oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 20:27 cocomaroko - również dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 21.07.09, 21:56 świetny? dlaczego świetny? beznadziejny, nie świetny. ; q powiedziałaś to z grzecznośc, założę się czy mogę na Ciebie w skrócie mówić oxy ? x D Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 12:30 Nie! Na pewno nie z grzeczności! Naprawdę mi się podoba. W życiu bym nie wpadała na taki nick. Jest bardzo pomysłowy Założę się że wszyscy użytkownicy kotka Cię znają dzięki niemu. Po prostu szybko zapada w pamięć. Jeśli chcesz, to możesz tak mnie nazywać xD Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 16:37 Ja dam swoją pełną listę: jane_ blah__rock oxygeniumoflifle nie znam cię dobrze ale po komentarzach jesteś fajna sophie_ nikt. margaryna explosive iness_pendragon elisss92 grejpfrut. demcialove demi112 czy jakoś tak demus emciaaa wyobraznia chocolatediet zmierzchoomania sysiek4444 blood_ majli_x3 sweet...ash candy.e cocomaroko loczek. mandy_ nicola_16 marffa hermiona13 elf pariska65 demi92 karolajn. No to chyba wszystko, jeśli cos przekręciłam to sorry. Jak coś mi się przypomni to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 16:56 bucikowa, sziękuję Właśnie Ty jesteś jedną z osób, których nicki wyleciały mi z głowy. Też Cię lubię Jesteś miła, inteligentna i pomysłowa Tylko możesz mi napisać ile masz lat? Bo z tego jak piszesz, wnioskuję że ok. 15, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 21:19 To jeśli nikt. nie będzie miała nic przeciwko, bo w końcu to był jej pomysł to ja też będe pisać w skrócie: oxy Ale jeśli sie nikt. nie zgadzasz, to spoko Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 21:33 Dzięki bucikowa Fajnie wiedzieć że ktoś mnie lubi na tym forum Też cię lubię Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 21:41 Oo ^ ^ ^ TeSs was kocham ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 21:42 Nie wiem czy pisałam ale lubię jeszcze bucikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 22.07.09, 21:57 ja jeszcze oxy i bucikowa, nie znam jej za bardzo ale ostatnio czytałam jej wypowiedzi, i ja polubiłam;p Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 07:37 No więc, ja Ciebie, livv. też polubiłam dzięki forum z tą grą zgadywania aktorów I proszę bardzo, wszystkie możecie mnie nazywać 'oxy', bo bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 09:43 Też polubiłam oXy Po twoich wypowiedziach wydajesz sie mila i w ogole.... Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 14:06 Ja dodam jeszcze marffa Wczoraj pisałam z nią troche i ogólnie czytając jej wypowiedzi sądze, ze to bardzo ciekawa, fajna, mająca swój styl dziewczyna i dodam jeszcze bucikowa, bo pisze fajne i ciekawe komentarze, ma orginalny nick i avatar Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 14:49 sysiek4444: Też Cię lubię Ojj, duużo osób zapomniałam napisać, w takim razie Więc bardzo przepraszam demi1112 : Ciebie za dobrze wcześniej nie znałam, ale ostatnio poczytałam Twoje komentarze i stwierdzam, że jesteś bardzo fajna. Również Cię lubię Lubię jeszcze chocolatediet, tylko zapomniałam ją wymienić xD Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 21:23 Jeszcze : sophie_ - ostatnio ją polubiłam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 23.07.09, 22:30 okej no to ja lubię : nikt, loczek, emciaaa, candy.e, decod.e, hermiona13, zmierzchoomania, sophie_ i chyba tyle D nie wiem czy dobrze wszystkie nicki napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 27.07.09, 09:35 ja jeszzce elizza no i czels.s [demcialove] Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia uua 27.07.09, 17:28 no i git tyle, ze do drugiego nie przejde, za malo glosow xD aja wrocilam dzisiaj z morza ^^ ale dalej u babci wiec z klawiatura mam zryp . xd zmierzchoo, no wlasnei tez bardzo chce . ; o za kilka dni zostaniesz w tym watku powiadomiona kiedy wracam ale: na 85% wroce przed 15 : DD Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: uua 27.07.09, 18:11 A ja lubie tych użytkowników, którzy mają własne zdanie ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 ulubieni użytkownicy 27.07.09, 18:47 moim zdaniem wszy użytkownicy są ciekawi na swój sposób najbardziej lubie : vanessa.hudgens isabellaswan11 hermiona13 elizza sysiek4444 emciaaa nikt zmierzchoomania livv. ketrin demi1112 pozdrawiam wymienionych innych też lubie Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: ulubieni użytkownicy 27.07.09, 18:55 zapomniałam lubie też: czel.s m.i.l.e.y chocolatediet nessi olcia111 candy.e decod.e jane_ miqusia loczek blah__rock wampirekxd demus sweet_madzik Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Ulubieni uzytkownicy xdd 27.07.09, 18:40 hah, zmierzchoomania, jasne że możesz też ją tak nazywać ; p a zresztą, to i tak się już przyjeło, jak widzę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 28.07.09, 12:43 Jeżeli mogę, to dodam jeszcze kilku użytkowników których lubię : D katsuumi_17 (tak w ogóle to świetny nick i nie mam pojęcia, jak mogłam o Tobie zapomnieć!) green_freak luisca15hl loczek. elisss92 Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 29.07.09, 16:42 Źle napisałam nick madlen11. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 11:21 haha, bo wlasnei napisalam, ze napsize... xd b. lubie bringmetolife. no i tyle, a poprzednie moje listy, ohooho, daleko sa w przeszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 12:44 miqusia - już mnie nie lubisz ? będe płakać . : (( x dd Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 12:52 i mnie tez nie lubisz ? szkoda . ale pamiętaj, ja Cie lubie cały czas, niezaleznie od tego czy Ty mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 16:22 noo, ja wam mowie, ze nie umiem sie jasno wyrazic . chodzilo mi o to, ze jestescie wczesniej wymienione haha, przepraszam za niejasnosci Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 31.07.09, 13:58 Ci ulubieni : miqusia , nikt. , mandy_ , chocolatediet , i dużo osób ) Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 13:35 hmm tak po komentarzach to: nikt. zmierzchoomania sysiek4444 emciaaa jak mi sie ktoś jeszcze przypomni to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 13:40 Oo dzieki s.e.l.e.n.a tez cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 30.07.09, 16:12 ja też dziękuje s.e.l.e.n.a. choć powiem, ze chyba jesteś nowa ? nie widziłam Cie jakoś na kotku Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: ;p;p 30.07.09, 16:33 zmierzchoomania: jestem już długo na kotku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: ;p;p 30.07.09, 18:35 zaa dużo ich niee jest ,bo większosć "sztucznie" się zachowuje ,a ja wole szczere osoby ,ktore mają gdzies jak będą postrzegane ,więęc: sysiek444-mowisz (chyba) tzn. piszesz to co myslisz ;d no i gg i takie tam ; ) jane_-mimo tego ,że naskoczyłam na cb w jednym wątku , mysle ,że spoko jestes ; d candy.e- ; d nic dodać ,cin ując ; p sophie_ i ewe. czels.s The end ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: ;p;p 30.07.09, 18:40 dopisze jeszcze : ashley. nikt. - już pisałam . chyba . : p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ;p;p 30.07.09, 19:30 foch. dopiero teraz mi napisałaś, coco, że mnie lubisz? nie no, ja juz tak nie mogę, mam na Ciebie słitaśnego foszka. ; q rany, ja gadam od rzeczy, nie jadłam dzisiaj śniadania. < lol2 > Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: ;p;p 30.07.09, 21:00 wybacz s.e.l.e.n.a, poprostu Cie jakoś nie widziłam Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: ;p;p 30.07.09, 21:05 zmierzchoomania spoko nic sie nie stalo Ty mi jakos "wpadlas w oko'(hehe jak to brzmi) na forum to Cie wymienilam i jeszcze bym chciala dopisać jane_ bo wydaje sie byc fajna i inteligenta xD pomimo ze sie do niej przyczepilam w pewnym wątku hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Lubię:) 31.07.09, 22:05 A to moja dotychczasowa lista. czels.s chocolatediet zmierzchoomania nikt. bella96 miss_pauline miqusia sysiek4444 wyobraznia mileydemi livv demus cocomaroko emciaaa pariska65 justyna134 kolorowo hermiona13 ashley lolcia60 bucikowa oxygeniumofilfe (nie wiem czy dobrze napisałam nick) madlen11 i chciałam jeszcze dodać shopie_ i s.e.l.e.n.a Jak ktoś mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 31.07.09, 22:21 to ci użytkownicy których zapamietałam i rozpoznaje.....no i są moim zdaniem spoko ^^ alex... chocolatediet hermionka13 jassmin888 wampirekxd zmierzchoomania sysiek4444 cocomaroco nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 01.08.09, 02:31 To moja lista ale na 100 % kogoś zapomniałam demcialove miley_cyrus45 nikt mileyanddemi patient michelleanne186 sysiek444 emciaaa nessi kitty16 demi1112 justyna134 bucikowa blach_rock loczek miqusia livv. madlen11 olcia111 mandy_ decod.e love.selena.x3 4 hayley_ kimberly25 ashleyandmiley miley12 sweet...ash hillary.duff pariska65 chocolatediet zmierzchoomania ketrin lolcia66 malina. lauren. trysia13 demi92 hermiona13 cocomaroko ardnaskela wyobraznia cytrusia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 01.08.09, 11:15 Jeszcze raz dodam : ox ashley. veloney iii...założę się, że jeszcze wiele razy będę dopisywać Jeszcze kilka osób na pewno zapomniałam dodać Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 01.08.09, 12:10 jeszcze dodam bo zapomniałam wcześniej o 2 osobach ..... mandy dolce89 oxygeniumoflife <------ Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 01.08.09, 12:13 jeszcze blah_rock .....sorry ale zawsze kogoś zapomnę ...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 01.08.09, 15:10 ox, jeśli Ci pasuje, możesz mnie nazywać oxy (nikt. to przezwisko wymyśliła ), bo wiem że moje jest z deczka trudne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Ulubieni uzytkownicy xdd 01.08.09, 12:39 Ja lubię loczek. nikt. czels.s malina. hermiona13 livv. lauren. demi1112 ashley. wampirekxd candy.e demus nessi m.i.l.e.y cocomaroko ketrin. wypisałam tylko tych kogo pamiętałam. Bo w sumie lubię chyba wszystkich [ oprócz tych co robią głupie wątki ] co się wypowiadają na forum. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
demus :) 01.08.09, 14:29 Uuuups zapomniałam o m.i.l.e.y i na 100 % jeszcze o kiilku osobach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: :) 01.08.09, 14:32 Ja tam raczej nie pamietam ale zapamiatałam s.e.l.e.n.a sysiek4444 zmierzchoomania demi1112 ox bucikowa i tam jeszcze ktoś ... ;* Odpowiedz Link Zgłoś
tish Re: :) 01.08.09, 14:43 a mnie nikt nie lubi.?? ; - (( ok, nie wazne, ja lubie: miqusia demi1112 czels.s sysiek4444 zmierzchoomania {.a ja to juz szczególnie.} ox takasexd miless m.i.l.e.y kristen. {.moja friend.} lauren. {.zajebistaa laska, zawsze mowi co mysli.} demetria. demus bucikowa sophie_ klaudysia miss_pauline demi.kristen avrillavigne01 ashley. nikt. no chyba wszyscy ; - )) albo nie... napewno kogos zapomnialam... no dobra, lubie jeszcze wszystkich tych, co podpisali sie pod moja petycja ;d Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: :) 01.08.09, 15:47 Ja Cię lubię tish Dzięki kosmos, ostatnio tez Cię polubiłam Lubię jeszcze kardashianfan i kristen. Dzięki wszystkim którzy mnie wymienili Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: :) 01.08.09, 19:44 ja też cię lubię tish ...........tylko nie sposób wszystkich zapamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: :) 01.08.09, 19:46 będę na pewno o tobie zawsze pamiętać bo mamy po skróceniu twojego podobne niki Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: :) 01.08.09, 20:21 a mnie nadal nikt nie lubi oto moja lista.. emciaaa cocomaroko blah_rock kristen demcialove bella96 nikt s.e.l.e.n.a miqusia carrie kimberly25 miss_pauline ox loczek demi1112 demus zmierzchomania sysiek4444 bucikowa jeśli kogoś zapomniałam to sorki Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: :) 01.08.09, 20:26 Ja cb lubie tish ;*** i thx I dzieki elf cos tam......zapomnialam bo chyba jestes nowa albo malo jestes na kotku Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re. 01.08.09, 22:04 Oo! No tak, ox, prawie takie same I dzięki Ja Ciebie już pamiętam od jakiegoś czasu Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Re. 02.08.09, 15:47 dzięki elf97, ja Cie lubię tylko zapomniałam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Re. 03.08.09, 00:30 Dziekuje, ze pojawilam sie w niektorych postach Niezmiernie mi milo Osobiscie lubie wszystkich. Jedynie mnie ktos wkurza jak sie kloci, wydziera, daje bezsensowne komenty itp Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Re. 04.08.09, 23:11 A więc ja chciałam uaktualnić swoją liste A wygląda ona teraz tak . . . sysiek4444 - co tu dużo mówić xd super, ciekawa, koleżeńska, wesoła osoba. Z którą fajnie sie gada i która potrafi bronić swoich poglądów . Poprostu bardzo ją lubie a no i ma super nick i świetnych avek ; ) heppy.girl - też bardzo, bardzo fajna osoba . z którą też sie miło gada miqusia - tak jak pisałam kiedyś, super dziewczyna, może będzie na zlocie w Krakowie ;p i wogóle ja lubie nikt. - ciekawa, miła i bardzo fajna osoba . tylko jest mi przykro, bo nigdy nie moge złapać jej na czacie xd i przez to nie miałam okazji jej lepiej poznać chocoladiet - też jest bardzo fajna i ją lubie, ale coś ostatnio jej nie widze ;p może to przez wakacje i wogóle co tu dużo pisać xd lubie jeszcze cocomaroko, tish i wiele innych osób, ale coś o tej godzinie mój mózg nie zbyt dobrze pracuje xd i pozapominałam troche tych nicków jak sobie przypomne to dopisze, ale raczej myśle, że wielu osób nie zapomniałam . A pewne osoby lubie szczególnie, dlatego, że miałam przyjemność z nimi sobie popisać Pozdrawiammmm Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 05.08.09, 00:16 Ja najbardziej to ; kawa_27 Truska ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do zmierzchy. ; D 05.08.09, 09:50 muah, zmierzchoomania. ; q musimy się kiedyś umóiwić na czacie. : D tylko ja wyjeżdżam dzisiaj na jakieś 2 tygodnie. może (w przeciągu tych 2 tyg.) wrócę na dzień, dwa, to na pewno tutaj napiszę, że wróciłam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do zmierzchy. ; D 05.08.09, 23:10 Zmierzchoomanio wczoraj wróciłam po 2 tygodniach nieobecności Narazie nadrabiam i czytam co ciekawsze wątki Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do nikt. 05.08.09, 23:32 Ahaa to fajnie, że już wróciłaś, choco : *** wkońcu będziesz tutaj z nami na kotku ; ) A co do nikt. to . . . tak ja też chciałabym sobie z Tobą na czacie pogadać ;p i jak wrócisz to daj znać albo tu albo na moje GG: 10142437 ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do nikt. 06.08.09, 23:08 też się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do nikt. 07.08.09, 08:34 Ja najbardziej lubię: miss_pauline bella96 happy.girl czels.s Lubię jeszcze tych użytkowników których wypisałam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do nikt. 07.08.09, 09:54 loczek. nikt. candy.e blah__rock ewus1 lolinka heppy.girl demcialove gorzka i pare innych ale naazw nie pamietam ;pp jak mi sie przypomni dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do nikt. 07.08.09, 09:55 jeszce miqusia i wampirekxd Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd - do nikt. 07.08.09, 09:55 no i sysiek444 oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: :* 09.08.09, 12:55 Moja lista: bella96 sysiek4444 miss_pauline happy.girl wampirekxd - wydaje się być bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 09.08.09, 14:03 Thx Bellaaa też ciebie lubieee Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 09.08.09, 15:40 ja dopisuję jeszcze mandy_ oxygeniumoflife Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 15:57 Ja dopisze jeszcze bella96, livv. i jane_ (choć czasem mnie jane wkurzasz xd tymi swoimi wypowiedziami, ale z tego co wiem to Ty tak piszesz i taki masz styl więc się nie czepiam ;p choć kiedyś to mnie strasznie irytowało, ale teraz jest już okej :- *) i wiem, że zanim otwarłam ten wątek to jeszcze kogoś chciałam dopisać, ale zapomniałam xd i dopisze jeszcze bilabong, choć jesteś nowa, to widze, że piszesz fajne komenty i już zaczynam Cie lubić ;p ale niewiem czy dobrze napisałam Twój nick xd sorki Odpowiedz Link Zgłoś
majli. Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 16:45 ewelison. dzolcia strawberry_xd kakusiaa__ tokio_hotel_483 chocolatediet candy.e jane_ no i syśka444 jak można nie lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 20:34 demi1112, elf97, kosmos : dzięki Wam weszłam na wsze profile i też mi się wydaje że jesteście super Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 20:36 a i lubie jeszcze chocolatediet Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 21:01 a mnie nie lubiecie ;p nie no. ;D ide spać xD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 21:13 candy.e ja Cię uwielbiam bo Ty moja krajanka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 10.08.09, 22:17 majli. tez ciebie lubię ; - pp no i jeszcze candy.e Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 08:58 haha . candy.e dobrałyśmy się . ;d mnie tez nikt nie lubi . ;d ale ja Ciebie lubię . masz u mnie + . =D mwha . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 09:58 wyobraznia, candy.e . ja was pisałam . xd ja was lubię . xd i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 16:39 jedna na milion ? mwha . =D Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 20:52 Juz dwie Wyobraznio myślałam, że Ciebie napisałam: Nawet jesli nie to teraz piszę Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 21:20 Cicho siedź bo zmienię zdanieD: Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 22:14 czyżby foch ? ;] a zmieniajcie sobie zdanie. ;d nie no .. jak można o mnie zapomnieć ?! , xD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 22:40 Tak foch a`la choco i miqusia ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 22:46 oo, ja znam te moje fochy : D ja się wgl. nie umiem obrażać xdd no, nie na wszystkich, czujcie się wyróżnione ; D i w b i j a j c i e n a c z a t a : D Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 11.08.09, 22:56 haha ja tez sie obrażać nie umiem... Znaczy obrazic się umiem ale po 2 minutach już jestem "odbrażona" ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.08.09, 09:48 no i co to ma być za foch ? ;d . hahaha . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 12.08.09, 13:40 To ma byc FOCH Z PRZYTUPEM ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.08.09, 16:52 wiecie co? szczerze mówiąc, nie wiem czy oceniając to, co ktoś pisze, można go polubić ;d ale być może że można. bo do kilku kotkowiczów rzeczywiście czuję coś na kształt sympatii. jednak do niektórych coś innego. to 'coś innego' jest np.szacunkiem, jak w przypadku jane. Nie mogę powiedzieć, że ją lubię, ale ją szanuję i podziwiam za rozległą wiedzę. Mimo swoich 14 lat, jest osobą niezwykle inteligentną, bystrą i indywidualną, która ma swoje zdanie. ale czy ją lubię? ... powiem, że niekiedy nawet bywam antyjane, ale nieczęsto ;d podobnie jest z katsuumi. nie mogę powiedzieć, czy ją lubię, czy nie, ale imponuje mi tym, że ma swoje zdanie, jej wypowiedzi są zazwyczaj inne niż innych ;d albo marissa93. pewnie się zdziwicie, ale też nie wiem, czy ją lubić, czy nie. kłamstwo podobno ma być potępiane ;d ale wcale pewna nie jestem czy ona kłamała, a jeśli tak, to kłamała ... z wyobraźnią ;d i wiele jest takich osób. nie mam pojęcia do której grupy ich podporządkować. 'lubię' czy 'nie lubię' i wydaje mi się, że takie puste wypisywanie w tym wątku nie ma sensu. bo za jakiś czas będziemy kasować to co napisaliśmy. bo te nasze 'lubienie' jest płytkie skoro na razie poznane jedynie przez kotka. ;d to tyle. co nie znaczy, że Was nie lubię. LUBIĘ, może płytko i nietrwale, ale LUBIĘ, czasem nawet BARDZO ;pp ahaha ;d ciekawe tylko kto to będzie czytał. sądzę że nikt ;d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 20.08.09, 17:56 Ja przeczytałam, oxy i dzieki, że wyraziłaś o mnie swoje zdanie i ciesze sie, ze ci czyms zaimponowalam, to lepsze od takiego "lubie, nie lubie". Mam podobne odczucia jak ty, nie można po przeczytaniu kilku wypowiedzi ocenić człowieka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 09:29 `nikt. michelle_ charrie dakota_ chocolatediet rosaliene miqusia cocomaroko mandy_ kardolina zmierzchoomania charlotte_ rosalie vanella . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 09:39 ja przeczytałam ! ; d no ja też odczuwam coś takiego, szczególnie do katsuumi . : ) ale ja was naprawdę lubię, no. dobra, może, jak kolwiek to nazwać, uważam, że fajni jesteście . Jane też kiedyś podziwiałam, z dokładnie tego samego powodu . ale przestałam [nie bij !] i stwierdziłam, że cię lubię, hahahah XD dobra, nie chce mi się pisać, mama to czyta -_-" Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 10:03 Dziękuje wszystkim za napisanie, że mnie lubicie (jako konto ashleyandmiley (moje stare) i konto charlotte__ (nowe))... Ja bardzo lubię: taylor_ nikt. wyobraźnia sysiek4444 michelle_ i wielle innych ale nie pamietam ników Ale osoby wymienione najbardziej lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ kogo lubię, kogo kocham, kogo pocałuję... ; x 04.10.09, 10:18 najbardziej uwielbiam zuąją /zuaona, ofc./ : D potem jane_, miqusia, mandy_, nikt., vivi2kiwi, kostka, katsuumi_17 i sysiek4444. reszta jest mi szczerze obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: kogo lubię, kogo kocham, kogo pocałuję... ; x 04.10.09, 10:21 no i jeszcze cementry_drive ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 10:38 No więc tak: independent_ mandy_ nikt sysiek4444 wyobraźnia mitchelle jane_ miqusia chocolatediet i wiele innych.........:-] nie pamiętam wszystkich nicków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 10:59 no to takk . na pewno sophie_ i jeszcze nikt. sysiek4444 miqusia wyobraźnia . Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 11:24 ja mniej więcej po wiem po wypowiedziach tych osób (bo z nikimi ogólnie `tak` nie pisałam i zamairu nie mam ^^) sophie_ jane_ ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Ulubieni uzytkownicy xdd 04.10.09, 13:16 I JESZCZE devilish_ Odpowiedz Link Zgłoś