Dodaj do ulubionych

Selena wygląda sztucznie ?

16.05.09, 17:15
hej .(;.

, , czy waszym zdaniem Selena nie wygląda zbyt sztucznie . ?

https://photos.nasza-klasa.pl/21158387/94/main/45343a6d86.jpeg
Obserwuj wątek
    • darunia714 Selena 16.05.09, 17:20
      Moim zdaniem na tym zdjęciu Selena wygląda sztucznie ale tak naprawdę nie !!! Jest super
      aktorką i jest bardzo ładna smile
    • Gość: h Re: Selena wygląda sztucznie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:21
      troszeczke ale napewno ja zmienili w kapie bo ona tak ie wyglada
    • twoja_stara Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 17:22
      na pojedynczych zdjęciach z sesji może i wygląda, ale na prywatnych fotkach nie tongue_out
      • hermiona13 Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 17:43
        Jak jest jakaś sesja, to każda gwiazda wygląda sztucznie xD W końcu tam jest sam
        photoshop. ; d
        • iness_pendragon Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 19:11
          Juz napewno lepiej wygląda niz Demi
    • loczek. Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 18:08
      trochę, ale w sumie każda gwiazda jest molestowana
      przez photoshop i inne programy do poprawy urody.

ja polubiałam selenę <3
    • pati896 Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 18:55
      Ej no sorry demcialove bardzo cię lubiłam, ale nie wiem czy jest tak nadal uncertain
      Przecież każda gwiazda wygląda inaczej na sesji, nie od razu sztucznie...moim zdaniem
      wyszła na tej fotce bardzo ślicznie i naturalnie, moze nie tak jak zawsze, ale w końcu nawet
      jakby nie chciała to i tak zrobią jej photoshop tongue_out Nic nie mówię, ale prawdziwy fan nigdy
      nie zniechęca się od swojego idola, a ty tak ciągle postępujesz bez obrazy. Musiałam to
      powiedzieć, bo zdaje mi się,ze to nie twoje prawdziwe zdanie tylko przez tych, którzy ciągle
      wszystkich od niej zniechęcają, ale dobra kazdy ma swoje zdanie, swój styl, gust, idolów i
      także tych anty...więc nie wtrącam się <3
      • demcialove Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 18:58
        pati896 skoro mnie juz nei lubisz bo po prostu zniechęcilam sie do Seleny to juz
        twojaa sprawaaa...wiesz....ludzi nie lubi sie tylko po przez to co oni lubią czy
        umieją...;/
        • Gość: Vanessa_H Re: Selena wygląda sztucznie ? IP: *.acn.waw.pl 16.05.09, 19:04
          demcialove napisał(a):

> pati896 skoro mnie juz nei lubisz bo po prostu zniechęcilam sie do Seleny to ju
          > z
          > twojaa sprawaaa...wiesz....ludzi nie lubi sie tylko po przez to co oni lubią cz
          > y
          > umieją...;/

Dla mnie trochę sztucznie.A co do tej sprawy demcilove i pati896(sorry że się
          wtrącam)to zgadzam się z tym zdaniem"ludzi nie lubi sie tylko po przez to co oni
          lubią czy umieją",bo ja mam przyjaciółkę i lubimy inne gwiazdy,a i tak się
          bardzo lubimy,ale już więcej się nie wtrącam.Buziaki kiss
    • pati896 Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 19:08
      Sorry.! Ale źle mnie zrozumiałyście, ja wogóle nie powiedziałam,ze cie NIE lubie uncertain Tylko nie
      wiem czy lubie cię tutaj nadal naj bardziej uncertain I też zgadzam się z tym zdaniem, bo taka nie
      jestem jeśli o to wam chodizło uncertain
      • pink_rulez Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 20:19
        No, trochę sztucznie, jak figura woskowa/
        • pink_rulez Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 20:21
          Ale zgadzam się, że to tylko przez nadmierne użycie photoshopa.
          • kitty16 Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 21:43
            to zdjęcie jest bardzo ładne ale nienaturalne.. oczywiście `magia photoshopa` tongue_out
    • p_girl200 Selena wygląda sztucznie 16.05.09, 21:48
      jak dla mnie zabardzo cukierkowo i słodko , a jak wiadomo co za duzo to niezdrowo wink
      • majli_xo Re: Selena wygląda sztucznie 16.05.09, 22:39
        Nie prawda.
        Wygląda ślicznie & dziewczęco.
    • decod.e Re: Selena wygląda sztucznie ? 16.05.09, 22:40
      ` ślicznie.
      może troche sztucznie bo wiadomo że sie uzywa photoshopa.
    • Gość: Olcia*** Re: Selena wygląda sztucznie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 11:10
      Oj wygląda.. ! Cała jest ogólnie sztuczna !!>
      • Gość: Ja ;* Re: Selena wygląda sztucznie ? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.05.09, 20:21
        Zgadzam się ;p
    • candy.e Re: Selena wygląda sztucznie ? 23.05.09, 20:23
      teee.w koncu photoshop i make up dzialaja cuda wink

tongue_out

piwo
      • lolcia66 Re: Selena wygląda sztucznie ? 26.05.09, 15:24
        Luudzie.... Dobijacie mnie tym, że mówicie, że Selena jest sztuczna 'sweet' i w
        ogóle. Ja nie wiem z której strony. Może na sesjach tak bo zawsze każdy ma na
        sobie z tonę makijażu no tak normalnie to ja nie wiem co wy do niej macie. Czy
        możecie mi uzasadnić to 'Selena jest zbyt słodka' ?? bo ja nie rozumiem. To, że
        się uśmiecha to nie znaczy, że jest słodka. Po prostu jest radosna...
        • miley_love. Re: Selena wygląda sztucznie ? 26.05.09, 15:27
          odpowiedź.

mimo, że teledysk, w zasadzie taką laską ona jest na co dzień, wnioskując po
          cadidsach, wypowiedziach i filmikach.
          • lolcia66 Re: Selena wygląda sztucznie ? 26.05.09, 18:58
            Pss... wzięłaś sobie filmik z Dzwoneczka HaHa tongue_out Przecież to na potrzeby
            filmu... W candidsach co widzisz jak idzie przez miasto po prostu i jeszcze
            rzuca cukierkami nie ??;/ W wypowiedziach i filmikach ?? W swoich filmikach
            najczęściej mówi o nowej produkcji lub odpowiada na pytania zadawane przez jej
            fanów. No dobra wiem z czego to macie ale jak ona według was to okazuje, bo ja
            nie wiem, rzuca cukierkami?? Moja koleżanka jest za słodka bo jak tylko coś
            zrobi to Robi 'słodką minkę' i pyta sie ale co karolcia zrobiła ;/ Albo klei się
            do chłopców chociaż ma swojego chłopaka ;/ a sel tak nie robi i ja nie wiem o co
            wam chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka