Dodaj do ulubionych

Błędy w Simsach 3

08.06.09, 19:31
Dokładnie to jeden wieeelki błąd ; (
Wczoraj dostałam Simsy3 ,no to cała w skowronkach ,instaluję..ok
Gram ,gram i raptem po 10 minutach sama się wyłącza ,nie zapisując przy tym mojej
postaci ,itp.
Próbowałam z 12 razy i zawsze po 10 minutach się wyłącza. . .
Nie wiem co jest nie tak . . .Skasowałam inne pliki ,aby mieć więcej pamięci ,itp.
Ale zapomniałam dodać ,że podczas instalacji ,pojawił się komunikat ,że w płycie
uszkodzony jest jakis załącznik..teraz jak mi nie wymienią płyty ,to będzie faajnie =,-
Dlatego nie radze kupować w TESCO ,nie dosć ,że ciężko tam o reklamacje ,itp. ,to ma się
błedy w płytce =,- Inni też je mają ,żeby nie było..zmutowany obraz itp. ; /
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:10
      też mam błędy w grze, tylko że Ty masz gorszy x_O
      współczuję wink
      Ja mam taki, że czasem jak odjadę kursorem za wysoko żeby obejrzeć okolicę, to mi wyjeżdzają jakieś takie tęcze, figury jakieś tam inne rozmaitości na ekranie xD
      To mnie przeraża xD
      • love.selena.x3 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:16
        Hahahaha xd Oddałabym wszystkie moje dodatki do sims 2 ,aby mieć takie błędy jak ty
        <33 xdd
    • miley_cyrus04 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:29
      Wiesz, mam tak samo ;p Kupowałam w Tesco, ale nie sądzę, aby to miało jakieś znaczenie
      dla gry ;d To musi być wina kompaa ;p Ja mam w domu 2 kompy. Na starym
      zainstalowałam grę z Tesco, działała świetnie big_grin Ale gdy zainstalowałam na laptopie (także
      gra z Tesco) to własnie co 10 minut wyłączał mi się cały komputer uncertain No więc coś musi
      być z tym głupim laptopem. I wiesz, ja też chciałam pousuwać te niepotrzebne pliki z
      laptopa, aby działała gra, ale skoro ty piszesz, że to nic nie dało to może sobię
      odpuszcze... Aha co do obrazu to: Mój kolega coś tam naciska w grze, że obraz się
      poprawia. Także ma grę z Tesco wink.
      • love.selena.x3 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:43
        Ech..tylko mój problem zaczął się od instalacji..cos wtedy wyskoczyło ,ja to zignorowałam
        i tak sie poknociło ;p Spróbuję zainstalować ją jeszcze raz ,jak błąd się powtórzy ,spróbuję
        wyminć..; (
        • miley_cyrus04 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:52
          Wymiana nic nie daa ;p Ja na laptopie zainstalowałam kiedyś the sims 2, płyta była
          oryginalna, prosto z Empika a problem był ten sam co w the sims 3 sad Także myślę, że to
          wina wyłącznie komputera.
          • loczek. Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:53
            mi się na laptopie grafika psuje.
            postacie się rozjeżdżają. sad
          • love.selena.x3 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:54
            ech..to co mogę zrobić? ; (
            simsy2 normalnie mi chodzą..a w trojce wyskoczyl komunikat ,że na cd jest niepoprawnie
            zarejestrowany sterownik crying
            • miley_cyrus04 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 20:57
              ja tam nic nie miałam ze sterownikiem napisane ;p Gdy włączam the sims 3, najpierw gra
              działa wręcz zajebi**ie, ale właśnie po 10 minutach wyłącza mi się cały komp, nie
              zapisując postaci sad Mi na starym kompie normalnie działają ;p Ale nie wiem dlaczego na
              laptopie się wyłącza ;p Może dlatego, że mam za za dużo plików.? Nie wiem, trzeba
              jakiegoś fachowca wezwać xd
              • loczek. Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 21:01
                ja mam ojca hakera <lol2>
              • love.selena.x3 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 21:01
                Dziiękuję ci miley kiss*
                • miley_cyrus04 Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 21:10
                  nie ma za co wink
                • Gość: Pati. Re: Błędy w Simsach 3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 21:12
                  Też tak miałam,gdy zainstalowałam na trzyletnim laptopie,więc wzięłam mamy,zakupiony w tym roku i gładziutko chodzi wink
                  Dlatego Ci się wyłącza komputer,bo po prostu tego nie wytrzymuje,czyli jakby spięcie ;]
                  I to nie jest wada Simsów.
                  • mandy_ Re: Błędy w Simsach 3 08.06.09, 22:07
                    oo.!
                    współczuje ci cryingcrying
                    ale sims 3 mają ogromnee
                    wymagania..
                    mam nadzieje ze sie
                    tam u cb cos poprawi
                    buzziikisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka