Dodaj do ulubionych

statek marzeń...titanic

01.05.09, 17:09
Titanic- co sądzicie o tej historii?
Obserwuj wątek
    • nicola_16 Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 18:08
      okropna uncertain
      • Gość: Pati. Re: statek marzeń...titanic IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.09, 18:31
        Romantyczna wink
        • demcialove Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 20:05
          , , wzruszająca..crying.za kazdym razem kiedyy oglądam ten film rycze jak male
          dzieckoo . xd
    • demi92 Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 21:34
      najlepszy koniec jak ten statek tonie zawsze wtedy rycze suspicious lubie tą scene na samym końcu jak juz ta babcia umiera i idzie do nieba a tym niebem jest ten titanic i znowu spotyka tego jack'a serceserce
      • ketrin Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 21:40
        noom, super to jest.smile ja ostatnio byłam na zawodach, gdy to bylo i wszyscy
        oglądałi i kwiczeli :ddd
    • hermiona13 Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 21:46
      Mogłabym go oglądać codziennie xD Szczególnie zakończenie ;* Piękne i wzruszające
      zresztą jak cały film (; Prawdziwe arcydzieło w historii wink Za każdym razem na nim becze
      jak bóbr sad No ale chyba mało jest osób, które na nim się nie wzruszyły...
      • anulka_xd Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 22:13
        Mi też się strasznie podobał ten film smirk
        Najbradziej zakończenie jak ona umiera^^
        • Gość: ;(;( Re: statek marzeń...titanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:52
          Naprawdę piękna historia!
          Wielkie podziękowania dla reżysera!!!!
          Chociaż oglądałam to już kilkadziesiąt razy, za każdym razem wzruszam się i
          rycze jak malutkie dziecko...cryingcryingcryingcrying
          A Rose i Jack przypominają mi mnie i mojego chłopakaserceserceserce
          • Gość: ... Re: statek marzeń...titanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:37
            to piękny film mój ulubiony
    • andziulkaxd Re: statek marzeń...titanic 08.05.09, 18:05
      To jest mój ulubiony film...smile
      Ile razy go oglądam tyle razy się wzruszamsad
      Smutna jest ta historiacrying
      • dulceana Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 13:19
        Przepiękna historia crying Pokazuje, że prawdziwa miłość przetrwa wszystko. Również
        mój ulubiony film ;* Mogłabym go oglądać cały czas.. nigdy mi się nie znudzi wink
        Wzruszający (crying Zawszę na nim ryczę.!crying Wielkie Arcydziełocrying straszna tragedia,
        która wydarzyła się naprawdę.. Chcialabym kiedyś zobaczyć wrak Titanica..
    • olciaa111 Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 20:56
      Może to dziwne ale przy żadnym filmie tak bardzo nie ryczę !!
      Po prostu jakbym była na jakimś pogrzebie !.
      Ja jestem osobą bardzo wrażliwą i bardzo się wzruszam!
      Ale nie na tym filmie , na tym to po prostu wyje
      !Szlocham jak nie wiem co !! uncertaintongue_outbig_grin
    • sysiek4444 Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 21:06
      cryingKocham ten film jest t aki romantyczny......wzruszający.........
      Najbardziej martwi mnie to ze to zdarzylo sie naprawde ...tyle ludzi i noworoków
      umarło cryingcryingcryingcryingcrying Czesto gdy o tym filmie pomysle placzę cryingcryingcryingcrying Niedawno ta kobieta
      co przezyla tą historię....umarła crying MIala tyle przygut i wogule a wszystko przez kawalek
      lodu crying Okropne to jest ten statek byl jak piekne bogate miasto !!!!!! Ten statek musial ich
      kosztowac biliony !!!!!!!!! BoSs przez ten watek łzy mi teraz lecą znowu mysle o tych
      zmarlch dzieciach noworodkach i wogule o wszystkich ludziach to jest straszne to co sie
      tam wydazyło cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying Ufffffffff niezasne bo bede miala kooszmaaary xD crying
    • lady_miley Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 21:12
      piękna histooria . ( ;
    • Gość: ... Ehh... Multikonto :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 21:12
      sądząc po twojej ortografii i nicku twoje drugie konto to "4"
    • klaudysia Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 23:47
      podobało mi sie jak facet ich gonil z pistoletem i wyrznąl na schodach wtedy siesmialam
      xddd
      ale ogolnie fajny film xdd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka