Dodaj do ulubionych

problemy z włosami

IP: 195.116.98.* 02.06.09, 15:35
Mam 15 lat i od niedawna zaczęły mi wypadać włosy, nie używam prostownicy, ani
lokówki.... Chciałabym jednak pomalować je na inny kolor... Czy to wpłynie jakoś na ich
stan? pomóżcie smile Boje się ze jeszcze bardziej wyłysieje big_grin
Obserwuj wątek
    • pauli13 Re: problemy z włosami 02.06.09, 16:20
      Włosy wypadają z różnych powodów. Nie panikuj, tylko jak najszybciej idź do
      dermatologa lub endokrynologa, by ustalić, dlaczego tak się dzieje akurat u
      Ciebie. Najczęstsze przyczyny to: zaburzenia hormonalne, łojotokowe zapalenie
      skóry głowy, stres, niedobór żelaza w organizmie i niewłaściwe odżywianie. Po
      wykryciu "sprawcy" Twoich dolegliwości, lekarz spróbuje dobrać Ci odpowiednią
      kurację.
    • kolorowo Re: problemy z włosami 03.06.09, 19:38
      Saa specjalne odzywki, ja mialam takie i pomogly , niestety nie pwoiem ci jakiej firmy , bo nie pamietam . Mi to polecilaa pani w aptece , moze tobie tez doradzi . a koloorr ? <33
      Jeslii szamponetkaa to raczej tak , ona nie niszczy wlosow ,lecz jak farba poczekalabym chwilee az troche ich stan sie uspokoi , ale decyzja nalezy do Ciebie ! naprawde myslee ze nie bedzie az tak zle , ale nie powinnas rozjasniac na blond farba ! .. strasznie niszczy wlosy !
      • nikolllaxd Re: problemy z włosami 03.06.09, 21:24
        ja bym na twoim miejscu poczekła z tym aż do wszystko się uspokoi kiss
        pozdrawiam
    • aleks768 Re: problemy z włosami 03.06.09, 21:17
      użyj odzywki i dopiero po miesiącu pomaluj włosy.cool
      • lolinka Re: problemy z włosami 03.06.09, 21:40
        Jeśli chcesz by niewypadały ci wlosy to pij różne tabletki przeciw temu i używaj specialnej
        odżywki-tak robi moja mama bo ma podobny problem.
        Myśle że możesz spokojnie przefarbować włosy-moja mama ostatnio farbowała-blond na
        czarny i nic sie jej niestało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka