Dodaj do ulubionych

szczera prośba.

12.05.09, 17:10
drogi kotku, po jakimś czasie możesz usunąć ten wątek,
ale chce żeby przynajmiej kilka osób go przeczytało:

nie róbcie proszę wątków:
" co myślicie o ... ? "
bo zakłada je jakiś "gość", którego nick
słyszę (o dziwo) pierwszy raz, a czytam
dokładnie całe forum. wiadomo o co chodzi:
że tymi szanownymi "gościami" jesteście
wy sami ;pp

mam nadzieję, że wysłuchacie smile
pozdrawiam : *
Obserwuj wątek
    • demcialove Re: szczera prośba. 12.05.09, 17:16
      tak to parwda . ale ja naparwdę nie załozyłąm watku o "co myslicie o demcialove"
      naprawdęę . ! wieszysz mi . ?
      • Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: szczera prośba. IP: *.elblag.vectranet.pl 12.05.09, 17:57
        ja ci wierze demcialove!big_grin
        • Gość: Pati Re: szczera prośba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:32
          ja też <sama tego rowniez nie zrobilam> to ze jestem gosciem to nie znaczy ze jestem
          gorsza zawsze podpisuję sie tak samo <jak kotek rozszerzy funkcje uzyt. to sie zaloguje>:-
          D
          • iness_pendragon Re: szczera prośba. 12.05.09, 19:52
            mnie też wkurzają te wątki!!! a juz najbardziej wkurzył mnie ten o mnie!
    • blah___rock Re: szczera prośba. 12.05.09, 19:38
      Robią to osoby z bardzo niską samooceną ;P ja juz nie raz mówiłam jak głupie jest to
      moim zdaniem . I zagadzam się z tobą loczek to robią jedne i te same osoby bo chcą o
      sobie poczytać a mnie to tylko bawi ^_^ ; )
      • iness_pendragon Re: szczera prośba. 12.05.09, 19:55
        ja naprawdę wierszcie mi nei założyłam wątku o o mnie tlyko jakas dziewucha której moj nieck sie kojarzy z *******. widziała kilka jej pokemonowatych wypoweidzi jak to ona "koffa di$$$neYuSiiia"
    • blah___rock Re: szczera prośba. 12.05.09, 20:56
      No iness_pendragon wierze bo jakoś nie kojarzysz mi sie z takimi głupimi pomysłami ale
      co do reszty to tak jak pisałam Bawi mnie to , ale szkoda mi takich osób z powodu ich
      głupoty o_O ;PPP
      • iness_pendragon Re: szczera prośba. 12.05.09, 21:21
        dzieki blah_rock smile
        • sweet_madzik Re: szczera prośba. 12.05.09, 21:32
          no właśnie , oke rozumiem , zakładam wątek o mnie i się chcę dowiedzieć szczerej
          prawdy , ale po co robić tak z tymi gościami .? Kiedyś może założe taki wątek ,
          " Jaka jest wasza opinia na temat .sweet_madzik. ? " ale to może ;p , , mnie
          nie obchodzi co kto o mnie myśli , ważne że wiem JA jaka jestem na prawdę , i to
          się dla mnie liczy , a że demcialove , loczek. candy.e je
          polubiłam to mi się o wiele częściej chce wchodzić na to forum , smile
          kiss
          • nicola_16 Re: szczera prośba. 13.05.09, 06:39
            to idiotyczne pisać wątki w stylu: co myslicie o... normalnie żal.com ja np nie lubię czytać
            co inni o mnie myślą bo tak szczerze to po co? i nie założyłam wątku sama o sobie,
            wkurzyło mnie że ktoś napisał o mnie bez mojej zgody chociażby!!!! angry
            • hermiona13 Re: szczera prośba. 13.05.09, 07:38
              Ja również się zgadzam smile Nie wiem kto założył wątek o mnie, ale w ogóle nie mam
              najmniejszego zamiaru w nim odpisywać ^^ ;/ Po co takie coś? To tylko niepotrzebnie
              zaśmieca forum ... ^^
              • candy.e Re: szczera prośba. 13.05.09, 19:53
                dzieki sweet_madzik wink
                tez was polubilam..;D

piwo
                • kitty16 Re: szczera prośba. 13.05.09, 21:04
                  noo..po co komu takie wątki
                  • loczek. Re: szczera prośba. 15.05.09, 20:44
                    dzięki za poparcie ; )
                    sweet_madzik ` też cię lubię ! : D
    • pati896 Re: szczera prośba. 15.05.09, 21:07
      No wieeelka racja, bo tym możecie też urazić wiele osób, a jeśli tak was wkurza to najlepiej
      go ignorować i dać sobie spokój, bo wy ciągle powtarzacie,ze to jest głupie i nie jestescie
      jakimiś dzieciakami,a jeśli nie bylibyście ,,tymi jakimiś dzieciakami'' to dawno dałybyście
      spokój. wink Ja tak zrobiłam i aż mi ulżyło hehe kiss A i sorry znowu do demciaove, ale byłaś
      bardzo fajna tylko teraz się zmieniasz, bo ty też założyłaś podowny wątek, zdaje się,ze o
      jakiejś wuni chyba uncertainkiss
    • loczek. Re: szczera prośba. 15.05.09, 21:19
      OoHh PaTtI DoO NaS NaPiSaŁa !
      <SwEeT GiRls> HejCiaaAa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka