Dodaj do ulubionych

Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście

• Gość: NikaOrchime Ps. kocham Cię IP: 88.220.92.* 06.07.09, 15:55
      najlepsza książka jaką przeczytałam to ps.kocham Cię
      polecam ją wszystkim, którzy lubią książki romantyczne lecz nie z happy end'em
      nie będę opowiadać, ponieważ ta książkę trzeba przeczytać samemu smile kiss
    • pfirsich_ książki które były fajne :D 06.07.09, 15:57
      (nie będę pisać o czymsuspicious): Ewa Nowak "lina karo" , Anne Mazer "co z oczu, to z serca",
      Lilian Jackson Braun "kot który czytał w spak", "klijent" (nie pamiętam autoraconfused) "kula "
      (nie pamiętam autoraconfused)... było ich jeszcze trochę... ale nie pamiętam tongue_out
      • Gość: agaciaczek Re: książki które były fajne :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:06
        Moim zdaniem i dla mnie tak jest ze najlepsze beda zawsze na pierwszym miejscu
        Pamiętniki Wampirów..........a na drugim saga
        zmierzchu,.........winksmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • avvvril Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:04
      Hmm, to chyba Zmierzch. Żadna książka mnie wcześniej tak nie wciągnęła. Gdy ją
      czytałam nic się dla mnie nie liczyło. Tak samo było z Harrym Potterem.
      Szczególnie z 6 częścią czyli "HP i Książę Półkrwi". Równie dobra była Ania z
      Zielonego Wzgórza. Pierwsza lektura szkolna, którą czytałam z przyjemnością
    • Gość: martyna Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:07
      proste big_grin
      Zmierzch i reszta sagi
      Harry potter
      pamietnik ksiezniczki (14 ksiazek)
      pamietniki wampirów (5 czesci narazie)
      posredniczka (cała saga)
      liceum avalon
      idol nastolatek
      top modelka
      dziewczyna ameryki 1 i 2
      stowarzyszenie wedrujacych dzinsow (4 czesci)
      sen
      1-800-jesli-widziales- zadzwon (5 czesci)
      wiek luksusu
      au pair (4 czesci)
      zwierzenia nastoletniej niani (3 czesci)
      magiczny pech
      jeszcze mnie polubicie
      kłamczucha w opałach
      megan przewodnk po chlopcach
      ksiezniczka i zebraczka
      ala makota (7 ksiazek)
      duzo tego jest big_grinbig_grinbig_grinbig_grin fajne sa ksiazki z serii 'nie dla mamy nie dla taty lecz
      dla kazdej malolaty' krótkie ale przyjemnie sie czyta big_grinbig_grinbig_grinbig_grin duzo tego jest
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grin bedziesz miała co czytac big_grinbig_grin
    • misia19978 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:07
      Kroniki Kresu.
      Jezioro Samotnia.
      Mroczne Opowieści.smile
      • darii9719 Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście 06.07.09, 17:32
        Dzieci z dworca zoo
        cykl Pendragon
        Intruz
        Zmierzch też lubię ale nie należy do moich najleprzych książek jakie przeczytałam ale i tak
        polecam
    • Gość: martyna przeczytaj to :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:09

proste big_grin
      Zmierzch i reszta sagi
      Harry potter
      pamietnik ksiezniczki (14 ksiazek)
      pamietniki wampirów (5 czesci narazie)
      posredniczka (cała saga)
      liceum avalon
      idol nastolatek
      top modelka
      dziewczyna ameryki 1 i 2
      stowarzyszenie wedrujacych dzinsow (4 czesci)
      sen
      1-800-jesli-widziales- zadzwon (5 czesci)
      wiek luksusu
      au pair (4 czesci)
      zwierzenia nastoletniej niani (3 czesci)
      magiczny pech
      jeszcze mnie polubicie
      kłamczucha w opałach
      megan przewodnk po chlopcach
      ksiezniczka i zebraczka
      ala makota (7 ksiazek)
      duzo tego jest big_grinbig_grinbig_grinbig_grin fajne sa ksiazki z serii 'nie dla mamy nie dla taty lecz
      dla kazdej malolaty' krótkie ale przyjemnie sie czyta big_grinbig_grinbig_grinbig_grin duzo tego jest
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grin bedziesz miała co czytac big_grinbig_grin
    • Gość: magda Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.csk.pl 06.07.09, 16:13
      najlepsza książka ever to chłód od raju nie pamiętam autorki ale to w google
      można wpisać tytuł i zobaczyć o czym ona jest. bardzo życiowa . poważna smile
    • kasieq hmm. 06.07.09, 16:19

Dla mnie najlepszą książką i którą wszystkim polecam to 'Córka
      Czarownic'-Doroty Terakowskiej . Książka jest dla osób które lubią czytać o
      magi i różnych dziwnych , starych rzeczach .
      jak chcecie widzieć więcej to psizcie - 4479451 winksmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • paramore Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:24
      C.R. Zafon- 'Cień Wiatru'.

Lektura poprostu genialna.
    • werciao Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:24
      Nowe przygody Mikołajka tongue_out
      Ale to dawno...
      A teraz mam zamiar przeczytać Sisterhood of the Traveling Pants, czyli
      Stowarzyszenie wędrujących dżinsów wszystkie pięć części smirk
      Pozdrocool
    • imionka ;** 06.07.09, 16:24
      ja tam kochaaam kiss "Pamiętnik Jedynaczki" -Hanna Kowalska-Pamięta oraz
      "Marzenia na miotle" - Sarah Mlynowski . I oczywiście "Ania z Zielonego
      Wzgórza" i "Ania z Avonlea" xDD
      Jeżeli ktoś ma podobne zainteresowania to chętnie pogadam na gg wink).
      ( 12094607 ) wink)
    • sheisunderdog Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:26
      hmy... na pewno, pamiętniki wampirów. dary ANIOŁA SĄ FAJNE POLECAM HEH winksuspicious
    • sheisunderdog Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:29
      Fajne też są wampiry z morganwville wink
    • Gość: OŚCIEŃ ŚMIERCI Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:31
      "Oścień śmierci" Maier Paul Luther - fenomenalna książka troche przygodowa, z nutką
      kryminału i wątkiem miłosnym. O archeologach których odkrycie zaważa na dziejach
      ludzkości. Trudno ją dostać ale warto przeczytać big_grin

PS. Chociaż początek może zniechęcić to naprawde warto przeczytać smile czy ktoś może to
      czytał ? smile chętnie podyskutuję na ten temat wink
    • Gość: Amelia. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.mmpnet214.tnp.pl 06.07.09, 16:33
      "Szalone życie Rudolfa" Joanny Fabickiej i pozostałe części tej książki. Fajna młodzieżowa i
      lekka książka, napewno na poprawe humoru. Opisywać jej nie warto, bo nie da się jej
      opisać, trzeba to przeczytać xD
    • Gość: 33 <3 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 85.128.7.* 06.07.09, 16:34
      no to mi sie podoba ofc. Saga Zmierzchu Stephenie Meyer
      Drapieżcy Masterton ^^ (jak ktoś lubi się bać xD )i inne jego ksiązki xD ;d ;D
      eee xD jeszcze tak to, Harry Potter wszystkie częsci
      Intruz - Stephenie Mayer ;P
      i pamiętnik księżniczki xD
    • Gość: Beata Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.static.zebra.lt 06.07.09, 16:37
      najlepsze które czytałam to przygody Tomka Wilmowskiego (Tomek w krainie kangurów, Tomek na wojennej ścieżce, Tomek na czarnym lądzie itd...) superowe na lato w sam raz! ;DDD Oczywiście także polecam sagę Zmierzchu, Harry Potter i wszystkie wspomniane przez innych ludzi tutaj ;DDD sercekwiatbig_grin
    • Gość: Pecia Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:38
      Oh najlepsze książki to napisane przez Paulline Simons, cała jej trylogia
      'Jeździec miedziany', 'Tatiana i Aleksander', 'Ogród Letni' to najpiękniejsze
      książki jakie czytałam. Opowiadają o miłosci w czasach wojny oraz o tym jak
      miłosc może przezwyciężyc największe złowink Gorąco polecamwink
    • Gość: AgAtKa ;)) Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.pl / 10.20.30.* 06.07.09, 16:48
      Najlepszą ksiązką jaką do tej pory przeczytalam byl "Zmierzch" i jego saga ;DD cool
      Przyjaciółka poleciła mi też ksiażkę "Lektor", której jeszcze nie czytałam bo w mojej miejcowości biblioteka jest słabo zaopatrzona sciana ale napewno przeczytam prezent Jest to opowieść o miłości 30 letniej kobiety i 15-letniego chłopca shock Kobieta skrywa jakąś tajemnice, jest w stanie nawet spędzić kilkanaście lat w więzieniu aby się nie wydała... po latach na sali sądowej spotyka mężczyzne- prawnika, który okazuje sie byc chlopcem, którego tak kochala... POLECAMbrawo w filmie ta atrakcyjna kobietę gra Kate Winslet suspicious
      • tynka_13 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 10.08.09, 18:19
        do AgAtKa wink)
        chciałam się zapytać o autora tej książki "lektor"
    • Gość: ee Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 93.159.128.* 06.07.09, 16:48
      "Liceum Avalon", "Harry Potter", saga "Zmierzchu", cała seria "Jeżycjady" Małgorzaty
      Musierowicz... smile
      • Gość: o Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.chello.pl 06.07.09, 17:01
        Saga Zmierzchu; Eragon, Najstarszy, Brisingr, Pamiętnik
        wampirów:przebudzenie,walka,szał,mrok,powrót o zmierzchu; miasto kości ;mały
        książe wink
    • Gość: gość Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.07.09, 16:53
      Pamiętniki Wampirówbig_grin
    • Gość: pollyanna Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.chello.pl 06.07.09, 16:56
      Dom na krańcu czasusmile
    • Gość: Milejdii Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.helionet.pl 06.07.09, 16:56
      Hmmm... No to Saga Zmierzchu, Intruz, Cień wiatru, Czerwona wiadomość,
      jeszcze nie czytałam ale mówią ,że pamiętniki wampirów, teraz czytam Grę aniołasmile)
    • Gość: Hannah Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 16:59
      Książka koszmar z ulicy Hannah jest bardzo ciekawa serdecznie polecamsmile
    • Gość: Babe Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:00
      "PS Kocham Cię" najpiękniejsza książka jaką czytałamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka