Dodaj do ulubionych

Modelka......niestety jestem niska;(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 20:32
Zawsze chciałam być modelką.Wiem ,że to nie dla mnie bo jestem niska i nie ubieram sie fajnie....Chce być modelka!!!(mam tylko 160)wink
Obserwuj wątek
    • candy.e Re: Modelka......niestety jestem niska;( 06.06.09, 20:35
      jesli zostaniesz modelka, to projektanci za darmo beda ci kupowac ciuszki [dla
      reklamy] ;p
      a wzrost.
      no coz, tu jest problem ;/
      moze urosniesz. ile masz lat.?? ;P
      jesli nadal rosniesz to pomaga podskakiwanie do gory i trampolina ;]
      • Gość: smutna Re: Modelka......niestety jestem niska;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 20:52
        15 skończe w lipcu
        • candy.e Re: Modelka......niestety jestem niska;( 06.06.09, 20:54
          aha.xD
          no to troche lipa. ;/
          jesli cie to pocieszy. to mija moda na wychudziale wysokie jak druty modleki ;p
          poza tym na okladkach tych "vouge" itp.
          nie sa takie modelki wysokie i chude, a raczej w sam raz ;p
          • Gość: smutna Re: Modelka......niestety jestem niska;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:00
            Dziękiwink
            Pocieszyłaś mnie
            • candy.e Re: Modelka......niestety jestem niska;( 06.06.09, 21:03
              moze przez jakies kilka kolejnych lat moda tych "spilek-modelek" bedzie
              istniala, ale w popularnych czasopismach takich nie biora.!!
              bo wiem ;p
              a jesli wolisz wybieg, to podejrzewam, ze bedziesz miala szanse ;p
              poza tym modelki nosza szpilki [buty]. wiec..wink
              poki co probuj roznych trików modelskich.
              • dzemik Fotomodeling 06.06.09, 22:10
                A może zainteresuj się fotomodelingiem ?
                Do tego twój wzrost będzie odpowiedni.
                Jest tylko jeden ważny warunek , oczywiście musisz być fotogeniczna.
                Pozdrawiam.
              • dolce89 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 04.07.09, 00:45
                Gisele Bündchen 180 cm. Gemma Ward 176, Lily Cole 179, Claudia Schiffer 180,5,
                Carmen Kass 178, Bianca Balti. Masz błędne informacje. To są właśnie niektóre modelki,
                które mają najwięcej okładek, a jednak średniego wzrost nie mają A po zaty liczy się
                oryginalna uroda, inna niż wszystkie.
              • agatka14415 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 05.07.09, 12:48
                chcesz zostac modelka a jestes niska uncertain zawsze mozesz zostac fotomodelka ...tez
                super tongue_out jezeli masz ładna buzke to napewno bedziesz mala duze szansesmilesmile
            • Gość: XooXoo Re: Modelka......niestety jestem niska;( IP: 85.222.87.* 04.07.09, 09:32
              Aaaa . !! To mamy to samo marzenie i ten sam problem . tyle, że ja mam 13 lat i
              może jeszcze urosnę. Próbowałaś już w agencjach . ? Powysyłaj zgłoszenia . Jeśli
              zaproszą cię na rozmowę ale nie przyjmą do agencji to i tak bardzo dobrze, bo
              będziesz wiedziała na czym stoisz . Możesz wtedy zabrać się za fotomodeling. A
              z jakiego jesteś w ogóle miasta? Poszukaj tam jakiś agencji . Życzę powodzenia . kiss*
              • cute_princess Pomocy. Chyba mamy te same problemy ;( 15.11.09, 20:16
                Hej dziewczyny, ja z moją przyjaciółką pragniemy zostać modelkami. Mamy po 14 lat ale
                wzrost nie ten bo ok 164-165. Próbujemy się zgłaszać na castingi chociaż pochodzimy z
                małej miejscowości na Mazowszu. Polecam stronke dziecidorelkam.pl czy jakoś tak.
                Własnie tam dodałyśmy fotki. Poszłyśmy na casting i za 2 tyg. otrzymamy info kiedy
                mamy się zgłosić. Wystąpimy w serialu "Grzeszni i Bogaci" no zawsze coś.. to w końcu
                TVN heheheheeh smile))) Pozdrawiamy Was. Dacie sobie radę. Tylko wierzcie w siebie i ślijcie
                zgłoszenia do nawet 5 agencji. My Dałysmy do 3 i w jednej sie udało Fajowskoo tongue_outPP
                Polecamy się na przyszłość hahehehahah smile Buziaczki dla Kotkowych przyszłych
                MODELEK. Dziewczyny, dacie sobie radę. My dałyśmy. Pozdrawiam. Ala i Anka big_grin
          • dolce89 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 04.07.09, 00:37
            A gdzieś ty to przeczytałaś? Modelki zwykle maja ok. 175 cm. Sama kupuje Vogue i inne
            magazyny tego typu więc wiem
            • dolce89 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 04.07.09, 00:47
              *powyzej 175. A wiesz dlaczego? Na wysokich dziewczynach lepiej leżą ubrania
          • dolce89 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 04.07.09, 00:50
            Candy pisze się VOGUE
        • aleks768 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 07.06.09, 08:56
          ja 16 skończę w lipcu a mam 15 lat i o wiele wyższa jestem mam 180 cm.
          bo jem różne takie i nic się nie boje że utyje (bo są na wzrost) zamiast
          hamburgera i kurczaka, jem marchewkę i ziemniaka. Zamiast gumy cukrowej, mam
          gumę balonową nie cukrową tongue_out
          • nikt. Re: Modelka......niestety jestem niska;( 07.06.09, 09:09
            Ja bym chciała zostać modelką, tylko nie wiem, co, jak i gdzie..
            Mam 13 lat, i 1,75 ;P
            Zawsze chciałam być modelką.. co powinnam zrobić..? kiss
            • Gość: XooXoo Re: Modelka......niestety jestem niska;( IP: 85.222.87.* 04.07.09, 09:33
              nikt. powysyłaj zgłoszenia do agencji, załóż konto na maxmodels.pl wzrost masz z
              pewnością odpowiedni przy tym wieku . ;]
        • chocolatediet Re: Modelka......niestety jestem niska;( 04.07.09, 12:48
          ja tez w lipcu skończę 15 lat big_grinbig_grin
          A na pocieszenie mam dwie informacje:
          po pierwsze niewiadomo, może jeszcze urośniesz troszkę a po drugie zawsze możesz być
          fotomodelką... Tam wzrost nie jest najważniejszy smile
          Narazie walcz o swoje - startuj w astingachsmile
          trzymam kciuki^^
          Pozdrawiam ;****
          • independent_ Re: Modelka......niestety jestem niska;( 05.07.09, 12:54
            1. moze jeszcze troche urosniesz.
            2. troche przesrane, ja mam 14 lat [skonczone w lutym] i mam 170. i jeszcze rosne.
            • apokalipsa_ Re: Modelka......niestety jestem niska;( 16.10.09, 15:26
              independent_ napisał(a):

> 1. moze jeszcze troche urosniesz.
              > 2. troche przesrane, ja mam 14 lat [skonczone w lutym] i mam 170. i jeszcze ros
              > ne.

Ja mam tyle co Ty ..i 1.80 -.-
    • shocek Re: Modelka......niestety jestem niska;( 05.07.09, 14:12
      ja mam 165 i raczej mogę być modelką bo megan fox jest i ma tyle samo wzrostu co ja a te 5 cm różnicy wielkiej nie robi więc próbój
      • moderator Re: Modelka......niestety jestem niska;( 05.07.09, 15:04
        Z tego co się doczytałam ,masz 15 lat.Dziewczyny rosną i dojrzewają do 18-nastego roku
        życia.Masz jeszcze przed sobą długie 3 lata ,aby jeszcze podrosnąć wink Modelki wybierane są
        pod względem wymagań ,do danej kolekcji.Więc nie załamuj się od razu ,ponieważ ktoś
        może Cię zauważyć ,mimo małego wzrostu.Chodź na różne castingi..po prostu się nie
        poddawaj smile Trzymam kciuki !
    • rukala Re: Modelka......niestety jestem niska;( 15.10.09, 22:35
      Niestety nigdy nie ma tak, jakby się chciało, żeby było... Jeśli nie przybędzie ci tych paru
      centymetrów zawsze może spełnisz swoje marzenie w fotomodelingu i tam odniesiesz swój
      sukcessmile Wiecie co się mówi o modelkach? Te pojawiają się i znikają z wybiegu, w pamięci
      zapada tylko supermodelka... Polecam obejrzenie filmiku:
      flashfashion.pl/video/kariera_supermodelki___przeszlosc_czy_przyszlosc_
    • v. Re: Modelka......niestety jestem niska;( 16.10.09, 14:10
      a wiesz, że ja miałam ten sam problem?
      bardzo, bardzo chciałam być modelką.
      wprost uważałam, że jestem do tego stworzona.
      ale niestety - wzrost. kiedyś oglądałam taki
      program i kobieta mówiła tak ;

to nieważne czy modelka jest ładna - można ją odpicować.
      nieważne czy jest szczupła - można wysłać ją na odchudzanie.
      ale wzrost jest najważniejszy, bo z tym nie da się nic zrobić.

zrobiło mi się smutno, bo wiem że nigdy nie będę modelką.
      ale trudno, są tysiące innych zawodów związanych
      z modą. pozdrawiam kiss
    • cementry_drive Re: Modelka......niestety jestem niska;( 16.10.09, 14:17
      a ile masz lat?
      moze jeszcze urosniesz xD
      jak chcesz ot ja ci moge oddac pare cm ;X <ma 174 -.-'>

poza tym jestes w bledzie myslac, ze tylko wysokie dziewczyny moga zrobic kariere
      modelki. duzo jest niskich modelek, radze ci dowiedziec sie wiecej w necie buszujac po
      stronach sie tym zajmujacych x>

powodzenia w spelnieniu marzenia.
    • green_lejdi13 Musisz wierzyć w marzenia! 16.10.09, 15:19
      Uwierz w marzenia! To że jesteś niska to nic wielkiego! Na okładkach magazynu
      nie widać czy modelka jest mała czy duża! Jeśli to twoje marzenie, to rób
      wszystko żeby je spełnić! Powodzenia!
    • czekoladka96 Re: Modelka......niestety jestem niska;( 16.10.09, 15:24
      jezeli cie to pocieszy to mam tyle co ty 160tongue_out
    • cute_princess Re: Modelka......niestety jestem niska;( 15.11.09, 20:20
      Hej, hej, hej SMUTNA.
      Kobietko, weź się tak nie smuć. Przecież będziesz mogła być FOTOmodelką.. smile))
      Na prawde, dasz sobie rade. My, kotkowe przyjaciółki wierzymy we wszystkie z Nas ;*
      A to, że jesteś niska, nic nie zmienia. Daj zdjatka na dziecidoreklam.pl tam się na bank
      dostaniesz. Chyba, że muszisz koniecznie występować na wybiegach czy na fotkach. Ale
      na tej stronce nie ma wymagań cd. wzrostu czy wyglądu. Oni na wiek itp. patrzą. Mi z
      przykaciółką się udało. Polecam, to będzie ŚWIETNE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka