Dodaj do ulubionych

Przetłuszczone włosy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:33
Mam często przetłuszczone włosy i co 3 dni muszę je myć . Moja siostra myje je
raz w tygodniu i nie ma w ogóle przetłuszczonych włosów . Co zrobić żebym
takich nie miała ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: Przetłuszczone włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:00
      Mam taki sam problem.. tyle że ja jak myję w sobote to w pon rano znowu musze
      jak umyję w pon to musze we srode...
      też prosze o rade na przetłuszczające się włośy... może jakich kosmetyków używać
      lub cos w tym styluscianasciana
      • majson Re: Przetłuszczone włosy 14.04.09, 18:17
        i podobno myc zimną wodą włosy, krótko trzymać szampon na włosach i oczywiście
        szampony na przetłuszczające się włosy
      • jowitus_jonas Re: Przetłuszczone włosy 15.04.09, 14:55
        dziewczyny, dorastacie, to jest normalne, ja muszę myć codziennie, bo na drugi
        dzień już mam nie do życia włosy- mam 16 lat, wszystko jeszcze przed wami ;d
    • Gość: Pauli Re: Przetłuszczone włosy IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 17:22
      Przecież jesteś nastolatką i w tym wieku włosy bardziej przetłuszczają się,
      ponieważ dorastasz. Ja też tak mam i wcale nie przejmuję się tym, bo przecież to
      normalne...
    • majson Re: Przetłuszczone włosy 14.04.09, 18:11
      ja myje od roku codziennie i w ciąż mam tłuste nic nie pomaga
      • daguss Re: Przetłuszczone włosy 14.04.09, 19:19
        ja muszę myć włosy codziennie i szczerze mi to nie przeszkadza. zawsze jak
        wchodzę pod prysznic to od razu myję głowę. co za problem ? ludzie ! dojrzewacie
        ! to jest przecież normalne w tym wieku !
    • Gość: LOOOOLI^^& D Re: Przetłuszczone włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:54
      tez chce mys wlosy co 3 dni ale musze myc codiennie! masz problemm .. haa
    • Gość: king Re: Przetłuszczone włosy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 19:17
      każdy tak ma w tym wieku ja musze myc co dwa dni więc się nie przejmuj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka