cleo33 14.04.09, 17:01 Pomóżcie mi co mam zrobić jeśli mam sińce pod oczami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MOnika ja też mam podkrążone oczy, to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:41 chodzić spać o 22:00 dobrze się odżywiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Don't worry, be happy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:50 spędzaj mniej czasu przed komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Sińce pod oczami IP: *.xdsl.centertel.pl 15.04.09, 12:53 Zgadzam się z majson.Może jesteś niewyspana,lub chodzisz późno spac?! Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Sińce pod oczami 15.04.09, 17:39 też mam sińce pod oczami. ` staram się chodzić wcześnie spać. na tyle wcześnie, że rano budzę się wypoczęta. ` próbowałam już jakieś wywary z rumianków itd. co podobno miało pomóc i wiele innych sposobów... i nic ! sińce nie znikły. zacznij używać korektora pod oczy... ;P mi nic innego nie zostało Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Sińce pod oczami 15.04.09, 18:05 czytałam kiedyś w gazecie że jak masz sińce pod oczami, jesteś zmęczona i boli cie tam..jak masz żebra to możesz mieć chore nerki. ale niektórzy już tak po prostu mają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Sińce pod oczami IP: *.xdsl.centertel.pl 15.04.09, 19:35 Nie wiem. Może zimne kostki lodu pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowa Re: Sińce pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:15 ja też mam sińce, nie ze zmęczenia czy coś tylko genetyczne - po mamie ; ) ogólnie wyglądam jak monster, mam ciemnobrązowe włosy, szare oczy, bladą, wręcz białą cerę, i te sińce ; D ja się po prostu z tym pogodziłam, czasem nakładam korektor- to trochę pomaga, ale też nie do końca ; / Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Sińce pod oczami 31.05.09, 16:19 Ja mam takie od zawsze . Nie , że krótko śpię ale tak mam i kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Sińce pod oczami 31.05.09, 19:03 ja też mam ten sam ale kupiłam Loreal Paris korektor do oczu kurowałam się miesiąc, po miesiącu zmyłam to i od razu było lepiej POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś