowa a poza tym kocham the
                offspring łącznie z Dexterem;p a i Oasis. I własnie słucham amazed- pisoneke którą
                kocham, bo śpiewaja ja jakby byli pijani;p
            • malinowooka Re: ambitniej. 06.05.09, 17:09
              kurde że też dopiero zobaczyłam ten tematsciana ale dobra może mnie
              zaakceptujecie;p ściągnęłam sobie pierwszą płytę horrorsów jestem przy trzeciej
              piosence i powiem że nawet mi się podoba nie kojarzą mi się za bardzo ich muzyka
              z żadnym innym zespołem i to jest fajne.

A słyszał ktoś o Phoenix? Jeśli nie to posłuchajcie tej piosenki
              www.youtube.com/watch?v=4BJDNw7o6so
              nie wiem czy ambitna ale miło się słuchawink
              • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 17:17
                yyyyyy ale o co chodzi?

margaryna a spiewasz z nimi?
                bo wiesz inaczej sie nie liczy.
                kurcze gdzie ten artyko jane mamy pisac dfo kotka czy jeszcze poczekac?
                • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 17:21
                  jasne, że spiewam;p moje pojekiwanie idealnie pasuja do tej piosneki;p czekamy do 18 jesi
                  kotek nie wstawi to piszemy;p
                  • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 17:26
                    oksmile
                    jane znowu sie zmyla:p
                    pewnie udaje chora.
                    taaa startuje radio kotka mam dziwne wrazenie ze nawet go nie wlacze.
                    wiesz mam alergie na gópie piosenki:d
                    • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 17:30
                      phoenix są fajni, mają fajna ostatnia płytę, za bardzo się w nich jeszcze nie zgłębiałam, ale całkiem pozytywnie o nich myślę. ;q

ja chyba ściagnę to oasis. dokształcić się trzeba xd
                      • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 17:33
                        moze z tym radiem nie bedzie az tak zle... a nie, sory jestesmy wsrod fanek majli;D czyli
                        bedzie zle;p
                        Jak dla mnie Oasis działa tak uspokajającosmile
                      • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 17:36
                        a ja mam sciagniete.
                        ale juz od dawna ja nawet niewiem kiedy sciagalam.
                        taaa wkoncu ja nie wiem co polowa sciagnietych u mnie robi...szczegol.
                        phoenix nie wiem nie znam mam zamiar nadrobic.
                        a jane pamietasz jak mowilam ze musze nadrobic klaxons?
                        wiec nadrobilam.xd
                        • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 18:00
                          ja jakoś później nie miałam czasu sobie ich włączyć;p ale za to coraz bardziej lubie kol;p
                          to prze was;d już zaraz 18..
                        • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 18:05
                          i co sądzisz o klaxons? ;q
                          ja nie mogę się doczekać ich nowej płyty.
                          • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 18:06
                            jezu, zaczyna mnie to forum denerwować, powyższa wypowiedź do explosive ;q
                            margaryno, to dobrze, że lubisz kol ;p

o, i nie ma mojego. ;q
                          • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 18:09
                            polubilam ich.naprawde.jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie zebym polubila zespol po dwoch
                            wysluchanych piosenkach oprocz kol oczywiscie.
                            dzieki za polecenie.

margaryna nie musisz dziekowac:p
                            no ja musze teraz isc ale bede kolo 21 jak costongue_out
                            • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 18:20
                              to, do później;p
                              Jane, nie wiesz czy kotek wogóle ma zamir wstawić twój artykuł? nic ci nie mówił?
                              • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 18:43
                                kotek nic nie mówił.
                                • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 19:20
                                  mam nadzieję, że umeiści;/ a o czym pisłaś? można wiedzieć?
                                  • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 19:34
                                    friendly fires. ;q
                                    • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 19:38
                                      nie zagłebiałam się nigdy nad nimi, ale z tego co wiem to czaderscy są;d
                                      • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 19:55
                                        bardzo fajni, długo przed nimi uciekałam, ale na feriach byłam na węgrzech u rodziny i leciało paris, no i się zakochałam ;q
                                        w ogóle dużo dobrej muzyki poznaję na węgrzech, dziwne xd
                                        • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 20:47
                                          Ja na samym początku się zakochałam w Skeleto boy- śwetna piosneka.
                                          Też w wakacje byłam na wegrzech;p
                                          • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 20:52
                                            ja jestem tam średnio raz na dwa lata, mam tam ciotkę i kuzyna i kuzynkę, budapeszt jest super, chciałabym się uczyć jezyka, i chciałabym być na sziget, w ogóle to w tym roku węgry przyjeżdzają do polski nie my do nich, ale może jakoś mi się uda tam wpaść na trochę w sierpniu, i bardzo bym się cieszyła.
                                            kocham ten kraj. baaaaardzo. ;>

ej, macie last.fm? ;q
                                            • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 20:58
                                              odwiedzam strone często ale konta nie mam.. zaraz zrobie;p a ty masz?
                                              • jane_ Re: ambitniej. 06.05.09, 21:13
                                                mam, mam ;>
                                                nick: apostazja. tralala. to może ktoś mnie pokojarzy z innej strony ;q
    • explosive Re: ambitniej. 06.05.09, 22:01
      jestescie jeszcze?
      yyyy ja nie mam na last.fm ale zrobie.
      jutro.
      normalnie jestem so happysmile
      • margaryna Re: ambitniej. 06.05.09, 23:22
        ja jestem ale tylko na chwile;] ja jakos cie Jane nie kojarze z żadnej innej strony;p
        ja tez sobie zrobiłam konta na last.fm;p ok. to do jutra;p dobranoc.
        • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 16:23
          jesteście?smile
          • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 16:25
            ja tak.
            • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 16:27
              ja teoretycznie też. ;q
              • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 16:37
                tylko teorytycznie?
                czyli komplet;p
                • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 16:55
                  czyżby naprawde kotek nie planował wstawić nowego atykuły?
                  • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 16:56
                    wlasnie tez sie zastanawiam.
                    co jak co ale juz powinien byc.
                    jane wiesz cos na ten temat?
                    • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 17:13
                      chyba Jane nas znowu opuściła;p
                      • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 17:18
                        pewnie tak.
                        zalozyas konto na last. fm?
                        • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 17:29
                          ja nic nie wiem. ;q

i wpadam od czasu do czasu. ;q
                          • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 17:31
                            no, założyłam;]
                            a ty?
                            • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 17:34
                              wlasnie mam zamiar.
                              a jaki nick masz?
                          • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 17:33
                            aha.
                            bo wiesz wogole cie juz nie widze tutaj.xd
                            • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 17:41
                              ja mam margaryna123smile jak założysz to napisz jaki masz nick albo zaproś do znajomych
                              czy cos;p
                              • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 17:48
                                ok wlasnie sie zastanawiak bo ja taka nie obyta z ta strona ze szok.
                                chcialam explosive ale zajete:p
                                • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 17:54
                                  to jest w takiego typu stronach najgorsze;p nigdy nie moge nicku wymyślić;D
                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 17:55
                                    explosive, jak by co, to ja mam apostazja ;q

widziałyście reklamę sony bravia, tą z piłkarzem? boże jaka cudna piosenka, i już wiem co to, i ku mojemu zdziwieniu i trochę nieszczęściu to kasabian xd
                                    • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:00
                                      ja nie widziałam.. a przynajmniej nie pamiętam;p
                                      • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:11
                                        słuchałam jej przed chwila;p rzeczywiścid fajna;p
                                        • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:11
                                          świetna jest. ;q
                                      • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 18:12
                                        yyy wiec jestem stephenire (taaa)
                                        i chwila musze sie zorientowac.
                                        • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:24
                                          ej wiecie co, ja nie moge.
                                          thehorrors.co.uk/
                                          oglądajcie.
                                          to jest cudne.
                                          i ktoś inteligentny zrobił tak, żeby jak się skończy leciało jeszcze raz.
                                          siedzę i się napatrzeć nie mogę.
                                          cuuuuuuuudowne.

nie mogę się ich doczekać.
                                          • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 18:27
                                            faktyczne fajne.
                                            nieuwezycie co wam powiem:p
                                            • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:32
                                              co nam powiesz? xd
                                            • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:37
                                              co, co?big_grin
                                          • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:36
                                            u mnie się potwornie zacina..indifferent
                                            • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 18:39
                                              powiem wam ze jak wszystko wypali to jade na openera!!!!!
                                              ale tylko na ostatni dzientongue_out
                                              narazie takie sa ustalenie i nie wiem czy wszystko wypali ale....XD
                                              no mi tez sie zacina:p
                                              a na last.fm jeszcze explosive buszuje i....nic jej nie wychodzi:p
                                              • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:43
                                                też miałam jechać na ostatni dzień ;p
                                                ale ja mam horrorsów i mgmt w wawie, nic więcej mi nie trzeba, może foals, ale nie będę marudzić. xd
                                                i bardzo się cieszę, ze się wybierasz xd

bo z lastem to jest tak, że musicie ściągnąć taki program stamtąd na komputer, zainstalować, włączyć, i słuchać muzyki na komputerze, a to się wam będzie wyświetlało na tej stronie xd
                                                • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 18:46
                                                  narazie takie jest ustalenie.za bardzo sie nie napalam bo jeszxze nic nie wyjdzie i dopiero
                                                  bedzie.ale nic tez bym sie na to przejechala ale albo jedno albo drugie.
                                                  a nie uda ci sie jednak wpasc?
                                                  tylko tak na ostati dzien????

tak powoli powolutku do tego dojde a jak nie do sie zdenerwoje i usune konto:p
                                              • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:44
                                                mogłaś tego nie mówic;p będe teraz płakac po nocachsad
                                                ale cieszę się twoim szczęściemxD
                                                • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 18:47
                                                  0j przepraszam.
                                                  ale moze uda ci sie wpasc...
                                                  tylko musisz mocno namowic rodzicow...
                                                  ale pociesz sie tym ze jak nie wypali to ja tez pede plakac w poduszke.
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:49
                                                    ja w ogóle nie wpadam na openera, na drugim końcu polski, i tak jak mówię, mam tylko dwa cele xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 18:51
                                                    no to trudnotongue_out
                                                    ok zmienmy temattongue_out
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:53
                                                    ze mną nie podyskujecie na wiele tematów, mam dalej w głowie horrors, potem gdzies daleko pj i kasabian xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:53
                                                    ja też mam bardzo daleko.indifferent coś się wymyśli, a jak nie to za rok jade na pewno;p już się
                                                    dogadałam z kuzynem;p
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 18:59
                                                    wam też się kotek tnie? ja zaraz zwariuje;p nie mam cierpliwości do takich rzeczyangry
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 18:59
                                                    u mnie jest wszystko dobrze ;q
                                                  • explosive Re: ambitniej. 07.05.09, 19:00
                                                    u mnie z opoznieniem dodaje posty ale ogolnie ok.
                                                    teraz bede juz szla pozniej wpadne.
                                                    pa
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.05.09, 19:06
                                                    cześć.
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.05.09, 20:36
                                                    JEZU UMARŁAM.
                                                    late of the pier na openerze kuźwa.
                                                    omg.
                                                    ej już wolałabym jakby byli na screenie a nie tam, jak miało być na początku, poza tym to był mój faworyt na orange warsaw kurde ;<<<
                                                    poza tym faith no more i jakaś singireka songwriterka, ee priscilla anh.

baj de łej, przynajmniej nie ogłosili pj harvey/foals/justice, bo bym się chyba zupełnie załamała. albo że nie ogłosili że horrors jednak będą na openerze.

hui. ;x
      • elisss92 Re: ambitniej. 07.05.09, 20:56
        ja jestem na last.fm: PowiedzDlaczego
    • elisss92 post-hardcore 07.05.09, 20:56
      Moj ulubiony gatunek. Ale screamo, rock, alternatywa, rapcorem, punkiem i
      pochodnymi nie pogardze smile lubie electronice, a nawet powerpop (The Medic Droid)
      A kocham: Escape the fate, Alesana, AFI, The Medic Droid, 3OH3!, LoveHateHero,
      Taking Back Sunday, Silverstein, Brokencyde, Hollywood Undead, A Day To
      remember, Eyes Set To Kill, From First To Last, Blessthefall, Bullet For My
      Valentine, SUM41, blink 182, Secondhand Serenade, Nevada Tan (pan!k), Happysad,
      boys like girls, the academy is.., Good Charlotte, TH, Three Days Grace, lubie
      Elvisa smile, Simple Plan, Billy Tallent.. Sporo smile Ale lubie i juz smile
      • jane_ Re: post-hardcore 07.05.09, 21:40
        ja się bardzo cieszę, że przeszłam już etap, na którym Ty jesteś, szczerze mówiąc ;>

nie widzę bring me the horizon, enter shikari. znasz? do tych drugich dalej mam sentyment, poza tym to nintendocore, a więc trochę electro, a je obecnie lubię więc mi dalej pasują xd
        • elisss92 Re: post-hardcore 07.05.09, 21:57
          jane_ napisał(a):

> ja się bardzo cieszę, że przeszłam już etap, na którym Ty jesteś, szczerze mówi
          > ąc ;>
          >
          > nie widzę bring me the horizon, enter shikari. znasz? do tych drugich dalej mam
          > sentyment, poza tym to nintendocore, a więc trochę electro, a je obecnie lubię
          > więc mi dalej pasują xd

BMTH znam, ale mi nie pasuja tongue_out Enter Shikari.. nie znam. 1 slysze smile Jestem na
          razie na tym etapie i mam nadzieje, ze moja wedrowka po gatunkach muzycznych sie
          niedlugo skonczy, bo czego to ja nie sluchalam xd I pewnie przejdzie mi
          sluchanie post hardcoru, ale jak na razie na to sie nie zanosi smile
          • jane_ Re: post-hardcore 07.05.09, 22:10
            enter shikari są na prawdę fajni. mili tacy xd

ja też długo szukałam sobie miejsca, ale w końcu znalazłam coś, co mi pasuje.
            post hardcore słuchałam w zimie tamtego roku bardzo dużo.
            a bmth mają fajne count your blessings, na suicide season zrobili z siebie gallows, którzy z kolei na nowej grey britain są tak straszni, że nie daję rady tego słuchac ;p
            • explosive Re: post-hardcore 08.05.09, 15:12
              a ja nie umarlam.
              tylko sie zdziwilam.
              Faith No More? Late Of The Pier?wow niezle.
              a tej trzeciej nie znam i szczerze mowiac nie bardzo mam ochote poznactongue_out
              jest ktoras?
              • margaryna Re: post-hardcore 08.05.09, 15:37
                ja jestem;p
                i także umieram , ale nie z tego powodu;p
                tak normalnie to nic nie ma ciekawego w tv, a teraz jak na złośc leci mój ukochnay tenis...
                w czasie reklamy z ciekawości właczyłam mtv hd i lecał koncert oasis.. przełączyłam na
                mtv2 a tam coś o kol.. wywiad i o ich ulubionych piosenkach, czy coś takiego;p
                no myślałam że zwariuje;p jak leci cos fajnego to na kadym programie a jak jakeis
                durnoty to tym bardziej;p
                • explosive Re: post-hardcore 08.05.09, 15:48
                  hah faktycznie.na mtv2 ciagle leci cos o koltongue_out
                  takze...odbijesz sobie pozniej.
                  • jane_ Re: post-hardcore 08.05.09, 15:54
                    ja nie mam ani mtv 2, ani hd ;<<<
                    tylko zwykłe, jakieś vivy i bezsensowne programy na których leci techno.
                    szkoda. ;q
                    • explosive Re: post-hardcore 08.05.09, 15:56
                      ja milam kiedys mtv2 ale juz nie mamsad
                      ale ogladam gdzie indziej wiec no problem.
                      tez mam vive i inne tego typu i co nie wlacze to same badziewie leci co sie wogole tego
                      sluchac nie da:p
                      • margaryna Re: post-hardcore 08.05.09, 15:59
                        ja dzięki bogu mam;p na vivie same durnoty lecą a na mtv jakiaś przyjaciółka paris hilton
                        itp.
                        • jane_ Re: ambitniej. 08.05.09, 16:00
                          ja miałam kiedyś mtv 2 i pamiętam tylko steady as she goes the raconteurs xd
                          • margaryna Re: ambitniej. 08.05.09, 16:02
                            ja dzięki mtv2 pokochałam the offspring;p
                            • explosive Re: ambitniej. 08.05.09, 16:08
                              dzieki mtv2 poznalam wiele fajnych zespolow.
                              takze to moj ulbiony jedyny porzadny program muzyczny.

• jane_ Re: ambitniej. 08.05.09, 16:14
                                <3333333333333.
                                dobrzy są. znają się.

jak już w temacie, macie może szansę zdobyć ten numer z tą okładką?
                                https://www.nme.com/layout/magImage.php
                                no bo 10 best new bands you must see, mam wymieniać jakie były w 2007? ;q
                                • margaryna Re: ambitniej. 08.05.09, 16:23
                                  ja się niedługo wybiram do wioski obok;p rozerzę się przy okazji;p
                                • explosive Re: ambitniej. 08.05.09, 16:24
                                  watpie aczkolwiek niedlugo bede w empiku wiec moze poszperam.
                                  a w necie nie mozna nigdzie dostac?
                                  will seesmile
                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.05.09, 16:43
                                    dzięki ;p
                                    ja nie wiem czy gdzies będę i w tym cały problem.
                                    a w necie chyba nie można, przynajmniej nie najświeższe numery.
                                    • explosive Re: ambitniej. 08.05.09, 16:50
                                      jak znajde to dam znac i jakos to zalatwimy.
                                      • margaryna Re: ambitniej. 08.05.09, 17:06
                                        ja także dam;p ale nie wydaje mi sie żebym znalazla;/ w mojej dziurze?ale zawsze warto
                                        sprawdzic;p
                                        • explosive Re: ambitniej. 08.05.09, 17:10
                                          yyy jane a jak znajde jakies piprzednie numery to tez dac znak?
                                          interesuja cie czy tylko ten?
                                          • jane_ Re: ambitniej. 08.05.09, 17:13
                                            jeszcze z 27 kwietnia, wielki brandon flowers na okładce alboalbo był kiedyś jeszcze numer z horrorsami na okładce, jak znajdziecie to Wam dam gwiazdkę z nieba ;p
                                            • margaryna Re: ambitniej. 08.05.09, 17:18
                                              hm.. więc gdybym znalazła to ja poproszę tą 87 na północy wschód od polarnej patrząc z
                                              mojego okna;p
                                              • explosive Re: ambitniej. 08.05.09, 17:21
                                                a ja poprosze ta co jest centralnie nad moim domem.
                                                hehexd
                                            • explosive Re: ambitniej. 08.05.09, 17:19
                                              ok tego z brandonem tez chcialam wiec bede intensywnie szukactongue_out
                                              jak cos to dam znactongue_out
                                              • margaryna Re: ambitniej. 09.05.09, 12:07
                                                hej dziewczyny;p jakby cos to mnie raczej dzisiaj nei bedzieuncertain a jutro może wieczorem..
                                                miłego weekandu;p
                                                • explosive Re: ambitniej. 09.05.09, 16:19
                                                  szkoda.ja nie wiem dzisaj tak ale jutro mozliwe ze nie.
                                                  a ty jane bedziesz?
                                                  albo jestes?
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.05.09, 16:22
                                                    ja dziś będę, jutro raczej nie. ;q
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.05.09, 16:33
                                                    to tak jak ja:p
                                                    czyli raczej jutro nie pogadamy z margarynatongue_out
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.05.09, 17:11
                                                    jaka szkoda. ;<

LA ROUX.
                                                    https://userserve-ak.last.fm/serve/_/25884629/La+Roux+image1.jpg
                                                    londyński duet na czele z tą piękną panienką, lata osiemdziesiąte, electro pop, i to jaki.
                                                    czekamy na płytę słuchając in for the kill .
                                                    +
                                                    (powinno być na odwrót, nieważne)
                                                    LADYHAWKE.
                                                    https://userserve-ak.last.fm/serve/_/18073073/Ladyhawke+_Official.jpg
                                                    My heart is dreaming, but paris is screaming... & idealny na gitarę my delirium.
                                                    również electro, również cudowne.
                                                    +
                                                    FLORENCE AND THE MACHINE
                                                    https://userserve-ak.last.fm/serve/_/22414167/Florence+and+The+Machine+go+with+the+flo.jpg
                                                    piękna florence na czele zespołu zachwyca, czkemay na debiut, jak na razie rozbudza naszą nazieję piosenkami Dog days are over i kiss with a fist. Tutaj doczynienia mamy z indie folkiem, można tak to ująć. ;q

wszystkie panie łączy poparcie nme, młodość, elegancja w swoim stylu, jedna z nich, obdarzona dobrym gustem na dodatek, popełniła płytę, na resztę czekamy z niecierpliwością i oczekujemy ich roku. nie oczekiwałabym ich w Polsce, ale kto wie, kto wie ;>
                                                  • explosive Re: ambitniej. 10.05.09, 17:00
                                                    o0 jestem udalo sietongue_out
                                                    ale zaraz spadam.
                                                    Florence and the machine znam i lubie.
                                                    dwoch pozaostalych nie.
                                                    ale to kwestia czasu.jednak nie dzisiaj.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.05.09, 17:15
                                                    ja raczej nie znam;/ ale nadrobię;p
                                                    jeej.. mój brat powiedział ze Caleb śpiewa jakby ktoś go w krocze kopnął;d;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 10.05.09, 17:40
                                                    powiedz mu ze ja go kopne w kroczetongue_out
                                                    zartuje.
                                                    kazdy ma prawo miec wlasne zdaniesmile
                                                    ja osobiscie uwielbiam to jego "wycie"
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.05.09, 19:29
                                                    kurcze ja też pokochałam te wycie;p i to wszystko przez was;p wcześniej jakoś az tak
                                                    mnie nie pociągali, słuchałam od czasu do czasu ot tak, dla urozmaicenia;p a teraz big
                                                    low;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 10.05.09, 21:43
                                                    i bardzo dobrze.
                                                    ja tam od razu ich pokochalam i zararzam ale tylko osoby ktore to docenia i sluchaja fajnej
                                                    muzyki.smile
                                                  • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 17:21
                                                    jestescie? xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 17:47
                                                    ja jestem;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 17:51
                                                    no juz myslalakm ze sluch po tobie zaginął:p
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 17:55
                                                    haha;d
                                                    dzisiaj troche pozniej.. zajeta bylam;p
                                                    o jezusie.. jak mnie glowa boli.. wczoraj sie bylam na rowerach i taka gorka byla, zbieglam
                                                    a na dole byl row i sie wyjeba.lam na twarzuncertain a teraz ledwo zyje.. chyba do lekarza pojde;/
                                                  • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 18:02
                                                    omg niezle.
                                                    nie martw sie moja koordynacja ruchowa tez nie jest najlepsza.
                                                    czesto zaliczam glebytongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 18:06
                                                    nie, ja raczej z koordynacja problemow nie mam.. ale jezu.. czytalam ze jak sie mocno
                                                    wlanie w glowe mozna pamiec stracic;/ a kiedys bylam u wrozki i powiedziala ze strace
                                                    pamiemiec i wgl uczylam sie jak wrozyc z dloni i tez tak wyszlo.. a co najlepsze dzisiaj sie
                                                    zastanawialam co ja takiego instalowalam bratu... i za nic nie moglam sobie przypomiec;p a
                                                    byly to sterowniki;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 18:13
                                                    taaaaaa nie fantazjuj.
                                                    yyy bedziesz tu jeszcze za niecala godzinke?
                                                    bo musze gdzies na chwile wyskoczyctongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 18:18
                                                    bedesmile
    • fuck.the.rumors Re: ambitniej. 11.05.09, 18:18
      Jane_ : już cię lubie za zdanie 'gdyby nie wielka brytania, to niebyło by chyba
      większości muzyki' ^^.
      Więc tak.. Wiele osób wypowiedziało się co do muzyki z wytwórni Disneya. Ja
      słucham różnej muzyki, ale akurat o Disneyowską też zahaczam (jak i nowa jak i
      OSTy z klasyk Disneya). Piosenki te są proste, dla młodszych, ale nabierają
      innego znaczenia dla tych starszych słuchaczy, więc nie wiem, czemu jezt
      nazywana bezwartościową. Ja uwielbiam The Kooks, Yeah Yeah Yeahs, The Killers,
      The White Stripes, Radiohead, Paramore, Muse, zahaczam o Nevershoutnever ! 3oh3!
      czy Oasis. Nie wstydzę się też tego, że uwielbiam piosenki Taylor Swift, czy
      Miley Cyrus. Kocham Metro Station, czy MGMT, ale gdybym nie dodała, że kocham
      miley Cyrus i Taylor to nie opisałabym dobrze tego, co lubię. Tak więc indie,
      rock, electro, pop i inne. Nie obrażajcie tego, co lubia i słuchają inni. Aaa.
      dodam, że słucham cześto muzyki tanecznej oraz troche hip hopu, r&b. tyle.
      • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 18:55
        ok ja juz jestem.
        oo widze avatara zmienilas?
        • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 19:03
          fajnie;p
          no zmienilam;p tamten nie za bardzo byl podobny do margaryny;p
          • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 19:09
            no niby ten, tez jej nie przypomina, ale tamten wyglądał jak taka jasna kupa;p
            dzisija sie biore za WA;p
            • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 19:15
              zabieraj sie bo warto.
              tylko uwaga:
              to nie jest zwyczajny fanfick, nie przestrasz sie edzia i nie zniechecaj jak przeczytasz jaki
              ma sposob bycia.ja poprostu uwielbiam WA
          • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 19:09
            ah no tak ja sie zastanawiam czy nie ustawic sobie okladki jednej z plyt kol.
            ale to zobacze.
            mowilam juz ze nie cierpie szkoly?
            teraz mam takie zapiernicz ze szkoda gadac.
            jestem wykonczona.
            • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 19:19
              ja wprost nienawidzę;/ a szczegolnie fizyki.. grr..
              może się nei przestrasze;p ale jakos z bella w "zmroku" wytrzymalam (pomijając skutki
              uboczne w postacie napadów placzu i zlosci) to mam nadzieje ze i to przetrawię;p
              • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 19:23
                a pewnie ja tez nie znosze fizyki moj najgorszy przedmiot.
                mysle ze na poczatku nie bedziesz wiedzila co sadzic a potem bardzo ci sie spodoba ten
                edziu i ta bella z napadamitongue_out
                ogolnie super ff.powinnam czytac po angielsku ale jestem len i woel czekac na tłum.
                bo tak czytam z marszu a po angilesku w niektorych momentach musze sie zastanowic o
                co autorce chodzilo.:p
                • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 19:28
                  ja czytałam when we were young po ang ale po kilku rozdziałach padłam;p
                  a czytałas moze "świat ludzi zapomnienia"? ma dopiero kilka rozdziałów ale jest cudonwy.
                  autorka świetnie pisze a jej niektóre teksty są po prostu pięne.
                  nawet sobie nie wyobrażasz jak ja przezywam czytając ksiązki;d
                  ale jestem żałosna;d
                  • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 19:47
                    tobie tez przed chwila nie dzilal kotek?
                    bo mnie nie i postu mi nie dodalouncertain
                    w skrocie tez przezywamsmile
                    • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 19:52
                      no.. pisało że strona usunięta, czy coś.. mi tez postu nie dodało i sczezrze nie mam pojęcia
                      o czym w nim pisałam;p
                      Jeśli az tak bardzo jak ja przeżywasz to jednak nie polecam żebyś czytała Zmrok;p
                      strasznie, strasznie wzruszające, dołujące i wspaniałe równocześnie, ale tylko dla tych o
                      mocnych nerwach;p
                      ja się strasznie popłkałam, następnego dnia nie byłam w stanie iśc do szkoły... i wgl spać
                      nie mogłam..
                      • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 20:00
                        nie no ze man tak zle nie jest.
                        ja jka czytam ksiazke to sie wylaczam.poprostu wsiakam w ten swiat i nic nie ma na okolo
                        czasami nie moge sie oderwac.nie musze jesc czasami spactongue_out
                        a i bardzo czest snia mi sie postacie z ksiazek.
                        ale u mnie normatongue_out
                        bo wiesz ja = nienormalna.
                        • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 20:06
                          haha ty nienormalna? rozmawiając ze mną juz mozna się dowartościować;p
                          mi sie zawsze dziwne rzeczy śnia.. nie że jakies straszne.. choć takei tez się czasami
                          zdarzają, ale takie po protu dziwne... a mimo wszytsko ja kocham swoje sny.. zawsze jak
                          sie rano budze, to z takim żalem że się obudziłam, że wyrwałam się z tego dziwnie
                          pięknego świata snów i musze iść do szkoły, do szraej rzeczywistości;/
                          • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 20:10
                            oj uwierz mi porozmawiasz ze mna dluzej to sie przekonasz.
                            ja tez kocham moje sny.czasami snia mi sie takie rzeczy ze normalnie jestem tak
                            zrozpaczona ze sie budze.napisalabym ci co najbardziej lubie w moich snach ale...to forum
                            jesttongue_outzart.
                            ale tak na serio ienawidze jak sni mi sie super sen i nagle budzi mnei budzik do szkoly i jest
                            takie luuup do rzeczywistosci.
                            • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 20:22
                              zdecydowanie takie chwile mogę uznać do najgorszych w moim życiu. Dlatego kocham
                              wakacje.. po.1 nie ma skzoły, po2 jest ciepło, po3 można spac do późna;p
                              Jejku mi się kiedyś mój ślub śnił;p tyle że narzeczonego mi porwali;d
                              kocham takie sny..albo że ja byłam taka jakby nawiedzona... a później się pojawił w szkole
                              taki chłopak wiesz.. taka elita szkolna i on mi pomógł, zakochał sie we mnie, ja w nim też;p
                              i po jakims czasie mnie zostawił.. ja myślalałam że sie mnie wstydzi i specjalnie sie tak ładnie
                              ubrałam do szkoly.. a w szkoole wszyscy tak sie mi dziwnie przygladali.. ja nie wiedziałam o
                              co chodzi.. a później usłuszłam jak ktoś plotkował.. okzało się że on zmarł.. i nie chciał
                              żebym cierpiała...
                              aż mi łzy poleciały jak to sobie przypomniałam. Kocham moje sny. I próbuje sobie
                              wmówić że mam prorocze;d że kiedyś spotkam takiego swojego edzia.. ehh..
                              • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 20:32
                                fajny sen.
                                ja tu moich nie bede opowiadac bo raz zabardzo skomplikowane i ...;p
                                no to co teraz.
                                • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 20:36
                                  kurcze nie mam pojęcia;p

hmm.. a kim chciałabyś zostać w przyszłości?wiem, że dziwne pytanie, ale w końcu ja
                                  jestem i dziwna;p no i po porstu ciekawa;p
                                  • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 20:43
                                    szczerze jeszcze do konca nie jestem zdecydowana.
                                    mam kilka opcji wszystkie w jakis sposob sa ze soba powiazane.
                                    musze to jeszcze kilka razy przemyslec zanim sie zdecyduje.

a ty?
                                    • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 20:48
                                      ja z całego serca chciałabym być reżyserem czy też producentem wykonwaczym.. a przy
                                      tym także scenarzystą.. a później chciałabym studiować zaocznie psychologie, nie zamierz
                                      wiązać sobie z nią przyszłości, ale po porstu strasznie mnie ciekawi.
                                      a jakie masz opcje?;>
                                      • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 20:51
                                        jezyki jezyki.angileski polski i inne.
                                        tyle ze dokonca zdecydowana nie jestem.

a gdzie jane?
                                        • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 20:55
                                          o tym samym myslałam;p
                                          ona to wiadomo... chciałaby byc dziennikarka i pisac do nmewink
                                          • explosive Re: ambitniej. 11.05.09, 20:57
                                            no tak to wiem tyle ze sie pytam gdzie ona sie podziewatongue_out
                                            wiadomo nik ze mna dlugo nie wytrzyma z toba z tego co mowilas teztongue_out
                                            • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 21:06
                                              może się nas przestraszyła?;p
                                              • margaryna Re: ambitniej. 11.05.09, 21:53
                                                widze, że mnie zostawiłyście;p
                                                to do jutrawink
                                                • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 16:20
                                                  jest ktoras?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 16:30
                                                    jaa;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 16:36
                                                    hehe czesc.
                                                    jane znowu nie ma jak przyjdzie to ja zwyzywamtongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 16:38
                                                    a ja sie dolacze;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 16:44
                                                    ok bedzie bardziej widowiskowo.xp
                                                    moja drukarka sie buntujeuncertain
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 16:49
                                                    hehe;p fajne te WA;p wciągające;p ale lepiej by było bez tych ciastek, bo czytac nie moge
                                                    jak sobie zaczne je wyobrazac;p mniam:]
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 17:06
                                                    noooo dlatego tego nie robietongue_out
                                                    a mozna wiedziec na ktorym rozdziale jestes?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 17:08
                                                    na 9... nie miałam za bardzo czasu na czytanie.;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 17:13
                                                    aha z czasem akcja sie rozkreci:p
                                                    ja tez nie mam czasu wsztstko przez szkolexd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 17:15
                                                    ja też;p własnie teraz maluje na sztuke.. na dodatek palcem;p no i w miedzyczasie z toba
                                                    pisze;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 17:23
                                                    ha ja tez rysuje na sztuke:p
                                                    tyle ze nie palcemtongue_out
                                                    jeszcze mase innych bzdur musze zrobicsmile
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 17:28
                                                    powiedzmy ze ten palec to pewien rodzaj abstrakcji;d;d
                                                    pędzelka zapomniałam kupic;p a co malujesz?
                                                    jej.. ja nienawidzę sztuki;/
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 17:30
                                                    aaa jakis krajobraztongue_outczy cos.
                                                    ja tez nie ale tylko dla tego ze wogole nie umiem rysowac mlowac itd;/
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 17:38
                                                    ja tez za grosz talentu nie mam;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 17:44
                                                    ja tez:p
                                                    nad czym bardzo ubolewam.
                                                    ja chce wakacje!
                                                    chcesz zobaczyc cos fajnego?
                                                    www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92327,5662635,Kings_Of_Leon_sie_kreci.html
                                                    stare to juz i moze widzilas.
                                                    ale podoba mi sie to strasznie.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 17:49
                                                    ja tam nad swoim talentem nie placze.. choc wlasnie zdalam sobie sprawe ze jestem
                                                    zajebista, takich kwiatkow jak ja niekt nie umie malować;d i pochwale sie ze mam blok z
                                                    hannah montaną*błyszczy*;p
                                                    nie, nie widzialam tego;p dziekismile
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 17:53
                                                    taaaa ja tez kiedys mialam.
                                                    to sie wtedy wyzylam tworczo.
                                                    haha strasznie jacarskie sa te filmiki.
                                                    na tym ostatnim mozna sie niezle posmiactongue_out
                                                    no ja tez jestem kól bo umiem pieknie bazgrolic
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 18:01
                                                    a wracając do mojej zajebistości twórczej to msuze zaczynać od nowa;p za dużo
                                                    kwiatków zrobiłam;d;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 18:06
                                                    ta trudno ja tez cos czuje ze zrobie jeszcze raz.
                                                    aha i narazie musze isc ale bede pozniej jak skoncze.
                                                    a ty?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 18:09
                                                    no ja tez będę;p
                                                    to do później;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 12.05.09, 21:31
                                                    jestem teraz na chwile.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 21:55
                                                    dopiero zuważyłam posta.. jesteś jeszcze?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 12.05.09, 21:55
                                                    dopiero zauważyłam posta.. jesteś jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka