Dodaj do ulubionych

Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^^ <3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:34
Mam pytanie czy ktos zzas widil jakas slawna gwiazdee > ;D
|| Ja widzialamm ale mam troche inna sytuacje niz wy! Ja mieszkam w Anglii ! z mama i siostraa a w Ameryce miszka moj tata i druga siorkaa i brat ! ^^ Ja bylam u nich to widzialam na ulicy Stelle z Vann ! ^ Bylam tez na koncercie paru osob Jonas Brothers , Miley Cyrus , Ash Tisdalee i Katty Perry ! A wy > Kogos widzielisciee ? ;P xDdd smirkkiss
Obserwuj wątek
    • cookies Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 24.04.09, 15:55
      Ja widziałam w naszej warszawskiej arkadii Majdana big_grin
    • taylor.swift Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 24.04.09, 19:21
      mogę się tylko pochwalic monika brodką kasia kowalska więc wiesz crying
      • van_hudgens Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 24.04.09, 22:38
        ja widziałam kasie cerekwicką, kate ryan, eweline flinte, mandaryne (xD), kaje, vanesse
        hudgens. najbardziej byłam podekscytowana VAN. byłam na koncercie w USA, jakoś się
        udało przekonać rodziców, kupili mi bilet i wg. A najlepsze było to, żę był to mały koncert i
        każdy mógł zrobić se fote z Van, dostać autograf i zamienić kilka słów.
        • Gość: Vanessa_H Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.acn.waw.pl 24.04.09, 23:28
          van_hudgens napisał(a):

> ja widziałam [...]
          > vanesse
          > hudgens. najbardziej byłam podekscytowana VAN. byłam na koncercie w USA, jakoś
          > się
          > udało przekonać rodziców, kupili mi bilet i wg. A najlepsze było to, żę był to
          > mały koncert i
          > każdy mógł zrobić se fote z Van, dostać autograf i zamienić kilka słów.

ale miałaś fajnie ja chciałabym się spotkać z Van bo ja ją uwielbiam ale
          niestety nie mam zbyt dużo forsy i raczej nie pojadę do USA sad może w
          przyszłości.A tak w ogóle to widziałam Monikę Brodkę,Julię Hertmanowską(więcej
          szczegółów tutaj
          Szalony
          Dzień z Hannah Montana
          )no i to chyba wszystko Buziaki kiss
          • daguss Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 25.04.09, 07:16
            hmm... ja widziałam kryspina, guzego i dianę z ycd (+ miśka która była w tej
            edycji na castingach ;P), monikę brodkę, piasecznego, jamala, kingę rusin,
            mandarynę ;D, feela. ;D
            ale tak w sumie czy to są gwiazdy ? ;P rozpoznawalne powiedzmy, ale chyba daleko
            im jeszcze do tego, żeby nazwać ich gwiazdami. bynajmniej większość z nich. ; ]
            • ketrin Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 25.04.09, 09:20
              ja zadnych amerykanskich i baaardzo malo ;//
              widzialam norbiego, otto i chyba tyle ;ddd obok mojego miasta kiedys byl
              koncert feela ale nie pojechalam biletów zabraklo! ;//
    • Gość: Olcia ;d Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 10:04
      Jedną czy w sumie 2 osoby, Królową Anglii ( możecie wierzyc czy nie) i Króla Anglii gdy
      byłam w Anglii przez 2 lata tam mieszkałam. Jeszcze raz mówie że jeżeli ktoś nie wierzy to
      trudno bo poco bym miała kłamac.? Komu zaimponowac.? Jak nikt mnie to nie zna.
      Inaczej gdybym kłamała do kolerzanek żeby zaimponowac. Ale niee ja mówie prawde big_grin
      Taa i chyba tyle, Moja mama widziała Sywlie Grabowską tongue_out I byłam w tym samym
      miejscu co Miley stała.! surprised Heh w Londynie widziałam gdzieś filmik w takim miejscu gdzie
      ona stoi. A ja tam ByyŁam wink
      • Gość: Agata Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:18
        widziałam :
        - Mandaryne [ xd ]
        - Patrycje Markowską
        - Eweline Flinte

mogłam pojechać do miasta tam był otwierany focus i była Doda i Ibisz ale się
        niestety nie udało ; (
    • mill. ... 25.04.09, 11:36
      Ja mieszkam w Sydney ( Australia )
      od tond kiedy rodzice się rozwiedli ;/
      Ja widziałam Caribe Heine , Clarie Holt,Phoebe Tonkin :]
      Może uda mi się zobaczyć Miley bo mam jej bilety na koncert w europie ^
      • ketrin Re: ... 25.04.09, 13:49
        fajnie masz, w australii są jeszcze przeciez the veronicas, i tam byl zac,
        taylor swift< 33
    • Gość: bnv Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:10
      Ja widzialam na wakacjach Camille Belle ! ^^ Gluupiooo i tak jej nie luubiee crying
      • Gość: bmx Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:11
        Dodee wink grupe Operacyjnaa wink taylor Swift i Pheobe Tonkinn wink
    • cookies Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 25.04.09, 21:22
      A gdzie byłas że widziałaś Camille?
      • klaudysia Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 26.04.09, 00:17
        katy perry miley cyrus bylam na jej koncercie ;p i na koncercie jonasów,taylor swift ashley
        tizdale i brende song a w polsce kasie cerekwicka beate kozidrak huberta urbanskiego kasie
        kowalska eweline flinte i mandaryne
    • Gość: mirandaa Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:53
      4 miesiące temu byłam w USA.
      Mieszka tam moja siostra a jej mąż jest rdzennym Amerykaninem i oprowadzał mnie
      po Los Angeles tongue_out
      Nawet fajne miejsce chociaż gwiazd akurat w tym czasie nie widziałam zbyt wiele.
      Ale pewnego dnia udało mi sie spotkać...... Lindsay Lohan i Sam Ronson big_grin
      Super przeżycie.... Tam ludzie aż tak bardzo nie reagują na widok tych gwiazd.
      Po prostu idą dalej a ja stałam jak kołek sciana
      Aaaaa. I jeszcze mąż mojej siostry widział kilka lat temu na żywo tą aktorkę
      Helle Berry !!!
      Podobno jest bardzo ładna.
      • Gość: żaalMiWas Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: 80.48.178.* 28.04.09, 23:53
        zal mi niekotrych z was : ///

polowa z was klamie w zywe oczy!!suspicioussuspiciousscianascianascianascianasuspicioussuspicious
    • hermiona13 Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 29.04.09, 07:40
      Dokładnie big_grin Połowa z tych wypowiedzi to kłamstwo xD Aż się uśmiałam jak to czytałam
      xD T o nawet wiarygodnie pisane nie było xd A ja widziałam Dode! xDD haha xd
      • stylish Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 29.04.09, 12:13
        rok temu w wakacje byłam na koncercie Miley Cyrus .
    • kitty16 Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 29.04.09, 15:54
      ja widziałam Ich Troje scared tongue_out Kasie Cerekwicką (i próbe koncertu w Opolu), Tatiane
      Okupnik (i dostałam autograf), Ivan i Delfin xD, Pudziana wink Anie Szarmach, Wilki. nie bede
      zmyślać że widziałam Miley czy Jonas Brothers..jak pewnie większość z was..
      • kitty16 Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 29.04.09, 15:55
        o i jeszcze zapomniałam.. jak ja mogłam.. xD widziałam na żywo Leppera big_grintongue_out i jak
        tańczył scared xD
    • nieznajoma15 Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 29.04.09, 17:12
      Ja widziałam dode, feela, gosie andrzejewicz
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.xdsl.centertel.pl 01.05.09, 15:00
      Ja mam autograf Hilary Duff.

ps.jest już taki wątek
    • demi92 Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 02.05.09, 18:07
      ja widziałam ino polskie gwaizdy np. blue cafe, a reszta to tacy że raczej nie należą do światowych i modnych gwiazd <katarzyna pakosińska, piotr polk, piotr gąsowski itp.>
    • elisss92 sporo 02.05.09, 18:27
      Sporo. Lubie jezdzic na koncerty ;p Poza tym w moim miescie co roku sa koncerty
      roznych gwiazd w amfiteatrze ( w tym roku sa od 30 IV-3 V i jakos na poczatku
      lipca jeszcze) smile a kogo to nawet nie umiem powiedziec big_grin Wiec jesli chcecie
      zobaczyc kogos slawnego to w pociag i bzium do Wrzesni xd (wczoraj np. bylam na
      zespole Muchy, przedwczoraj na Iwonie Wegrowskiej i Feel, dzisiaj Kayah, jutro
      Bajm (lol) i neonowka xd)
      • Gość: Andzia. Re: IP: *.broker.com.pl 02.05.09, 18:52
        Ja widzialam Avril Lavigne, Matt'a Pokora (mam nawet z nim zdjecie. xD), Patrycje
        Markowską, Feel'a, Tatiane Okupnik, Agustina Egurrole, żore korolyova, uczestnikow YDC,
        Sumptuastic, Maryle Rodowicz i duzo by jeszcze wymieniac bo mieszkam w takim miescie
        gdzie co roku sa wystepy roznych gwiazd. smile
        • Gość: Andzia Re: IP: *.broker.com.pl 02.05.09, 18:53
          zapomnialam jeszcze o Kindze Rusin. xD wink
          • daguss Re: 02.05.09, 19:39
            dzisiaj widziałam jeszcze etne, gurala i diadora. ;D
            • lady_miley Re: 03.05.09, 12:20
              `. ja widziaałam kasie cerekwicką , dode, mandaryne i kate ryan ;d
              . z zagranicznych gwiazd nie widziałam nikogo big_grin
              • nikt. Re: 04.05.09, 08:06
                lady_miley napisał(a):

> `. ja widziaałam kasie cerekwicką , dode, mandaryne i kate ryan ;d
                > . z zagranicznych gwiazd nie widziałam nikogo big_grin

yy.. a Kate Ryan to może Polka? tongue_out toć ona jest zagraniczną gwiazdą tongue_out
    • nikt. Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 04.05.09, 08:04
      Ja w tym roku widziałam w empiku Muńka z T.Love big_grin Czadowy gość^
      • ashleyandmiley Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 04.05.09, 18:45
        Ja widziałam Gosie Andzrzejewicz, Golec uOrkiestra, Kabaret Moralnego Niepokoju,
        Krzysztofem Hanke....
      • Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.elblag.vectranet.pl 06.05.09, 20:03
        a ja widzialam wszystkie gwiazdki disneya w disneylendzie(nie wiem czy dobrze napisalam)
    • natalka_xd Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ 05.05.09, 18:57
      Ja nie mam się czym pochwalić xd Dodę, całe Lady Pank, Beatę Kozidrak, Anię
      Dąbrowską, tego Leszczyńskiegoo i Gosiewskiego! xD Tyle pamiętam.
      • Gość: 0p; p[;'/ Re: Widzialas kogoś slawnegoo ? pochawal sie ! ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:09
        A ja widziałam Cerekwicką i prezenterów Panoramy.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka