Dodaj do ulubionych

JOE OLAŁ FANKE!

14.04.09, 14:55
na pewno słyszeliście o tym jak sie Joe zachował....chodzi mi o ten mecz i o te naśmiewanie sie z fanki! to nie dowiary że on sie tak zmienił!!!!
moim zdaniem to sprawka zaimponowania tej jego dziewczynie camilli mam nadzieje że chłopakowi nie odbije palma na zawsze...
a Wy co sądzicie????
Obserwuj wątek
    • Gość: kool Re: Joe olal fanke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 15:23
      ja tez mam nadzieje ze mu nic nie odbije bo bardzo bardzo go lubie ale mam na dzieje ze nie zmieni sie tak jak Cyrus !
      • Gość: dupaaaaa Re: Joe olal fanke IP: *.netia.citysat.com.pl 14.04.09, 15:57
        Cyrus ?! miley sie nie zmieniła!! jeste nadal tą samą zdzirą jaką była !!!!!!!!!!!
        • Gość: sylwia Re: Joe olal fanke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 18:47
          Ja mu się nie dziwie boże chciał pobyć z dziewczyną a nie z fankami.Poza tym nie
          wiadomo czy on się śmiał z tej fanki czy z czegoś innego jeśli ona w ogóle tego
          sobie nie wymyśliła.
          ps: a camille bardzo lubięsmile
          • Gość: aga Re: Joe olal fanke IP: 88.220.69.* 14.04.09, 20:22
            olal fanke?? nic o tym nie wiedzialam ale joe by sie tak nie zachowal (chociac go nie znam)tylko znam go z
            wywiadow i gazet jak kazdy napewno to asz tak nie wyglądalo jestem fanką tego zesplou
            OGRRROOOMNĄĄĄĄĄĄĄĄ i nie będę oczerniala zadnego z nich
            • lolinka Joe olał fanke 14.04.09, 20:56
              Mam prośbe do założycielki:nic o tym niewiedziałam1mozesz napisać o tym cos wiecej???
    • loli_pop Re: JOE Olał Fanke! 14.04.09, 21:07
      Przyznam, że nie zachował się najlepiej, ale od dawna wiadomo, że Joe nie obchodzi się z dziewczynami jak
      należy ;/ Wystarczy przeczytać wywiad z Taylor Swift w najnowszym "Twist" ;/
      • Gość: sylwia Re: JOE Olał Fanke! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:04
        Co tam jest napisane?
        • ketrin Re: JOE Olał Fanke! 15.04.09, 19:05
          Gdzie o tym pisze ze olal fanke? Nie slyszlaam o tym, napiszcie cos wiecej;]
          • demi92 Re: JOE Olał Fanke! 15.04.09, 21:04
            chodzi mi o to:
            "Wczoraj Jonasi napisali na twitterze,że właśnie są na meczu baseballa Dodgersów.
            Okazało się,że byli tam nie tylko z resztą zespołu i Frankiem,ale też z...Camillą Belle!

Pewna fanka,która też tam była,mówi:
            "Joe był bardziej skupiony na Camilli,niż na grze i nawet kupił jej czapkę Dodgersów,żeby też taką założyła.Poprosiłam Nicka o zdjęcie,a on był bardzo zadowolony i się zgodził.Zawołałam Joe,on spojrzał się na mnie i po prostu mnie olał.Potem on i Camilla się zaśmiali.Byłam rozczarowana tym,jak chamsko Joe potraktował fanów i jak nas olał i żartował z nas,podczas gdy Nick i Kevin byli tacy słodcy.Nie jestem pewna,czy Camilla jest dobra dla Joe,przedrzeźniała fanów,którzy chcieli tylko zdjęcie"

to jest cytat ze stronki www.jonaspoland.com fajna stronka polecam suspicious

ale może faktycznie nie powinniśmy go tak szybko osądzać...suspicious
            sama juz nie wiem
            • Gość: Elma świat xD Re: JOE Olał Fanke! IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 21:11
              JAK JA NIENAWIDZE TEJ GŁUPIEJ CAMILLI!Jes sie przez nią zmienił!!!...był
              zabawny a teraz jest mniej zabawny ...a o tej fance to tak ..hmm.. dziwne to
              jakies ...ja myśle że Joe by sie tak nie zachował ......KOCHAM
              JOE!!serceserceserce!
    • pati896 Re:Joe olał fanke ;) 17.04.09, 19:32
      Mówiłam,każdy tak szaleje za gwiazdami innych obraża i uważa że ten ich idol jest najlepszy i wszyscy powinni go
      lubić, a jak już mówiłam ona poprostu moze cie olać i jeszcze obrazić, bo to też ludzie i fanów maja mnóóóóóóswto,
      a nie tylko was i tak zachowac moze się napewno każda niby naj lepsza waszym zdaniem gwiazeeczka, moge
      przyznac że nawet Selena, napewno będzie miała kiedyś dość natrętów, kórzy wszędzi za nimi chodza, bo jak wy
      byście się czuli, wiadomo na początku to jest fajnie, ale po kilku albo nawet kilkunato czy kilkudziesięiu latach.!
      Bosz hehe. Ale obrazić napewno by nie obraziła hehe ;D
      • wunia Re:Joe olał fanke ;) 21.04.09, 15:48
        zrobil tak bo jest very very STUPID nie lubie gouncertain
    • jonasisuper Re: joe olał fanke! 21.04.09, 17:44
      to jest e-mail joego joe_jonas_fans@vp.pl napiszcie do niego ja już pisałam i oczywiście
      odpisał mi po angielskuserce
      • demi92 Re: joe olał fanke! 21.04.09, 19:44
        wierzysz że to jest jego email??? bo ja coś nie <bez urazy>
        • lolinka Re: joe olał fanke! 21.04.09, 19:50
          Myśle że to niejest jego e-mail bo w jednym z czatów mówili że oni niemają gg,skaypa
          itp.Mają tylko My Space zespolu.Thx za to info!Lubiłam Joe'go najbardziej z JB ale teraz
          wole Nicka.Joe okropnie sie zmienił i wogóle...To wszystko przez tą Camillie!
          • demi92 Re: joe olał fanke! 22.04.09, 15:01
            ja ich lubie ale nie podoba mi sie jak traktują dziewczyny no wiecie taylor i jak nick zerwał z seleną <nadal nie wiem ale czy to prawda> teraz jest ino fanką zespołu i muzyki a nie ich pojedyńczo ciekawe jakie będą ich następne ruchy mam nadzieje że nie odbije im sodówa
      • ketrin Re: joe olał fanke! 21.04.09, 21:50
        jonasisuper napisał(a):

> to jest e-mail joego joe_jonas_fans@vp.pl napiszcie do niego ja już pisałam i o
        > czywiście
        > odpisał mi po angielskuserce

to nie moze byc jego e-mail po pierwsze tam jest joe jonas FANS i po drugie on
        jest z USa a tam jest .pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka