Gość: MIŚ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 18:26 Oglądałyście American Pie? Ja trzy pierwsze części, bo podobno następne są gorsze. Fajny film xD a wam się podobało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_madzik Re: American Pie 27.05.09, 18:34 a czy ty czasem nie jesteś na to troszkę za młoda . ? chociaż.. ja tam go uwielbiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: American Pie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 19:55 nie jestem za młoda najgorsze jest to, że to oglądają dziesięciolatki, które nawet nie wiedzą o co chodzi. mam 14 lat a film jest od 16 żadna różnica. wiele szesnastek jest mniej dojrzałych od nawet trzynastolatek, więc wiesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: American Pie 01.06.09, 20:10 Nie przepadam za tego typu "kinem". Wolę filmy obyczajowe typu "Podaj Dalej" czy "Szósty Zmysł". Odpowiedz Link Zgłoś
nikolllaxd Re: American Pie 03.06.09, 21:21 dla mnie jest to zabójczy film śmieszny ale rzeczywiście taki troche hmmmm nie wiem jak to opisć ale i tak mi się podobał jednak gustuję w innego typu ,,kinem ,, Odpowiedz Link Zgłoś