vanesska_demi_w 01.05.09, 17:09 Titanic- co sądzicie o tej historii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: statek marzeń...titanic IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.09, 18:31 Romantyczna Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 20:05 , , wzruszająca...za kazdym razem kiedyy oglądam ten film rycze jak male dzieckoo . xd Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 21:34 najlepszy koniec jak ten statek tonie zawsze wtedy rycze lubie tą scene na samym końcu jak juz ta babcia umiera i idzie do nieba a tym niebem jest ten titanic i znowu spotyka tego jack'a Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 21:40 noom, super to jest. ja ostatnio byłam na zawodach, gdy to bylo i wszyscy oglądałi i kwiczeli :ddd Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 21:46 Mogłabym go oglądać codziennie xD Szczególnie zakończenie ;* Piękne i wzruszające zresztą jak cały film (; Prawdziwe arcydzieło w historii Za każdym razem na nim becze jak bóbr No ale chyba mało jest osób, które na nim się nie wzruszyły... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: statek marzeń...titanic 01.05.09, 22:13 Mi też się strasznie podobał ten film Najbradziej zakończenie jak ona umiera^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;(;( Re: statek marzeń...titanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:52 Naprawdę piękna historia! Wielkie podziękowania dla reżysera!!!! Chociaż oglądałam to już kilkadziesiąt razy, za każdym razem wzruszam się i rycze jak malutkie dziecko... A Rose i Jack przypominają mi mnie i mojego chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: statek marzeń...titanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:37 to piękny film mój ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: statek marzeń...titanic 08.05.09, 18:05 To jest mój ulubiony film... Ile razy go oglądam tyle razy się wzruszam Smutna jest ta historia Odpowiedz Link Zgłoś
dulceana Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 13:19 Przepiękna historia Pokazuje, że prawdziwa miłość przetrwa wszystko. Również mój ulubiony film ;* Mogłabym go oglądać cały czas.. nigdy mi się nie znudzi Wzruszający ( Zawszę na nim ryczę.! Wielkie Arcydzieło straszna tragedia, która wydarzyła się naprawdę.. Chcialabym kiedyś zobaczyć wrak Titanica.. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 20:56 Może to dziwne ale przy żadnym filmie tak bardzo nie ryczę !! Po prostu jakbym była na jakimś pogrzebie !. Ja jestem osobą bardzo wrażliwą i bardzo się wzruszam! Ale nie na tym filmie , na tym to po prostu wyje !Szlocham jak nie wiem co !! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 21:06 Kocham ten film jest t aki romantyczny......wzruszający......... Najbardziej martwi mnie to ze to zdarzylo sie naprawde ...tyle ludzi i noworoków umarło Czesto gdy o tym filmie pomysle placzę Niedawno ta kobieta co przezyla tą historię....umarła MIala tyle przygut i wogule a wszystko przez kawalek lodu Okropne to jest ten statek byl jak piekne bogate miasto !!!!!! Ten statek musial ich kosztowac biliony !!!!!!!!! BoSs przez ten watek łzy mi teraz lecą znowu mysle o tych zmarlch dzieciach noworodkach i wogule o wszystkich ludziach to jest straszne to co sie tam wydazyło Ufffffffff niezasne bo bede miala kooszmaaary xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Ehh... Multikonto :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 21:12 sądząc po twojej ortografii i nicku twoje drugie konto to "4" Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: statek marzeń...titanic 13.06.09, 23:47 podobało mi sie jak facet ich gonil z pistoletem i wyrznąl na schodach wtedy siesmialam xddd ale ogolnie fajny film xdd Odpowiedz Link Zgłoś