Dodaj do ulubionych

ambitniej.

• josie120 Re: ambitniej. 04.07.09, 16:59
      Mam pytanie czy ktoś zna jakiś fajnych wykonawców country? Trochę szukałam ,ale
      znalazłam tylko dwóch.
      • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 17:13
        ja niie lubie country i nie słucham. Może jane coś będzie wiedziała.
        A tak póki co, to możesz tu poszukać, a nawet
        w głupiej wikipedii tu .
        • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 17:26
          od dwudziestuczterech minut na tętcie gra kamp! *jane dostaje zawału*

country? hm. tutaj duzo artystów. osobiście nie słucham.
          • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 17:43
            ja na jutro to bedę musiała sobie dużo słodyczy przygotować.. bo jak tu żyć wiedząc, że
            Jared tzn, kol;d jest w polsce a mnie tam nie ma...
            a nie wiesz jane jak koncert kooksów?
            • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 18:33
              matthew. ;<<<<
              kuksi ponoć świetnie.
              crystal castles, niestety dla nas, też. ;q
              • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 18:52
                ja zaraz zwiaruję, serio.
                i zamaist gdzieś wyjśc i coś zrobic pozytecznego to siedzę i oglądam różne filmiki z opka
                wywiady, itp. przed chwila oglądałam wiawiad z late of the pier i teraz jestem pewna, że musze
                się z nimi bliżej zapoznać;p
                a poza tym ten jeden to przystojny nawet jest;d
                • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 21:05
                  łe, a ja siedze i pije, serio. ;q
                  i dorwałam jakieś chyba reczywiste florencowe lungs, i mam radochę.
                  lotp są kÓl. zapoznaj. xd
                  • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 21:33
                    zapoznam, ale już nie dzisiaj, mam zamiar książkę czytać..
                    a właśnie słuchałam przed chwilą rabbit hear :]
                    • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 21:36
                      ta płyta jest niesamowita, podoba mi się, a mało przytomna jestem. ;q

w ogóle to się nudzę. ;x
                      • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 21:40
                        a tak w ogóle to gdzie ty ją dorwałaś? premiera z tego co pamiętam jest 6;p
                        tee.. ja też się nudzę, dlatego będę czytać o jakiejś tam miłości. no i jeszcze żeby się bardziej pod dołować;d
                        chyba znalazłam sobie hobby;d

wczoraj w nocy też się nudziłama to sobie ogladałam 'ona to on' i stwierdziłam, że chciałabym
                        umiec grać w piłkę nożna;d albo w jakis inny typowo męski sport.
                        • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 21:43
                          dziewiątego.
                          widziałam że ktoś słuchał, google i mam. ;q
                          łe, ja tam cała radosna jestem prawie że. ;q

kiedyś grałam w piłkę z chłopakami. ale to było głupie.
                          • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 21:54
                            czemu głupie? fajnebig_grin w sumie to nie zawsze wiem o co tam chodzi, no i potwornie męczące
                            jest, ale ciekawie wygląda;d

ja ostatnio twierdze, że jestem za dziewczęca;p
                            za duzo sukienek, no i wszystkiego dziewczęcego...;d
                            • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 21:56
                              ja lubię na to popatzreć. grać nie. ;q

a ja nie wiem, ja jestem nijaka ;f
                              • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 22:03
                                u mnie to chyba od nastroju zależy..
                                no bo np. teraz bym najchętniej naciągneła jakięś czarne trampki, czarne spodnie i się
                                położyła plackiem na ulicy i śpiewała 'only ones who know' ( taak to wzsytsko przez Ciebie;p)
                                • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 22:05
                                  <3333333.
                                  kocham to.

ja ostatnio zakupiłam szare spodnie, zawsze takie chciałam. ;3
                                  • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 22:09
                                    ej, ja też zawsze chciałam szare spodnie;p ale jak ostatnio wybrałam się na zakupy to zamiast szarych kupiłam białe;d i oczywiście jak już byłam w domu to żałowałam;d
                                    i w sumie tak jest zawsze, gdy jadę po szare spodnie xd
                                    • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 22:19
                                      ja prawie kupiłam zgnitozielononiebieskie, ale szare wygrały. ;3
                                      • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 22:23
                                        a te wasze zjazdy będą?
                                        • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 22:25
                                          tzn. zloty* ;d
                                          • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 22:29
                                            ja w opolu będę, nie wiem, czy ktoś jeszcze, ale git. ;q
                                            • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 22:32
                                              szczezrez mówiąc to nie sądziłam, że coś z tego wyjdzie;d
                                              a podobno naklejki od kotka dostaniecie xd
                                              • jane_ Re: ambitniej. 04.07.09, 22:33
                                                ja już mam! haaa. ;p
                                                • margaryna Re: ambitniej. 04.07.09, 22:34
                                                  oo ale bajer;d
                                                  ja też chce;d
                                                  i co fajne? xd
                                                  • josie120 Re: ambitniej. 05.07.09, 11:53
                                                    Dzięki wam. Nie przepuszczałam ,że jest tak dużo wykonawców country. smile
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 12:07
                                                    są, tylko nie popularni u nas.
                                                    i zachęcam do szukania na własną rękę ciekawych wykonawców, można odkryć perełki, które u nas w kraju nie mają szansy się przebić. ;>
    • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 20:01
      zainteresujcie się gabą kulką, florence and the machine, i soap&skin.
      oddaję się kobietom w zupełnosci.
    • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 21:05
      spamspamspam, ale kumcie i santi już na scenie, lilka od pół godziny śpiewa, dziś muszę przeżyć jeszcze tingsów, kol i prodidżi. ;q
      • margaryna Re: ambitniej. 05.07.09, 21:13
        kulki nie lubię, wprawdzie słyszałam tylko 2 piosenki, ale nie przypadły mi do gustu;p
        a Florence &the machine uwielbiam;p pościagąłam sobie piosenki i sobie słucham. Cudne;d

dzisiaj jest straszny dzień.. jejku oni tam grają, ludzie się dobrze bawią a ja w domu jestem..
        życie czasami jest niesprawiedliwe..
        • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 21:17
          ja kulkę też wcześniej nie zabardzo, ale jest cudowna przy bliższym poznaniu. taka fortepianowa maryśka peszek momentami. ;q
          i koniecznie ściągnij soap&skin. będzie w pl, prawie na moje biczdej. jak bilety będą niedrogie, to to będzie mój prezent. ;q

ja tam nie płacze już teraz. przeżyłam trzy dni, to ten też. ;q
          • margaryna Re: ambitniej. 05.07.09, 21:25
            no właśnie o tym nie słyszłam.
            ściągnę na pewno.
            a gdzie będzie?

ej dzisiaj miałabym szanse zobaczyć się z Jaredem;d
            dobra to już się chore robi..
            • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 21:27
              krakau.

no Ty go tak, on Ciebie niekoniecznie ;p
              • margaryna Re: ambitniej. 05.07.09, 21:29
                wiesz co? właśnie mi dzieciństwo popsułaś;p
                a ja myślałam.. eh nie ważne crying
                ;d
                dobra, od teraz wprowadzam sobie zakaz gadania o zajebistości Jareda;d
                • margaryna Re: ambitniej. 05.07.09, 21:29
                  masz avatarka z soap&skin;p
                  • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 21:32
                    rajt. xd
                    wgle to lubie mówic angielskim który chyba nie jest poprawny, wiec wiesz. xd

nie, gadaj sobie o nim, to pomaga w złych chwilach, Ty to przynajmniej wiesz, że Twój luby się na Cie nie wścieknie i no. ;q
                    • margaryna Re: ambitniej. 05.07.09, 21:35
                      no.. z jednej strony tak jest bezpieczniej...

a masz jakieś nowe wieści od swojego?;p
                      • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 21:35
                        idziemy na mejle? ;q
                        • margaryna Re: ambitniej. 05.07.09, 21:37
                          już lecę:]
                          • jane_ Re: ambitniej. 05.07.09, 21:38
                            to ja Ci nabazgram. ;q
                            • margaryna Re: ambitniej. 06.07.09, 13:45
                              ostrzegam;p relacje z Leonów i reszty mają się tutaj znaleźć przed 22;p
                              bo będzie źle;d
                              • margaryna Re: ambitniej. 06.07.09, 13:48
                                właśnie czytam, że caleb powiedział, że jeśli ich zaprosimy do Polski to na pewno przyjadą;d
                                ale fajnie;D ja chce ich znowu;d albo zaprosze ich na swoje urodziny xd
                                • margaryna Re: ambitniej. 06.07.09, 14:01
                                  tak wiem trzy beznadziejne posty po kolei, a musze dodać, że napisze chyba zaraz jakąś petycje, czy coś, bo onet ani jednego zdjęcia Jareda nie wstawił...
                                  • jane_ Re: ambitniej. 06.07.09, 14:08
                                    ani matthewa. też płakałam. ;q
                                  • jane_ Re: ambitniej. 06.07.09, 14:08
                                    ani matthewa. też płakałam. ;q
                                    • margaryna Re: ambitniej. 06.07.09, 14:26
                                      na wp jest kilka mathewa;p jedno z papierosem;d
                                      a jareda tylko jedno i bardzo brzydkie..
                                      w explosive ostatnia nadzieja;d
                                      • jane_ Re: ambitniej. 06.07.09, 14:58
                                        daj link. ;d
                                        explosiiiveeee, wzywamy Cię. xd
                                        • nikt. Re: ambitniej. 06.07.09, 15:59
                                          ale zjechałyście z tematu x ddd
                                          mwahahaha.
                                          • jane_ Re: ambitniej. 06.07.09, 16:18
                                            no wiesz, raczej nikt tu normalnie nie zagląda, to sobie można pozwolić.
                                            poza tym to jest dalej dyskusja o ambitnym festiwalu muzyki rozrywkowej xd
                                            • explosive Re: ambitniej. 07.07.09, 00:08
                                              było fucking amazing!!!!!!
                                              tyle wam moge powiedziec,Koncert nie-samo-wity.Dali takiego czadu ze poprostu
                                              umarłam.miałam dosc dobra widocznosc chociaz nie stałam prezy samych barierkach.
                                              chlopcy byli swietni i widac ze dobrze sie bawili.caleb powiedzial ze jestesmy najlepsza
                                              widownia w calej trasie ( tyle ze on tak zawze mowi), ze jak go zaprosimy to przyjedzie,
                                              jezeli mamy ochote na impreze to on moze zostac jeszcze do jutra i wgl.mowil tez ze
                                              myslei ze nikt ich nie bexzie znal a tu wszyscy sie bawia ze zagrali wiecej piosenekbig_grinmacie
                                              tu setlistesadnie pokolei):Be Somebody
                                              Red morning light
                                              california waiting
                                              closer
                                              sex on fire
                                              use somebody
                                              crawl
                                              Slow Night, So Long
                                              Charmer
                                              On Call
                                              Black Thumbnail
                                              Knocked Up
                                              The Bucket
                                              My Patry
                                              Taper Jean Girl
                                              Notion
                                              Four Kicks
                                              Molly's Chambers
                                              Fans
                                              Manhattan
                                              ogolnie na knocked up byly lzy.poprostu cos niesmowitego.Ja wepchnelam sie w takich
                                              ludzi co przy piosenkch tylko sie bujali dopiero przy SOF i US spiewali.a ja caly koncert
                                              skalakalam sie sie darlam zadnej linijki tekstu nie przypuscilam.
                                              a i jared slodko wygladał robil minki i trzepal czupryna.ale matt byl super.dawal
                                              czadu.naprawde ma u mnie plusa.jest szansa ze przyjada nie dlugo bo mowili ze im sie
                                              podoba publika i wgl.fajnie i super jak macie pytani to walcie bo to jest takie chaotyczne
                                              bo jeszcze mam emocje nie ogrniete.
                                              oglnie to operner super mam sliczna niebieska opaske i jest mi bosko:
                                              sory ale wczesnie nie moglam napisactongue_out
                                              • jane_ Re: ambitniej. 07.07.09, 09:56
                                                kto ma jakąś osiemnastkę za niedługo? xd
                                                jezu, byłaś na jakimś innym? lily, prodiże, placebo?
                                                yeee, i było mollys chambers. fajnie, że nie stawiają na nowości ogólnie xd
                                                kurde, masz niebieską, ja miałam czerwoną i była gupia na selectorze, a mój kolega miał niebieszką, bo na dwa dni. i było gupio. i ja się z opaską nosiłam chyba z dwa tydognie xd
                                                jezu, dziewczyno, fajnie masz.
                                                • explosive Re: ambitniej. 07.07.09, 15:05
                                                  nie do osiemnastki jeszcze mam czastongue_out
                                                  fajnie, fajnie.niezle sie nasmilam jak czytalam to co napisalam.bylam taka podjerana ze
                                                  powtarzalam sie i wogole no ale.na lily bylam ale slabo rozruszala publike ogoleni spoko
                                                  koncert bez rewelacji, ale na calej nie bylam.placebo bylam ale siedzialam na ziemi i
                                                  odpoczywlam spoko, za bardzo nie lubie ale fajnie bylo posluchac, faktycznie nowy
                                                  perkusista jest niezly.na tingsach chwileczke stalam ale bylo tyle ludzi ze szok.a prodigy?
                                                  dziewczyno to byl szal.co prawda nie bylam na calych, tak wyszlo ale on dopiero dali
                                                  ludziom w koscsmileja tez nie mam zamiaru narzie sciaac tej opaskitongue_outa co niech widząbig_grin
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.07.09, 15:34
                                                    pisze tego cholernego posta nie wiem już który raz. Jak się nie doda to się zdenerwuje.
                                                    porządnie!

Matthew z papieroskiem-
                                                    klik

o boze. o jezu. o fak, ale Ci explosive zazdroszczę.. i na dodatek grali więkość moich
                                                    ulubionych piosenek..;/ o jejku.. mogli by za rok też przyjechać i w ogóle mogliby teraz co
                                                    raz do nas wpadać;d
                                                    a masz jakieś fotki?;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.07.09, 15:43
                                                    szeksi matt. <333.

ja zazdroszczam prodiżóf.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.07.09, 15:48
                                                    a ja wszytkiego;d no może nie wszytkiego, ale chociażby opaski;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 07.07.09, 15:50
                                                    cholira nie mam.Nie dalo sie nic kompletie zrobic, mam kilka dennych nagran ale to jest nic.
                                                    Ale jak ja sie bawilam.margaryna spokojnie jestem pewna ze za calkiem nie dlugo do nas
                                                    wpadana.bo im sie podobalo.ale teraz mi sie jeszcze kilka rzeczy poprzypominalo.
                                                    caleba teksty to bylo cos.fajne bylo:"czuje sie tu sexy.a wy sie czujecie sexy?"
                                                    albo ready to sing? ludzie: yeahhh, ready to dance?, yeeahhh ,ready to get fucked up?
                                                    yeaaaaah ...me to! to bylo boskietongue_out duzo mowil.jak chcecie bardziej osobiste szczegoly w
                                                    zwiazku z opciem na to mejlesmile
                                                  • explosive Re: ambitniej. 07.07.09, 16:00
                                                    na pewnio nie zazdroscicie siniakow i zdartego gardla.a wiecie co jeszcze bylo niesanowite?
                                                    jak zagrali sex on fire i use somebody to wszyscy ludzie na okolo spiewali i sie bawili to bylo
                                                    takie zitegrowanie z tlumem.a i na youtube jest pelno filmikowsmile
    • daria1150 Re: ambitniej. 07.07.09, 16:03
      Lubie afromental za ich styl i muzyke
      • explosive Re: ambitniej. 07.07.09, 21:11
        jaaa nie ma wasuncertain
        komu ja teraz ponarzekam????no nictongue_out
        • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:08
          ja jestem;p
          teraz;d
          • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:11
            rajt hir, rajt nał. ;q
            fatboy slim mają taką piosenkę, btw.
            • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:12
              słuchałam tej Twojej soap&skin.
              Fajne. Nawet bardzo.. takie mroczne troche;d
              • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:16
                mrochne mrochne. nabazgrałam o niej w pewnym artykule, dosyć nowa formuła pisania, myślę, że jest taki najfajniejszy, wysłałam dziś. ;>
                • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:17
                  o to fajnie;]
                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:21
                    wjem. reszty pań Wam nie zdradze. ;p
                    • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:22
                      ale tez bedziesz o nich pisać, tak?

jezu.. cały czas mnie z kotka wylogowuje.;/
                      a z resztą to nie tylko z kotka.
                      • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:24
                        no tak, bo to taki artykuł zbiorczy xd

a ja mam takie magiczne coś, ze jak mnie wyloguje, to naciskam jeden przycisk i znowu jestem wlogowana. bez wpisywania haseł bez niczego. ;q
                        • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:26
                          ja też tak chce;p
                          • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:27
                            to jest w najnowszej operze, się pyta, czy cośtamcośtam, i się klika że tak, i jest git. ;q
                            ale nie pamiętam, bo dawno to robiłam. ;q
                            • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:36
                              nie korzystam z opery;d

moge zadac pytanie, które może zdradzić o czym będziesz jeszcze pisać? no oczym już
                              napisałaś;p
                              • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:39
                                o tym co się ukaże za niedługo - sama zgadnąć możesz. ;q
                                chce o kamp! i to takie ważniejsze. i teraz nie wiem. coś mi wpadnie, ja mam tyle rzeczy do przesłuchania, że oboże. ;q
                                • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:42
                                  no tak. w sumie to wiem co będzie. między innymi;d
                                  hee.. a ja siedze i się katuje, z chęcia oczywiście, starymi płytami kol xd
                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:44
                                    MOLLYS CHAMBERS. <3333333333333333333333333333333.
                                    mniam, mrał, itp itd. xd
                                    • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 13:55
                                      też ją kocham;d
                                      i w ogóle te starsze płyty bardziej lubie;d
                                      chociaż najbardziej podoba mi się because of the times xd
                                      • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 13:57
                                        mi też. później jedynka&dwójka, bo ja ich nie rozróżniam xd no i na końcu 'cudowne', 'wspaniałe', 'niesamowite', 'wielkie', 'stadionowe', 'nieprawdopodobne' - co? - Only by the night! no tak. >.<
                                        • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 14:00
                                          mi z obtn podobaja sie tylko, albo aż 4 piosenki xd

sex on fire oczywiście xd, use somebody a jakże ;d, cold desert i closer xd
                                          • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 14:04
                                            cold desert, crawl, closer. no i jak mnie cos wezmie to sof. ;q
                                            • jane_ beth. 08.07.09, 14:17
                                              uwaga, oburzyłam się.
                                              to.
                                              • margaryna Re: beth. 08.07.09, 14:27
                                                łał.
                                                nie przepadam za gossip.
                                                • jane_ Re: beth. 08.07.09, 14:28
                                                  ja całkiem lubię, ale okazjonalnie. czy jak to. ;q
                                                  ale mnie to poraziło, jak można tak o kimś pisać.
                                                  • margaryna Re: beth. 08.07.09, 14:32
                                                    ja w przypływie desperacji jakoś niedawno czytałam cały ten watek;d
                                                    długi;d
                                                    ale nie o to.
                                                    bo przeciez koncert dawałaś w szkole xd
                                                    i jak było?;p
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 14:37
                                                    nie dawałam, ahahahahahahahahaha xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 14:40
                                                    o. a dlaczego?
                                                    a dostałaś tą szóstke?
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 14:42
                                                    bo nie było czasu.
                                                    dostałam ;D
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 15:05
                                                    fajnie:d

ja w podstawówce żeby dostać 6 musiałam na chórek chodzić. nie chodziłam i też
                                                    dostałam;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 16:34
                                                    jezu dzieci jaki my robimy offtop, toż to jak tak dalej pójdzie trzeba będzie usunąć. ;q

a poza tym sprawdzam, jak to wygląda bez takiej jedej opcji, jedenjeden, dwa, trzy, piętnaście.

żeby nie było spamu powiem, ze dziś rano słuchałam pj harvey i to jak najbardziej muzyka ambitna xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 22:02
                                                    Znowu dałyśćie czadutongue_out
                                                    mnie caly dzien nie bylo w domutongue_out
                                                    Zrobie wiem przyjemnosc i nie bede sie rozpisywac na temat kol bo wam sie nie bedZie
                                                    chcialo czytac i oczoplasu dostaniecietongue_out
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 22:07
                                                    pisz. ;q

ja powiem, ze byłam na eeeeee jak to się nazywa. no. te sidy. o. epoka lodowcowa xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 22:27
                                                    a ja siedziałam i sie katowałam słodyczami;d ale z przyjemnościa oczywiście;d
                                                    no ii.. zrobiłam cos głupiego, o czym jane juz z reszta wie.. no ale nie wiem czy się przyznać,
                                                    bo wyjde na jeszcze głupszą niż myślicie, jeśli w ogóle jest to jeszcze możliwe;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 22:34
                                                    no to napisz mi na mejlasmilespoko sama jestem wyrozumiala bo popelniam same glupotysmile
                                                    a tak wogole to wam odpisalam.
                                                    a i jane cze,mu jestes na czerwono?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 22:36
                                                    JANE JEST NA CZERWONO ;d;d
                                                    zablokujesz mnie?;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 22:42
                                                    aii kant.
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 22:46
                                                    jestes moderatorka????
                                                    łał wypas.
                                                    tylko mi nie rob krzywdy.
                                                    z mejla
                                                    jane jak to wszystkotongue_out
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 22:47
                                                    nie mogę wam zrobić nic. ;q

a nie wiem xd

i już się nie świece xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 22:52
                                                    ok it łos rili łird.
                                                    musze jeszcze twoj arykul szczaictongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 22:54
                                                    teraz jane będzie szpanować, że umi się świecić i nie świecić xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 22:55
                                                    im rili łird girl. xd
                                                    szczaj, szczaj xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 22:56
                                                    margaryna - jasne jasne. xd
                                                    i umiem spamować.

ej dobra, ktoś słucha coś fajnego?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 22:59
                                                    ja aktualnie słucham nadal Florence.. xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 23:00
                                                    ja slucham AM.
                                                    ale to znosz.
                                                    ej a widzieliscie gumowa lale na prodizach???
                                                    pewnie takxd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 23:02
                                                    ja nje. ;<
                                                    w ogóle, jadę z mamą autem, leci trójcia, w trójci prodiżi, a moja mama na nich narzeka xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 23:07
                                                    moja tez nie lubi.zreszta ja tez za brdzo nie ale mimo tego sa dobrzy.
                                                    chwila.
                                                    www.youtube.com/watch?v=4l39F0DVs1M - proszę.
                                                    oczywiscie explosive miala radoche przez przynajmniej nastepne 30 min.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 23:07
                                                    ej, ja też nie;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 23:09
                                                    fajna jest ;D
                                                    prodiże są fajni.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 23:18
                                                    haha boska jest xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 08.07.09, 23:23
                                                    no swietna.
                                                    tylko placy tak umiejabig_grin
                                                    wlasnie dre twarz przy teddy pickerbig_grin
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 08.07.09, 23:31
                                                    a ja przy bed hospital xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 08.07.09, 23:31
                                                    teddy picker to jedna z tych fajniejszych piosenek na fav worst nightmare. ;q
    • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 17:17
      dodali do line-upu audioriver kamp!, tyle, że na sobote, a mnie bardziej interesuje piątek, i nie wiem co robić, bo kamp rzadko grają i w ogóle, w sumie to już ich widziałam (dalej to do mnie nie dochodzi), ale tak fajnie by było drugi raz ;3
      • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 18:40
        jej tez bym chciala na nich isc.sa fajni lubie ich.
        • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 18:44
          ja na nich byłam, ale to było taaaak bezsensu. bo ich wtedy wręcz nie znałam. a teraz żałuje.
          • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 18:50
            a ja słyszałam ich mniej więcej 3 piosenki xd i nie zbyt się wsłuchiwałam ale wydali się fajni;p
            może napiszesz o nich jane?
          • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 18:50
            ale byłaś przekonałaś jacy są na żywo i wgl.
            A dlaczego Ty jesteś na czerwono???????
            Ej moja milosc do AM odzyłatongue_out
            niedobrze.
            • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 18:53
              są następni do kolejki w pisaniu. ;q

bo mi się nie kce klikać 'wyślij jako zwykły użytkownik'. ;q

am są fajni.
              • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 18:56
                Aham.
                Są świetni, kiedyś za nimi szalałam.I się znowu zaczynatongue_out
                • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 18:58
                  a ja kiedyś ich nie znałam, później ich poznałam i sluchałam i lubiłam.
                  później ucichło;p a teraz lubie bardzo i tyle;d
                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 19:08
                    A ja znowu przekraczam granicesmile
                    Alex i Matt i Jared (ogolnie caly KOL) to moi kochankowiebig_grinDDD
                    Przepraszam Was ale żle ze mnatongue_out
                    btw margaryna o ktorej Ty chodzisz spac dziecko??????
                    big_grin
                    • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 19:11
                      ano wiesz.. ja cierpię na bezsenność;p
                      różnie;p azzwyczaj nie wcześniej niż 2 w nocy;p
                      wczoraj tak ok. 4
                      a ja myślałam, że wczoraj z kimś pogadam bo się straszliwie nudziłam a Ty mnie zostawiłas
                      samą ze swoją chorobą;d
                      a i cierpiałaś, czemu?;p
                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 19:11
                    u mnie to było tak, że jak siedziałam w mcr, fob itp. itd., to am chyba wydali debiut. nie mam pojęcia, skąd wytrzasnęłam when the sun goes down, ale pamietam, że nieźle mnie na to wzięło. później ucichło. później jak wydali ulubiony najgorszy koszmar, to znowu. a później znowu ucichło. i teraz jest jak jest. teraz nowa płytka. ciekawe, ile natłuke playsów na last. 300? xd
                    • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 19:15
                      och i ach ja też się nie mogę nowej płyty doczekać xd
                      • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 19:20
                        me too.
                        przepraszam nie wiedzialam.
                        Nie wchodzilam na kota i wgl a pozatym tak glupio o tej godzine tu pisacbig_grin
                        cierpialam jak zwykletongue_out
                        a w jakim temacie sa najczestsze problemy????
                        no wlasnie.
                        • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 19:23
                          ej, ja nie wiem w jakim ;\
                          xd
                          • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 19:26
                            hahah to mi przykro.
                            ale nie na serio pomysl troche.
                            kiedy najczesciej cierpisz?jak masz problem w .......
                            • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 19:28
                              yy.. miłość?
                              nie, no nie wiem xd
                              • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 19:34
                                yeahh dałs radę!
                                gratuluje Ci srsly.
                                takze wiesz jak to bywauncertain
                                • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 19:38
                                  ale teraz mówisz o takiej miłości przyziemnej (jak to jane kiedyś ujęła), tak?
                                  czy w stylu mata, alxa itp.?
                                  wiesz w razie czegoś ja mogę pomóc;p
                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 19:41
                                    przyziemnejsmile
                                    Ty nie możesz pomóc bo nikt nie moze.Jak juz bede miala totalnie dosc to napisze Ci na
                                    mejla, ok?
                                    ahhh moje malpkismile
                                    • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 19:47
                                      ok;p to ja wtedy zrobię ankietę xd
                                      kurcze ja na szczęście nie mam takich problemów xd
                                      no raz, góra 3;d
                                      jeden raz zobaczyłam chłopaka na zawodach i byłam pewna i teraz też jestem, że śnił on mi
                                      się klkia dni wcześniej xd ale był 4 lata starszy wiec nawet z nim nie gadałam;]
                                      drugi to taka wakacyjna histroia z reszta z nim też nie gadałam a jeszcze jeden to.. była taka
                                      mała obsesja tak jakby, a nawet nei wiem czemu. nawet ładny nei był a o charakterze sie nie
                                      wypowiem, bo zgadnijcie? nie gadałam z nim;d
                                      tyle co do moich 'chłopaków' xd
                                      • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 19:54
                                        wiesz z tym to lepiej na mejle co????
                                        pisaj to odpisze.
                                        • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:00
                                          no to ja napisze xd
                                          • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:05
                                            ta i mnie tu zostawcie jeszcze, pf. ;x
                                            • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:09
                                              nie no jane to napisz do mnie na mejlasmile
                                              albo piszemy tusmile
                                              • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:18
                                                jak chcesz jane to Ciebie też moge pomęczyć tragicznymi problemami głupiej nastolatki xd
                                                a z resztą o tym jednym słyszałaś;p
                                                • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 20:27
                                                  myślę, że każdy ma jakieś nastolatkowe, głupie problemy. i że to jest
                                                  przejściowe. ;d
                                                  swoimi się chwalić nie będę, bo to jakaś istna katastrofa. xd
                                        • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 20:18
                                          czeeść, można się dołączyć. ;>
                                          • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:21
                                            A ja Ciebie znam;p
                                            chyba;p
                                            Ty jesteś koleżanka jane z fotobloga;p
                                            taak?
                                            • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:22
                                              hendi się nudzi! xd

ta, koleżanka jane z fbl. xd
                                              • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 20:29
                                                a ty mnie wkurzasz jak sie swiecisz. xD

taaak, to ja. ;q
                                                dobry, justyna jestem. xd
                                              • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:30
                                                ej ja Cie nie znam.
                                                Chcę Cie poznać.
                                                Cześć explosive jestem.<wyciąga dłoń>
                                                A ja nie mam fotobloga i nie szpanuje jak wy wszystkietongue_out o!
                                                • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:31
                                                  marga też nie ma blożka. ;p

świece sie. ahahahahaha. specjalnie to będę robić. nie że ja coś. ;q
                                              • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 20:31
                                                kurde, nudze się już cały dzień. x.x
                                                i to, ze sie swiecisz jest troche wkurzajace. xD

taak, to ja.
                                                Justyna, miło mi. ;d
                                                • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:33
                                                  powtarzasz się.

o, już jestem cziarno/wioletofa.
                                                • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:33
                                                  mnie teżtongue_out

Ej to jest czerwona a nie janetongue_out
                                                  co nie margarynatongue_out
                                                  sory już się wysypałam.
                                                  silly me!
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:35
                                                    taa czerwona;p my już Cie z explosive obgadałyśmy w mailu;p
                                                    że świecisz i szpanujesz i usunełaś naszą inteligengtą rozmowe;d

no właśnie ja nie mam fbl;p
                                                    marga xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:37
                                                    ta, już mi explosive powiedziała ;d

marga marga xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:38
                                                    marga zamk.... ucisz sie.
                                                    ja jej wmawialam ze jej nie obgadujem a Ty łosiu wszystko popsułastongue_out
                                                    gópol.

ja tez nie z moja twarza nie wartotongue_out
                                                  • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 20:40
                                                    powtarzam się, bo mi sie od razu nie pojawilo, wiec zeby nie bylo napisalam
                                                    jeszcze raz a Ty juz sie czepiasz. xD

lubisz mi robic na zlosc, nie? XD
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:40
                                                    lubie wkurzać handi. tak z natuuuryy xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:42
                                                    oj przepraszam explsive;d
                                                    a tak naprawdę to ja jane żartowałam, wcale Cie nie obgadywałyśmy;d
                                                    cy Wy macie taką niską samocene;d

zapomniałam się przywitać;p
                                                    czesc Justyna/ haandy ;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:45
                                                    ja już widze, jak szybko tu będzie 2000 postów. ;x

dobra, jest pewien problem, handi też teraz słucha florence i anji, także zadnych nowości nie będzie xd

i zostawiam was dzieci na trochę, idę pisać na blożku. pilnować się. ;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:46
                                                    hahah spoko.jestes so macz zakrecona.
                                                    ju ar rili krejzi margaryna.
                                                    jaka niska poprostu stwierdzilam faktytongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:47
                                                    przesadzasz;p
                                                    oh dzięki, że przypomniałaś;p
                                                    zobacze czy onet dodał zdjęcia;d bo ajk nie to napisze obrażźliwego mejla xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:48
                                                    ooo czerwona poszla.
                                                    pewnie mi da za dwa posty pod soba co????
                                                    ale najwazniejsze ze ostow nie moze dawac hhahahah
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:49
                                                    hahha uwazajtongue_out
                                                    a tak powaznie trzeba sie bylo podpisac alssa czy jak tej malpie tamtongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:52
                                                    alisa torres xd
                                                    nawet z dużej litery nie napisze ;d
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:55
                                                    nie dodali.
                                                    napisze do nich, że w redakcji pracują pedały i to na dodatek bez gustu xd
                                                    co jeszcze można? nie mam weny twórczej...

ee nam tu z czerwona to i tak dobrze jest;d jak czasami widze jaki rygor mają na
                                                    twwilightseries.fora... to az sie boje
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 20:58
                                                    a co haandy przestraszyła się nas i uciekła?;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:59
                                                    handy jest zet wu na gadu. ;q
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 20:59
                                                    handy jest zet wu na gadu.

i bój się marga, trzy pod rząd.
                                                    JA TU PATRZĘ. ;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 20:59
                                                    no moze nie wazne.

tez nie mam weny ale ja potrafie przygadać.

no a na forum gdzie ja jeste jest w miare chociaz tez jest czasami grozniesmile
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:03
                                                    przepraszam czerwona;p wybacz mi;p
                                                    ale tu akurat mojej winy nie ma;d kotek mógłby zrobić edycje postów;d

no dobra więc obraźliwy mejl bedzie później xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 21:05
                                                    ok jak przyjdzie potwor zwany wen to ja npisze ci na mejla dodasz swoje 3 grosze i bedzie
                                                    jak ulał.

aaaaaaa jane nie rob tak ja sie boje jak krzyczysz!!!!!scared
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:08
                                                    no straszna jest;d
                                                    ona ma podwójną osobowość;d tak jak w tym filmie maska, tyle że ona nie ma maski tylko
                                                    taki magiczny czerwony nik xd
                                                    i jak jest czerwona to jest straaaszna i zła;p
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 21:10
                                                    ja nie mam na was siły, jakbym miała kasować, to musiałabym skasować wszystko, oprócz hm. pierwszych 100 postów. ;q
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:11
                                                    ale dzieki nam możesz się lansować, że masz najdłuższy watek na kotku;d
                                                    to nic, że straszny na nim kisiel jest xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 21:13
                                                    długość się nie liczy, liczą się doznania (duchowe, of kors). ;q
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:14
                                                    o w końcu powiedziałaś wprost że jestem winna, że ten wątek nie jest w sumie na taki temat
                                                    jak początkowo zamierzałaś;p pierwsze sto postów było beze mnie xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 21:17
                                                    nie płacz ;>

możecie się czymś poekscytować muzycznym, proszę? ;q
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 21:17
                                                    ej no chyba nie chcialabys tego kasowac co?
                                                    takie mile rozmowy tu odchodzątongue_out
                                                    a jak tak to sie obrazae i zamkne w sobie!
                                                    o.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:19
                                                    ok muzyczne.. xd
                                                    hm..

planuje sobie kupić gitare;d
                                                    ale nie mam chęci na żaden kurs, nauczyciela itp.
                                                    jane czy można się samemu nauczyć?
                                                    a ty explosive grasz może?
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 21:22
                                                    yeah przymierzam sie.
                                                    wlasciwie jest ok.
                                                    gitary sa fajne.
                                                    ej ide bo jene juz nas nie lubi i chce kasowac
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:25
                                                    to zrób jej na złośćdevil żartuje tak jakby coś, bo lepiej nie denerować jane gdy jest
                                                    czerwona;d
                                                    to do napisania:]
                                                  • explosive Re: ambitniej. 09.07.09, 21:28
                                                    papa bede pozniej tzn bardzo pozniej najwyzej dam tu znac pojdziemy na mejletongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:38
                                                    czyżbyś jane uciekła? przeraziła się naszej nieobliczalności?;d
                                                    jak tak to przepraszam bede juz naprawdę grzeczna;d
                                                    i ponowawiam pytanie co do gitary;p
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 21:43
                                                    nie nauczysz się sama. będzie brakowało Ci chęci, i ogólnie, nikt Cię nie będzie pilnował. to złe.
                                                    gitare kupuj nie przez internet.
                                                    coś jeszcze?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 21:46
                                                    o szkoda.. no dobra praktycznie mam już nauczyciela..
                                                    ale wolałabym sama..

yy skąd bierzesz chwyty do piosenek czy jak to się tam nazywa xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 21:50
                                                    tu.
                                                  • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 21:49
                                                    mozna sie samemu nauczyc, chociaz osobiscie wole, jak ktos mnie uczy. ;d
                                                    wlasnie chociazby dlatego, ze ktos mnie pilnuje. xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 09.07.09, 22:08
                                                    no ok dzięki Wam dziewczyny:]
                                                  • haandy Re: ambitniej. 09.07.09, 22:12
                                                    polecam sie na przyszlosc. xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 10.07.09, 00:26
                                                    właśnie się dowiedziałam że przez 4 dni nie bede miała dostępu do internetu.Umrę.
                                                    Tam dokąd wyjeżdżam mogę zapomnieć o stałym łączuuncertain
                                                    Może uda mi się wyhaczyć jakąś kawiarenke ale.
                                                    OK nieszarżujcie zrbardzo bezenie.
                                                    Pasmile
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 00:32
                                                    a myślałam, ze pogadam sobie, a Ty idziesz już;d
                                                    a gdzie wyjeżdżąsz można wiedzieć?;p
                                                    a jane ma jutro zlot kotkowy;d
                                                    i haandy chyba tez;]
                                                    no dobra. papasmile
                                                  • haandy Re: ambitniej. 10.07.09, 00:41
                                                    hah, taaak, wielki zlot kotkowy, dla 2 kotków i jednej niekotki. xD

miłego wyjazdu. ^^
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 00:46
                                                    no tak;p ja też życzę miłego wyjazdu;p

czemu niekotki?;p
                                                    a tak w sumie to jesli kotek napisałby o tym zlocie na stronie startowej to pewnie by było
                                                    więcej osób no ale;d
                                                  • haandy Re: ambitniej. 10.07.09, 00:59
                                                    wystarczy, ze natalka by napisala na forum, juz by moze ktos przyszedl, ale
                                                    chyba jednak trzeba o tym kiedys pomyslec wczesniej.
                                                    to by bylo dziwne w sumie, jakby sie zlecialy fanki milej, dżo bro i ee zaka
                                                    efrona. ;d
                                                    umarłabym tam chyba. xD
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 01:14
                                                    haha xd
                                                    ja myśle, że ktoś przyjdzie;p
                                                    było to na forum i z tego co pamiętam ktoś się zgłosił;p
                                                    ej, było by bardzo hm.. hardcorowo xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 10.07.09, 10:19
                                                    ej, bunia ma kotka. ;d

ja na forum pisałąm, tym zlotowym. nie chce zakładac nowego tematu, w sumie można było event na lascie założyć. xd
                                                    i reklamowałam na blożku. ale i tak nikt nie przyjdzie.
                                                    ale za to pogrzebię w empiku. jea. xd

btw: mam dość wątków 'anty'. nie wiem, co mam z nimi robić. ;q
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 11:42
                                                    ok, to napiszecie później jak było i czy ktos przyszedł;p
                                                    bawcie się dobrze;p

a co do tych wątków to ja bym pousuwała, jest tego od groma a i tak nowe tworzą,
                                                    najwyżej jeden jakiś zostawić a i jeszcze jakiś regulamin by się przydało 'wywiesić', bo
                                                    większość chyba zapomniała, że nie można tworzyć wątków, które już były..
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 10.07.09, 11:48
                                                    myslałam, zeby im tam napisac cos na tenat tematow anty, ale na razie się powstrzymuje ;d

a będzie fajnie, będziemy robić sobie zdjęcia w ciuchach z metkami. ;p
                                                    i grzebać w płytach w empiku.
                                                    będzie słit xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 11:59
                                                    uwielbiam macać płyty w empiku xd

wczoraj w nocy z nudów zaczełam oglądać jakiś gópi tandetny film.. taki amerykański horror
                                                    dla nastolatek;d a w nim była piosenka florence xd myślałam, że padne xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 10.07.09, 12:03
                                                    mnie to podnieca i dowartościowywuje. xd

jaki film? ooooo.
                                                    ja się obecnie ekscytuje panią charlotte hatherley, i w trochę mniejszym stopniu - panią auf der maur. ale musze ją jeszcze przesłuchać.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 12:08
                                                    nie znam;] chociaż a pierwzsa znajomo brzmi;p

Wild Child - sama bym na coś takeigo nie wpadła, oczywiście zaciągnięte z kotkowego wątku z
                                                    filmami dla nastolatek xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 10.07.09, 12:12
                                                    ta pierwsza grała w ash. ;q

musze pooglądać. xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 12:19
                                                    nei przepadam za takimi filmami, a coraz więcej ich osatnio ogladam;d
                                                    przedwczoraj oglądałąm yy elite xd
                                                    to było wprost śmieszne xd
                                                  • haandy Re: ambitniej. 10.07.09, 12:28
                                                    ja oglądałam oba filmy, jak teraz są wakacje, to ja oglądam przynajmniej jeden
                                                    dziennie. big_grin
                                                    ale jeszcze wtedy nie znalam florence, wiec nie zauważyłam. ;x
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 12:32
                                                    leci wtedy kiedy ta Poopy czy jak jej tam.. wchodzi do pokoju a te dziewczyny coś tam robią
                                                    xd
                                                    ja teraz też cały czas jakieś gó... oglądam ;d
                                                    dzisiaj planuje pamiętnik;d
                                                    zaczełam książkę czytać ale padłam o kilku stronach xd
                                                  • haandy Re: ambitniej. 10.07.09, 12:45
                                                    mi ostatnio wgle nie chce się czytać, niczego. i nic mi sie nie chce, a to nie
                                                    jest fajne. xD
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 12:51
                                                    no mi też w sumie;p ale to taka pogoda dziwna, a przynajmniej u mnie;p
                                                    w dzień chce mi się spać, a w nocy jak na złośc usnąć nie mogę xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 10.07.09, 22:33
                                                    dziewczyny czyżbyście o mnie zapomniały?
                                                    ja czekam na sprawozdanie ze zlotu;d
                                                  • haandy Re: ambitniej. 10.07.09, 23:54
                                                    ja tak tylko na koncu roku/poczatku wakacji mialam.
                                                    teraz juz normalnie sie przestawilam. big_grin

ee, oczywiscie nikt nie doszedl - tak podejrzewalam, dostalam naklejki kotka i
                                                    jestem imoo.
                                                    poobgadywalysmy ludzi, pochodzilysmy po sklepach, pomacalysmy plyty (ej, w
                                                    empiku w opolu normalnie bylo sopap&skin, royksopp itp. nie wierze. o.o) i
                                                    widzialysmy chlopakow, jakich nigdy bym nie powiedziala ze tu beda. xd
                                                    i wgle bylo calkiem fajnie, nie dzejn? ;d
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 00:20
                                                    no fajnie;d
                                                    też bym chciała być na takim zlocie kotka xd ale mam wszędzie daaaleekoo;/
                                                    najbliżej do Lublina, no i może w wawie będę pod koniec wakacji, albo tak w połowie.
                                                    a co jacyś ładni byli?;d
                                                    u mnie w empiku nawet kol nie ma xd
                                                  • haandy Re: ambitniej. 11.07.09, 01:22
                                                    no wlasnie fajni
                                                    tacy ktorzy (naszym zdaniem) sluchaja pewnie royksoppa, czy czegos podobnego
                                                    swietni byli

my sie zdziwilysmy, bo jednak to nasze opole nie jest takie zle jak myslalysmy. xD
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 02:52
                                                    Wy narzekacie na opole?
                                                    Wasze opole to można chociaż na mapie bez lupy zobaczyć xd
                                                    że ja u siebie na brak przystojnej płci brzydkiej narzekam to oczywiste, ale Wy? ;d
                                                  • haandy Re: ambitniej. 11.07.09, 10:59
                                                    a czemu to takie dziwne? ;d
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 20:37
                                                    Opole dużo miasto na pewno są fajni, przytojni chłopcy..
                                                    żebyście zobaczyły naszych miejscowych paszczurów xd

jeju.. ja się dzisiaj bawiłam w kobietę pracującą i padam teraz;d
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 11.07.09, 20:43
                                                    opole nie jest dużym miastem. ;q
                                                    i justysia, miałaś mi dać link do lasta tego z deską, który słucha muszek i white lies czy cośtam xd
                                                    ale nie, sądzę, że ostatnio serio pozytywnie się zrobiło, niech jeszcze wpadnie kamp, będzie słit. ;q

a ja dziś prawie nic nie robiłam.
                                                    ale jestem zmęczona zamartwianiem się, choć już teraz nie mam o co. ;q
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 20:49
                                                    a coś się stało?

taa a ja teraz sukienki ślubne oglądam xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 11.07.09, 20:50
                                                    po części, albo miałam zwidy. cóż. ;q

to Ty na serio nie masz czwgo robić. xd
                                                  • coffe28 Re: ambitniej. 11.07.09, 20:57
                                                    Bardzo przyjemnie się was czyta ^^.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 20:58
                                                    tak zaczełam czytać o salonie ewy minge i zobaczyłam śliczną sukienke na zdjęciu.. no i się
                                                    wciągnełam xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 11.07.09, 21:02
                                                    coffee, to ktoś nas czyta? xd
                                                    w takim razie powinnyśmy to wydać w formie książki, co o tym sądzicie? xd

margaryno, salon ewy minge jest we wrocławskiej magnolii, aż strach przekroczyć próg. xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 21:12
                                                    o tak oczywiście, wydajemy xd tylko jaki tytuł..?;d

• jane_ Re: ambitniej. 11.07.09, 21:17
                                                    'nieambitne ambitności' będzie całkiem git. xd
                                                  • coffe28 Re: ambitniej. 11.07.09, 21:18
                                                    Czyta, czyta. Tylko się ujawnic nie chce, bo jest super nindża : p
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 21:21
                                                    haha xd tytuł wymiata;d leże;p
                                                    nindża też;p
                                                  • coffe28 Re: ambitniej. 11.07.09, 21:34
                                                    Tak przy okazji... Skoro jest to temat o muzyce... Słucha ktoś Within Temptation?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 11.07.09, 22:02
                                                    nie, ja nie słucham
                                                    a warto według Ciebie?
                                                    tak w ogóle to chyba wcześniej o nim nie słyszałam..
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 11.07.09, 22:08
                                                    ja słuchałam kiedyś. obecnie mnie do tego nie ciągnie.
                                                  • coffe28 Re: ambitniej. 11.07.09, 22:12
                                                    Według mnie? Według mnie warto. Jedna z moich ulubionych piosenek tego zespołu
                                                    to "Angels". Ostatnio też zaczęłam słuchac "Breaking Benjamin" smile.
                                                  • haandy Re: ambitniej. 12.07.09, 23:15
                                                    rzadko slucham WT, chociaz mam jakas plyte, nie jest najgorsze. wink

jaaa, a kto napisze ta ksiazke?
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 13.07.09, 09:25
                                                    Ty, zrobisz cut copy, wkleisz do łeee, jak to się nazywa, o, worda, i wyślesz do jakiegoś wydawnictwa. ;d
                                                  • haandy Re: ambitniej. 13.07.09, 12:28
                                                    nje kce mi śę. ;<
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 13.07.09, 14:11
                                                    to spadaj. ;q
                                                  • haandy Re: ambitniej. 13.07.09, 15:37
                                                    tez cie kocham kisskwiatkisskisssercekiss
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 13.07.09, 22:57
                                                    cześć dziewczynki:]
                                                    dwa dni mnie nie było;d ojej;d
                                                    wczoraj bylam na takim jakby kocerto-dyskotece,
                                                    a dzisiaj znowu sie bawiłam w kobiete pracującą;d
                                                    kurcze ta nasza książka za bardzo fabuły nie bedzie zawierac xd ale to nic;d
                                                    ja ją kupie;d
                                                  • haandy Re: ambitniej. 13.07.09, 23:46
                                                    haha, no cos ty, ona bedzie sie bardzo dobrze sprzedawac, pobijemy nawet rowling
                                                    i meyer xDD
                                                    koncerto-dyskotece? ktoś fajny gral? big_grin
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 00:14
                                                    nie;d
                                                    to była właśnie raczej dyskoteka, no ale na ogłoszeniach niby konert..
                                                    to jakiś zespół z murzynem, którego nazwy nawet nie mówili, któy grał jakieś disco polo i te
                                                    inne;d
                                                    mam kolejny dowód ktory świadczy o mojej głupocie xd razen z koleżanką łaziłyśmy i
                                                    zbietałysmy zakretki od coli, żeby wygrać bilety na cokea albo skuter, który potem
                                                    sprzedamy na allegro xd zebrałyśmy 22;d a jak się na nas ludzie gapili xd
    • jane_ Re: ambitniej. 09.07.09, 17:17
      dodali do line-upu audioriver kamp!, tyle, że na sobote, a mnie bardziej interesuje piątek, i nie wiem co robić, bo kamp rzadko grają i w ogóle, w sumie to już ich widziałam (dalej to do mnie nie dochodzi), ale tak fajnie by było drugi raz ;3
    • jane_ Re: ambitniej. 14.07.09, 09:40
      kings of leon mówią cześć swoim fanom.

POZA TYM,
      szukam towarzystwa na:
      junior boys (40 zł, wrocław, 2 sierpnia)
      orange warsaw festival (0 zł, warszawa, 4-5 września)
      soap&skin(niewiemile zł, kraków, 24 październik)
      + może radiohead.

troche to smutne. ;x
      • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 11:30
        haha xd boscy są;d

ja prawdopodobnie będę na orangeuxd
        • jane_ Re: ambitniej. 14.07.09, 12:32
          margaryncia skomciala mi blożka, dżemki. xd

no to fajnie, bo ja niby towarzystwo mam, ale towarzystwo ma towarzystwo i no. ;q
          • haandy Re: ambitniej. 14.07.09, 13:28
            mwahaha i dobrze Ci tak, no. ;q
            • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 17:24
              ano skomciałam, skomciałam xd
              uhh cisteczka robiłaś...
              a ja jestem na diecie xd nie jem słodyczy, ograniczam jedzenie i w sportsmenke sie bawie xd
              dzisiaj przejechalam 30km na rowerze;d a po drodze 4 zakrętki z coli znalazłam;p
              • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 20:10
                Jezu miałyście nie szarżować, no.
                Kurde mam tyle do nadrabiania to tu, to tam.
                Ale wiecie co jestem hardkorem przeżyłam 4 dni bez neta, w zasadzie bez tel też bo
                zasięgu nie miałam nawetuncertain
                Co za zadupie.
                jesteście może?
                • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 22:16
                  ja teraz jestem:]
                  łał xd ja bym nie wytrzymała serio;d
                  • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 22:21
                    i ja tezsmile
                    nie slysze brawtongue_out
                    jeju jak ja sie stesknilam za cywilizacja
                    • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 22:24
                      *brawa i owacje na stojąco* xd

no nie dziwie się;p
                      • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 22:28
                        <kłania się i dziękuje>

O mamo ale wiesz zabrałam ze sobą mp4 z sciagnietymi zespolami ktorych mialam
                        koniecznie posluchac wiec dalam rade, bylo niezle.
                        a co Ty powiesz?

• margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 22:32
                          ja powiem tak jak mówiłam wcześniej;d jestem na diecie, ale mimo to zjadłam czekolade xd
                          i przejechałam dzisiaj jednak nie 30, a 34,8 km rowerem ;d
                          a widziałas, że wydajemy książke?;p
                          • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 22:44
                            Ja też ostatnio byłam.Ale już mi sie znudziłotongue_out
                            A ja przeszłam jakieś 40 km w ciągu tych 4 dni.big_grin
                            widziłam widziałam i chce byc wspolautorkaxd
                            • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 22:50
                              no inaczej się nie da xd
                              czytasz może My mother's boyfrriend?
                              takie ff xd fajne;d
                              • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 22:56
                                czytam to jest świetne!!!!!!!
                                naprawde!
                                ja sobie nawet nie wyobrazam takiej sytuacji w moim zyciu na szczescie to jest nie
                                mozliwetongue_out

ej jak juz jane jest moderatorka to trzeba jej powiedziec zeby dola pomysla kotkowi o
                                edycji postowtongue_out

hej!!!!My sie jeszcze nie znamy;Pjustyna tak?
                            • haandy Re: ambitniej. 14.07.09, 22:51
                              kurde mi by tez sie przydalo bawienie sie w sportsmenke i zastosowac jakas
                              diete, bo to kurde trzeba spalic nadmiar tluszczu i jakos wygladac XD
                              a gdzie bylas? big_grin
                              • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 23:00
                                nieraz się zastanawiałam czemu mówimy do siebie po nicku xd
                                jane brzmi jeszcze fajnie, ale dość dziwnie się mówi np. "hej explosive" xd
                                • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 23:05
                                  hej, hej jakas aluzja do mojego nicku masło?xd
                                  ale w mejlach gadamy po imieniubig_grin
                                  • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 23:11
                                    nie xd broń boże;d
                                    ale czasami tak hmm.. długo sie to pisze xd
                                    jakiś skrót może? 'ex'? ;d nic jakoś nie przychodzi mi do głowy;d
                                    • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 23:18
                                      ex??????
                                      hmmm interesujace pisz Ann jak chcesz.
                                      a ja moge Madzia?
                                      • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 23:21
                                        ok;] haha xd
                                        możesz, możesz,
                                        bo tak wgl to Magda jestem xd cześć:]
                                        • explosive Re: ambitniej. 14.07.09, 23:26
                                          Bo tak wogule to ja to wiem.
                                          czesc.
                                          jej znowu mam faze na AM.
                                          A pozatym patrze na fotki Matta i sie rozplywamtongue_out
                                          co sie ze mna dzieje?w normalnym swiecie mam jeszcze nie pozlatwiane sprawy w tym
                                          temacieuncertain
                                          • margaryna Re: ambitniej. 14.07.09, 23:32
                                            ja wiem, że Ty wiesz. no ale teraz wiecie oficjalnie xd
                                            no a poza tym haandy/ Justyna chyba nie wiedziała;d

a ja aktualnie nie mam na nic fazy xd no może na florence i la roux ;d

• haandy Re: ambitniej. 15.07.09, 00:30
                                              ja wlasnie ostatnio la roux widzialam na mtv2 i jest calkiem fajne. ;D

no nie wiedzialam, hah, milo mi.
                                              mi mowcie jak chcecie, bym zrozumiala, ze to do mnie. ;q
                                              a Margaryna ty jesteś Ania ?
                                              • margaryna Re: ambitniej. 15.07.09, 00:40
                                                ja jestem magda, a explosive to Aneta :]
                                                • jane_ Re: ambitniej. 15.07.09, 10:01
                                                  ta kurde, witają się na 2000 poście, gratulacje ;d

natalia/jane, do mnie i tak każdy mówi inaczej, to mi to tam pf.

~justysia, co Ty tu robiłaś? o.o
                                                • jane_ Re: ambitniej. 15.07.09, 10:01
                                                  ta kurde, witają się na 2000 poście, gratulacje ;d

natalia/jane, do mnie i tak każdy mówi inaczej, to mi to tam pf.

~justysia, co Ty tu robiłaś? o.o
                                                  • haandy Re: ambitniej. 15.07.09, 13:39
                                                    piszę, nie można? :<
                                                  • explosive Re: ambitniej. 15.07.09, 13:40
                                                    pf przyszla pani moderator i juz sie czepia.
                                                    lepiej pozno niz wcale, slyszalas o czyms takim?tongue_out

a ja mowie czerwonatongue_out
                                                    i bede mowic jeszcze inaczej jak cos wymysletongue_out

dopra dopra bede mila.
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 15.07.09, 13:59
                                                    hendi, mi chodzi o to, że miałas jakąś karę, nie? xd

tak tak, zua jane, postrach foruuum. sikajcie w majty. ;q

słucham kim wilde. haha.
                                                  • explosive Re: ambitniej. 15.07.09, 14:02
                                                    taaaa zuo wcielone! Tylko nie bij.

a ja slucham AM.
                                                    Jak bylam tam gdzie bylam to sie przemoglam i wysluchalam laroux.
                                                    i dalej twerdze ze to gópie.
                                                    tzn jej wycie.
                                                    ale za to florence to cudo.
                                                  • haandy Re: ambitniej. 15.07.09, 16:35
                                                    przeciez juz ci tlumaczylam. ;q

natalciawcielonezuo. oja
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 15.07.09, 17:50
                                                    taak florenece jest boska;d

natalciaczerwonewcielonezuo xd
                                                  • haandy Re: ambitniej. 15.07.09, 20:57
                                                    soap&skin tez jest swietna big_grin
                                                  • explosive Re: ambitniej. 15.07.09, 21:02
                                                    nie wiem jakos mnie przerazatongue_out
                                                    ale ja sie jeszcze przemoge do niejsmile
                                                    natalciawcieloneczerwonezlo?
                                                    fajnietongue_out
                                                  • explosive Re: ambitniej. 15.07.09, 21:41
                                                    sory ze post pod postem

Madzia nie wiem czy już czytałas ale jest nowy chapik WA.
                                                    Właśnie sciągam.
                                                    zaraz czeczytamxs
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 15.07.09, 21:53
                                                    o dzięki. nie czytałam xd
                                                    już lecę sciągać;]
                                                  • explosive Re: ambitniej. 15.07.09, 22:42
                                                    chapik swietny jak zawszesmile
                                                    Nudzi mi się:d
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 15.07.09, 22:53
                                                    a ja jeszcze nie przeczytałam xd
                                                    bo przy okzaji zajrzałam na inne ff;d
                                                    przeczytałam nowy rozdział "tęskniąc"
                                                    kurcze, ja ostatnio wszytkie ff po kolei czytam xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 15.07.09, 23:00
                                                    a ja nietongue_out
                                                    WA, My mother's botfriend i kilka innych ktorych nie pamietam tytulow:p
                                                    smieszny jest, a bella chce... zreszta sama czeczytajtongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 15.07.09, 23:57
                                                    uh.. Bella nie jest juz dzieckiem xd
                                                    boski, jak zawsze;d
    • jane_ Re: ambitniej. 14.07.09, 09:40
      kings of leon mówią cześć swoim fanom.

POZA TYM,
      szukam towarzystwa na:
      junior boys (40 zł, wrocław, 2 sierpnia)
      orange warsaw festival (0 zł, warszawa, 4-5 września)
      soap&skin(niewiemile zł, kraków, 24 październik)
      + może radiohead.

troche to smutne. ;x
    • tysiczek Re: ambitniej. 16.07.09, 00:49
      Ja lubie zespół i piosenkę Verax - In Your Eyes
    • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 09:44
      kocham the knife.
      • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 12:24
        a ja kocham tylko pass this on od nichsmile
        i tak wogole to ja kocham obecnie AM (oprocz Kol oczywiscie).
        • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 12:32
          a heartbeats? to jest moja idelana letnia piosenka. ;D
          ogólnie, ściągnęłam deep cuts i zacieszma, niesamowite to jest.

ja jestem anty indi, ha. xd
          a tak na serio to teraz tylko white lies troche, reszte lecą damskie głosy, z the knife i charlotte hatherley na czele. ;q
          • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 12:39
            jej, zapomnialam o heartbeats.silly me!
            Pewnie.

Ty zostawi indi w spokoju.To mojetongue_out
            <ciiiii zla ciocia jane nic ci nie zrobitongue_out>
            Ale tak na serio juz nie?jak mozesz.
            ja mam florence.Lubie ja wlasnie u mnie lecitongue_out
            • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 12:56
              nie wiem czy na serio, się zobaczy. ;q
              florence jest bardzo bbardzo fajna.
              • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 13:00
                jak sie zobaczy to sie zobaczy.
                fajna fajna.
                kurde co dzis za dziwny dzien.
                • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 13:06
                  a przestań, ja jutro wyjeżdzam, jak wróce cała to będzie cud.
                  • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 13:12
                    dokad wyjezdzasz????
                    ja wrocilam. brrrr.
                    • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 13:20
                      na konice polski, to jest powyżej suwałk, między nimi i litewską granicą. z opola. wyobraź sobie. ;x
                      • haandy Re: ambitniej. 16.07.09, 14:36
                        a ja jade w sobote do bashantera \m/
                        • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 14:59
                          ta i do the knife.
                        • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 15:16
                          wow haandy moge sie zabrac z tobatongue_out

Ej jane fajnie masz:p
                          • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 15:20
                            a ja w sobote jadę nad jezioro xd

o jejku ale jestem hepi xd
                            znalazłam sobie tak jakby pracę;p
                            coś w stylu hostessy;d mam jakieś ptasie mleczko trzymać, jakieś darmówki itp
                            w każdą sobote przez cały rok;p
                            50zł za ok.4 godziny xd
                            • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 15:26
                              jej, gratuluje.

mi by sie nie chcialo.na wakacje owszem ale caly rok.
                              a ja w sobote mam impreze.jupi!
                              • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 15:44
                                ja prakycznie też mam;p
                                ale nie jestem pewna czy pójdę, zależy od stanu w jakim wrócę znad jeziora xd

oj tam;p ja się poświecę;p
                                zawsze będe miała jakieś swoje oszczędności, bo moi rodzice nie zawsze przystaja na moje
                                pomysły;p a w sumie cztery godziny tygodniowo to mało;d
                                • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 15:51
                                  aaa bedzie fajnietongue_out

no ja moze tez ale...
                                  no nie wiem ja jestem nieprzewidywalna.sama nie wiem jak bym zrobila.
                                  czy tez wiele decyzji podejmujesz pod wplywam impulsu?
                                  • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 15:56
                                    no niestety, ale tak;p a później żałuje, ale nie zawsze;]
                                    he ja to wgl jestem przecież świrnięta;d
                                    a gdy się nudzę to staram się o niczym nie myśleć. serio.
                                    to strasznie zajmujące zajęcie;p
                                    • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 16:08
                                      taaaaa?
                                      musze kiedys sprobowac.
                                      ale tak na serio idzie?tongue_out
                                      • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 16:19
                                        hehe;d czasami udaje się na chwile, a przynajmniej tak mi sie wydaje;p
                                        ale najczęściej po ok. minucie zdaje sobie sprawe, że się zastanawiam nad tym ile juz nie myśle
                                        xd a przecież własnie mysalałam nad tym;d
                                        i tak w koło xd
                                        trzeba być skupionym i sie nie rozpraszać;p
                                        • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 16:25
                                          aha powiedzmy ze zrozumiałam.
                                          ale dzis mialam senO.o
                                          • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 16:27
                                            haha xd

a co Ci się sniło?
                                            • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 16:33
                                              wiesz co, dokladnie to ja sama nie wiem ale to bylo mega przyjemnetongue_out
                                              (lol, jak to zabrzmiałotongue_out)
                                              wiem ze bylam z kims gdzies a ten ktos to byl ten z ktorym ja bym chciala tam wlasnie byc.
                                              jezeli zrozumiesz dokladniej to ja tego nie moge napisactongue_out
                                              ale moje sny przy twoich to pikus co niebig_grin
                                              • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 16:41
                                                no właśnie chciałam Ci się pochwalić moim dzisiejszym xd
                                                Byłam gdzieś z koleżanką i chciałyśmy zrobic pizze. Ja chciałam taka normalna, ale on
                                                powiedziała, że zna dobry przepis;d
                                                Wzieła chleb tostowy na niego połozyła ser, jakieś mięso.. nie wiem czemu ale mi się
                                                wydaję, ze to była kiełbasa krakowska xd później surówkę z czerwonej kapusty i frytki.
                                                przykryła drugą kromką i włozyął do tostera. Jak się juz upiekło to połozyła na talerzu i
                                                wyłożyła na konserwe jakąś czerwona, zapewne coś w pomidorach xd
                                                I to była taka pizza;d a ja chodzę i się jaram, że sobie zrobie jakąś knajpkę i tam będę takie
                                                coś robiła;d a później będę milionerką tak jak tamten facet co wymyślił mielonke w
                                                puszce;d haha;d
                                                • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 16:44
                                                  no a ten Twój to fajny pewnie był;p wiem bo też mam takei czasami, ale strasznie cięzko je
                                                  opisać;p wie się tylko tyle, że to jest fajne i z kimś fajnym xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 16:47
                                                    hahahahahahhahabig_grin
                                                    dobre.ej nie sprobuje kiedys cos takiego zrobic;Pi wysle ci kawalek pocztą:p
                                                    ale u mnie dzisaj beznadziejna pogoda, poprostu idziemsie uduscic
                                                    spiewam sobie
                                                    Lord gonna get as backbig_grintaramtatalalaa,m.
                                                    nie ma to jak krzywe jazdy yeah
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 16:56
                                                    ja właśnie też planuje zrobić coś takeigo xd
                                                    i pamiętaj tak za kilkadziesiąt lat, bo a nuż nie będzie końca świata usłyszysz w tv o jakiejś
                                                    wariatce co wygoniła hot dogi z jadłospisu wszystkich ludzi i zamieniła je na tą 'pizze' to wtedy
                                                    powiesz swoim wnukom, że gadałaś z nia kiedyś na takim kotku i nawet masz jej mejla xd
                                                    haha;d
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 17:01
                                                    u mnei deszcz padał rano. i etraz jest pochmurno, ale duszno i ciepło.
                                                    tak dziwnie xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 17:04
                                                    ej opowiem wnukom opowiem, beda mnie podziwactongue_out
                                                    ale tak może być nie wiadomo co Ty jeszcze wymyslisz:p
                                                    tak mi sie nudzi ze ogladam homemade movies KOLtongue_out
                                                    boskie, przesmieszne i sexytongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 17:06
                                                    haha;d
                                                    a ja czytam fotobloga jane xd
                                                    może mnie nie zje;d
                                                  • explosive Re: ambitniej. 16.07.09, 17:13
                                                    a co ona ma tam takiego ciekawego?
                                                    daj mi linka popatrze sobie i ja powkurzam czy osob nie majace tam konta moga
                                                    komentowac?bo bym jej zrobila na zlosctongue_out
                                                    tymbardziej ze wyjezdzatongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 17:20
                                                    fbl

niezarejestrowani też mogą komentować, ale sądząc po moich ostatnich kometarzach Natalcia
                                                    zaraz wyłączy tą funkcje;d;d

miało być : natalciawcieloneczerwonechomikopodobnezuo ;d
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 16.07.09, 17:22
                                                    ale chamstwo xd
                                                    teraz ten mój komentarz całkeim przyzwoicie wygląda, ale wcześniej ucieło ;/
                                                    i tylko się zbłaźniłam ;d pff
                                                    no ale to ja^^
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 16.07.09, 19:41
                                                    nie wyłączę, pf. róbcie co chcecie. ;q

mi sie dziś śniło że piekłam babeczki w szkole, przy mojej pani od polskiego, i uczyłam piec też czwarte klasy ;p śniło mi się również, że spałam z takim moim jednym kolegom w jednym łóżku, a właściwnie nie spałam, tylko leżałam, tylko on był tak troche jak sid vicious z sex pistols, to było zabawne xd
                                                    a później też śniło mi się coś superprzyjemnego, ale tata mnie obudził i go wyganiałam bo chciałam żeby to trwało dalej a on dalej gadał no i tak oto skończyłam śnić. ;q
                                                  • haandy Re: ambitniej. 17.07.09, 11:09
                                                    a mi sie od pewnego czasu nic nie sni i to jest złe. ;s
                                                  • bucikowa Re: ambitniej. 17.07.09, 13:37
                                                    Ja niestety rzadko pamiętam swoje sny.uncertain
                                                  • ardnaskela Re: ambitniej. 17.07.09, 19:15
                                                    Hej jane_.smile
                                                    Weszłam na ten wątek, bo wiem, że w nim często piszesz, a nie wiedziałam jak Cię inaczej
                                                    złapać. Nie wiem czy mnie pamiętasz, a jeśli tak to pewnie negatywnie, btw. mam parę
                                                    pytań.
                                                    A więc question numer 1: czy Ty jesteś 'kimś' na kotku? Bo spotkałam się tu z
                                                    wypowiedzią, że jesteś moderatorką. Możesz też chyba kasować poszczególne wątki?
                                                    Nr 2: czy kiedykolwiek pisałaś tu jakieś artykuły? Jeśli tak, podaj mi linki, z chęcią
                                                    przeczytam.
                                                    Czekam na odp.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 21:40
                                                    fajny sen jane;p
                                                    Justyna - żeby cos się sniło to polecam iść wcześniej spać.. nie jestem pewna czy działa w
                                                    100% ale dość czesto się sprawdza, a przynajmniej u mnie.

ardnaskela:
                                                    jane nie ma. wyjechała, ale odpowiem za nią.
                                                    1. tak jane jest kimś na kotku;p użytkowniczką xd a także moderatorką. pilnuje żeby nikt
                                                    się nie kłócił, nie obrażał. chyba posiada też możliwość kasowania, ale nie jestem pewna.
                                                    2. Tak ona pisze tutaj artykuły. o fajnych zespołach;p sory, ale nie chce mi się ich szukać.
                                                    podpowiem tylko o czym pisała. a więc o La roux ( tytul artykułu to 'rude electro bodajże),
                                                    następny to 'kobieco i alternatywnie'
                                                    klik, było też o CSS, Friendly Fires, Kings of Leon, o indie, Royksop, Late of
                                                    the pier, The whip i więcej nie pamietam ;p weź 'tematy' i 'muzyka' i miłego szukania;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 17.07.09, 22:24
                                                    wow margaryna jaka Ty jesteś mądraO.o
                                                    hahahahha.
                                                    jej mam dzisiaj imieninkitongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 22:46
                                                    Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, scześcia, pomyślności, dużo duuuużo radości, dobrych
                                                    ocen w przyszłym roku szkolnym, spełnienia marzeń, fajnego chłopaka, ogólnie dużo miłości i
                                                    wszytkiego co tylko jeszcze sobie chcesz;* xd
                                                  • haandy Re: ambitniej. 17.07.09, 22:52
                                                    a to mozliwe zeby szybciej chodzic spac bo ostatnio szybciej niz o 00.30 nie ide. ;x
                                                    sama nie wiem co tutaj tak dlugo robie jak caly czas sie nudze. o.O

NAAAAAJLEPSZEGO ;D
                                                  • explosive Re: ambitniej. 17.07.09, 22:57
                                                    dziekuje Wam.(margaryna boskie życzeniatongue_out)
                                                    (pokemonowo: DzIęX KoFFaNE) (czy jakoś tak)

Ej wiecie co odkryłam??????Zeby napisać posta trzeba być zalogowanym!!!!!
                                                    Jesyem dumna z dokonanego odkrycia.
                                                    tak wogole Madzia napisałam Ci mejla z łaski swej mi odpisz Koffana.
                                                    xd
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 22:59
                                                    ja mam tak, że tak ok 1 w nocy zachciewa mi się film oglądać, albo coś;p
                                                    ale też zazwyczaj się nudze;p

0.o jutro musze wstać o 6 ;\
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 23:01
                                                    nie ma za co;p
                                                    a tak wgle to ja już Ci dawno napisałam;p

nie martw się ja też jakoś niedawno zauważyłam o tym logowniu;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 17.07.09, 23:03
                                                    hej, heeeej, haloo...
                                                    wracamy na ziemiexd
                                                    Napisałam Ci mejla.Ty masz mi odpisać:p
                                                    zakochalas sie czy co?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 23:05
                                                    to ja Ci powiem, że nie doszedł;p
                                                    serio nie mam;p
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 23:07
                                                    widocznie nie wysłałaś koFFana xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 17.07.09, 23:09
                                                    ej nie.przeciez wysłałam.
                                                    głupia poczta elektroniczna.
                                                    ale beda jaja jak sie okaze ze wysłałam do kogos innego.debil ze mnie.
                                                    koffana przestań.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 23:22
                                                    no dobra już po problemie xd
                                                  • haandy Re: ambitniej. 17.07.09, 23:23
                                                    ale wy sie koffacie, oja xd
                                                  • explosive Re: ambitniej. 17.07.09, 23:30
                                                    justyna wszystkie supcio dzieffcynki się koffają.
                                                    Ty też jesteś koffana, wiesz?

ok na serio odwala mi.dzisiaj miałam bojowe zadani sprzatanie takiego bajzelu i za dużo
                                                    siedziałam w kurzu a ja jestem uczulonatongue_out
                                                    widać skutki:p
                                                    ej marga my jestesmy dobre w dwuch miejsach piszemytongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 17.07.09, 23:42
                                                    haha no xd
                                                    a tak przyopadkiem mi się przypomniało ( pochwale się a co.. i tak już znacie prawde i mnie
                                                    xd) jak to ja próbowałam nawiązać rozmowe z pomocnikiem na gg xd z tym infobotem o
                                                    testem audio xd hahah;d pisałam czy się umówimy itepe xd
                                                    a oni tylko jedno cały czas pisali xd nie dali się wyrwać;p pewnie juz zajęci ;p
                                                  • explosive Re: ambitniej. 17.07.09, 23:51
                                                    omg pisalas z botem.buhahahahahahahahahaaa!
                                                    Nie no gratuluje cierpliwośćitongue_out
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 18.07.09, 00:07
                                                    haha ;d dzięki
                                                    ale no cóż. miło nam się gawędziło;p
                                                  • asiulka74 Re: ambitniej. 18.07.09, 20:05
                                                    hej Margaryna jesteś?
                                                    nie wiesz kiedy wróci jane_?
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 18.07.09, 21:12
                                                    tak jestem;p teraz;]
                                                    nie jestem do końca pewna kiedy jane wróci, nie chciała powiedzieć;p
                                                    uznała, że zrobi nam niespodziankęsmile
                                                    w czymś mogę pomóc? chcesz coś od niej?;p
                                                  • asiulka74 Re: ambitniej. 18.07.09, 21:20
                                                    tak tylko się pytam, bo ona jest moderatorem na kotku i może usuwać bądź zamykać
                                                    wątki a na forum o gwiazdach zrobil się straaszny syf.... przez te wątki anty..
                                                    wiesz.... uncertain
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 18.07.09, 21:28
                                                    tak wiemwink trudno nie zauważyć xd
                                                    nie wiem czy takie zamykanie by coś dało.. chyba, że usunięcie;p
                                                    jejku czy to tak niektórym trudno zapamiętac 'regulamin' ?
                                                    nie ma w nim zbyt dużo przykazań...
    • rosaline14 Re: ambitniej. pff. niby jak . 18.07.09, 20:26
      wiecie co ? ;p . nie rozumiem was.
      myślicie , że jak każdemu komu się podobają piosenki
      np. miley cyrus to jest dziecinny , bo to pusta muzyka itp .
      ja słucham ' breakout ' i nie widzę w tym nic dziwnego .
      jak to określacie ' słit ' . pff. każdy słucha tego co mu się podoba i
      nie warto nawet poruszać tego tematu. podobają mi się piosenki
      hahhah , miley a nawet indyjskie . i także nie rozumiem stwierdzenia
      ' gwiazdki disneya ' . jak ktoś je lubi jest to d***. wcale nie !.
      jeśli ktoś ma talent zawsze musi jakoś zacząć , a to że miley
      gra w hm to nie wstyd , tylko oznaka , że miała talent, bo ją wybrali .
      ja słucham muzyki disney'a i się nie wstydę .
      • margaryna Re: ambitniej. pff. niby jak . 18.07.09, 21:21
        nie rozumiesz nas? hmm.. no cóż nie wszyscy wszystkich musimy rozumieć..;p
        a ten kto słucha miley nie znaczy, że jest dziecinny tylko leniwy, bo bierze to co jest podane
        na tacy. a z resztą był już wywód na ten temat.
        a poza tym tak, masz racje. każdy słucha tego, co mu się podoba, ale problem w tym, że jak
        można powiedzieć, że dane cos mu się podoba gdy nie słuchamy niczego oprócz gwiazdek
        disneja i tego co w radiu leci.
        a 'słit' jest dużo rzeczy, nie tylko majli, demi i jb xd nawet mój Jared jest słit xd
        a skoro nie warto poruszać tego tematu to chyba nie potrzebnie się wyślałaś i to pisałaś;pp
        pozdrawiam;]
        • asiulka74 Re: ambitniej. pff. niby jak . 18.07.09, 21:37
          a ty Margaryna widziałaś jaka tam wczoraj się rzeź zrobiła? próbowalam wczoraj z
          nimi kulturalnie, ale w efekcie końcowym zniżylam się do ich poziomu, nie
          calkiem, ale jednak.... crying
          • asiulka74 Re: ambitniej. pff. niby jak . 18.07.09, 21:45
            tzn. na forum o gwiazdach sor.
            • explosive Re: ambitniej. pff. niby jak . 18.07.09, 22:24
              asiulka74 my nie możemy z tym nic zrobić niestety.

jej następny zarzut.margaryna gratuluje że Ci się chciało odp.
              ja juz na to kicham.
              jestws moze musze sie znowu wyzalic.

• margaryna Re: ambitniej. pff. niby jak . 19.07.09, 10:52
                teraz jestem.
                nie byłam, nie miałam jak..
                ja też musze się wyżalić..
                • explosive Re: ambitniej. pff. niby jak . 19.07.09, 14:16
                  to co jak juz to napisz na mejla.
                  pogadamy sobie.
                  • margaryna Re: ambitniej. pff. niby jak . 19.07.09, 14:32
                    ja już napisałam. jakby coś..
                    • margaryna Re: ambitniej. pff. niby jak . 19.07.09, 15:45
                      jesteś, czy uciekłaś ode mnie?
                      • explosive Re: ambitniej. pff. niby jak . 19.07.09, 19:53
                        musialam isc.
                        odpisalam Ci, sprawdz pocztesmile
                        • margaryna Re: ambitniej. pff. niby jak . 19.07.09, 23:22
                          jesteś? jak tak to wejdź na mejla..
                          • explosive ambitniej 19.07.09, 23:25
                            weszłam nie mam narazie zadnej nowej.
                            • margaryna Re: ambitniej 20.07.09, 23:05
                              jesteś?
                              • explosive Re: ambitniej 20.07.09, 23:34
                                teraz taktongue_out
                                tak wogole to pisz na mejla bo tu mi sie nie chce.
                                • jane_ Re: ambitniej 22.07.09, 20:18
                                  cześć. tak wpadłam na chwilę.
                                  od razu mówię, że dziś porządków tu nie robię, w domu będę w piątek w nocy, ale mam
                                  do przejechania całą polskę, więc nie oczekujcie ode mnie cudów od razu i dajcie się
                                  wyspać xd
                                  ardnaskela:
                                  tak jak marga mówiła:
                                  jestem moderatorką. oprócz tego użytkowuję kotka i piszę artykuły. były już o indie,
                                  white lies, kings of leon, the horrors, arcade fire, the virgins, fischerspooner, royksopp, the
                                  whip, la roux, o alternatywnej kobiecej muzyce, late of the pier, css, foals, friendly fires.
                                  chyba wszystko. na razie mały zastój, bo się wakacjuję.
                                  aha. i tak, mam możliwość kasowania wątków.
                                  spóźnione życzenia dla anetki. xd
                                  nie mam zamiaru wypowiadać się na temat muzyki disneya - tłumaczyłam to tu 28959
                                  razy, nic do was nie dochodzi, nie zamierzam się powtarzać.

całuski ;***
                                  xd
                                  • explosive Re: ambitniej 23.07.09, 00:19
                                    Jej!!!!Jane napisała! i wraca niedługotongue_out
                                    dziekuje natalkosmile
                                    to tak milej podrozy i wgle, pogadamy jak wrociszsmile
                                    kiss
                                    • margaryna Re: ambitniej 23.07.09, 00:35
                                      fajnie, ze już wracasz w piątek;p
                                      no tak miłej podróży a jeszcze wcześnie masz napisać jak tam Litwnini i czy spotkałaś jakiegoś
                                      fajnego kolesia xd
                                      • jane_ Re: ambitniej 25.07.09, 09:08
                                        nie spotkałam. ;d
                                        ale wróciłam, zyje, dziś wieczorem sieje strach na forum. xd
                                        • margaryna Re: ambitniej 25.07.09, 12:46
                                          spotkałaś tylko Ty o tym nie wiesz xd
                                          fajnie, że wróciłać ;p
                                          i fajnie, że cała;p
    • s.e.l.e.n.a Re: ambitniej. 25.07.09, 10:47
      hmm a według mnie niektórzy z was przesadzają z tymi gwiazdkami disneya. Co widzicie w
      tym złego że niektórzy ich słuchają? uważam że np. Demi Lovato ma bardzo mądre
      teksty i śliczny głos. Przecież każdy lubi inny gatunek muzyki, nie wiem po co od razy
      dyskryminować pop indifferent
      • jane_ Re: ambitniej. 25.07.09, 12:57
        omg. kilka postów w górę, kilka pierwszych postów w tym wątku. NIE BĘDĘ dyskutować na tym forum na temat gwiazd disneya - ja je toleruje. jeśli macie problem, bo ktoś je zjechał - proszę kulturalnie porozmawiać gdzie indziej z tą osobą, a nie zaśmiecać mi wątek.

a ja lubie pop. ale mój pop nie jest waszym popem. peszek.
        • margaryna Re: ambitniej. 25.07.09, 13:15
          cześć jane xd

opowiadaj jak było dokładnie;p
          • explosive Re: ambitniej. 25.07.09, 13:36
            Cześćsmile

Tak tak opowiadajtongue_out
          • jane_ Re: ambitniej. 25.07.09, 13:37
            margaryna jezu, tutaj? o.o
            tu mogę opowiedzieć, co słuchałam w trakcie podróży, o.
            dostaniecie dzisiaj trochę na blożku, gdyż ponieważ fajnie mi się w głowie układa. tyzyny. tak sądzę. napisałam już w mózgu 2987430239 notek dziś. xd

to słuchałam bardzo ash {nie tisdale, żeby jasne było, bo tutaj to różnie może być ;q}. i bardzobardzo lady gagi. trochę charlotte hatherley, ale bardziej, jak jechałam tam, a nie wracałam. słuchałam kamp. i animal collective. i koncert radiohead na trójce. ;q
            • explosive Re: ambitniej. 25.07.09, 13:47
              no to napisz nam na mejletongue_out

lady zgaga?omg.

ja tez wczoraj sluchalam kamp!
              hhahah;p
              • jane_ Re: ambitniej. 25.07.09, 13:55
                nje mam czasu ;p

gaga jest fajna. nie lubisz jej? pfff. pf. pfpfpfpf. ja ją lofciam. całkiem serio. ;q

oni, tj. kamp, są za niedługo na darmowym koncercie w katowicach, szóstego. w sumie to dosyć śmiesznie, bo w tym samym dniu zaczyna się off w mysłowicach i o ile się nie mylę jest u2 w chorzowie. ;p
                ale nie mam z kim iść. ;q
                • explosive Re: ambitniej. 25.07.09, 13:59
                  to nje.
                  xd

nie znosze jej.

ej ja pojde z tobatongue_out
                  • margaryna Re: ambitniej. 26.07.09, 00:55
                    jest może któraś z Was?

ja bym chętnie pojechała, ale nie mam jak i nie mam czasu ;<
    • black_rose Re: ambitniej. 26.07.09, 13:03
      Jane_, masz rację.
      powstają kolejne zespoły disco polo.
      Uważam,że powinno więcej osób chociaż spróbować przekonać się do innej muzyki.
      Twierdzą,że disco polo jest świetne,bo możesz przy tym potańczyć,mimo to jednak jest to muzyka bez ŻADNYCH(!!) wartości. Piosenki typu : "żono moja","jesteś szalona" i inne w tym stylu utwory,mimo iż są częścią jakiegoś gatunku muzyki-który(nie ma co się oszukiwać) jest bardzo popularny...może nawet aż za bardzo. Mój nauczyciel powiedział,że ktoś otwarty na muzykę powinien tolerować również to. jednakże to jest to bardzo trudne,kiedy kłócisz się z kimś np. na temat muzyka disco polo a (np.) rock.
      Fanatyk tego pierwszego gatunku będzie próbował się nawet kłócić,że ten drugi to coś tam itd...
      a jeżeli chodzi o reklamy ludzie coraz chętniej kupują rzeczy z telezakupów,np. mango...
      może i są tam rzeczy przydatne,które napewno działają i wql. ale są też podróby.
      Tego nie da się uniknąć.
      Pewnie już ktoś coś podobnego napisał,ale uprzedzam,iż wypowiedzi nie czytałam.

• jane_ Re: ambitniej. 26.07.09, 13:34
        a ja nie odnoszę się tylko do disco polo. i ani trochę do telezakupów.
        • explosive Re: ambitniej. 27.07.09, 17:00
          nowa piosenka małpek

www.youtube.com/watch?v=2F7kChMb7qI&feature=related
          buz moze bedzie sunglemsmile
          fajnasmile
          • s.e.l.e.n.a Re: ambitniej. 28.07.09, 15:59
            jane_ : według ciebie ladny gaga to ambitna muzyka ? -.-
            • s.e.l.e.n.a Re: ambitniej. 28.07.09, 16:42
              lady*
              • jane_ Re: ambitniej. 28.07.09, 17:19
                omg, jeden wyjątek i już wrzask i krzyk, może dlatego, że zwyczajnie nie znasz innych nazw zespołów, które wymieniałam?
                gaga ma dobry głos, to dobry electropop, nic do niej nie mam. muzyka jak muzyka. a to, jak jest postrzegana i mówi to, co mówi, to nie jej wina. tak to byłaby niszową artystką. a jej się należy wybić.
                a btw - selena jest ambitna?
    • s.e.l.e.n.a Re: ambitniej. 28.07.09, 20:45
      nie znam seleny osobiście to skąd mam wiedzieć? moge sie tylko domyślać po jej
      wypowiedziać w wywiadach itp. Więc troche głupio zabrzmiało to pytanie. Założyłaś wątek
      o ambitnej muzyce i nagle padło "lady gaga" to troche mnie to zdziwiło bo jej pioseneczki
      według mnie zalatują tandetą.
      • jane_ Re: ambitniej. 28.07.09, 21:41
        o muzykę pytam, kotku.
        lady gaga jest jaka jest. słucham ją, bo mi wpadła w ucho, tak samo jak pj harvey, kings of leon, the knife, fischerspooner, gallows, kamp!, deadmau5.
        słuchaj. jeśli przyszłaś się tutaj wymądrzać, co jest a co nie jest czymkolwiek, to mi na serio nie potrzeba tutaj wojny, bo ja wiem swoje.
        i nie mówię, że gaga jest ambitna. piszemy tutaj, czego słuchamy. ja pośród wielu artystów słucham lady gagi. myśl co chcesz.
        • haandy Re: ambitniej. 29.07.09, 00:34
          a mi sie podoba piosenka olka rybaka, w szwecji leci ona caly czas, nie
          wiedzialam, ze tutaj tez o niej glosno. xd

oja dzieci gwiazdek disneja sie buntują. ;x
          pozdro600, elo
          • miqusia Re: ambitniej. 29.07.09, 09:25
            tak, ja tu jestem i was atakuje z ukrycia...
            czytuje sobie xd ku*wa, ten alt . zainstalujcie mi
            polskie znaki! xD

to tak raz posttanowilam powiedziec do haandy
            - no tez mi sie podoba ta piosenka, zawsze plusowalam
            ale i tak jest nizej disneya -,-"
            wgl. w radiu kotek widze nieco zmian na lepsze, ehee
            spogladam na prawo- Ashley, no coz - nieco
            wgl. ten Rybak na tle innych wystepow na eurowizji
            wypadl swietnie - nie bylo jakichs mocnych konkurentow . ; d
            • jane_ Re: ambitniej. 29.07.09, 10:00
              a ja nie oglądałam, łiii. ;q
              a teraz w kotkowym radiu leci little boots, i myśle, że pomimo moich oporów do niej muszę ją przesłuchać. w ogóle, ile ja mam zaległych zespołów i płyt, to sobie nie wyobrażacie. a nie mam czasu, choć wakacje. nawet pisać nie mam czasu >.<

kurde ej, jak każdy tak czyta a się nie wypowiada to pf, to nie o to chodzi, my (ja? o.o) jesteśmy takie straszne? xd
              • s.e.l.e.n.a Re: ambitniej. 29.07.09, 11:43
                jane_: heh widze ze juz Cie wkurzam, no ale... tak juz mam ze swoje musze napisac
                zawsze. Co do muzyki Seleny to szczerze jej nie słucham, dziewczyna ma melodie, ale ma
                jeszcze taki słodki i dziecinny głos. Lubie ją jako osobe, jeśli mozna tak o kimś powiedzieć
                kogo sie osobiście nie zna.
                Ps. ktos wyżej napisał ze "dzieci disney'a sie buntują" ech denerwuje mnie strasznie taka
                gadka! Po pierwsze nie znasz mnie! A po drugie Disney Channel to nie jest żadna sekta! xD
                a tak to czasami brzmi. Nie ocenia się człowieka po tym, że może lubi ten program.
                i sory za offtopic.
                • jane_ Re: ambitniej. 29.07.09, 11:51
                  co do ps: już pisałam, nie będę tutaj dyskutować o 'dzieciach disneya' - tych wiecznie poszkodowanych. w tej sprawie zapraszam gdzie indziej.

hadouken!
                  - znacie, lubicie?
                  ja miałam na nich straszną fazę rok temu i wcześniej.
                  od kilku dni w głowie ciągle leci mi that boy that girl & liquid lives. xd
                  • explosive Re: ambitniej. 29.07.09, 14:21
                    co ze my jestesmy straszne????
                    nije.
                    znam, ale jakos tak.no nie wiem.
                    a tak wgl to dawno niee gadalysmy nataliatongue_out
                    • jane_ Re: ambitniej. 29.07.09, 14:25
                      aneto, natalii zmienia się w życiu troszkę, nie mam na nic czasu xd

ja hadouken! straaaaszne <3333.
                      ale to tak z przyzwyczajenia. tak obecnie rzadko ich słucham.

a mi się chce tańczyć. ;<
                      • margaryna Re: ambitniej. 30.07.09, 00:11
                        Ty chociaz nie mów, że nie nas zostawisz;p
                        nie podaruje Ci xd
                        no i ja też z Toba ostatanio mało gadam..
                        tylko co na blożku.. ;p

mi tez chce sie tańczyc..
                        no niestety;p
    • miqusia Re: ambitniej 30.07.09, 10:29
      nie, tylko przyjemnie sie czyta. xd
      wiem, jak tak jakos gadam bez sensu
      wiec milego madrego pisania bo ja sie nie nadaje ; o

• fiazta Tolerancja:P 03.08.09, 11:57
      Cieszę się, że są takie dziewczyny na kotku, jak autorka tego postu. Osobiście
      uważam, że ogólnie o gustach nie powinno się dyskutować. Gdzieś tam w środku
      każdy jest inny. I każdy ma prawo słuchać tego, czego chce. Ja na przykład
      ostatnio jestem zafascynowana twórczością Billy Talent. Do moich ulubionych
      zespołów bezapelacyjnie zaliczają się Nirvana, Green Day, czy Dżem. Lubie też
      posłuchać The Gossip. Ale to nie znaczy, że nie słucham czasem takiego
      Afromentalu czy Beyonce. Rok temu byłam zafascynowana Jonas Brothers i RBD. I,
      tak jak Edith, "Niczego nie żałuję". Ale też uważam za przesadę dziewczyny
      piszące " Miley jest najlepsza. Selena jej nie dorównuje. Wasza Nirvana też.
      To dno. A Miley to wyżyny wszystkiego. Ona na prawdę gra super ambitną muzę.
      Odczepcie się od niej!." Rozumiem, są na tym świecie fanki tej dziewczyny (
      osobiście znam nawet fana Cody'ego Linleyatongue_out) , ale to nie znaczy, że nie
      można słuchać niczego innego. Muzyka to całe moje życie i to głupota, że ktoś
      drwi z tego czego słucham. Tak samo w odwrotnym kierunku. Chill. smile
      Pozdrawiam tolerancyjnych grunge'owcówsmile
    • the_best Re: ambitniej. 03.08.09, 13:04
      dla mnie ambitna muzytka to taka z przesłaniem, nie mówie o "nie daj się" tylko o tekstach
      które coś znaczą- piosenkarz sam napisał piosenke na podstawie swoich przeżyć, uczuć,
      emocji. piosenki np. gosi andrzejewicz czy dody mają nawet fajne, emocjonalne teksty tylko
      że są napisane przez inne osoby, nikt nie zaśpiewa piosenki tak dobrze jak autor, nie "wczuje
      sie" w nią.(poza tym doda nawet najlepszą piosenke zniszczy teledyskiem w którym pokaże
      du*e i cy*i i nie tylko ona!!!) irytuja mnie też piosenki o niczym np. "umbrella" piosenka o
      parasolce i deszczu jest napisana tylko dla kasy(jak prawie wszystkie kawałki)... to nie ma
      sensu
      • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 21:58
        noo więęc.. ? ; d
      • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 21:59
        the_best-spoko ..co ma teledysk do piosenki..ja nie widze tego powiązania..; d jak teledysk jest du dupy...nie oglądaj ;p
        • jane_ Re: ambitniej. 05.08.09, 22:05
          i dlatego preferuje w większości tzw. 'singer-songwriter', the_best. ;q

ashley. szkoda, że nie ma reszty sekty, tobyśmy Cię ochrzciły czy coś. ;d
          w każdym razie witam serdecznie, i mówiłaś mi o czytaniu tego wątku - Ty go przeczytałaś całego? ;q
          poza tym, opisz swój problem. xd
          • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 22:08
            jane_czuje sie jak u psychologa jakiegos xd

taak..przeczytalam prawie calego...;nudzi mi się ; chyba z 500 wątków tylko nie przeczytalam xd

co do problemu..jak pisalam taam. wgl nie wiem jak odrozniac gt. wieem dziki problem .Jedyne co ci odroznie to hip hop i rap. xd
            • jane_ Re: ambitniej. 05.08.09, 22:11
              to Cię oficjalnie podziwiam, ja bym nie dała rady. ;d

to dla mnie wszystko to hh, tylko grime wyróżnie, bo lubię dizzeego rascala. ;d

to Ci walnę madrością - gatunki się nie liczą, łihihi. ;p
              • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 22:16
                achh dzięęki xd
                wezme ta radę do serduszka smile
                wgl. moze takiej muzyki nie sluchasz ,ale jakie polecasz zespoly z gat. m.in.rock alternatywny,punk rock
                pop punk
                post grunge
                wiiem ,ze gt. ograaniczająą ; d ale wiesz ..chce poznac zespoly w stylu ambitnych ; p
                • jane_ Re: ambitniej. 05.08.09, 22:25
                  ja najbardziej siedze w electro, new rave, indie, alternatywie, ale tej takiej hm. nie green day, tylko takie. kurde. bardziej alternatywne. xd
                  z rocka alternatywnego polece pj harvey, guru. warto zapoznać się dokładnie z jej całą dyskografią, bo powala. poza tym kings of leon, ale płyty 2&3, najnowszy album the horrors obowiązkowo, choć powinnam polecić najpierw my bloody valentine, bo to taka podstawa.
                  indi srindi takie główne, franz ferdinand znasz?
                  z punk rocka debiut gallows mnie rozwalił, ogólnie cała postać franka cartera jest niesamowita.

i electro Ci nie będę wymieniać, bo mnie pogonisz. ;q
                  • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 22:34
                    nie..ee ty sie wgl na gt. nie znasz ..nie? xd

wyslucham utwory wszystkich tych wykonawcow ,co napisalas ; p
                    my bloody valentine..kojarze ,sluchalam tego 'troche' dawniej ,zaciekawilo mnie tam kilka piosenek ,ale za cholere nie moglam przypomniec z jakiego albumu było..no cuz..
                    dzięęki jane kiss
                    • jane_ Re: ambitniej. 05.08.09, 22:38
                      znam się, ale za dużo się pokrywa.

pewnie z loveless, mnie to bardzo uspokaja.

nie ma za co, jak coś, to wiesz. ;d
                    • jane_ Re: ambitniej. 05.08.09, 22:38
                      znam się, ale za dużo się pokrywa.

pewnie z loveless, mnie to bardzo uspokaja.

nie ma za co, jak coś, to wiesz. ;d
                      • explosive Re: ambitniej. 05.08.09, 22:41
                        ja jestem mozemy ochrzcictongue_out
                        ej jane mowilas mi ze nie mowimy nowym ze jstesmy sektatongue_out

a to w wkoncu pisandlow czy co?
                    • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 22:42
                      tak wgl. co do GD ..nie byla bym az tak przeciwna teemu ; d
                      może rzeczywiscie nie ma w ich tekstach głebszego przesłania ,itd. oni raczej w tekstach przedstawiają swój bunt na okreslone sytuacje ,wiec polecam słuchac ich ,ale albumami...wtedy mozna poczuc prawdziwe klimaty,przesłanie i zamiary artysty.. ; d

to była moja reklama do GD ;d
                      • explosive Re: ambitniej. 05.08.09, 22:48
                        sluchalam GD jak mialam moze hm... 11lat?
                        tak jakos tak.i wtedy mi to sie tak strasznie podobalo.bylo taki skoczne, proste.
                        a ja nie mialam glowy dla czegos glebszego.no coz mowi sie ze do wszystkiego trzeba
                        dojrzec.
                        i po jakims czasie mi przeszlo.ale pamietam ze gd goscilo w moim zyciu.

ej wogole to spedzilam dzisiaj mile dzen z florence i z maszyna.
                        • ashley. Re: ambitniej. 05.08.09, 22:51
                          ja w stosunku do muzyki dojrzewaam baaaardzo powoli ; d
                          • explosive Re: ambitniej. 05.08.09, 22:57
                            to nic.
                            Wzne ze wogole jestes otwarta na nowoscitongue_out
                            a ja na gd nie bede jechac bo mimo ze nie slucham to wiem ze kiedys to robilam.
                            i co z tego ze juz mi sie nie podobaxd

• margaryna Re: ambitniej. 06.08.09, 01:59
                              ej to wy się znacie?
                              a czemu ja Cie nie znam ashley?
                              bardzo mi miło, margaryna jestem, czy tam magda.. już sama nie wiem ;d

nie chce wyjść na głópszą niż jestem, ale ja nie czaje o czym gadacie.
                              no tylko z tą sektą zrozumiałam ;d

• jane_ Re: ambitniej. 06.08.09, 10:06
                                ja gd również słuchałam, jak wyszło american idiot, to sobie policzcie, ile mogłam mieć lat. ;q

no gadamy jakby o kontynuacji tego.
                                w ogóle napisałam, żeby przestali o mnie pisać i się pytać, to kurde wątek zjechał na dół, jakie bezsensowne. ;d

florence jest mistrzynią. i hurricane drunk.
                                • explosive Re: ambitniej. 06.08.09, 15:03
                                  tak tak florencesmile

ej dżejn ty jestes slawnasmile
                                  cieszysz się?
                                  • margaryna Re: ambitniej. 06.08.09, 18:06
                                    ona się bardzo cieszy xd
                                    a żebyście widziałyt moja mine jak jakaś tam blood chyba napisała, że mnie nie lubi ;d
                                    jejku myślałam, że padne ze śmiechu;d

dobra już czaje tą akcje z ashley;p
                                    ja też kiedyś słuchałam gd ;d
                                    i właśnie też za czasów american idiot;p
                                    i chyba tylko to mi się podobało..
                                    no i wake me up when september ends ;d
                                    • jane_ Re: ambitniej. 06.08.09, 20:38
                                      nie jestem sławna, nie ciesze się. >.<

LYKKE, nowy art, osobiście nie jestem zachwycona piosenkami, jakie wybrał Kotek, polecam Im good Im gone czy Let It Fall. ;>
                                      • margaryna Re: ambitniej. 06.08.09, 21:16
                                        nie zapominaj, że ja umiem czytać w myślach;p wiem, że się cieszysz ;d
                                        ej a ja myślałam, że to ty piosenki wybierasz;p
                                        • margaryna Re: ambitniej. 06.08.09, 21:17
                                          a artykuł już skomciałam ;d
                                          i sądze tak jak tam napisałam;p
                                          • jane_ Re: ambitniej. 06.08.09, 21:22
                                            nie ciesze się, spadaj. ;d

dzięki. ;q
                                      • nygus_95 Re: ambitniej. 06.08.09, 21:45
                                        co tu się porobiło, jane jest modem! gratulacje big_grin

opener 10
                                        może już widziałyście, w każdym razie wstawiam.

wróciłam po ponad miesięcznym pobycie na upalnym dalekim wschodzie i się dziwnie
                                        czuję. dziwnie się też czuję na myśl, że właśnie zaledwie kilkaset kilometrów
                                        stąd gra U2.
                                        i last mi się wali, chyba jakieś zamieszanie z nagłej zmiany gmt+6 do gmt+1. nie
                                        wiem jak to naprawić, ale w sumie nawet mi się nie chce.

Lykke Li jest spoko. bardzo mi przypomina Soko (Stephanie Sokolinski akszli),
                                        może ją znacie?
                                        • jane_ Re: ambitniej. 06.08.09, 21:58
                                          a dziękuję. ;d

nie widziałam, w sumie chyba wpisze tam wszystko co najgorsze, bardziej mi po drodze na sziget, a poza tym to za rok to takie kosztowne będzie, wolę selector. ;d

ode mnie jakieś niecałe 100. ale mnie u2 nie bawi.
                                          +6? bangladesz? xd

nie znam. ;q
                                          • jane_ Re: ambitniej. 06.08.09, 22:10
                                            btw, jane wpisała: the horrors, pj harvey, charlotte hatherley i silversun pickups.
                                            nie pytajcie czemu, wiem tylko, że chwila zawachania była między sspu i the knife, ale knife na selector. ;d
                                          • explosive Re: ambitniej. 06.08.09, 22:10
                                            czesc.
                                            wiemy ze sie cieszysz nie kloc sie;>

ja widzialam i wpisalam zaraz jak to tylko sie tam pojawilo a cotongue_out
                                            i czytalam wczoraj reenzje openera w teraz rock, o.

i wgle ciagla faze na florence.
                                            • nygus_95 Re: ambitniej. 06.08.09, 22:41
                                              a nie przepraszam, gmt+7. w każdym razie wietnam ;p. spotkałam nawet polaków
                                              kilka razy, hah.
                                              muszę iść do kina na wrogów publicznych, ale nie mam z kim, łeee. a muszę to
                                              obejrzeć. to mój obowiązek jako fanki deppa.
                                              no i nie mogę się doczekać alicji w krainie czarów burtona!
                                              aliceinwonderland
                                              taka psychodeliczna, łaaa.
                                              sorry, że nie na temat ;p.
                                              • explosive Re: ambitniej. 06.08.09, 22:45
                                                taaa alicja bedzie swietna.
                                                ostatnio ciagle siedze w takich psychodelicznych tematachtongue_out
                                                to zostawi swoj slad na mojej psychice, mowie wamtongue_out

tu wszystko jest na tematxd
                                                • jane_ Re: ambitniej. 07.08.09, 10:05
                                                  ja sie boję takich rzeczy. o.o

coś mam dzisiaj emo nastrój, ale może kupię sobie w końcu machina wielkie miasta, bo to jest a3 i jest artykuł o lady gaga i kate moss i pete, a ja chce sobie na ścianie powiesić. za jakiś czas. ;q

tak btw, dobijają mnie w komentarze w stylu 'słucham rocka, słucham placebo i billy tallent, to jest fe bo to nie rock'.
                                                  zróbmy masową akcje społeczną 'puknij się w główkę', podtytuł 'dobrze Ci to zrobi', bo mnie już cholera bierze.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.08.09, 11:04
                                                    haha dobra ta akcja;p
                                                    ale mogłaś ja wczoraj wymyślic, bo wtedy puknięcie w głowe by mi się przydało;p
                                                    bo ja kurka znowu włosy pomalowałam;p taa wiem jesstem hardkorem;p
                                                    i hotemo 13 ;p mam takie słit czerwone włosy a dodając moje zdolności w malowaniu włosów
                                                    szamponetka to końcówki mam nadal rude.
                                                    kurcze a to miał być mahoń xd
                                                  • jane_ Re: ambitniej. 07.08.09, 11:20
                                                    wczoraj to ja jeszcze wierzyłam w naród. >.<

ja nie mogę malować włosów, w sumie to nawet nie chce, bo ja lubię mój kolor, który nikt nie wie jaki on tak do końca jest, układam niepoprawne zdania, peszek.
                                                  • margaryna Re: ambitniej. 07.08.09, 11:32
                                                    ja tez nei mogłam;p
                                                    ale jakos namówiłam mame na rudy szamponem i kazała mi spać przed domem tylko przez
                                                    pierwszy tydzień ;d ha ha;d
                                                    a wczoraj jak zobaczyła to tylko stwierdziła że zgłupiałam do końca i że mam sie z nią nigdzie
                                                    nie pokazywać;d
    • jane_ Re: ambitniej. 07.08.09, 12:36
      haaaaaaahahahahahahaha <przeklinaprzeklina x2398750349805934>
      ja dziś miałam być w płocku kurde, no co za cholerstwo mówić, że okej, pojedziemy, a później mnie tak olewać, no pfpfpfpf.
      cześć audioriver kuźwa.
      • margaryna Re: ambitniej. 07.08.09, 13:06
        oj natalko;p
        współczuje, ale nie martw sie ja też tak mam;p
        zawsze naobiecuja a później dupa;\
        takei to juz jest zycie nastolatki haha;d
        a ja jestem kól kupiłam sobie któregoś dnia twista i się zgarszam ;d
        i czytam o problemach 'prawdziwych' nastolatek;d
        ale co będe przezywać.. lepiej pójde się wyżyje na mojej nieemo emo ksiązce.
    • theblackone. Re: ambitniej. 07.08.09, 19:41
      John Mayer. Blues/soul/rock, ale dobrze się go słucha.
    • audreey Re: ambitniej. 08.08.09, 19:10
      o Jezuniu! ile odpowiedzi. o,o. a ja myślałam, że sobie poczytam wszystkie posty
      jaką kto muzykę lubi (chociaż widzę, że niektóre to akurat odbiegają od tematu
      big_grin). no, ale mój taki nie będzie.
      KOCHAM KOCHAM KOCHAM THE KILLERS big_grin. i to można zauważyć. xd nawet mój aktualny
      avatar - peace - to dłoń Brandona Flowersa, świetnego wokalisty ww zespołu.
      bardzo lubię Linkin Park, Green Day, The Bravery, Kings Of Leon, Franz
      Ferdinand, Bloc Party, Happysad. lubię All-American Rejects, Sum 41, RHCP. smile
      • najt. Re: ambitniej. 08.08.09, 19:16
        a ja kocham LINKIN PARK . ! serce
        • jane_ Re: ambitniej. 10.08.09, 17:24
          *ja ne się re kla mu je*
          nowy artykuł o Moderat,
          czek ałt.
          *po re kla mie*
    • sweetcream Re: ambitniej. 17.08.09, 16:55
      może to się wydawać dziwne, ale moim zdaniem ambitna muzyka to była w XX wieku.
      zobaczcie to właśnie w XX w. powstało bardzo dużo wartościowych zespołów, np.
      Nirvana-muzyka po protu świetna. Deep Purple, Faith no More, Queen, Dżem(ale
      tylko z Ryśkiemsmile), Duran Duran, Van Halen Iron Maiden i inne.

a teraz. zwykła komercja. może ktoś słyszał Paulle(czy jak to się tam pisze),
      albo Candygirl(też nie za bardzo wiem jak to się piszę, ale chyba wiadomo dla
      czego). gdy tylko słyszę te ich piosenki to zadaję sobie tylko jedno pytanie 'co
      to do cholery jasnej ma być'. jestem tolerancyjna, uważam, ze każdy słucha tego
      czego lubi, ale tego się nie da wytrzymać. Paulla i te Candygirl to nie muzyka
      tylko jej parodia.
      oczywiście, w każdym stylu muzyki można znaleźć coś fajnego, coś co przyciąga
      twoją uwagę i jest naprawdę dobre, no bo trzeba przyznać - istnieją również
      dobrzy wokaliści i zespoły w każdym stylu.

ja ogólnie uwielbiam Comę i nie za bardzo interesuję się tym co inni o nich
      myślą. Rogucki jest po prostu świetny. w to także trudno uwierzyć, ale Polska
      też ma znakomite zespoły rockowe smile.
      • jane_ Re: ambitniej. 17.08.09, 17:11
        ta, albo, kurde, sonic youth, my bloody valentine, joy division.
        ale co ja będę wymieniać, nikt nie zna takich ważnych zespołów i tak.

nie. można się otrzepać z tej komercji i wyjść na swoje. poza tym komercja to jest tak nieadekwatne słowo, bo ja słucham komercji, tylko nie w polsce, a nawet tu też, po moje ulubione zespoły przyjeżdżają tu na koncerty.

rogucki jest aktorem. on gra, on czaruje.
        a come znam bardzo. i jakoś nie lubie.
        i w ogóle, jak słysze 'dobra polska scena rockowa', to mnie ciarki przechodzą.
        bo co, happysad, coma i eee akurat, dajmy na to?
        no błagam, co w tym dobrego, na dłuższą metę.
        ale scenę alternatywną, to owszem, mamy.
        • nygus_95 Re: ambitniej. 26.08.09, 22:41
          PROSZĘ KOGOKOLWIEK O RELACJĘ Z KONCERTU RADIOHEAD. o ile ktoś był. mam nadzieję.
          co grali, jak było, wszystko.
          s p r a w a w a g i n a j w y ż s z e j .

a w ogóle to całkiem się jaram nową płytą małp. dangerous animals super jest,
          jest super.
          • jane_ Re: ambitniej. 27.08.09, 10:57
            ja nie byłam, też chcę. ;q

i zapomniałam o humbugu, śgiągnęłam z tydzień ponad temu chyba. i leży. na dysku.
            a narzekam, że nie mam co słuchać. ;d
            • nygus_95 Re: ambitniej. 27.08.09, 14:05
              empire of the sun- we are the
              people

jaram się tą piosenką, klimaty mgmt, tak sądzę, w każdym razie bardzo zachęcam
              do wysłuchania wink

a co do radioheada to o ja cie, fajnie byłoby, gdyby przyjechali za rok na
              openera czy coś. mam nadzieję, że im się w polsce podobało :p
              • jane_ Re: ambitniej. 27.08.09, 14:08
                etos strasznie zdzierają z mgmt. strasznie.
                mimo to we arte he people i walking on a dream da się przeżyć.
                w ogóle jadę z mamą autem, w radiu rmf etos, a moja mama - no to coś w twoim stylu, nie?
                *jeb*

ziółko mówił, że rh na openera nie. ;d
                • explosive Re: ambitniej. 27.08.09, 14:37
                  moj wujek byl na radiohead ale jeszcze nic nie wiemxd

a wiecie ze moja mama lubi ta piosenke, i to jest dziwne.a jak leci w radiu to sie dre, a co.
                  mimo tego tez mnnie to denerwuje ze zrzynaja z mgmt bo to slychac.

a kiedy tak mowil?
                  zreszta wolalbym innych na openerze.a poazym ja i tak jade w ciemno, wiec wiecie;d
                  • jane_ Re: ambitniej. 27.08.09, 15:04
                    CHYBA mój kuzyn był na rh, ale się dowiem za tydzień dopiero. ;d

ziółko mówił tak na wiosnę, jak ogłaszał lineup openera. że rh nieee, że ich się nie da do pl, że po co i 2873469238 innych powodów. a później poznań zrobił mu na złość i peszek ziółko, peszek, wstyd. ;d
                    ja nie jade na openera chyba. wolę sie nie nastawiać.

do pani niżej - presley.
    • w_paski Re: ambitniej. 27.08.09, 14:25
      nirwana,dido,acdc,elvis preslej(niewiem jak się pisze)
      • skrzacina Re: ambitniej. 27.08.09, 15:40
        No więc tak:
        Nirvana, Elvis Presley, Marilyn Monroe, stary Green day, czasami Madonna.
        bym podała więcej ale np. Audrey Hupbern chyba nie śpiewała. ;d. Tak samo jak Chaplin.
        ^^
        • explosive Re: ambitniej. 27.08.09, 16:34
          ok jane masz tu lina do tego artkulu:
          www.billboard.com/news/kings-of-leon-ready-remix-album-live-dvd-1004006418.story#/news/kings-of-leon-ready-remix-album-live-dvd-1004006418.story

wiem kilka informacji moze niezle zdziwicxd
          • jane_ Re: ambitniej. 27.08.09, 16:44
            OMG. NIE CHCE NOTION W KSIĘZYCIU W NOWIU, chyba ich uh. nienienie, to miało być coś specjalnie na to/starego, nie coś z obtn, bo się zleći od cholery jeszcze więcej tego zalu i tych dzieci, i teraz będą znały sex on fire, notion i use somebody, a jak się im puści charmer, to cię zwyzywają, że to nie kol, tylko jacyś frajerzy. no litości, nie.

a co sądziłam o 'jak radiohead' już mówiłam.
            • explosive Re: ambitniej. 27.08.09, 17:02
              ja tez nie chce.
              ale to do mnie nie dociera.ciagle wierze ze nie bedzie.

a nie umknal ci przypadkiem fakt ze nathan sie zeni?
              hahahahxd
              • natalka_xd Re: ambitniej. 27.08.09, 17:16
                heej ; ] mam pytanie do jane, wiem ze słuchasz PJ Harvey, więc jaką jej płytę
                na początek poleciłabyś mi najbardziej? ;dd bo chcę sobie przesłuchać wink
                • jane_ Re: ambitniej. 27.08.09, 17:24
                  nathana nie darzę szczególnym uczuciem, więc nie skomentowałam. ;d

natalio, ja zaczynałam od white chalk, ale to jest najnowsze i najbardziej nie-jak-pj. ;d stories from the city, stories from the sea obecnie bardzo kocham, jak wolisz bardziej mrocznie, to is this desire. reszta jeszcze przede mną, bo wszystkie są bardzo zajmujące, i wiele czasu potrzeba, żeby panią polly rozgryść. ale opłaca się. ;d
                  • natalka_xd Re: ambitniej. 27.08.09, 17:31
                    ok, dzięki bardzo ^^
    • zuziio Re: ambitniej. 09.10.09, 19:56
      bardzo lubię muzyke Amy Winehouse i Duffy no i Evanescence.
      A z nowszych - Kerli, Ke$ha, Hey Monday
      • margaryna Re: ambitniej. 10.10.09, 10:22
        patrzajcie! ambitniej ma reaktywacje ;p
        ;d
        • jane_ Re: ambitniej. 10.10.09, 10:50
          lol, też się dziwie. ;d

NIE MAM NA NIC CZASU.
          blebleble, ale ide dziś na gabę.
          • margaryna Re: ambitniej. 10.10.09, 15:40
            o fajnie ;p
            ale później masz zdać relacje jak było, mimo ze jej nie lubię ;d
            lolol niedługo twoje urodzinki ;p
          • kawka8 Re: ambitniej. 10.10.09, 15:40
            Ja lubię 30STM- nawet bardzo a ostatnio spodobała mi się też muzyka Clint'a
            Mansella.big_grin
            • jane_ Re: ambitniej. 10.10.09, 15:58
              margo, jasne. ;d
              no i taaa, urodziny. >.<
              • margaryna Re: ambitniej. 10.10.09, 22:32
                lol podziel sie wrazeniami, JaaaAaK BYYYYYyyŁŁOOO???????????? ;d
                • jane_ Re: ambitniej. 11.10.09, 09:20
                  było słit. ;d
                  mam dziś do napisania dwa artykuły, jedną recenzje, jeden list i wypracowanie skarbie, w tym jedno dotyczące koncertu, które postaram wepchnąć w łapki kotkowi, także cierpliwości. ;d
    • margaryna pff 11.10.09, 11:40
      i teraz tak jak po orange nie powiesz słowa tylko trzeba będzie czekać na
      relacje na kocie? no dzięki ;d idę do sklepu po mleko i cierpliwość pa ;d
      • jane_ Re: pff 11.10.09, 11:45
        zgadza się. ;d
        napisałam już, jeszcze poprawki i lecim wysłać. ;d

w ogóle mam wrażenie, że mój styl podupada. ;c
    • audreey Re: ambitniej. 11.10.09, 13:29
      NIE DAJMY UMRZEĆ TEMU WĄTKOWI! ;d

dzienkujem. ;3

gasz, dżejni, nie wiem czy pamiętasz jakie głupoty ja tu wypisywałam, ale ja
      pamiętam i się tego wstydzę. ;d
      • margaryna Re: ambitniej. 11.10.09, 16:21
        no i fajnie ;d
        cierpliwość sie przydaje ;d
        ta nie wiem jak wy, ale ja nie pozwolę żeby nieambitne ambitnosci wymarły,
        musimy dobić do dwóch tysięcy cool
        hahaha ;d
        • audreey Re: ambitniej. 11.10.09, 19:32
          yep, to będzie nasz życiowy cel. ;3

btw czy tu jeszcze ktoś pisze o muzyce ambitnej? xd
          • jane_ Re: ambitniej. 11.10.09, 19:40
            no hejka.

no chyba nie wiem, a co to muzyka ambitna? hmhmhm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka