Dodaj do ulubionych

coś miłego o użytkownikach..:)

11.05.09, 17:18
mam doscy tych watkow typu "anty ktoś"..
żałosne xp
nawet mi sie upieklo ;D
mam pomysl kazdy niech napise cos milego o kims kto wypowiadal sie nad nim tongue_out
pierwsze o mnie..bo ja to zalozylam xD
nie zebym egoistka byla,ale nikt sie tu przede mna nie wypowiadal..
pozneij nastepna osoba napisze cos milego o osobie ktora napisala o mnie itd..big_grin

piwo
Obserwuj wątek
    • kimberly25 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:19
      Ja Cie lubie smile
      • candy.e Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:21
        kim- zawsze ma swoje zdanie.
        jest miła i po prostu zajefajna kiss

piwo
      • xxxiikermaxxx Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:21
        kimberly25 <----
    • sweet_madzik Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:21
      no to tak :
      candy.e moim zdaniem jest kultularną użytkowniczką kotek.pl wink)

no i co mam jeszcze napisac .? big_grin
      jest miła ,zabawna dowciaapna kiss
      • candy.e Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:22
        sweet_madzik
        kulturalnie sie wyraza..widac ze nie jest jakąś rozpieszczona wredna lalką tylko
        super lask o charakterku tongue_out

piwo
        • sweet_madzik Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:24
          dziaa , kiss
          oke, ja już się nie wypowiadam ; - p
          • kimberly25 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 11.05.09, 17:25
            sweet_madzik jest jak najbardziej spokotongue_out
            • coffe28 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 12.05.09, 07:45
              Jak dla mnie temat trochę bez sensu. Co komu da coś miłego ze strony drugiego
              użytkownika jeśli słowa uznania będą wymuszone?!
    • miley_cyrus45 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 13.05.09, 19:00
      nicola_16 jest superowska,candy.e też jest fajna,kimberly25 jest kulturalna i fajnasmile
      demcialove też
      • demus Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 11:34
        Miley_Cyrus45 jesteś suuuuuuuuper i coooool dziewczyna lubię w tobie to jesteś miła i
        potrafisz to pokazać . Jesteś jedną z moich ulubionych dziewczyn na forum. smile
        • demcialove Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 11:38
          demus lubie cie .latego ze nie uwazasz ze prywatne foty Miley są beznadziejnee.
          ;] . no i pewnie lubisz DEmi . xd . ( ; . i wg fajnaa jestes . ^^
          • vanessa.hudgens Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 12:15
            Demcialove jesteś bardzo fajna.Jak dla mnie jesteś kulturalna.Lubię Cię
            najbardziej ze wszystkich użytkowniczek kotka. big_grin big_grin big_grin XD XD XD
            • demcialove Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 12:33
              aj ciebiee tez lubiee . ( ; . cieszee sie ze podobały ci sie moje ikonki . ^^ .
              jak chcez mzoesz zamawiac keidy chcez . i wg fajnaa jestes miłą i towarzyskaaa . ( ;
              • kimberly25 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 13:54
                Dzięki miley_cyrus45 smilesmile
                • sweet_madzik Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 13:58
                  kimberly25 jest pewna siebie . i to jest jej wielki + . podobają mi się
                  jej wypowiedzi . stara się nikogo nie obrażac smile
                  • nicola_16 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 14:23
                    dzieki miley_cyrus45 ale chyba nie musze pisać że dla mnie jesteś naj big_grin kiss
                    sweet_madzik ciebie tez lubię i straaaasznie podoba mi sie twój avatar wink
                    • demus Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:19
                      nikola_16 jesteś bardzo fajnasmile Twoje komentarze nie są obraźliwe i nie miłe. Myślę , że
                      jesteś spoko dziewczyna smile
    • pati896 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:27
      demus...jesteś Cool kiss Bardzo kulularna, widać,ze nie dasz sobie w kasze dmuchać,
      potrafisz postawić na swoim i wogóle jesteś fajna i kultularna smile
      • demcialove Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:29
        pati896 jestes super . od pocżatku jak sie tylko zalogowałam to najbardziej
        polubiłąm ciebiee ; * . i tak chyba jest nadal ( ; . wg fajnaaa jestes . ;]
        • loczek. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:33
          demcialove - jesteś fajną dziewczyną, mamy podobne gusta,
          poznałam ciebie od bardzo dobrej strony, często bywasz na kotku,
          wypowiadasz się mądrze i jasno.
          • hermiona13 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:53
            loczek - hmm...za bardzo jej nie znam, ale z tego co wiem jest fanką Miley Cyrus, po za
            tym jest chyba sympatyczna i miła ; D
            • sweet_madzik Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:58
              hermion13 .
              podoba mi się jej " sposób myślenia " fajna z Ciebie laska .! ogólnie . zakłada
              extra wątki . nic do niej nie mam . kisskiss
              • loczek. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 17:59
                sweet_madzik - bardzo cię lubię x DD jesteś pozytywna i taka ... taka słodka ;dd
                • miley_love. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:00
                  kocha miley tak samo jak ja : ) mamy podobne zdanie, i w ogóle, jest świetna.
                  • hermiona13 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:02
                    mile_love - Kolejna wielka fanka Miley xd Z tego co wiem, posiada wieeeeelką kolekcje
                    gażetów z Miley xD I ogólnie całkieeem sympatyczna xd
                    • sweet_madzik Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:05
                      miley-love. o kim napisałaś komentarz . ?
                      • miley_love. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:11
                        o loczek, ale nie chcę przerywać, więc napiszę coś o tobie xddd
                        no wię jesteś spoko, fajnie się z tobą pisze i wgl ; ddd ogółem to cię lubię, o ; dd
                      • nikt. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:12
                        sweet_madzik :
                        miła, kocha miley tak jak ja, uprzejma, kulturalna.. ekstra laska big_grin
    • seneka4 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:11
      a ja lubię wszystkich kulturalnych człowieków ,którzy czytają kotka i nie
      zostawiają komentarzy bez sensu. big_grin
      • loczek. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:12
        seneka4 - nie znam, ale wnioskując z tego komentarza jest mądra ; ))
        • nikt. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:14
          a o mnie kto coś napiszee ? tongue_out kiss
    • saphirka Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:19
      Ja nie mam ulubionych użytkowników, wszystkich lubię tak samo.
      • loczek. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:21
        nikt. - jesteś urocza, wypowiadasz się ciekawie i nie wdajesz się w
        głupie kłótnie.
        • nikt. Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:24
          hah. dzięki loczek. kisskisskiss
          Ty jesteś miła, kulturalnie się wypowiadasz, i jesteś naprawdę wyjatkowo sympatyczna kiss
          i w ogóle Ciebie chyba lubię najbardziej z całego kotka.pl big_grin
          • kimberly25 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:44
            Ty nikt. jesteś ogólnie spokobig_grin
            • iness_pendragon Re: coś miłego o użytkownikach..:) 24.05.09, 18:59
              kimberly25 jest bardzo miła i kulturalna.nie interesuje sie tylko gwiazdkami disneya ale także britney spears,kim kardashian itp. to mi się podoba!
              • mags Re: coś miłego o użytkownikach..:) 26.05.09, 19:04
                iness_pendragon jest bardzo fajna. Nigdy nikogo nie obraża, mimo, że kiedyś ktoś założył
                o niej głupi wątek.
                • zapalka07 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 29.05.09, 21:56
                  mags_ Hmm nie znam cie ale wydajesz się byc fajna smile. Lubisz Twilight tak jak ja wink

• demcialove Re: coś miłego o użytkownikach..:) 29.05.09, 21:57
                    zapalka07 malo cie znaam . ale wydajesz mi sie byc spoko laskąą . xd
                    • love.selena.x3 x3 01.06.09, 18:56
                      demcialove ,jestem od wczoraj na forum ,a już najbardziej polubiłam cię ze wszystkich ;p
                      jestes wyrozumiała i fajnie wypowiadasz się w postach ;p

x3serce
                      • demus Re: x3 01.06.09, 20:26
                        love.selena.x3 jesteś bardzo fajna. Twoje wypowiedzi nie są po prostu od tak tylko
                        przemyślane. Myślę , że jestes suuuuuper prywatnie tak samo jak na tym forum smile
                        • mandy_ Re: x3 01.06.09, 21:43
                          hah ja lubie i candy.e i loczek. i ewuss cos tam
                          i wiele innych osob. tongue_outtongue_out
                          one takie sie wydaja szalone i podobne do mnie hahaacoolcool
                          sciana
                          • justynaa134 Re: x3 01.06.09, 22:15
                            mandy_ lubię Cię ponieważ jesteś miła, kulturalna a przede wszystkim szczera i
                            od razu mówisz kogo lubiszwink ogólnie jesteś spoko winkkwiat
                            • mandy_ Re: x3 02.06.09, 14:13
                              hah thxx smirk
                              za badzo duzo twoich komentow nie widzialam xpp
                              ale wniosukajc jestes bardzo fajnaa kiss
                              • demus Re: x3 18.07.09, 10:46
                                mandy_ wydajesz się bardzo fajną i dosyc szaloną dziewczyną. Jesteś miła , ale gdy
                                trzeba potrafisz postawic na swoim.Lubię cię ;* he he xD
                                • hermiona13 Re: x3 18.07.09, 10:55
                                  demus - chyba jesteś miła i symatyczna, po za tym chyba lubisz demi i miley . ;d
                                  • natalka_xd Re: x3 18.07.09, 12:37
                                    hermiona13 - nie znam Cię, ale widziałam kilka Twoich wypowiedzi i wydajesz się
                                    być fajna ;dd
                                    • bucikowa Re: x3 18.07.09, 12:40
                                      Myślę że jestes bardzo fajna! smirk
                                  • asiulka74 Re: x3 18.07.09, 12:40
                                    Hermiona13- jest miła, inteligentna i nikogo nie obraża. xD
                                    • wyobraznia . xd 18.07.09, 13:03
                                      asiulka74 - nie znam Cię więc nie mam o Tobie zdania . ;]
                                      • sysiek4444 Re: . xd 18.07.09, 13:08
                                        Wyobraźnia
                                        *Jesteś CooL cool x D
                                        *Nie obchodzi cie zdanie innych
                                        kiss
                                        • demus Re: . xd 18.07.09, 13:12
                                          Wydajesz się byc suuper dziewczyną . Co widac po twoim avartarze lubisz Miley tak jak
                                          ja smile Chyba jestes szalona i na pewno jestes miła i twarda ;p
                                          • chocolatediet Re: . xd 18.07.09, 19:38
                                            demus
                                            Nie znam Cię za bardzo...
                                            Ale lubię Cięsmile
                                            Jesteś napewno wierną i prawdziwą fank Mileywink Jak przeczytam jakieś Twoje komy to
                                            napiszę więcejbig_grinbig_grin
                                            • elisss92 Re: . xd 19.07.09, 13:35
                                              chocolatediet kojarze Cie z Twojego nicku big_grin jak mowilas o krowie, od ktorej
                                              zaczerpnelas inspiracje big_grin Mysle, ze jestes bardzo wesola big_grin
                                              • chocolatediet Re: . xd 19.07.09, 22:26
                                                elisss92 kurcze... Jestes drugą osoba, która publicznie przyznaje się do tego, ze czyta
                                                moje komentarze (livv tez pamieta tą krowęsmile)

No wię..
                                                Ja Cię kojażę bardziej z avatarasmile
                                                I z Twoich komentarzysmile
                                                piszesz extra komentarzesmile
                                                Chyba wystarczy^^
                                                • ashley. Re: . xd 20.07.09, 11:06
                                                  chocolatediet:
                                                  `kojarzę Ciebie po oryginalnym nicku i avatarze smile
                                                  Wydajesz się być mądrą osobą ,bo czytałam nie jednego komentarza od Ciebie big_grin
                                                  • majli. Re: . xd 28.07.09, 12:57
                                                    ashley.
                                                    wydajesz się być fajną, sympatyczną dziewczyną ;]]
                                                  • demus Re: . xd 29.07.09, 22:47
                                                    majli. myślę , że jesteś fajna smile i miła ;p Nie wiem co jeszcze napisac xD
                                                  • miqusia Re: . xd 30.07.09, 11:31
                                                    demus, nie znam cie wiec napsize to co wszyscy;
                                                    wudajesz sie byc mila, sympatyczna osoba o fajnym
                                                    charakterze.
                                                    i wiem, ze moglabym tego nie rozpisywac i nie uprzedzac
                                                    cie, ze jesli ktos kogos nie zna/ nie lubi to tak napisze.
                                                    nie znam cie, wiec wiesz... zbyt obiektywnie cie nie ocenie
                                                    ale wydajesz sie fajan big_grin
                                                    mam nadzieje, ze ktos mnie zrozumial bo jak staram sie pisac do
                                                    rzeczy zazwyczaj mi sie nie udaje - dlatego czytacie moje kom.
                                                    bez sensu i wgl . xd
                                                  • zmierzchoomania Re: . xd 30.07.09, 12:25
                                                    miqusia . . .
                                                    znam ją, a raczej rozpoznaje i po avku i po nicku i po komentarzach wink Jest bardzo, ale to
                                                    bardzo fajną, ciekawą i sympatyczną osobą. I być może spotkamy sie na zlocie w
                                                    krakowie tongue_out wogóle jest bardzo fajna i mówi na mnie zmierzchoo ;p xd także sobie
                                                    skróciła . no to tyle . a i wiem . . . jeśli sie nie myle to napisła kiedyś, że też lubi Zmierzch smile
                                                    Także, pozdrowienia dla miqusi kisskiss
                                                  • nikt. Re: . xd 10.08.09, 16:20
                                                    zmierchoo : D
                                                    ja Cię lubię.
                                                    po prostu. ; p
                                                    fajnie się z Tobą gada na GG.
                                                    jesteś kulturalna, miła.
                                                    mimo, że ja nie przepadam za Zmierzchem,
                                                    to i tak Cię lubię kiss
                                                    jestes super kiss
                                                  • chocolatediet Re: . xd 10.08.09, 16:39
                                                    ahsley wow miło wiedzieć, że jestem madra ^^ i, że ktoś czyta moje komentarze big_grinbig_grin

nikt. heh pamiętam jak czytałam, że załozyłaś konto na kotku jako nikt. bo czułaś się
                                                    nikim mam nadzieję, że juz się tak nie czujeszsmile Bo zdecydowanie nie powinnaś.. Czytając
                                                    Twoje komentarze zawsze zastanawiam się jaka jestes w realu. Doszłam do wniosku, że
                                                    muisz byc super ^^
                                                  • independent_ Re: . xd 10.08.09, 16:45
                                                    chocolatediet

lubisz Chemików za co masz wielkiego plusa. big_grin
                                                    po twoich wypowiedziach wnioskuję, że jesteś miła i sympatyczna. ;D
                                                  • miqusia Re: . xd 10.08.09, 17:30
                                                    independent .
                                                    pierwszy komentarz jaki twój zobaczyłam składał się z trzech słów.
                                                    jakich - nie pamiętam, ale pamiętam, że mnie nimi rozwaliłaś .
                                                    od razu wydałaś się być taka fajna . ; x
                                                    a potem czytałam je z jeszcze większą przyjemnością więc mogę powiedzieć,
                                                    że fajna jesteś . i teksty masz dobre ; 3
                                                  • mandy_ Re: . xd 10.08.09, 17:31
                                                    iden..cos tam
                                                    nie wiem czemu
                                                    ale cie lubie jakos.
                                                    wydajsz sie byc spoko big_grinbig_grin
                                                  • heppy.girl Re: . xd 11.08.09, 11:29
                                                    mendy_ to jest bardzo super osobą !
                                                    polubiłam ją od początku !
                                                    jej komentarz nie są nudne , zawsze warto je przeczytać !
                                                    stara się zawsze pomagać !
                                                    a rozmowa z nią nigdy nie jest nudna wrecz bardzo ciekawa ;dd i bardzo miła i fajna !
                                                    "przesłuchiwaczki " ;dd smirk
                                                  • independent_ Re: . xd 11.08.09, 11:58
                                                    heppy.girl
                                                    jakoś mało na Ciebie natrafiam, ale wydajesz się być miła. ;D
                                                  • heppy.girl Re: . xd 11.08.09, 12:07

independent to zapraszam na czat , jestem !smirk
                                                  • independent_ Re: . xd 11.08.09, 12:19
                                                    jasne, wpadnę. wink
                                                  • heppy.girl Re: . xd 11.08.09, 12:29
                                                    no to wpadaj wink czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd
                                                  • miqusia Re: . xd 12.08.09, 17:30
                                                    heppy ; d
                                                    a ty wiesz, ja cię lubię : D
                                                    nie wiem czemu, jakoś tak zaczęłam
                                                    w tym twoim konkursie i tyle .
                                                  • independent_ Re: . xd 12.08.09, 17:32
                                                    miqusia

ostatnio częściej trafiam na twoje wypowiedzi i podobają mi się. ;x
                                                    lubię cię, no.
                                                  • pariska65 Re: . xd 12.08.09, 18:45
                                                    independent_-fajne masz wypowiedzi i uważam że jesteś bardzo mądrą i fajną
                                                    osobątongue_outsmile
                                                  • punk_rock_girl pariska... 12.08.09, 18:50
                                                    uważam,że jesteś fajną osóbką,piszesz świetne piosenkismile)
                                                  • elisss92 Re: pariska... 12.08.09, 18:54
                                                    W ogole Cie nie kojarze, bo wyczytalam z Twojego profilu, ze jestes na kocie 4
                                                    dni smile Ale po wypowiedziach stwierdzam, ze jestes szczera i otwarta. No i za ava
                                                    masz plusa ^^
                                                  • sely Re: pariska... 12.08.09, 19:00
                                                    smirkZawsze broni swojego zdania, chodź nie zawsze jesteśmy po tej samej stronie. tongue_out
                                                    prawda elis? Ma fajny avaracik, i dobre teksty, niektóre pooowalająshocksercesmirk
                                                  • miqusia Re: . xd 12.08.09, 18:59
                                                    mało cię znam, ale, że kot rozbudował profile i sobie czytam. ; d
                                                    piszesz piosenki, nie mam siły ich czytać .
                                                    wgl. nie mam siły czytać jaka jesteś, ale chyba jesteś fajna xd
                                                    no, na tyle mnie stać : D
                                                  • miqusia Re: . xd 12.08.09, 19:00
                                                    ojć, spóźniłam się

no to elisss .
                                                    wiem, że jesteś sporo starsza ode mnie - to i mądrzejsza .
                                                    no właściwie tak jak kojarzę to zawsze mądrze się
                                                    wypowiadałaś. a to dobrze : D
                                                  • miqusia Re: . xd 12.08.09, 19:02
                                                    jaaaa !
                                                    zawsze się będę spóźniać --"
                                                    powinnam albo szybciej pisać albo krócej. xd

a ty wydajesz się być fajna.
                                                    ale nie znam cię jeszcze xDD jak poznam to stwierdzę big_grin
                                                  • tajemnica_001 Re: . xd 12.08.09, 19:04
                                                    miqusia
                                                    wydaje mi się,że jesteś interesującą osobąsmile)
                                                  • chocolatediet Re: . xd 12.08.09, 19:21
                                                    tajemnica_001

Osz kurna! Pierwszy raz Cię widzę.. A nie! Odpowiadałam na Twoim wątkubig_grinbig_grin Niewiedzę o
                                                    Tobie nadrobiłam czytając opis Twojego profilubig_grinbig_grin No więc lubisz "rrrrrrrrr" a to już
                                                    cośbig_grinbig_grin Poza tym udzielasz się na kotku więc plus za aktywność^^
                                                    Wgl miła kobita z Ciebie smile
                                                  • black_rose Re: . xd 12.08.09, 19:54
                                                    chocoladiet
                                                    uważam po twoich wypowiedziach,że jesteś spokosmile
                                                    i tak wql fajny nick^^
                                                  • mylipslikesugar Re: . xd 12.08.09, 20:11
                                                    black_rose
                                                    po twoich wypowiedziach wnioskuję, że jesteś fajna..
                                                    lubisz Jonasów, Miley ja też więc uważam że spoko z Ciebie panienka big_grin
                                                    wink
                                                  • black_rose Re: . xd 12.08.09, 20:17
                                                    xd
                                                    mylipslikesugar
                                                    uważam,że jesteś oksmile
                                                    trochę Cię nie kojarzę,ale widać,że jesteś fajna;d;d;
                                                  • independent_ Re: . xd 12.08.09, 20:41
                                                    black_rose

jesteś jedną z osób które bardzo lubię. xd
                                                  • mileyanddemi Re: . xd 12.08.09, 20:49
                                                    independent - fajna , ma wlasne zdjanie
                                                  • punk_rock_girl xdxdxdxdx 12.08.09, 20:56
                                                    spoko jesteśsmile)
                                                  • chocolatediet Re: xdxdxdxdx 12.08.09, 20:58
                                                    punk_rock_girl nie znam Ci.ę za bardzo ale całkiem miła Ciebie forumowiczka smile
                                                  • miqusia Re: xdxdxdxdx 12.08.09, 21:03
                                                    szoko <33
                                                    haha, nie wiem co napisać .
                                                    poznałam cię na czacie.
                                                    i tak gadałyśmy, gadałyśmy a jakbym cię nie lubiła
                                                    to byśmy nie gadały ^.^ logiczne, nie ? xd
                                                  • punk_rock_girl Re: xdxdxdxdx 12.08.09, 21:05
                                                    thxsmile)
                                                    jesteś miła, i wql wydajesz się być okismile)
                                                  • independent_ Re: xdxdxdxdx 12.08.09, 21:20
                                                    punk_rock_girl
                                                    jesteś tu od niedawna i nie mogę o Tobie zbyt wiele powiedzieć,
                                                    wydajesz się miła.
                                                  • mandy_ Re: xdxdxdxdx 12.08.09, 21:49
                                                    ident cos tam
                                                    nie wiem czemu ale
                                                    jakos cie lubie.
                                                    i ciagle nie moge
                                                    zapamietac twojego nicku ;pp
                                                    big_grin
                                                  • chocolatediet Re: xdxdxdxdx 12.08.09, 22:45
                                                    mandy_ rozwaliło mnie jak ktoś tam wyżej npisał mendy_big_grinbig_grin haha
                                                    A teraz na serio... Kojażę Cie bardziej po avku niz nicku i z tego co pamiętam jesteś miłą
                                                    forumowiczkąbig_grin Masz własne zdanie i to jest to wink
                                                  • elisss92 Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 01:26
                                                    Kurde, Chocolat, znowu na Cie trafilam ;/ big_grin
                                                  • mandy_ Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 08:38
                                                    elisss92 - nie qwiem
                                                    co o tobie napisac
                                                    ale wydajesz mi sie
                                                    byc orginalna i niepowtarzalna. ;qq
                                                    a to dobrze
                                                    bo teraz jeden kopiuje drugiego
                                                    coraz rzadziej
                                                    ktos ma wlasne zdanie tylko
                                                    kopiuje innych.
                                                    tongue_outtongue_out

moze troche bezsensu ale ja
                                                    to rozumiem hehh ;d
                                                  • karolajn. Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:04
                                                    mandy_

twoje wypowiedzi są zazwyczaj mądre,
                                                    zawsze masz własne zdanie,
                                                    jesteś oryginalna tongue_out
                                                    i ee uu oo
                                                    nie wiem co jeszcze napisać wink
                                                  • miqusia Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:11
                                                    karolajn. , przyznam, że przez zmiane avataru musiałam się
                                                    zastanowić, czy cię znam ; ) ładny avatar.
                                                    lubisz Timberlake, no. ja tez : D
                                                    jakoś nie pamiętam żebyś się wykłócała, więc jest ok : d
                                                  • chocolatediet Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:28
                                                    miqusiasmile
                                                    Ooo z czata jesteś smile Brata masz tongue_out
                                                    A na seriosmile Hmmm lubię Cię... Z Toba nie miałam niezbyt miłej wymiany zdań na forum a
                                                    raz to się zdarzyło... Ale pomyliłaś mnie z cocomaroco i za to foch;P
                                                    Nieee lubię ciębig_grinbig_grin Fajna uzytkowniczka jesteś no. smile
                                                  • mandy_ Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:45
                                                    chocolatediet
                                                    aa fajna jestes
                                                    i masz fajny nick
                                                    taki ciekawyy..
                                                    jestes na diecie ??
                                                    ; qq
                                                  • independent_ Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:49
                                                    mandy_

lubię cię. i nie szkodzi że nie zapamiętujesz mojego nicku. XD
                                                  • miqusia Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:47
                                                    szooko, no weź .
                                                    bo mi się rymujecie , koko i szoko . ; d
                                                    raz się zdarzyło ? kiedy : D
                                                    ja cię tam lubię xd
                                                    a wiesz, pomyliłam bo wiedziałam, że kto fajny tam
                                                    jeździ . uznaj to za komplement ; DD
                                                    i wiesz, w faktach i na polsacie pokazywali kotka, żyje : d
                                                    na wykopie jest film .
                                                  • mandy_ Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 12:51
                                                    ehh no to dobrze
                                                    juz myslalam
                                                    ze to ja jestem taka glupia
                                                    xdd
                                                  • chocolatediet Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 13:03
                                                    Mandy ja jestem na wiecznej diecie big_grinbig_grin
                                                    Miqusia.. no może Ci wybaczębig_grinbig_grin Jeszcze nie wiemsmile
                                                    Mandy ja już Cię oceniałam to się powtarzać nie będę może co?smile
                                                  • mandy_ Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 16:21
                                                    ehh
                                                    rob jak uwazasz.
                                                    ja mysle sobie
                                                    'musze sie odchudzac! od zaraz'
                                                    a potem ide na lody
                                                    z kolegami . big_grinbig_grin
                                                  • chocolatediet Re: xdxdxdxdx 13.08.09, 21:30
                                                    Mandy_ fakt, że jestem na wiecznej diecie nie znaczy, że jej przestrzegambig_grinbig_grin
                                                    Przeważnie 'przypominam' sobie o niej jak już sobie pojem albo wpierniczę kilka kostek
                                                    czekolady big_grinbig_grin
                                                  • independent_ Re: xdxdxdxdx 14.08.09, 13:54
                                                    czekoladowa dieta.

cudny nick, avatar też. ;d bardzo Cię lubię. big_grin

• nikt. Re: xdxdxdxdx 14.08.09, 14:05
                                                    independent_.
                                                    fajna jestes. ; ]
                                                    szczera, wyluzowana, ale jednak miła.
                                                    i masz fajny nick. : )
                                                  • miqusia Re: xdxdxdxdx 14.08.09, 17:19
                                                    nikt. ten dyplom chyba coś znaczy bo słusznie go dostałaś ; )
                                                    a to już oznacza, że jesteś miła i wgl.
                                                    naprawdę cię lubię, jesteś ciekawą, sympatyczną i wyluzowaną
                                                    osobą ; DD
                                                  • independent_ Re: xdxdxdxdx 14.08.09, 19:06
                                                    miqusia

<3
                                                    { xdd }

bardzo lubięę.
                                                  • miqusia Re: xdxdxdxdx 14.08.09, 19:37
                                                    jeej, zostawię sobie to w sercu bo kotek powiedział, że
                                                    jestem the best i muszę słuchać komplementów ; 3

independent_

również bardzo lubię <3 shock
                                                  • pariska65 Re: xdxdxdxdx 14.08.09, 19:46
                                                    miqusia wydajesz się być fajną osobą,według mnie jesteś trochę
                                                    zwariowana...lubię Cię smile
                                                  • independent_ Re: xdxdxdxdx 15.08.09, 17:06
                                                    pariska65

lubię, lubię. big_grin
    • miley_cyrus45 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 30.05.09, 08:43
      big_grinDzięki demuswinkteż cię lubię
      • demus Re: coś miłego o użytkownikach..:) 01.06.09, 14:09
        miley_cyrus45 wiem , że na twój temat już się wypowiadałam ale strasznie mi się nudzi a
        poza tym bardzo fajna jestes. Myślę , że mogłybyśmy się zakolegowac ;p Masz gg??
        • nicola_16 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 01.06.09, 17:19
          hmm... demus no co tu duzo pisać jesteś super girl cool I LIKE U wink
        • ewus1 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 01.06.09, 17:26
          smilesmile
          Miło poczytać takie komentarze jakie piszecie o sobie smile
    • justynaa134 ;** 01.06.09, 17:32
      ewus1 mało Cię znam, ale po twoim sposobie pisania komentarzy jesteś
      osobą kulturalną, nie wdającą się w kłótnie, miłą i sympatycznąsmilekwiat
      • ewus1 Re: ;** 01.06.09, 17:41
        Ślicznie Ci dziękuję. kwiat Jesteś bardzo miła i życzliwa, justynaa134.
        serce
        • justynaa134 Re: ;** 01.06.09, 17:50
          dziękuję Ci ewus1 smileserce
        • szpilka_ Re: ;** 01.06.09, 17:52
          ewus1 - nie znam cie ,ale po twojej wypowiedzi wynika ze jestes miła ,
          sympatyczna , dowcipna , inteligentna , pomysłowa , zabawna , piekna ,
          kolezenska , i juz mi sie pomysly skonczyly xDD
          • ewus1 Re: ;** 01.06.09, 18:02
            Dziękuję Wam bardzo mocno szpilka_ i justynaa134. Wprawdzie nie
            znamy się długo, ale doceniam te miłe słowa kwiat.

Pamiętajcie że Wy także jesteście piękne i mądre oraz wyjątkowe. Bo "Dobrze
            widzi się tylko sercem. Najważniejsze to niewidoczne dla oczu.
            ". smile serce

Buziaki ;*kiss
            • loczek. xoxo 01.06.09, 18:10
              ewus1 - nie znam cię zbyt ,
              ale wydajesz się miła i słodka . : - *
              • ewus1 Re: xoxo 01.06.09, 18:27
                A Ty, loczek, zdajesz się być bardzo przyjacielska i miła smilesmile
    • sweet...ash Re: coś miłego o użytkownikach..:) 01.06.09, 19:03
      justyna134 wydajesz sie mila i sympatyczna!

fajna jesteś!kiss
      • love.selena.x3 x3 01.06.09, 19:06
        Poznałam cię już wczoraj. zakładasz fajne wątki i jestes bardzo miła kiss
    • justynaa134 ;)) 01.06.09, 19:09
      love.selena.x3 widać, że niedawno zaczęłaś pisać na kotku i gdy
      zobaczyłam twoje komentarze to od razu wiedziałam że będziesz miłą
      użytkowniczkąsmile nie kłócisz się z innymi i jesteś kulturalnawink
      • demcialove Re: ;)) 01.06.09, 21:42
        justyna134 jestes b. fajnaa.( ; . uwelbiaam ciee . ;] . fajnie komentujesz i wg
        fajnaa jestes.^^

a co do lovee.selenka to teez cie bardzo polubilam . ^^
    • ewus1 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 01.06.09, 22:19
      Strasznie polubiłam justynaa134, szpilka_, loczek i mandy_ smilesmile
    • dream Re: coś miłego o użytkownikach..:) 01.06.09, 22:25
      justynaa - Lubię Cię ponieważ jesteś kochasz zmierzch tak jak ja ^.- big_grin Napewno jesteś
      super osobą. smile
      • demi1112 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 18.07.09, 13:46
        dream-Lubie cię ponieważ masz swoje zdanie i z twoich komentarzy wynika że
        jesteś mądrą osobą.
        • zmierzchoomania Re: coś miłego o użytkownikach..:) 19.07.09, 17:42
          demi1112 - wydaje mi sie, ze jesteś fajną, pogodną i sympatyczną osobą i, jesli sie
          nie myle to też wkurzają Cie te wątki, z kłótniami, o Selene, Miley i Demi wink
          • oolluussiiaa96 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 19.07.09, 22:36
            wydajesz sie byc miła osobką i jescze do tego fajnie oceniłas moj avatar wink
    • lolcia66 ashley. 21.07.09, 06:33
      ashley. chyba nie jesteś długo na kotku ale Cię kojarzę smile Wiem, że jesteś
      miłą i zabawna nie mogę więcej o tobie powiedzieć bo CIę za dobrze nie znam
      ale baardzo CIę lubię kiss* tongue_out
      • strawberry_xdd Re: ashley. 21.07.09, 08:50
        nikt. - wypowiadasz się zawsze jasno i jesteś kulturalna ashley. założyłąś jeden
        fajny wątek i fajne się wypowiadasz w komentarzach ; ]
        • oolluussiiaa96 Re: ashley. 21.07.09, 16:19
          strawberry_xdd- hmm... za bardzo cie nie znam ale mam nadzieje ze to sie zmieni i
          czytajac twoje komentarze to spoko laska z ciebie kiss
          • ewa_ashley Re: ashley. 10.08.09, 16:51
            LOvcia koniki, często się uśmiecha, fajna dzieczynka ;]
    • jassmin888 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 10.08.09, 16:59
      independent_
      Twoje wypowiedzi są bardzo mądre..Widac, ze jestes na wszystko pozytywnie nastawiona
      xdd..Od początku cie polubiłam i uznałam, ze jestes fajna..Poznałam cie z dobrej
      strony..Wyrażasz sie krótko, ale jasno i kultularnie..Masz wiele plusów i to jest własnie w
      tobie fajne kiss
    • jassmin888 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 10.08.09, 17:05
      independent_
      Twoje wypowiedzi są bardzo mądre..Widac, ze jestes na wszystko pozytywnie nastawiona
      xdd..Od początku cie polubiłam i uznałam, ze jestes fajna..Poznałam cie z dobrej
      strony..Wyrażasz sie krótko, ale jasno i kultularnie..Masz wiele plusów i to jest własnie w
      tobie fajne

PS.Czy stało wam sie juz kiedys tak, ze jak cos piszecie nie wkleja sie wam to na koncu, a
      gdzies w środku forum uncertain
      Mnie sie tak teraz zrobiło dodałam to o independent_ przed chwilą, a wkleiło sie gdzies z
      początku uncertaintongue_out
    • jassmin888 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 10.08.09, 17:10
      independent_
      tobie fajne

PS.Czy stało wam sie juz kiedys tak, ze jak cos piszecie nie wkleja sie wam to na koncu, a
      gdzies w środku forum
      Mnie sie tak teraz zrobiło dodałam to o independent_ przed chwilą, a wkleiło sie gdzies z
      początku
      • demi1112 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 10.08.09, 17:36
        jassmin888 - jesteś spoko. Masz niektóre mądre wypowiedzi i Cię ostatnio polubiłam.
        • gosia780 Re: coś miłego o użytkownikach..:) 12.08.09, 19:05
          demi1112 - jesteś przesympatyczna, miła, dowcipna i fajny masz awatar big_grin
          • beti_ Re: coś miłego o użytkownikach..:) 12.08.09, 20:54
            gosia780...
            masz supcio awatar wink jesteś sympatyczna i w ogóle i w szczególe bo cię dobrze
            znam kiss
            • beti_ Re: coś miłego o użytkownikach..:) 12.08.09, 20:54
              dzienx beti_ kwiat
    • chocolatediet Re: . xd 12.08.09, 20:04
      black_rose
      Dzieki, Twój nick tez mi się podobabig_grinbig_grin Chciałam sobie taki dać na YT ale był zajęcty, więc
      w końcu ChocolateDiet jestem smile
      Spoko forumowiczkasmile Bo na kocie to się dość dawno nie wypowiadałaśbig_grinbig_grin
    • miqusia ... 12.08.09, 22:07
      mandy_, jakoś nie trafiam na ciebie albo nie
      zapadłaś mi w pamięć. zapewne to drugie, ale to
      chyba dlatego, że nie zaczynasz i nie wdajesz
      się w głupie kłótnie a to bardzo fajnie : d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka