Gość: olaa xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:26 większość z was chodzi na solarium. dla was to kit czy hit ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: solarium HIT czy KIT IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 14:14 Zdecydowanie kit. Wolę naturalną opaleniznę,od wakacji do dzisiaj mi się dzielnie utrzymuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: solarium HIT czy KIT 20.04.09, 14:58 kit. nie chodzę - nie chce sobie psuć cery... chciałabym zobaczyć te dziewczyny, które ciągle się w tej trumnie zamykają za jakieś 10-15 lat. jeszcze takie chodzenie raz na ruski rok, to ok - ale jak widzę takie dziołchy, gdzie twarzy odróżnić nie idzie od jej czarnych włosów to mnie skręca. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shesheshe Re: solarium HIT czy KIT IP: *.csk.pl 20.04.09, 15:51 kit.. po co sobie psuc cere..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: solarium HIT czy KIT 20.04.09, 16:24 kit. solarium kojarzym mis ie z typowymi tipsiarami. jest strasznie tandetne. i psuje cere. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: solarium HIT czy KIT 21.04.09, 15:37 lepiej opalać sie na słoneczku xd śmieszą mnie ludzie którzy są za bardzo opaleni.. Odpowiedz Link Zgłoś