Dodaj do ulubionych

Nowa płyta JB

05.06.09, 16:22
Mam pytanie , która z was kupi nową płytę JB która wychodzi za niedługo,
ponieważ zaglądając na różne strony zauważyłam że chłopaki mają coraz więcej
anty-fanów (w ogóle teraz jest jakaś moda żeby być anty-fanem wszystkich
gwiazd) .To jak pójdziecie do sklepów ?
Obserwuj wątek
    • jb_sel_mil Re: Nowa płyta JB 05.06.09, 16:52
      ja miałam do wyboru. Albo chce mieć orginalną JB albo Ash. Wybrałam Ash.
    • Gość: aiee C Re: Nowa płyta JB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:11
      pojdee i kupiee ! ja czytalam w gaziecie ze oni maja mniej "fanow " w polsce , bo teraz wchodza nowe zespoly takie jak Hey monday albo same osobliwosc z wytworni Disney'a a Jonasy typowo z Disney'a nie sa . i tam pisze tak " Joas Brothers , duzo osob nazywalo sie fanami cjoc nimi nie byli sluchali ich 2 piosenek i twierdzieli ze ich kochaja .prawdziwi fani zostaja ,kupuja ich plyty maja ich plalaty i wiele innych . to prawdziwy fan. oni sa dla nick'a ,Kevina ,Joe'go najwazniejsi to oni daja im power i chec do pisania nowych piosenek.
      Dbrze , ze ci "FANI" odeszli. Pozostaja Ci ktorzy wiedza co znacza ich piosenki po polsku , co chca nam przekazac i z czego sa dumnni z jakimi problemami sie spotykaja . Jonas Brothers maja miec coraz wiecej prawdziwych fanow i to starszych nie tylko 12 latek , oni reobia kariere na calym swiecie i poszukuja prawdziwych fanow , ktorzy zawsze za nimi stoja . Bo prawdziwy fan teraz juz zostaje ,a jego idol w sercu zajmuje kawalek . Spadek niby fanow jest spowodowany glownie Walt Disney on kreca nowe gwiazdki tego typu jak Selena Gomez z ladna buzka ktore robia z siebie na sile ideal i po co ? ja jest coraz wiecej zainteresowania , bo ludzie szalja z ladnymi oczami ,a nie za tym co maja w srodku. Jonas Brothers , sa bracmi ,rodzina prawie idealna . Ich piosenki sa czyms do gwiazdek z przekazem z disney'a naleza tylko Miley , Demetria i Ashley Tisdale i oczywiscie Jonas Brothers , ale oni raczej nie sa gwiazdeczkami , przed nimi dluga droga narazie dopiero kwitna . i " tak powiedzial jakis krytyk ;D
      • Gość: Pinia Re: Nowa płyta JB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 08:28
        www.youtube.com/watch?v=dvtbs1zKsWU - piosenka before the strom cala jest
        boska!! A ja z pewnością kupie ich płyte chcialabym żeby w kinie byl ten koncert
        3D ale nie wiadomo czy w ogóle dotrze do polski...
        • Gość: Ada Re: Nowa płyta JB IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 09:14
          Jasne ze kupuję. Już w poniedziałek =)
          A płyta Ash...w Polsce...Pod koniec roku zapewne...Po pierwsze płyty są zawsze z
          opóźnieniami ...Dla wiadomości....
    • kolorowo Re: Nowa płyta JB 11.06.09, 22:02
      aiee C ! tez coss takiegoo czytalam ! .. Ponoc maja mniej fanow w Polsce , ale teraz kolej na Francje i tam wariujaa na punkcie Jonasóww !
      • sirangel Re: Nowa płyta JB 12.06.09, 14:25
        a włąśnie płytka Jonasów w POlsce będzie (podobno, bo napewno nigdy nic nie
        wiadomo w naszym "pieknym" kraju) płyta 15 czerwca, czyli równo z premierą na
        świecie, może tym razem nie pominą Polski....
    • lauren.xd Re: Nowa płyta JB 12.06.09, 14:30
      Ja na pewno kupię, bo wydaje się być fajna. A co do Fanów , to Jonasi mają
      prawdziwych fanów którzy ich uwielbiają bez względu na to czy jest na nich moda
      , i takich którzy ich słuchali bo była na nich moda... Ja to ich lubię bez
      względu na to czy inni ich lubią
      • miless Re: Nowa płyta JB 12.06.09, 14:31
        zgadzam się z Lauren.xd kiss
        ja też idę do sklepu i kupuję płytkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka