Gość: xdd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 17:03 Co o niej myślicie ? A może znacie jakieś czary;> ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koloś Re: Magia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 17:14 myśle ze nie istnieje !!!!!!!!!!!!!!! nie nie znam nie jestem wróżką !!!!!!!!!!! ile masz lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Magia... 29.05.09, 18:10 może to zabrzmi dziwnie, ale ja wierzę w magię ale nie taką(wróżki smoki i trolle) tylko taką w zwyczajną przecież cały świat to magia, bo ktoś przecież musiał stworzyć ten świat czasami wszystko się może zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex768 Re: Magia... IP: 195.205.202.* 29.05.09, 19:59 ha... kto wierzy w magię jest durniem lub małolatą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: Magia... IP: 83.2.232.* 30.05.09, 14:43 justynaa134 napisała<może to zabrzmi dziwnie, ale ja wierzę w magię ale nie taką(wróżki smoki i trolle) tylko taką w zwyczajną ja mam tak samo. wierze w magie ale juz nie praktykuję Kiedys sie bawiłam w czary, ale nie wychodzilo. Raz tylko wzrokiem świeczke zgasilam i tyle. przeszło mi. miałam wtedy 12 lat, teraz mam 17. Serio mowię. żadnych przeciągów ani wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Magia... 31.05.09, 14:09 eh. znam się na tym. chodzi wam o taką magię, dt. latanie, przenoszenie przedmiotów za pomocą wzroku itp? to telekineza i lewitacja. to co napisała wiedźma, "zabawy" ogniem, a raczej zwiększanie temperatury czegoś, czy doprowadzanie czegoś to zapalenia to pirokineza (samozapłon). Samozapłon jest bardzo groźny dla życia, poczytajcie se o tym. I to wcale nie magia. No, chyba, że wolicie nazywać to magią, to szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: Magia... IP: 83.2.232.* 31.05.09, 20:16 O właśnie, chodziło mi o pirokinezę, próbowałam tez telekinezy ale z tym to nie wyszło. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Magia... 10.06.09, 20:35 taaa ja znam avada kadavra hahaha nie zyjesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. ja znam. 10.06.09, 21:52 ja znam pewien czar: srutututu czary mary tinky winky to twój stary! Odpowiedz Link Zgłoś