Gość: NikaOrchime Ps. kocham Cię IP: 88.220.92.* 06.07.09, 15:55 najlepsza książka jaką przeczytałam to ps.kocham Cię polecam ją wszystkim, którzy lubią książki romantyczne lecz nie z happy end'em nie będę opowiadać, ponieważ ta książkę trzeba przeczytać samemu Odpowiedz Link Zgłoś
pfirsich_ książki które były fajne :D 06.07.09, 15:57 (nie będę pisać o czym): Ewa Nowak "lina karo" , Anne Mazer "co z oczu, to z serca", Lilian Jackson Braun "kot który czytał w spak", "klijent" (nie pamiętam autora) "kula " (nie pamiętam autora)... było ich jeszcze trochę... ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaciaczek Re: książki które były fajne :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:06 Moim zdaniem i dla mnie tak jest ze najlepsze beda zawsze na pierwszym miejscu Pamiętniki Wampirów..........a na drugim saga zmierzchu,......... Odpowiedz Link Zgłoś
avvvril Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:04 Hmm, to chyba Zmierzch. Żadna książka mnie wcześniej tak nie wciągnęła. Gdy ją czytałam nic się dla mnie nie liczyło. Tak samo było z Harrym Potterem. Szczególnie z 6 częścią czyli "HP i Książę Półkrwi". Równie dobra była Ania z Zielonego Wzgórza. Pierwsza lektura szkolna, którą czytałam z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:07 proste Zmierzch i reszta sagi Harry potter pamietnik ksiezniczki (14 ksiazek) pamietniki wampirów (5 czesci narazie) posredniczka (cała saga) liceum avalon idol nastolatek top modelka dziewczyna ameryki 1 i 2 stowarzyszenie wedrujacych dzinsow (4 czesci) sen 1-800-jesli-widziales- zadzwon (5 czesci) wiek luksusu au pair (4 czesci) zwierzenia nastoletniej niani (3 czesci) magiczny pech jeszcze mnie polubicie kłamczucha w opałach megan przewodnk po chlopcach ksiezniczka i zebraczka ala makota (7 ksiazek) duzo tego jest fajne sa ksiazki z serii 'nie dla mamy nie dla taty lecz dla kazdej malolaty' krótkie ale przyjemnie sie czyta duzo tego jest bedziesz miała co czytac Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:07 Kroniki Kresu. Jezioro Samotnia. Mroczne Opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
darii9719 Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście 06.07.09, 17:32 Dzieci z dworca zoo cykl Pendragon Intruz Zmierzch też lubię ale nie należy do moich najleprzych książek jakie przeczytałam ale i tak polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna przeczytaj to :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:09 proste Zmierzch i reszta sagi Harry potter pamietnik ksiezniczki (14 ksiazek) pamietniki wampirów (5 czesci narazie) posredniczka (cała saga) liceum avalon idol nastolatek top modelka dziewczyna ameryki 1 i 2 stowarzyszenie wedrujacych dzinsow (4 czesci) sen 1-800-jesli-widziales- zadzwon (5 czesci) wiek luksusu au pair (4 czesci) zwierzenia nastoletniej niani (3 czesci) magiczny pech jeszcze mnie polubicie kłamczucha w opałach megan przewodnk po chlopcach ksiezniczka i zebraczka ala makota (7 ksiazek) duzo tego jest fajne sa ksiazki z serii 'nie dla mamy nie dla taty lecz dla kazdej malolaty' krótkie ale przyjemnie sie czyta duzo tego jest bedziesz miała co czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.csk.pl 06.07.09, 16:13 najlepsza książka ever to chłód od raju nie pamiętam autorki ale to w google można wpisać tytuł i zobaczyć o czym ona jest. bardzo życiowa . poważna Odpowiedz Link Zgłoś
kasieq hmm. 06.07.09, 16:19 Dla mnie najlepszą książką i którą wszystkim polecam to 'Córka Czarownic'-Doroty Terakowskiej . Książka jest dla osób które lubią czytać o magi i różnych dziwnych , starych rzeczach . jak chcecie widzieć więcej to psizcie - 4479451 Odpowiedz Link Zgłoś
paramore Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:24 C.R. Zafon- 'Cień Wiatru'. Lektura poprostu genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
werciao Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:24 Nowe przygody Mikołajka Ale to dawno... A teraz mam zamiar przeczytać Sisterhood of the Traveling Pants, czyli Stowarzyszenie wędrujących dżinsów wszystkie pięć części Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
imionka ;** 06.07.09, 16:24 ja tam kochaaam "Pamiętnik Jedynaczki" -Hanna Kowalska-Pamięta oraz "Marzenia na miotle" - Sarah Mlynowski . I oczywiście "Ania z Zielonego Wzgórza" i "Ania z Avonlea" xDD Jeżeli ktoś ma podobne zainteresowania to chętnie pogadam na gg ). ( 12094607 ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
sheisunderdog Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:26 hmy... na pewno, pamiętniki wampirów. dary ANIOŁA SĄ FAJNE POLECAM HEH Odpowiedz Link Zgłoś
sheisunderdog Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 16:29 Fajne też są wampiry z morganwville Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OŚCIEŃ ŚMIERCI Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:31 "Oścień śmierci" Maier Paul Luther - fenomenalna książka troche przygodowa, z nutką kryminału i wątkiem miłosnym. O archeologach których odkrycie zaważa na dziejach ludzkości. Trudno ją dostać ale warto przeczytać PS. Chociaż początek może zniechęcić to naprawde warto przeczytać czy ktoś może to czytał ? chętnie podyskutuję na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.mmpnet214.tnp.pl 06.07.09, 16:33 "Szalone życie Rudolfa" Joanny Fabickiej i pozostałe części tej książki. Fajna młodzieżowa i lekka książka, napewno na poprawe humoru. Opisywać jej nie warto, bo nie da się jej opisać, trzeba to przeczytać xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 <3 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 85.128.7.* 06.07.09, 16:34 no to mi sie podoba ofc. Saga Zmierzchu Stephenie Meyer Drapieżcy Masterton ^^ (jak ktoś lubi się bać xD )i inne jego ksiązki xD ;d ;D eee xD jeszcze tak to, Harry Potter wszystkie częsci Intruz - Stephenie Mayer ;P i pamiętnik księżniczki xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.static.zebra.lt 06.07.09, 16:37 najlepsze które czytałam to przygody Tomka Wilmowskiego (Tomek w krainie kangurów, Tomek na wojennej ścieżce, Tomek na czarnym lądzie itd...) superowe na lato w sam raz! ;DDD Oczywiście także polecam sagę Zmierzchu, Harry Potter i wszystkie wspomniane przez innych ludzi tutaj ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pecia Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:38 Oh najlepsze książki to napisane przez Paulline Simons, cała jej trylogia 'Jeździec miedziany', 'Tatiana i Aleksander', 'Ogród Letni' to najpiękniejsze książki jakie czytałam. Opowiadają o miłosci w czasach wojny oraz o tym jak miłosc może przezwyciężyc największe zło Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgAtKa ;)) Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.pl / 10.20.30.* 06.07.09, 16:48 Najlepszą ksiązką jaką do tej pory przeczytalam byl "Zmierzch" i jego saga ;DD Przyjaciółka poleciła mi też ksiażkę "Lektor", której jeszcze nie czytałam bo w mojej miejcowości biblioteka jest słabo zaopatrzona ale napewno przeczytam Jest to opowieść o miłości 30 letniej kobiety i 15-letniego chłopca Kobieta skrywa jakąś tajemnice, jest w stanie nawet spędzić kilkanaście lat w więzieniu aby się nie wydała... po latach na sali sądowej spotyka mężczyzne- prawnika, który okazuje sie byc chlopcem, którego tak kochala... POLECAM w filmie ta atrakcyjna kobietę gra Kate Winslet Odpowiedz Link Zgłoś
tynka_13 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 10.08.09, 18:19 do AgAtKa ) chciałam się zapytać o autora tej książki "lektor" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 93.159.128.* 06.07.09, 16:48 "Liceum Avalon", "Harry Potter", saga "Zmierzchu", cała seria "Jeżycjady" Małgorzaty Musierowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.chello.pl 06.07.09, 17:01 Saga Zmierzchu; Eragon, Najstarszy, Brisingr, Pamiętnik wampirów:przebudzenie,walka,szał,mrok,powrót o zmierzchu; miasto kości ;mały książe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.07.09, 16:53 Pamiętniki Wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollyanna Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.chello.pl 06.07.09, 16:56 Dom na krańcu czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milejdii Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.helionet.pl 06.07.09, 16:56 Hmmm... No to Saga Zmierzchu, Intruz, Cień wiatru, Czerwona wiadomość, jeszcze nie czytałam ale mówią ,że pamiętniki wampirów, teraz czytam Grę anioła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannah Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 16:59 Książka koszmar z ulicy Hannah jest bardzo ciekawa serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:00 "PS Kocham Cię" najpiękniejsza książka jaką czytałam Odpowiedz Link Zgłoś