Dodaj do ulubionych

Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I

19.05.09, 15:42
Pomyślałam,żebysmy wybrali "Chłopaka Kotkowego forum" nie ogólnie Kotka tylko Forum.

To zrobimy tak:
>Tutaj do 1 czerwca 2009 każda z Was będzie mogła zgłosić max.5 kandydatów.
>Ja potem ich sobie spiszę i założę kolejny etap czyli II gdzie wystawię wszystkich chłopaków i ich zdjecia a Wy będziecie każdemu przyznawać ile chcecie punktów.
>Do trzeciego etapu przejdzie 5 z nich,którzy mieli najwiekszą ilość punktów i z nich wyłonimy zwycięzce w ponownym głosowaniusmile

Myślę,że będziemy mieli dużoooo kandydatówsmile Czekam na pierwsze propozycje!
Ja później zgłosze swoichsmile
Obserwuj wątek
    • andziulkaxd Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 15:55
      Joe Jonas, Nick Jonas, Zac Efron, Alfonso Herrera i chyba tyletongue_out
      • Gość: 56 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:58
        andziulkaxd napisał(a):

> Joe Jonas, Nick Jonas, Zac Efron, Alfonso Herrera i chyba tyletongue_out

Żal same dzieci disney'a
        • vanessa.hudgens Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 16:08
          Gość portalu: 56 napisał(a):

> andziulkaxd napisał(a):
          >
          > > Joe Jonas, Nick Jonas, Zac Efron, Alfonso Herrera i chyba tyletongue_out
          >
          > Żal same dzieci disney'a

Jeju,a co nie może zgłosić gwiazdek Disneya.Jak ty to mówisz Żal to chyba z
          ciebie gościu.Sam nikogo nie zgłosiłeś,a już masz pretensje do innych.Zresztą
          nazwę też nie lepszą sobie wymyśliłeś.No dobrze każdy wymyśla jaką chce,ale to
          chyba najgłupsza jaką widziałam na forum.Żal*nieskończoność.
          Wracając do tematu to ja bym jeszcze zgłosiła Corbina Bleu,bo chciałam najpierw
          Zaca Efrona,ale się spóźniłam.
    • blah___rock Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 16:09
      1 .Ashton Kutcher
      2 . Robert Pattinson ;p
      3 . Aron Johnson
      4 . Ryan sheckler
      5 . Ryan Reynolds

.....Tak przypadkowo wymienieni ;P
    • iness_pendragon Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 16:40
      To ja zgłoszę:
      1.Bradley James
      2.Colin Morgan
      3.Jason Dolley
      4.Mitchel Musso
      5.Christian Linke

blah_rock: nie wiedziałam,że ktoś zna Aarona Johnsonasmile On jest śliczny!!
      • blah___rock Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 16:43
        iness_pendragon
        Wiem że jest ;PP i to jak ! ;PP
    • claireholt12332 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 16:50
      spoko nie da sie zrobić to serwis DLA NASTOLATEK A NIE!indifferentindifferentindifferent
      • iness_pendragon Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 16:57
        claireholt12332 napisał(a):

> spoko nie da sie zrobić to serwis DLA NASTOLATEK A NIE!indifferentindifferentindifferent

nie wiem o co ci chodzi;/
    • hermiona13 xd 19.05.09, 17:06
      > Żal same dzieci disney'a

O lol ; d Nie wiedziałam, że Alfonso Herrera jest z Disney'a ; D Haha ; d

• pink_rulez Re: xd 19.05.09, 17:11
        Zgłaszam Roberta Pattinsona!
    • Gość: Ann Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:22
      Joe Jonas i Nick Jonas , Daniel Retrifee [nie wiem jak sie pisze ] i chyba wsystcy
    • Gość: Gosiuuniaa Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:23
      joe jonas oraz robet pattison
      • hermiona13 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 17:41
        Gość Ann - Daniel Radcliffe ; d
    • demi92 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 17:44
      joe jonas, nick jonas, lucas till, Lucas Grabeel, Chris Pinesmile
      • hermiona13 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 17:52
        Moje propozycje wink
        1. Zac Efron
        2. Alfonso Herrera
        3. Taylor Lautner
        4. Christopher Uckermann
        • donia_jonas Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 17:55
          corbin bleu
          • misiunia115 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 18:13
            ja zgłaszam
            1.Zac Efron
            2.Afonso Harrera
            3.Joe Jonas
            4.Christopher Uckermann
            5.Mitchel Musso
            • katsuumi_17 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 18:20
              A wy nie znacie innych chłopaków/ facetów tylko same Zacki Efrony, Jonasy tudzież inne
              gwiazdeczki Disneya?

Zabawa w sumie dla dzieci, ale niech będzie, jak już piszę to zgłoszę smile Johnny Depp i
              Ricardo Kaka.
              • julka6655 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 19:37
                katsuumi to serwis dla nastolatek, więc trudno żeby komuś podobał się Johnny
                który ma ponad 40 lat, to chyba bardziej normalne zgłaszać Zaca który ma około
                22 lat.
                A ja zgłaszam Jacksona Rathbona (Jaseper ze Zmierzchu). wink
    • marcychaaa Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 19:44
      1 Mitchel Musso kiss
      2 Joe Jonas
      nie wiem nie mam ulubionych
    • ketrin Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 19:47
      1. Joe Jonas .
      2. Mitchel Musso .
      3. Zac Efron .
      4. Taylor Launter .
      5. hmm Nick Jonas . ?
    • Gość: milusiak;) Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 20:28
      1.Ricky Ullman
      2.Michael Steager
      3.Chaninng Tatum
      4.Millo Ventimiglia
      5.Kellan Lutz
      • Gość: [][] Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:37
        1. Jesse Mccartney
        2. Drew Seeley
        3. Tom Fletcher
    • Gość: Loptillaa ! ^ Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:43
      1.Joe Jonaa
      2.Michael Musso
    • kolorowo Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 19.05.09, 20:45
      Joe Jonas || Nickk Jonas || Zacc ! ii Matt Prokop < takii smieszny ale nawet nawett ! ^..
      • iness_pendragon Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 20.05.09, 13:28
        Co?Nie macie już swoich ukochanych gwiazd płci męskiej?
        • justynaa134 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 20.05.09, 14:48
          Moje propozycje:smile
          Dylan Sprouse, Joe Jonasserce
          Robert Pattinson, David Henriekwiat
          • katsuumi_17 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 20.05.09, 15:31
            julka- Johnny Depp mimo, że jest 2 razy starszy od Zaca Efrona jest od niego tysiąc
            krotnie przystojniejszy, bardziej utalentowany. Zac jest młody a ma już na koncie sporo
            operacji plastycznych, o operacjach Deppa nigdy nie słyszałam (jeżeli takowe były). No i
            jest przede wszystkim gwiazdą z innej, wyższej półki niż jakiś Zac Efron.
            Zaznaczam, że też jestem nastolatką (chociaż nie wiem czy 19 lat można uznać jeszcze za
            nastolatkę smile). No ale może pokoleniu 10-14 latków podobają się takie sztuczne chłoptasie,
            więc nie będę się kłócić smile
            • Gość: Pati. Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 22:53
              Zgadzam się z katsuumi_17 i również zgłaszam Johnnego Deepa wink
              Wspaniały aktor,umie zagrać perfekcyjnie każdą rolę,nie to co gwiazdki disney'a,słyną z jednej roli.
            • Gość: dżo Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 08:09
              zgadzam się z katsuumi_17 smile i oprócz Johnny'ego zgłaszam Jareda Leto <3
    • Gość: monikk Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:23
      moj ulubiony to joe jonas !
    • hermiona13 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 21.05.09, 07:33
      O lol xd Efron miał operacje plastyczne? xd Pierwsze słyszę. Na żadnych portalach o tym
      nie pisali, więc nie mam pojęcia skąd czerpiesz takie info ^^ W dodatku nieprawdziwe.
      • wunia Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 21.05.09, 21:12
        ROB PATTINSON I TYLKO ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tylko proponmujetongue_out)big_grin
    • martusia1990000 Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 21.05.09, 21:29
      Oto propozycja :
      Joe Jonas!!serceserceserceserce
      Nick Jonas
      Zac Efron
      Taylor Launer [czy jakoś tak wink]
      Michael Musso

• Gość: Olcia*** Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 11:07
        MI się wydaje że powinien wygrać JOE JONAS> ! JEst to śliczny chłopak i bardzo
        utalentowany. NAleży mu się kiss
    • sweet...ash Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 24.05.09, 17:22
      Nick Jonas, Mitchell Musso, Corbin Blue, Taylor Lourtney i Dannykiss
    • gorzka ;D 24.05.09, 17:28
      A ja zgłaszam Heath'a Ledger'a [*]

I w 100% zgadzam się z katsumi, to że Johny ma ileśtam lat nie znaczy że nie
      jest przystojny uncertain
      • Gość: Lol Re: ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 17:42
        ROBERT PATTINSON! <3
    • independent_ Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I 24.05.09, 17:49
      Pete Wentz, FALL OUT BOY
      Gerard Way, MY CHEMICAL ROMANCE,
      Brandon Flowers, THE KILLERS.
    • Gość: Doncia :D Re: Wybieramy "Chłopaka Kotkowego forum" Etap I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.09, 17:57
      Ja bym głosowała za tych, którzy są godni naśladowania, wydają się być
      sympatyczni, a przede wszystkim uzdolnieni! Nie muszą być piękni ;D tj:<br />
      - Heath Ledger (jego rola w Dark Knight -KOSMOS!- a potem.. cóż szkoda chłopaka,
      w tym roku kończyłby 30 lat sad )<br />
      - Johny Deep (super rola w piratach z Karaibów, uzdolniony aktor :] )<br />
      - Christian Bale (mógłby być tongue_out)
      Tych 3 najbardziej smile ewentualnie mogą być:
      Mitchel Musso i Alan Rickman big_grin I Daniel Radclifffe (czy jakoś tak wink)big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka