ox 10.06.09, 22:06 W tym sezonie żądzą rzymianki jak wam się podobają ?? Mi bardzo ...tylko nigdzie nie mogę znaleść takich które mi się podobają chodzi mi o krój ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex... Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 10.06.09, 22:12 Spoko są, niektóre śliczne, a niektóre.... Ale raczej HIT!! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 10.06.09, 22:40 mnie sie nie podobają to KIT niektórzy noszą ale to tak jakoś obciachowo wygląda jak dla mnie to beznadzieja może i wygodne w stylu japonek ale z wyglądu mnie się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.09, 23:13 a co to jest? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_lola Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 07.07.09, 23:14 Ja byłam w Dubrowniku w Chorwacji i tam mają piękne chciałam sobie kupić ale moja mama powiedziała ze kupie sobie we Włoszech.A tu sa jak dla starych babci ;/ W polsce są brzydkie z tego co wiem. No ale kazdy ma swój gust Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 11.06.09, 15:47 no jans że hit ;3 sama mam rzymianki w deichmann' ie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 08.07.09, 12:09 Na przykład z tych na obrazku podobaja mi sie tylko: 2,3,4,5,6,7 i 11. Jak dla mnir to jest HIT! Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 11.06.09, 15:54 Nawet fajne te rzymianki, ale ja bym nie włożyła, po prostu nie wiem czy dobrze bym się w nich czuła... Odpowiedz Link Zgłoś
trysia13 Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 11.06.09, 16:02 kit nie podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 11.06.09, 20:06 ładne rzymianki to zdecydowanie hit. brzydkie (zbyt masywne) to kit, siłą rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ox do nikt. ;D 11.06.09, 23:42 mówiłaś że masz rzymianki ...możesz przesłać ich zdjęcie ?? albo są na jakiejś stronie tego sklepu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 12.06.09, 10:42 jesli chodzi ci o takie jak ma chelsea to HIT . ! alee tylkoo takioegoo typu mi sie odobajaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 12.06.09, 11:06 . może i hit . ale to nie dla mnie . nie w moim stylu . wole adidasy = ] Odpowiedz Link Zgłoś
wind Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 07.07.09, 20:33 ja sobie niedawno upilam w deishmann (czy jakos tak...nie umiem pisac tej nazwy) i sa bardzo bardzo wygodne... zazwyczaj jak kupuje buty to po chodzeniu w nich godzine mam odciski i otarcia a w tych butach nie mialam i nie mam ...SA BOSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 07.07.09, 23:17 Nie podobają mi się żadne "letnie" buty, więc rzymianek też nie lubię, ale muszę przyznać, że to jeden z ładniejszych modeli butów i odpowiednio dopasowany do stroju wygląda ok Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 08.07.09, 09:40 teraz jestem w grecji i tu je kazdy ma i normalnie w kazdyn skielpie sa ja tez sobie jue kuliłam nawet 2 pary!! JASNE ZE HITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? 08.07.09, 11:19 Kupilam sobie (niestety, z powodu braku numeracji o nr za duze -.-'), ale sa megawygodne Zdecydowany hit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: rzymianki ;D hit czy kit ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:27 HIT Odpowiedz Link Zgłoś