efendis Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 21:47 Ja mam owczarka niemieckiego jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociara400 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 193.120.116.* 28.05.09, 21:47 Rasa nieważna. Wystarczy jedno spojrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
agvleczka Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 17.07.09, 21:20 Według mnie wszystkie rasy są super, ale z ras to bym "poleciła": PINCZERKImam suczke miniaturke ) A oto ich odmiany: MINIATURKI: PINCZER ŚREDNI: PINCZER KARŁOWATY: Sa jeszcze taki pinczery jak: małpi i austriacki ALE JAK POWIEM, WSZYSTKIE RASY SĄ WYJĄTKOWE. WYSTARCZY TYLKO JEDNO SPOJRZENIE I CZUJESZ, ŻE TAKIEGO PIESKA CHCESZ...TAKIE UCZUCIE W SERCU CZUJESZ, JAK SPOJRZYSZ...I JUŻ WIESZ ZE ON BEDZIE TWÓJ. JA TAK ZE SWOIM PSEM MIAŁAM, JAK ZOBACZYŁAM POTEM ŻE GO KTOŚ CHCE ZABRAĆ TO AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM (MIAŁAM 7 LAT :p) I FACET MUSIAŁ USTĄPIC xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:59 wiesz nie radzę huskiego b oon skacze na 2m w zwyż bez rozbiegu z miejsca i kopie ponad 1m w ziemi także podobnie jak malamut jak nie chcesz na każdym kroku wpadać w dzióry to se nie kópuj ani huskiego ani malamuta za to bardzo chwale labradora nie sa tak spokojne jak się o nich mówi ale nie są tak groźne że cie zagryzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:07 a moge też jesli bardzo chcesz zabawy to moge opisać jeszcze psa którego miałam to był owczarek pochalski no mówie ci takie były przeboje z nim no pierwsze co robił to wchodził po siadce na wysokość 2m około w górę jak kot no mówie ze to prawda przysięgam także jezeli chcesz dużo chumoru radze owczarka podchalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosść Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.csk.pl 28.05.09, 22:27 ja kocham chińskie grzywacze zwłaszcza te nagie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.68.75.254.debica75.tnp.pl 28.05.09, 22:42 powiem Ci, że husky sa zajebiste sama mam suczke Lune i jest naprawde pieknaale młode husky to straszne rozrabiakinaprawde polecam, bo sa strasznie przyjazne i naprawde kochaneps: nie wolno inm dawac wieprzowiny i nie lubia goraca... Odpowiedz Link Zgłoś
yeyku_paula Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 22:53 Wedlug mnie Labrador mam labradora, biszkoptowego. Już dosc duzego. Nie znudzil mi sie wogóle. Kocham go Labradory to swietne psy. Mozna je trzymac zarowno na podwórku jak i w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskaweczka:) Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.tktelekom.pl 29.05.09, 11:13 Zdecydowanie Labrador Mam roczną czarna suczkę, która jest wspaniała te psy są strasznie wierne i mądre szybko się uczą i ciągle chcą się bawić Kocham labki Odpowiedz Link Zgłoś
sar1812 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 23:07 Ja mam psa a moja kuzynka suczkę, Są słodkie a rasa to King Charles Spaniel Cavalier images.google.pl/images?hl=pl&q=king+charles+spaniel&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=0&oq=King+Ch Tu są ich zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k... Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 07:13 moim zdaniem najlepsza psina to bernardyn mimo ze jest to leniwy i duzy pies ale bardzo madry i kochany Odpowiedz Link Zgłoś
ddlovato Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 07:38 Gość portalu: Madźź . napisał(a): > heyyy . > chciałam się zapytać jakie waszym zdaniem rasy psa są najfajniejsze wg. was > ja bym chciała psa husky ale mama mówi że całe podwórko przewróci dookoła > nogami xd > piszcie ^ > thx za porady ;] Husky jest śliczny sama chciałam mieć takiego ale mam Cockier Spaniela też jest słodziutki Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 08:49 ja mam 2 owczarki niemieckie i przyznam ze nie mam z nimi zbyt dobrego kontaktu..hee i szczerze mowiac to troche sie ich boje wiec moze kup psa ktory nie bedzie grozny i nie bedzie zbyt duzy<jak moj max> podobaja mi sie jamniki, husky(czy jak to tam sie pisze) tez sa fajne, ale moga byc troche grozne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AduchaxDxD Re: nowofunland IP: 78.152.223.* 29.05.09, 09:17 ja mialam kundelka mieszanego z labradorem - byl to najukochanszy pies na swiecie, ruchliwy skory do zabawy, ale sie nie sluchal i czesto uciekal i byl bardzo do mnie przywiazany...wiec kiedy wyjechalismy do irlandii....nic nie jadl nie wychodzil z kojca i byl osowialy dla tego moja babcia przyszla w weterynazem i uspili mojego piesiunia ale duzo czytalam o psach i zdecydowanie polecam Nowofunlanda : - wesoly - skory do zabawy - nie lubi rozlaki - kocha wode (dla tego trzeba mu udostepnic plywanie) - jest potezny - czarny - wyglada bardzo groznie dla tego odstrasza intruzow - ale tak na prawde jest bardzo ladgodny i przyjazny - jest cierpliwy w stosunku do malych dzieci - idealna opiekunka dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_violino Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.sileman.net.pl 29.05.09, 09:45 Foxterier zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
bacha Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 10:03 Według mnie najlepsza jest rasa ratlerek/pinczer miniaturowy.Mam ratlerka malutki i niekłopotliwy a przy tym fajny Tekst linka podałam przykładowy link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.tktelekom.pl 29.05.09, 11:08 Oczywiście że LABRADOR RETRIEVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: Husky IP: *.nplay.net.pl 29.05.09, 11:08 Moim zdaniem husky nie zdemoluje podwórka , ale jeżeli nie masz ogrodzenia to będzie problem. Moja sąsiadka ma i nie demoluje. Może to też zależeć od charakteru . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxMyszka89 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.telpol.net.pl 29.05.09, 11:57 kundelki wymiatają PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domisia.m Ja sondzie ze najleprza rasa psa jest... IP: 89.195.138.* 29.05.09, 13:15 Moim zdaniem najlepszą rasą psa jest Shit-Zu to male włochate kulki są bardzo przyjacielskie dla dzieci i dla innych zwierząt te psy w dawnych czasach słuzyły krola ale dogi niemieckie tez sa cudowne dziex za uwage pzdr dla was...;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 195.93.135.* 29.05.09, 13:26 jeśli lubisz spokojne, poukładane pieski to polecam labradorki. sa urocze i nie robia większych kłopotów Odpowiedz Link Zgłoś
selena942 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 13:28 Ja mam owczarka niemieckiego moim zdaniem jest najlepszy ale dla rodziny jednak lablador Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuś x3 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 13:40 ja uważam że najsłodsze są kundelki ! ; *** w końcu sama mam ich 4 ... każdy jest inny na swój sposób .. może nie są żadnymi rasowcami ale są za to strasznymi pieszczochami xDD a co do ras psów polecam tak jak zresztą większość labradora ale sama lubię dogi niemieckie, ratlerki i maltańczyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xAnEtKa13x Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 212.160.251.* 29.05.09, 13:45 Ja mam boksera niemieckiego suczke xD fajneee są ;D kocham .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldenka:) Goldeny!! IP: *.intan.pl 29.05.09, 13:57 Goldenki sa najlepszymi psami pod słońcem!! Są śliczne, milutkie i słodkie... Ale najważniejsze że są bardzo oddane i przyjacielskie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bura Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:08 Ja lubie wszystkie rasy psów !!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 14:10 zdecydowanie husky i labrador ;d piękne psy. labrador jest strasznie pomocny i przyjacielski. polecam Odpowiedz Link Zgłoś