candy.e 23.05.09, 20:13 nie zebym byla emo..ale czasem chce sobie taka frtyzurke zrobic ;p udalo mi sie ale efekt utrzymywal sie krotko ;/ wie ktos.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimberly25 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:15 Poszukaj w necie,fryzury emo są super Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:18 no wlasnie wiem. szukalam ale lipa troche ;p wiem ze sie suszy od dolu [ dla objetosci] prostownica..i co.?? bo dalej nie wiem próbowałam szczotka tak w góre czesac i lakierem utrwalic, ale efekt to max 15 minut Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:24 o właśnie! good idea! planuję zmienić styl i wql...emo... i chyba spróbuję... ale w szkole to od razu ochrzan za makijaż ale warto spróbować powiedzcie o tych fryzurach i wql...plz Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 tutaj... 23.05.09, 20:26 Sprawdz tutaj: www.stylistka.pl/forum/temat/jak-zrobic-fryure-emo-wyjasnienie/ Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:26 black_rose.. napisala.: suszenie "pod wlso" prostownica czesanie "pod włos" i lakier u nasady z bliska i lakier na calej fryzurze z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak zrobic fryzure emo.?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 19:15 ja chce tez miec emo fryz moze wiesz jak sie obciac? trzeba wycienowac bardzo wlosy no ale do konca nie wiem inie chce wyjsc na idiotke prosze o odp na e-mail kasiaxbuziak@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ;)) 23.05.09, 20:42 Ja to bym chciała taką fryzurke: img26.imageshack.us/img26/9360/audreyrm5.jpg Audrey wymiata xD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: ;)) 23.05.09, 20:44 taaa..ten róz ;p ja mam blond wlosy..ale nie takie jak emo..troche ciemniejsze na wakacje farbne jakiegos kolorka..a juz od jutro fryzurka emo sie sprzyda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: ;)) 23.05.09, 20:46 Ja na wakcje se kilka pasemek różowych zrobie,bo takie włosy jak ma Audrey to nie przejdą w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: ;)) 23.05.09, 20:49 W ubiegłym roku zrobiłam sobie kilka blond pasemek,rozjaśniaczem ale musiałam zamalować bo sie w szkole czepiali Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: ;)) 23.05.09, 20:51 wiadomo..nauczyciele i wgl by gape mieli xD u nas kilka takich lasek jest..wierz mi xD ja mialam ostatnio we wakacje kolorka czrwono-róz bomba^^;D teraz takie emo-blond strzele [jakBabyfayce ] i pasemka [róz] ;D Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Ja MAM ;PP 23.05.09, 20:49 Mi mówią że mam emo fryzure ;PPP ( nie jestem Emo ) ;P no więc prostuje włosy z podspodu i tapiruje z góry potem już tylko psikam lakierem Tu masz efekt końcowy (sora za cenzure ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 :P 23.05.09, 20:51 blah_rock,jak widziałam twoje zdjęcie co sie pytałam ile zapuszczałaś,to pomyślałam że jesteś emo bo masz takie emo włosy,ale są suuper Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: :P 23.05.09, 20:53 no zaje*iaszcza masz fryzurke blah__rock ;p a bez cenzury tez masz zdjatko ;p na kocie xD ja tez mam dlugie i prostuje..a teraz probuje emo fryza [tez emo nie jestem] ale ich stajl mnie.."inspiruje".??;P Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: :P 23.05.09, 20:55 Ja mam niestety krótkie ,ale kiedyś miałam długie i mi koleżanki powiedziały że troche przypominają emo,ale ja nic z nimi nie robiałam żeby tak wyglądały Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:56 No wiem że są emowe ale lubie je ;P A co do Audrey to ma świetne włosy ;P ja bym sobie takich nie zrobiła ale mysle nad jakimiś kolorowymi pasemkami ale nie wiem jaki kolor ;P Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:57 do czarnych [takich jak ty masz] to polecam niebieskie albo rózowe pasemka..;p ewentualnie [ostatecznnie] czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:59 Do tych co masz to różowe,będzie pięknie xD Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:58 Myslałam nad granatowymi *_* ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 20:59 niebieskie-granatowe- jeden pieron xd Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: jak zrobic fryzure emo.?? 22.06.09, 12:27 musisz mieć przede wszystkim odpowiednie cięcie ja fryzurę emo robię tak, że tapiruję każde pasmo włosów i od spodu spryskuję lakierem Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 12.07.09, 22:55 wytłumaczyc nie umiem....wiec fryzura_emo mam nadzieje że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: jak zrobic fryzure emo.?? 29.07.09, 12:18 Ejj ,no ja mam ten sam probleem ;d Gdyyz ,robię na piankę ,a to dziadostwo opada ; // Robiłam tak samo jak w filikach..i g*wno ; / Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:03 no rozmowa sie rozkreca xD ;p fryz emo wymiata..uwielbiam <333 teraz juz wiem jak go zrobic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:03 blah_rock dokładnie taki kolor: gardenplanet.pl/grafiki/galeria/95/turkus.jpg taki i jeszcze kilka różowych super by było xD Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:03 No turkusowe tez fajne ;P . A najgorsze to to że nie wiem czy do szkoły będe musiała je zamalowac ;P (ide 1 rok do LO ) Ale pewnie zawsze trafi sie ktoś kto się przyczepi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:05 Ja miałam kiedyś blond i musiałam przefarbować Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:07 wiesz..na wakacje luz ;p a LO. tak nie dbaja o to. nauczycielom to wisi ;p do jakiegos dobrego LO idziesz.? Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:08 Nigdy nie zrozumiem co szkoła ma do naszego wyglądu o_O Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:10 ` hah, ja też mam długie ciemne włosy . ale jakoś mnie do emo nie ciągnie . x DD blah___rock zaje.bista fryzura ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:09 candy.e nie takie przeciętne raczej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:12 no to sie nie bd czepiac.! ps. tez tego nie rozumiem.! mundureki-zabijaja styl i bycie soba.! [na szczecie ich nie mam] "_" a wyglad odzwierciedla nas.!! Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:16 ja zrobiłam sobie kiedyś włosy takie rude szamponetką i myślałam że one szybko sie zmyją,ale nie zmyły...i poszłam tak do szkoły i oczywiście nauczycielka zauważyła,a ja jej zaczełam wmawiać że sie jej wydaje xD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 23.05.09, 21:15 ja lece ;/ jutro poklikam ;* bajj =* Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 10:32 candy.e mam cos dla ciebie makijaz.xx.pl/ tu masz filmik jak zrobic emo makijaz a po prawej stronie pierwszy filmik z ta sama dziewczyna co robi fryzure emo! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 11:04 a jakie pasemka, dla takich co mają brązowe włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurka Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 11:35 pinkpink napisał(a): > a jakie pasemka, dla takich co mają brązowe włosy? właśnie jakie pasemka do brązowych włosów?? Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 11:33 czerwone i blond fajnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 11:41 to zrobię sobie takie zmywalne xD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 12:28 na wakacje robie szamponetką czarne wlosy zrobilabym farba, ale pozniej mialabym odrosty i musialabym caly czas farbowac ;p i do tego wczepie rozowe i niebieskie pasemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola20 Re: jak zrobic fryzure emo.?? IP: 213.155.188.* 24.05.09, 12:49 fryzury emo byly niedawno na kotku. poszukaj na starcie moze znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola20 Re: jak zrobic fryzure emo.?? IP: 213.155.188.* 24.05.09, 12:58 www.kotek.pl/kotek/1,87050,6514698,Fryzury_dla_emo_dziewczyn_i_emo_chlopcow___.html i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 15:13 taa. ten film z kota to jazdy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 15:17 Kup se żel do prostowania włosów i idź rób fryza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogór Re: jak zrobic fryzure emo.?? IP: *.wist.com.pl 24.05.09, 16:43 czyli że do brązowych włosów jakie pasemka pasóją bo już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: jak zrobic fryzure emo.?? 24.05.09, 16:46 do brazowych blond ;p ewentualnie jasny roz xd lub turkus [jasny] xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoVvVv.... EMO.;p Re: jak zrobic fryzure emo.?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:19 Kup sobie lakier i gume do włosów.... Potem je tapiruj i nakladaj na kazda wytapirowana cześć lakier... A puźniej ukadaj guma do włosów tak włosy jak ci sie podobaja... Wyśle ci link to sobie zobaczysz xDD Link: www.youtube.com/watch?v=dNFI9bN-cNc&feature=related Pozdro. xDD =** Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Re: jak zrobic fryzure emo.?? 05.07.09, 23:22 ja mam taką fryzurę kilka miesięcy. Powiem Ci ,że trzeba kupić sobie naprawdę ,naprawdę mocny lakier bo fryzura po piętnastu minutach Ci oklapnie. Musisz natapirować włosy u góry głowy i spryskać lakierem tak żeby się trzymały (do tapirowania włosów potrzebujesz grzebienia ) www.youtube.com/watch?v=dNFI9bN-cNc - tu mash doskonały filmik dzięki ,któremu możesz zrobić sobie ładną fryzurę emo. (; pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kaulitz Re: jak zrobic fryzure emo.?? 28.07.09, 21:39 ja zlapalam wlosy nad glowa i ciachnelam kawalek[pocieniowane] a potem natapirowalam i spryskalam lakierem... ale tapirowanie jest nie zadobre dla wlosow... mozesz jeszcze pocieniowac, schylic sie mocno i opryskac lakierem... zostan w takiej pozycji chwilke a potem podnies glowe i za kolejna chwilke roszczesz lekko wlosy[te na wierzchu] Odpowiedz Link Zgłoś
patusiaa16 Re: jak zrobic fryzure emo.?? 28.07.09, 22:36 Ja nie jestem emo ale mam taką fryzurę i w sumie za dużo z włosami nie muszę robić bo same mi się tak układają tylko czasami prostownica, pianka i lakier i efekt jest wspaniały Za niedługo znowu muszę się do fryzjera wybrać bo zaczynają odrastać Odpowiedz Link Zgłoś