Dodaj do ulubionych

Moda na sukces-serial xD

11.05.09, 20:23
Lubicie Mode na sukces??Ja uwielbiam i oglądam każdy odcinekbig_grin,wcale nie uważam że to
jest głupie i nudnesurprisedsurprisedsurprised
Jak tak,to jakiego bohatera najbardziej lubicie??Ja Brooke,Taylor,Nicka,Bridget i Thomasa
oczywiście.Nie przepadam za Stephanie i Caitlyn.tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outsuspicioussuspiciouscoolsciana
Obserwuj wątek
    • kitty16 Re: Moda na sukces-serial xD 11.05.09, 20:31
      o jejku moj babcia to ogląda shock sory ale nie lubie takich telenoweli.. i ile to ma juz
      odcinków? 5000?
    • loczek. Re: Moda na sukces-serial xD 11.05.09, 21:46
      to jest idiotyczne i patologiczne,
      dlatego oglądam każdy odcinek ! haha !
      uwielbiam to, ale lubię też się pośmiać ; d

ja chcę żeby ridge był z taylor,
      a nie z tą dziiiiiii...ewczyną brooke -.-
    • kimberly25 Re: Moda na sukces-serial xD 12.05.09, 15:29
      Wiem że ten serial nie jest za inteligentny,ale wciąga smile
      Ja bym wolała żeby Ridge był z Brookesuspicioussuspicious
      • Gość: tu$$ Re: Moda na sukces-serial xD IP: *.ludowa.netcominternet.pl 21.05.09, 20:19
        ja oglądam sporadycznie, moja mama mówi że to głupie i że świetnie uśmiercają i
        ożywiają taylor
        • pinkpink Re: Moda na sukces-serial xD 24.05.09, 11:13
          ja sobie po prostu czasem oglądam tak dla jaj... powiem jedno. jak już się
          zacznie oglądać to trudno skończyć! tongue_out
          A Ridge... wolę żeby był z Brooke. A z całego serialu najbardziej lubię Bridget big_grin
          • zakochanyaniol Re: Moda na sukces-serial xD 10.06.09, 23:26
            ja juz tego nie oglądam bo seriale sa juz nudne ale zawsze lubiłam ricka i ambersmilesurprised
    • shocek Re: Moda na sukces-serial xD 25.05.09, 20:18
      Ja to oglądam jak jade do babci i nie mam co robić . wtedy to nawet spoko ale na codzień nie przepadam
    • rozyczka Re: Moda na sukces-serial xD 26.05.09, 15:01
      kiedyś oglądałam przez jakieś 200odcinków ale historia się ciągle powtarza więc
      mi się znudziło.
      • loczek. Re: Moda na sukces-serial xD 26.05.09, 15:25
        buu. nie, nie!
        ma być taylor.
    • yourbadream Re: Moda na sukces-serial xD 27.05.09, 12:51
      Ogólnie? Nie oglądam. To straszny tasiemiec, tam wszyscy są ze wszystkimi.
      Dziwię się, że tam dzieci nie rodzą się z jakimiś wadami genetycznymi xD
      Teraz jestem dręczona tym, bo w maju mam praktyki i zawsze wtedy idę do babci...
      Wiadomo: ogląda.
      Aktorka grająca Brooke ciągle wali takim bitch facem, że dopinguję Taylor. OMFL...
      A ten co gra Thomasa... Dałabym sobie rękę uciąć, że on grał w czym innym.

Co jak co, ale CBS dało najdłużej trwającą operę mydlaną wszechczasów, która
      nadal ma rzesze fanów. To im się chwali. Mówić można, że nudne, że głupie,
      ale... Jednak przyciąga, czemu?

16 czerwca wyjdzie 5586 odcinek. Nieźle.
      • yourbadream Re: Moda na sukces-serial xD 27.05.09, 12:54
        Może z tym zdaniem inaczej: A ten co gra Thomasa... Dałabym sobie rękę uciąć, że
        on grał w czym innym.

Że widziałam go w czymś innym. Przejrzałam jego filmografię i nic nie kojarzę.
    • rozyczka Re: Moda na sukces-serial xD 27.05.09, 17:00
      mam takie pytanie obejrzałam do dziś a dawno tego nie robiłam jak to się stało
      że Taylor z martwych wstała?
      • kimberly25 Re: Moda na sukces-serial xD 27.05.09, 17:45
        rozyczka napisał(a):

> mam takie pytanie obejrzałam do dziś a dawno tego nie robiłam jak to się stało
        > że Taylor z martwych wstała?
        To było tak,że książe Omar,(który był we wczesnych odcinkach,gdy Taylor straciła
        pamięć itp,ale to było bardzo dawno)wykradł Taylor ze szpitala(bo był w niej
        zakochany),gdy jeszcze żyła.Wszyscy myśleli że ona umarła,ale ona jeszcze
        żyła.Sfałszował akt zgonu.Potem włożył do trumny manekina,żeby wszyscy myśleli że to
        Taylor.Potem,sam się nią zaopiekował,a ona długo była w śpiączce.Potem ją więził ale taki
        jeden pomógł jej wrócic,i znalazła sie w domushock
        • daryjka Re: Moda na sukces-serial xD 28.05.09, 18:26
          Moda na sukces rlz.!! xD
          Heh. Nie lubię Catilyn (czy jak tego kogoś imię się pisze) i Brooke i Bridget. Lubię Taylor i
          Thomasa, Gaby i jeszcze Sally. smile
    • ewus1 Re: Moda na sukces-serial xD 31.05.09, 21:00
      Jak dla mnie to ten serial to "Neverending Story" smilesmilesmile
      • kimberly25 Re: Moda na sukces-serial xD 31.05.09, 21:01
        haha,zgadzam sie xD
        • ewus1 Re: Moda na sukces-serial xD 31.05.09, 21:22
          Miło mi. Cieszę się big_grin
    • ketrin Re: Moda na sukces-serial xD 17.06.09, 20:03
      hehe x DD
      ja tego nie oglądam, ake kiedyś nic nie bylo w tv to popatrzyłam i ... mnie
      wciągneło :d
      ale i tak nie oglądam, wolę pierwszą miłość xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka