lovenick 16.04.09, 19:32 Lubicie RBD? Jeśli chodzi o mnie, to mój ulubiony zespół. Szkoda, że się rozpadł. Słucham ich piosenek przez cały dzień i w ogóle mi się to nie nudzi. Znam prawie wszystkie na pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franciszka Re: Co myślicie o RBD? 25.04.09, 14:51 ja nie znam Hiszpańskiego ale ich piosenki też znam na pamięć....nawet zaczynam łapać o co w nich chodzi. strasznie ich lubię...i żałuję, że się rozpadli. ale przecież się przez to nie zabiję. dalej będę ich słuchała. najbardziej z chłopaków lubię Uckermanna (czyli Diego z serialu) a z dziewczyn to sama nie wiem...chyba wszystkie tak samo. a moja ulubiona piosenka to Ser O Parecer. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1416 Re: Co myślicie o RBD? 06.05.09, 19:41 RBD jest jednym z najlepszych zzespołów na świecie !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertita Re: Co myślicie o RBD? IP: *.cust.tele2.pl 10.06.09, 15:54 RBD Jest supper!!Oglądam ich koncerty i śnie o tym żeby ich kiedyś zobaczyć na żywo.Ich piosenki trafiają do mego serca błyskawicznie. Lubie wszystkich członków tego zespołu ,co ja pisze ja ich KOCHAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Co myślicie o RBD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:03 lubie ich...szkoda ze sie zespoł rozpadł Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Co myślicie o RBD? 30.07.09, 21:29 Kiedyś nie lubłam..Poprostu ten język mi przeszkadzał Teraz uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
patusiaaa16 Re: Co myślicie o RBD? 05.08.09, 22:08 Jestem fanką RBD i szkoda że zespół się rozpadł Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Co myślicie o RBD? 03.05.09, 14:08 Czy lubię RBD? Kocham ;P Najlepszy zespół na świecie (; Może i się już rozpadli, ale ja do siebie takiej myśli nie dopuszczam i nadal śnie o tym, że kiedyś będę na ich koncercie Ja tak samo znam wszystkie ich płyty na pamięć, oprócz Celestial (; Ostatnio mam faze na Para Olvidarte De Mi ;p A najbardziej lubię Poncho i Any ;P Kocham ich xd Odpowiedz Link Zgłoś
badgirlxd Re: Co myślicie o RBD? 13.05.09, 18:52 RBD jest git! Super grupa. Ja osobiście słucham Hip-Hopu ale RBD też bo jest świetne! Buziaki moi zbuntowani! Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon =) 14.05.09, 14:11 Są super !!!Uwielbiam Mię i Robertę!!!Kocham piosenki Salvame i Que Hay Detras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shh ! Re: Co myślicie o RBD? IP: *.quest-net.pl 14.05.09, 16:06 Ja ich nie znoszę , ale to tylko moje zdanie . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: Co myślicie o RBD? 22.05.09, 15:50 lovenick napisał(a): > Lubicie RBD? Jeśli chodzi o mnie, to mój ulubiony zespół. Szkoda, że się > rozpadł. Słucham ich piosenek przez cały dzień i w ogóle mi się to nie nudzi. > Znam prawie wszystkie na pamięć! Kocham RBD ...moim zdaniem to najlepszy zespół jaki moze być...Uwielbiam ich ...nio naprawde szkoda ze sie rozpadli ...ale ja i tak zawsze bede miała ich w serduszkuu;* <3 bo sa wspaniali ...podziwiam ich ... bo nie sa takimi sztucznymi kaprysmymi gwazdeczkami tylko zwykłymi normalmymi ludzmi po prostu sa soba ..i nie udaja kogos innego ..żyja normalnym zyciem ..a nie jak nie które sławne osoby robią cały czas skandale tylko po to b byc bardziej popularni;P KOcham RBD ...zawsze a ich piosenki tez znam na pamięć ..hyhy pozdrawiam wszystkich fanów RBD Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: ........ 22.05.09, 15:55 ja tak szczerze to ich nie znam. ale jak usłyszałam ich piosenki to mi się raczej nie spodobało.jakoś hiszpański mi nie wpada w ucho;]] Odpowiedz Link Zgłoś
lif Re: ........ 29.05.09, 14:15 Dobrze, że jest chociaż trochę osób na Kotku, które lubią RBD. Ale nie dziwię się, że nie ma więcej, skoro newsy są ciągle o "gwiazdkach disney'a". Ja osobiście kocham RBD i jest to najlepszy zespój, którego piosenek kiedykolwiek słuchałam. Kiedyś lubiłam inne zespoły, ale kiedy usłyszałam ten, teraz jest najważniejszy. Pozdrawiam fanów Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Co myślicie o RBD? 31.05.09, 11:10 też ich lubie a najbardziej Matie a z piosenek to aun hay algo i nuestro amor Odpowiedz Link Zgłoś
malina. Re: Co myślicie o RBD? 10.06.09, 15:58 Szczerze? Nie lubię. Słuchała kilku piosnek po prostu mi się nie podoba. Ale fajnie, że mają tylu fanów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Co myślicie o RBD? 10.06.09, 15:58 Szczerze? Nie słyszałam ani jednej ich piosenki. Puszczają je w ogóle w telewizji? I obiło mi się o uszy, że grają w jakiejś telenoweli. Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia115 Re: Co myślicie o RBD? 10.06.09, 16:24 ja ich kocham najbardziej z dziewczyn lubie Dulce Marie a z chłopaków uckera najbardziej lubie piosenki aun hay algo i nuestro amor Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: Co myślicie o RBD? 21.07.09, 23:50 Kocham ten zespoł!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Co myślicie o RBD? 24.07.09, 17:20 Kocham, kocham, kocham, kocham ich. Każda piosenka wpada mi w ucho i w serce. Ich muzyka była, jest i bedzie niesamowita, za kazdym razem, gdy słucham ich zapominam o wszystkim: smutkach, trudach i innych sprawach. Na zawsze zostaną w moim serduszku. Ich muzyka i niesamowita energia jaka przekazuja nam w piosenkach jest nie samowita, kocham ich:- * RBD para siempre en mi corazon Dzieki nim pokochałam jezyk hiszpanski i duzo się z niego nauczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
nana Re: Co myślicie o RBD? 24.07.09, 23:09 Co ja sądze ? Pierwszy raz gdy o tym się dowiedziałam , stwierdziłam że jest głupie . Potem raz z nudów obejrzałam pierwszy odcinek 2 temporay i POKOCHAŁAM TO ! Teraz bez RBD nie moge zyć , najbardziej tego żałuje że teraz to pokochałam kiedy oni się rozpadli to mnie najbardziej dobija . Zawsze bede marzyć żeby pójść na ich koncert . Odpowiedz Link Zgłoś
patusiaa16 Re: Co myślicie o RBD? 28.07.09, 21:58 Ja też strasznie chciałabym iść na ich koncert ale raczej już to nie jest możliwe Kocham ich Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaxx Re: Co myślicie o RBD? 04.08.09, 16:39 Jeśli mam być szczera to nie przepadam za nimi poprostu nie moje klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Co myślicie o RBD? 05.08.09, 13:05 I bez urazy dla fanów ale nie zcierpię tej muzy Odpowiedz Link Zgłoś
nana Re: Co myślicie o RBD? 05.08.09, 20:47 Nicolo_16 a ja nienaiwdze zasranycvh gwiazdek DISNEYA Które mają bezsensu piosenki wiec nie obrazaj RBD ! Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Co myślicie o RBD? 05.08.09, 20:59 sorki, bez urazy dla fanów!!! ale nie moge tego słuchać!!! serio sory... ok już się nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: Co myślicie o RBD? 11.08.09, 10:31 RBD jest spoko Chociaż wolę inny typ muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
dynka Re: Co myślicie o RBD? 23.08.09, 16:21 Ja myśle że RBD jest świetne mam wszystkie ich plakaty Odpowiedz Link Zgłoś
kasia05034 Re: Co myślicie o RBD? 02.09.09, 18:04 omg . kocham, kocham i jeszcze raz kocham . <3 . są jedyni i niezastąpienii . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen RBD 02.09.09, 21:06 Uwielbiam RBD najbardziej Salvame, Asi soy yo Este corazon Pozdro dla fanow Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: RBD 04.09.09, 19:38 "ja nienaiwdze zasranycvh gwiazdek DISNEYA uncertain Które mają bezsensu piosenki wiec nie obrazaj RBD !" Nano widzę, że ty lubisz RBD, ktoras z użytkowniczek je obraziła i Ci to przeszkodziło?? No rozumiem Cię, nikt nie lubi gdy ktoś obraża gwiazdę, którą się lubi ja też.. Jeśli tego nie lubisz to dla czego teraz obraszasz gwiazdki disneya ktorych nie lubisz?? Wiem, że dziwnie napisałam tak nie rozumnie ale nie mam weny.. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: RBD 04.09.09, 20:21 Kocham, Kocham, Kocham.! słucham ich już jakies 2-3 lata.. nadal mi się nie nudzą.. ;D ja się chociaż cieszę, że Anahi może zagrać koncert w polsce. a koncert zespołu pozostanie w sferze marzeń.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Co myślicie o RBD? 07.09.09, 04:23 Ja ich ubóstwiam ; )) Szkoda , że się rozpadli i już nie zawitają w Polsce Jak dla mnie zawsze górą <3 Rbd para siempre .! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik -.- 07.09.09, 14:45 jakoś nie przekonała mnie ta ich muzyka . nie podoba mi się język hiszpański . i w dodatku te ich głosy.. nie stanowczo nie . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ shit. ^^ 07.09.09, 15:04 wg mnie to shit. nie lubię takich produkcji. pozdro. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Co myślicie o RBD? 07.09.09, 19:36 Nie te klimaty ^ Jakoś nie mogę ich słuchać. Nie ta muzyka ... I szkoda, że śpiewają po hiszpańsku (?!) , czy po jakimś tam, a nie po angielsku, bo jakoś mi się odniechciewa jak słyszę to O|o ... To moje zdanie. Copy Right, zig_zag Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Co myślicie o RBD? 07.09.09, 19:37 Wiem, ze to nie pora na to ale potrzebuję pilnie pomocy i to dzisiaj !!!! www.kotek.pl/forum/02,3006,99963175,99963621,Re_Mam_klopot_w_szkole.html Odpowiedz Link Zgłoś
ppiperp Re: Co myślicie o RBD? 10.09.09, 19:03 Kocham RBD Kocham ich wszystkie piosenki ;* Mogę słuchać ich piosenek godzinami ) Odpowiedz Link Zgłoś