burka Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 16:55 A wiec mam duzo pasji i zainteresowan Np trenuje karate, jeżdze konno, uwielbiam czytac (a w szczegulnosci Eragona) uprawiam sport Moim hobby sa koty i wiewiórki burunduk no i chyba to wszystkooooooooo xD Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 17:06 ja ciągle zmieniam pasje "trzeba korzystać z życia" i próbować coś nowego moją pasją teraz są rolki, taniec, ćwiczenia by być w dobrej formie lubię czuć się wysportowana, i wiele innych już nawet nie pamientam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chochlik Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 17:18 Od 7 lat trenuję rock and rolla akrobatycznego. Taniec odkąd pamiętam był w moim życiu i czasami gdy nie mogę iść na trening, czuję się po prostu głupio. Choć zajęcia często są męczące i nie kiedy mam zakwasy to i tak to kocham. <br /> Jakiś czas temu powróciłam do swojego starego hobby. Znowu zaczęłam pleść bransoletki przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 17:38 Hmmmm.....Muuuuzaaa !!!!!! KOcham spiewac !!!spiewanie to cale moje zycie !!!!!!! Lubie a wrecz uwielbiam tez tanczyć !!!! chodze na lekcjie Hip hopu...taniec i muzyka to cale moje zycie !!!!! KOCHAM JĄ !!!!!!!!!!!!! ZAWSZE GDY NIE MAM CO ROBIĆ TANCZE ALBO SPIEWAM W SWOIM POKOJU CZASAMI MAMA WRZESZCZY ZEBYM BYLA CICHO Zawsze gdy siedze na kompie slucham muzy .... teraz akurat slucham radia kotka ..... gdy nudzi mi sie to musze albo sluchac muzy, spiewac albo tańczyć !!! Bo jezeli nie to robie sie taka ze lepiej w tym momecie sie nie odzywac bo robie sie złosliwa !]:- > :- * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankaaa Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:00 Moja pierwsza i najwazniejsza pasja jest spiew i muzyka.. narazie to całe moje zycie ;P<br /> Pózniej jest jezyk angielski, moze dlatego za znam go bardzo dobrze i mam amerykanski akcent ktorego wszyscy mi zazdroszcza ;D<br /> Nie lubie czytac ale przeczytalam wszystkie 4 czesci sagi "Zmierzch"<br /> Kocham jezdzic na rolkach i spotykac sie z przyjaciółmi.<br /> Moda tez jest moim hobby ale nie moge miec wszystkich ubran ktore bym chciała.<br /> No to chyba tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwahaha ;3 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: 89.174.116.* 25.05.09, 18:29 ja się interesuje zmierzchem. xd książkami z sagi rzecz jasna a nie filmem ...biedna owca... nigdy nie spodziewałam się, że będę czytała coś dla przyjemności, stało się. teraz będę pogłębiała historie wampirów i wilkołaków, może z Klanu wilczycy czy Pamiętniku wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:40 Grafika komputerowa(nagłówki i różne takie...w jakiś specjalnościach się nie specjalizuje), pisanie bloga(zapraszam na milosc-lek-strach.blog.onet.pl) no i oczywiście Zmierzch! Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 Uuuu xD 25.05.09, 18:41 Muza! od hip-hopu poprzez pop az do disco polo ;ppp A tak serio to pop,rock ballad <i ogolnie delikatny rock>, polski hip hop i hipho polo ;ppp XD ;] Uwielbiam tez pisać wiersze i zwiedzac nowe miejsca ;] Jazda na rowerze tez jest cool bo mnie odpręża ;] Lubie też kino. Jednak w przyszłości nie zostanę raczej ani piosenkarka <ze wzgledu na brak wielkiego talentu,gdyz jestes typowa amatorka> ani poetka <hmmm...pisze wiersze chyba tylko dla przyjemnosci ;]>kolarzem też raczej nie bd ;pp <jezdze tylko dla relaksu i nie lubie sie scigac na rowerze>No ale turysta moge byc xDD ;p I kinomaniakiem tez moge byc jak chcecie ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice moim życiem jest taniec ! < 33333333333333 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:42 moim największym hobby, pasją i zainteresowaniem jest taniec . ! tylko on się liczy . wiem jestem świr , ale tańczę zawsze . najgorzej jest na lekcjach , kiedy trzeba spokojnie przesiedzieć 45 minut. MASAKRAAAA . ale na przerwach znów tańczę. wystarczy , że jakiś kumpel weźmie Ipoda , a już zajmuję cały korytarz . taka jestem , niestety - chociaż dla mnie "stety" ; P pozdrawiaaaam , Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 18:46 Hmm...przedwszystkim śpiew Stata,a ogólnie to Sport ;] Taniec, PŁYWANIE.!!!( szczególnie pod wodą ^^) Jazda Konna.! KOCHAM TO.!!!!!! ;***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisiaaa Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 18:53 ja kocham muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
kinia815 > Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 18:56 , Moim zainteresowaniem jest taniec breakdance . < 33333333 tańczy już ponad miesiąc , jest trudny ale warto było i jest . , Również moim 2 zainteresowaniem jest siatkówka , to bardzo świetny sport dla dziewczyn jak i dla chłopaków . Pozdrawiam Bardzo : Kinia , : * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.koba.pl / 10.0.52.* 25.05.09, 18:58 Ja kocham śpiewać ,pływać i jeździć na rowerku Jak mam czas to po troszku wszystkiego Teraz to nie będzie inspiracja czy pasja , ale kocham psiaczki (Mam jednego słodziaka Maksia) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:06 moja pasja to przede wszystkim śpiew( praktycznie od urodzenia..hiee), ale tez taniec od 2 lat, sporty jak jazda na rowerze, na rolkach, na desce i plywanie( od zawsze..he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ColusxDxD Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:19 Jeśli chodzi o mnie, to tak: -czytanie, -muzyka -kino, -lubię robić origami, choć nie zawsze mi to wychodzi -zwiedzanie nowych miejsc, -geografia świata i to chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
basia95 Kocham MUZYKĘ! 25.05.09, 19:21 Uwielbiam muzykę. Od małego dziecka śpiewam i 'próbuję' nauczyć się gry na gitarze. W przyszłości baaaardzo chciałabym zostać piosenkarką. koleżanki planują zgłosić mnie do następnej edycji programu 'Mam Talent!'. Tylko, niestety, nie wiem czy jest sens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martysia39 manga anime rysunki . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:24 ja naj bardziej to lubię rysować . mangę anime witch ale żeby nie było to nie jestem dziecinna po prostu to też podchodzi pod mangę i jest animem ; D dla tegoo . pozdro dla miłośników mangi i anime. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martol98 Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.sileman.net.pl 25.05.09, 19:29 Ja kocham taniec i temu poświęcam się w 100 % wszystko kręci się wokół tańca. Dla mnie nic innego nie istnieje. przez taniec np. opuściłam się w nauce. ale się tym nie przejmuje,bo naprawdę się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muffinka Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.09, 19:35 Ja uwielbiam grać w tenisa, jeździć na nartach, oglądać filmy. Najbardziej kocham MUZYKĘ!!!! Lubię też czytać dobre książki (np. sagę Zmierzch ) Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:38 Moja pasja to taniec.A już szczególnie Disco Dance!!!Lubie też słuchać muzyki. nie ma dnia żebym nie włączyła se jakiejś fajnej płytki i uwielbiam czytać plotkarę. pochłaniam ją w 2 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska na motorze<3 Motory !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:54 Motory !!!<3 Odpowiedz Link Zgłoś
kika_ala_taja Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:54 Moją pasją i hobby jest Taniec,piłka nożna oraz śpiewanie =D poświęcam temu życie. a moje zainteresowania to moda i chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
kika_ala_taja Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 19:56 i chciałam jeszcze dodać ,że kocham tez pływać . to również moje hobby tak jak jazda na rowerze i bieganie Odpowiedz Link Zgłoś
aga487 hmmm....TANIEC!!! 25.05.09, 20:00 bardzo lubię taniec i to jest moja największa pasja niestety tak jakoś wyszło, że uczyłam się tańca towarzyskiego tylko przez 1 rok.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuzikxx Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) 25.05.09, 20:10 Ahh.. moją pasją jest muzyka.. nie śpiewam najlepiej.. no nie występuuję w konkursach muzycznych i wygrywam ale zdaję sobie z tego sprawę że nie śpiewam najlepiej Dlatego myślę w przyszłości o aktorstwie.. ale bardziej w teatrach coś typu musiacl.. Gram też na gitarze pianinie itp. Tańczyć, grać w siatkówkę, koszykówkę, hockey i wiele wiele innych.. Mam dość nie typowe hobby a manowicie lubię kolekcjonowac przeróżne kamienie i mienerały, kryształy! Są cudne!! Lubie jeszcze serfować po necie w poszukiwaniu ludzi o tych samych zainteresowaniach Pozdr;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliko Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 20:19 A ja uczę się grać na perkusji 3 lata i mam zamiar robić to dalej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryczna Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 20:43 Mą pasją jest Maciek. Każdy dzień z nim traktuję jak rozwijanie pasji. Każdy pocałunek jak trening. Dzień bez niego jest jak bez powietrza. Miłość- to właśnie moja pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko wody :P Re: Pasja, hobby, zainteresowania... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:02 Interesuję się głównie sportami wodnymi : żegluje, pływam , nurkuję. Zeszłoroczne wakacje spędziłam na nauce windsurfingu i od tamtego czasu jest to moim największym hobby. Poza tym pisze wiersze i śpiewam. Aha i uwielbiam podróżowac. Jak dotąd byłam w Tunezji,Australii,Francji i Grecji. Szczególnie polecam Australię Odpowiedz Link Zgłoś