Dodaj do ulubionych

Pasja, hobby, zainteresowania... :)

• burka Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 16:55
      A wiec mam duzo pasji i zainteresowan smile Np trenuje karate, jeżdze konno, uwielbiam
      czytac (a w szczegulnosci Eragona)big_grin uprawiam sport
      Moim hobby sa koty i wiewiórki burunduk no i chyba to wszystkooooooooo xD
    • majson Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 17:06
      ja ciągle zmieniam pasje "trzeba korzystać z życia" i próbować coś nowego moją
      pasją teraz są rolki, taniec, ćwiczenia by być w dobrej formie lubię czuć się
      wysportowana, i wiele innych już nawet nie pamientam
    • Gość: Chochlik Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 17:18
      Od 7 lat trenuję rock and rolla akrobatycznego. Taniec odkąd pamiętam był w moim
      życiu i czasami gdy nie mogę iść na trening, czuję się po prostu głupio. Choć
      zajęcia często są męczące i nie kiedy mam zakwasy to i tak to kocham. <br />

Jakiś czas temu powróciłam do swojego starego hobby. Znowu zaczęłam pleść
      bransoletki przyjaźni.
    • 4 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 17:38
      Hmmmm.....Muuuuzaaa !!!!!! KOcham spiewac !!!spiewanie to cale moje zycie !!!!!!! Lubie a
      wrecz uwielbiam tez tanczyć !!!! chodze na lekcjie Hip hopu...taniec i muzyka to cale moje
      zycie !!!!! KOCHAM JĄ !!!!!!!!!!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin ZAWSZE GDY NIE MAM CO ROBIĆ
      TANCZE ALBO SPIEWAM W SWOIM POKOJU CZASAMI MAMA WRZESZCZY ZEBYM BYLA
      CICHObig_grinbig_grinbig_grinbig_grin Zawsze gdy siedze na kompie slucham muzy .... teraz akurat slucham
      radia kotka ..... gdy nudzi mi sie to musze albo sluchac muzy, spiewac albo tańczyć !!! Bo
      jezeli nie to robie sie taka ze lepiej w tym momecie sie nie odzywac bo robie sie złosliwa !]:-
      >devildevildevildevildevildevildevildevildevildevildevildevildevil kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss:-
      *kiss
    • Gość: Ankaaa Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:00
      Moja pierwsza i najwazniejsza pasja jest spiew i muzyka.. narazie to całe moje
      zycie ;P<br />
      Pózniej jest jezyk angielski, moze dlatego za znam go bardzo dobrze i mam
      amerykanski akcent ktorego wszyscy mi zazdroszcza ;D<br />
      Nie lubie czytac ale przeczytalam wszystkie 4 czesci sagi "Zmierzch"<br />
      Kocham jezdzic na rolkach i spotykac sie z przyjaciółmi.<br />
      Moda tez jest moim hobby ale nie moge miec wszystkich ubran ktore bym chciała.<br />
      No to chyba tyle ;P
      • Gość: mwahaha ;3 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: 89.174.116.* 25.05.09, 18:29
        ja się interesuje zmierzchem. xd
        książkami z sagi rzecz jasna a nie filmem ...biedna owca...
        nigdy nie spodziewałam się, że będę czytała coś dla przyjemności, stało się.
        teraz będę pogłębiała historie wampirów i wilkołaków, może z Klanu wilczycy czy
        Pamiętniku wampirów kiss
    • Gość: Emily Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:40
      Grafika komputerowa(nagłówki i różne takie...w jakiś specjalnościach się nie
      specjalizuje), pisanie bloga(zapraszam na milosc-lek-strach.blog.onet.pl)
      no i oczywiście Zmierzch! smilesmile
    • vani74_13 Uuuu xD 25.05.09, 18:41
      Muza! od hip-hopu poprzez pop az do disco polo ;ppp A tak serio to pop,rock
      ballad <i ogolnie delikatny rock>, polski hip hop i hipho polo ;ppp XD ;]
      Uwielbiam tez pisać wiersze i zwiedzac nowe miejsca ;] Jazda na rowerze tez jest
      cool bo mnie odpręża ;] Lubie też kino. Jednak w przyszłości nie zostanę raczej
      ani piosenkarka <ze wzgledu na brak wielkiego talentu,gdyz jestes typowa
      amatorka> ani poetka <hmmm...pisze wiersze chyba tylko dla przyjemnosci
      ;]>kolarzem też raczej nie bd ;pp <jezdze tylko dla relaksu i nie lubie sie
      scigac na rowerze>No ale turysta moge byc xDD ;p I kinomaniakiem tez moge byc
      jak chcecie ;ppppiwocool
    • Gość: alice moim życiem jest taniec ! < 33333333333333 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:42
      moim największym hobby, pasją i zainteresowaniem jest taniec . !
      tylko on się liczy .
      wiem jestem świr , ale tańczę zawsze .
      najgorzej jest na lekcjach , kiedy trzeba spokojnie przesiedzieć 45 minut.
      MASAKRAAAA .
      ale na przerwach znów tańczę. wystarczy , że jakiś kumpel weźmie Ipoda , a już
      zajmuję cały korytarz .
      taka jestem , niestety - chociaż dla mnie "stety" ; P

pozdrawiaaaam ,
      Alicja
    • pati896 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 18:46
      Hmm...przedwszystkim śpiew kiss Stata,a ogólnie to Sport ;] Taniec, PŁYWANIE.!!!(
      szczególnie pod wodą ^^) Jazda Konna.!

KOCHAM TO.!!!!!! ;*****
    • Gość: monisiaaa Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 18:53
      ja kocham muzykę serce
    • kinia815 > Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 18:56
      , Moim zainteresowaniem jest taniec breakdance . < 33333333
      tańczy już ponad miesiąc , jest trudny ale warto było i jest .

, Również moim 2 zainteresowaniem jest siatkówka , smile
      to bardzo świetny sport dla dziewczyn jak i dla chłopaków .

Pozdrawiam Bardzo :
      Kinia , : *
    • Gość: Paula Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.koba.pl / 10.0.52.* 25.05.09, 18:58
      Ja kocham śpiewać ,pływać i jeździć na rowerkusmile Jak mam czas to po troszku
      wszystkiego tongue_out Teraz to nie będzie inspiracja czy pasja , ale kocham
      psiaczkiserce (Mam jednego słodziaka Maksiasmile)
    • sweet...ash Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:06
      moja pasja to przede wszystkim śpiew( praktycznie od urodzenia..hiee), ale tez taniec od 2 lat, sporty jak jazda na rowerze, na rolkach, na desce i plywanie( od zawsze..he)
    • melka96 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:12
      motoryy !!sercebig_grin
    • Gość: ColusxDxD Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:19
      Jeśli chodzi o mnie, to tak:
      -czytanie,
      -muzyka
      -kino,
      -lubię robić origami, choć nie zawsze mi to wychodzi tongue_out
      -zwiedzanie nowych miejsc,
      -geografia świata smile
      i to chyba tyle... smile
    • basia95 Kocham MUZYKĘ! 25.05.09, 19:21
      Uwielbiam muzykę. Od małego dziecka śpiewam i 'próbuję' nauczyć się gry na gitarze. W przyszłości baaaardzo chciałabym zostać piosenkarką. koleżanki planują zgłosić mnie do następnej edycji programu 'Mam Talent!'. Tylko, niestety, nie wiem czy jest sens... crying
    • Gość: martysia39 manga anime rysunki . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:24
      ja naj bardziej to lubię rysować . mangę anime witch ale żeby nie było to nie
      jestem dziecinna po prostu to też podchodzi pod mangę i jest animem ; D dla
      tegoo . pozdro dla miłośników mangi i anime. tongue_out smile smirk
      cool
    • Gość: martol98 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.sileman.net.pl 25.05.09, 19:29
      big_grinJa kocham taniec i temu poświęcam się w 100 %
      wszystko kręci się wokół tańca.tongue_out
      Dla mnie nic innego nie istnieje.
      przez taniec np. opuściłam się w nauce.
      ale się tym nie przejmuje,bo naprawdę się opłacasercecool
    • Gość: Muffinka Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.09, 19:35
      Ja uwielbiam grać w tenisa, jeździć na nartach, oglądać filmy.
      Najbardziej kocham MUZYKĘ!!!!
      Lubię też czytać dobre książki (np. sagę Zmierzch tongue_out)
    • shocek Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:38
      Moja pasja to sercetaniecserce.A już szczególnieserce Disco Danceserce!!!Lubie też słuchać muzykibig_grin. nie ma dnia żebym nie włączyła se jakiejś fajnej płytki i uwielbiam czytać plotkarębig_grin. pochłaniam ją w 2 dni!!!
    • Gość: Laska na motorze<3 Motory !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:54
      Motory !!!<3
    • kika_ala_taja Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:54
      Moją pasją i hobby jest Taniec,piłka nożna oraz śpiewanie =D poświęcam temu
      życie. a moje zainteresowania to moda i chłopaki sercekwiatwink
    • kika_ala_taja Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:56
      i chciałam jeszcze dodać ,że kocham tez pływać . to również moje hobby tak jak
      jazda na rowerze i bieganie big_grincool
    • aga487 hmmm....TANIEC!!! 25.05.09, 20:00
      bardzo serce lubię taniec i to jest moja największa pasjasmile niestety tak
      jakoś wyszło, że uczyłam się tańca towarzyskiego tylko przez 1 rok....
    • xxmuzikxx Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 20:10
      Ahh.. moją pasją jest muzyka.. nie śpiewam najlepiej.. no nie występuuję w
      konkursach muzycznych i wygrywam ale zdaję sobie z tego sprawę że nie śpiewam
      najlepiej
      Dlatego myślę w przyszłości o aktorstwie.. ale bardziej w teatrach coś typu
      musiacl.. Gram też na gitarze pianinie itp. Tańczyć, grać w siatkówkę,
      koszykówkę, hockey i wiele wiele innych.. Mam dość nie typowe hobby a manowicie
      lubię kolekcjonowac przeróżne kamienie i mienerały, kryształy! Są cudne!! Lubie
      jeszcze serfować po necie w poszukiwaniu ludzi o tych samych zainteresowaniachwink
      Pozdr;*;*;*
      • Gość: koliko Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 20:19
        A ja uczę się grać na perkusji 3 lata i mam zamiar robić to dalej ;D big_grin
        • Gość: elektryczna Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 20:43
          Mą pasją jest Maciek. Każdy dzień z nim traktuję jak rozwijanie pasji.
          Każdy pocałunek jak trening. Dzień bez niego jest jak bez powietrza. Miłość- to
          właśnie moja pasja.
          • Gość: dziecko wody :P Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:02
            Interesuję się głównie sportami wodnymi : żegluje, pływam , nurkuję.
            Zeszłoroczne wakacje spędziłam na nauce windsurfingu i od tamtego czasu jest to
            moim największym hobby.
            Poza tym pisze wiersze i śpiewam. Aha i uwielbiam podróżowac. Jak dotąd byłam w
            Tunezji,Australii,Francji i Grecji. Szczególnie polecam Australię smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka