Gość: MychA Re: już wystawione oceny :) IP: *.telpol.net.pl 17.06.09, 15:37 Ja kończę 6 klasę .. ( Rozstaję się z moimi ;** Hehehe na szczęscie mam srednia albo 4.9 albo 5.0 i pasek ;DD] Na swiadectwie Jc ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryśska Re: już wystawione oceny :) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.06.09, 15:38 Ja tam jestem w gimnazjum I kl.We Wro.-mniejsza o to ^^My już od 10.06 kiedy to wystawili ostatecznie oceny to się nie uczymy,nic nam nie zadają Są same wycieczki,luźne lekcje,mało kto jest . Ja jestem ^^.Od tego pon. w sumie nie ma wcale lekcji,bo w pon.mieliśmy dzień sportu od 10-12 ^^wczoraj bierzmowanie III kl. od 11-12 ,dziś pożegnanie III klasy o 17 do 18 x] A MY już jutro mamy koniec roku szkolnego ^^Jak mówię do 27.05 mieliśmy wystawione ołówkiem ,a potem 10 była rada klasyfikacyjna i już w sumie od 2giej połowy maja był pełen luzik ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:43 mhah. jestem w pierwsze gimn. i mam średnią 5.1 a zachowanie b.dobre bo jestem bezczelna xD kochani nauczyciele... nareszcie dwa miesiące freedomu. lekcje są teraz boskie, chodzimy do parku, na lody, albo na lekcjach gadamy i śmiejemy. nie ma sensu opuszczać lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamba. Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:53 Cóż u nas matematyka z panią M. to przedmiot święty więc lekcja matematyki jest, inne typu j.polski czy fizyka też się odbywają... a jak nie to próby na pożegnanie 3 klas gimnazjum. szczerze nie jest fajnie... ale jeszcze tylko dzień, jeszcze tylko dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:42 5.11 średnia jakoś tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia9611 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:48 U mnie średnia spoko 5,08. Było lepiej ale nie narzekam. Większość mojej klasy zwiewa z ostatnich lekcji, ale ja zostaję. Bo jak nie ma większości dzieciaków to mamy luz kompletny (oglądamy filmy, gramy, chodzimy na dwor, robimy zawody itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia543 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:50 Średnia : 5 .0 , zachowanie : wzorowe . W szkole byłam tylko w poniedziałek , środa i wtorek - wolne , może jutro pójdę . Odpowiedz Link Zgłoś
alice_chochlik Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:49 Dziś jestem na wagarach i jutro idę też na wagary. Co do ocen... Średnia 5.2 i... (uwaga, uwaga!) zachowanie wzorowe. To chyba jakiś żart! <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oluch Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:18 Ja mam srednia 4,75 xD, dzisiaj nie bylam w szkole i jutro tez nie ide tylko na 18:00 na zakonczenie i w piatek juz luz a w sobote wyjezdzam na kolonie ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
doma12102 KONIEC SZKOŁy wakacje gÓrą 17.06.09, 15:53 KONIEC SZKOŁYno no to ja taki chodze codziennie na wagary bo nie chce mi sie tkwić w szkole dzisiaj tylko w szkole zostało 2 sosby a wszyscy zwiliśmy miałam jeszcze próbę bo jutro koniec roku a ja włąsnie mówi wierszyk na koniec 6 klasy gimnazjóm sie klania a co do sredniej 4.09 mam taka samą średnia jak moja najleopsza przypsiuła Klasuia Pozdro dla niej będzie sie balowało teraz różne kolonie baseny mmm... i nie chodzenie do szkoły jupii :serce::serce: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D BOPMBOWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: już wystawione oceny :) IP: *.chello.pl 17.06.09, 15:54 Ja mam 4,8 Do szkoly nie chodze bo po co nauczyciele juz nie prowadza lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:54 ludzie to jeszcze jest szkoła?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndziUlll Re: już wystawione oceny :) IP: *.aster.pl 17.06.09, 15:57 Mam srednią 4.2 ; / . Słabiutko w tym roku. W tamtym roku miałam 4.73 . Obecnie jestem w 5 klasie ( ; . Raczej już konczę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: już wystawione oceny :) IP: 195.205.171.* 17.06.09, 15:57 Mam średnią 5,1 i jestem w I G, u nas wysoki poziom, ostatni raz byłam w szkole w poniedziałek, po co do niej chodzić? nudzić się? jutro też nie idę Odpowiedz Link Zgłoś
gabiiii Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 15:59 heh...oceny dobrze a w szkole to chyba już od 2 tygodni nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:02 Jest mam świadectwo z paskiem i średnio 5,36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja :) Re: już wystawione oceny :) IP: *.adsl.szeptel.net.pl 17.06.09, 16:02 Na wstepie: naprawdę nie wiedziałam że tu takie młode osoby bywają. IV, V, VI klasa podstawówki xD I jeszcze jedno : albo mi się wydaje, ale IP jest rzeczą jedyną i charakterystyczną. To jakby kod naszego komputera. Więc: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - nie pisz kłamstw i nie próbuj podnosić swojej samooceny, poprzez kłamstwa ! W końcu jaką masz średnią? 6.0.? 5.9.? 5.2.? Ojj,naprawdę ... Wkopałaś się . ! Odnośnie tematu : Ja mam średnią 5.6 i jestem w III klasie gimnazjum. Do szkoły miałam zamiar chodzić, bo w sumie czemu nie? Żadnych lekcji nie ma, każdy robi co chce. Jednak dziś się urwałam wcześniej, a jutro w ogóle nie pójdę Za bardzo mi się tam nudzi. Bardziej niż w domu ;] Wakacje mam zamiar spędzić czynnie Nauczę się robić szpagat i mostek z pozycji stojącej Chcę też zwiedzić kawałek Polski, może góry? Życze wszystkim udanych wakacji, lepszych niż to sobie zaplanowali . ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chili O yeah.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:05 5.07^^ XD wszystkie lekcje 'wolne';D Odpowiedz Link Zgłoś
rbdeska Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:12 Ja mam średnią 4,38 ale na nastepny rok mam zamiar się podciągnąć(jestem w 2 gim). Do tej pory miałam świadectwa z czerwonym paskiem, a w tym roku jakoś się opuściłam w nauce Ale teraz WAKACJE, a potem trzeba się wziąć do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patt2505 Re: już wystawione oceny :) IP: 195.116.34.* 17.06.09, 16:16 Moja średnia to 5.27 <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol1997 Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:17 Ja mam đredn 5.63 i dyisiaj bzam na wagarach. Na yako}cyenie roku ubieram si w bia bluyk y cyarnzmi kwiatkami i wytk * do tego Jeansz i jakađ marznarka. Wspaniazch wakacji!!! Ł+= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekwa Re: już wystawione oceny :) IP: *.centertel.pl 17.06.09, 16:21 ale z was kujony czytam se tu komętarze i z tego wyszstkiego wynika ze wszyscy macie srednie 5.00 i wiecej ha ha ha połowa z was to wysała z palca niewierze zeby ktos miał 5.97 cyba jeżeli nie zdała 6 razy lub wiecej z czwartej klasy wiec nie kłamcie że macie takie wysokie srednie ja mam średnią 4.0 i się ciesze w czwartej klasie miała 4.5 w piątej 3.8 w szóstej 4.2 teraz jestem w gim i jak pisałam mam sredią 4.00 a nie jak połowa z was wymysla ze ma sredie 5.8 P.S wierze tylko 4 klasistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia;) szkoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:21 oczywiście ostatnie dni szkoły spędziłam (jutro mam zakończenie) na próbach na wagarach z koleżankami i kolegami z klasy , ponieważ jestem w 3 gim to już były nasze ostatnie wagary i jutro pożegnanie i good bay .... dobrze że niektórzy ida do tej samej szkoły co ja to się będziemy widywać ;P średnia 4,90 ;P z czerwonym paskiem tak jak połowa mojej klasy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica xd wystawione oceny, koniec szkoły.. IP: 217.70.59.* 17.06.09, 16:24 Oceny mam już wystawione kilka dni. Moja średnia to 5.3. Jestem zadowolona ale wiem, że mogło być lepiej... Te dni są moimi ostatnimi dniami w mojej szkole, bo chodzę do 6 klasy. Na wagary nie chodzę i nie mam zamiaru chodzić, bo robię na złość tylko sobie. To ja nie nadrobię tej lekcji i ja nie zdam sprawdzianu z opuszczonych lekcji.. zresztą.. mnie to nie kręci;D Jest bardzo ciężko opuścić mury szkoły, do której chodziło się tyle lat^^. chociaż.. nie zawsze było super i fajnie, no ale to przecież są 'uroki' szkoły Wszystkich zadowolonych(i nie) pozdrawiam! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia998 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:25 Hmmm... MAm średnią 4.75 za ten semestr (z ocenami z muzyki, techniki i informatyki z tamtego roku[nie miałąm tych przedmiotów w tym roku] mam średnią 5.0) i mam świadectwo z paskiem i 110 zł stypendium.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia998 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:26 a co do wagarów to na dwóch ostatnich lekkcjach były tylko 3 osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patusia345 Re: już wystawione oceny :) IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 17:07 wystawione oceny yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! możemy iść na małe piwko (żart) mam średnią 5,0 można sie cieszyć bo świadectwo ładne ale ci co mają niską srednią niech się nie martwią następny rok będzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junia Re: już wystawione oceny :) IP: 91.205.90.* 17.06.09, 16:31 Ja mam średnią 5.0 ale na wagary chodzę.! Widze że jest duch w narodzie.! Pozdrowionka.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: już wystawione oceny :) IP: *.eimperium.pl 17.06.09, 16:31 Ja mam śwadectwo z paskiem znowu... Jupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:34 Świadectwo z czerwonym paskiem, średnia 5.5 więc jestem zadowolona. W tym roku opuszczam gimnazjum, więc do szkoły chodzę. Trzeba się pożegnać z wszystkimi tymi z którymi się w gimnazjum związałam, ponieważ idziemy do całkiem innych szkół. I jestem pewna, że w piątek popłynie mi wiele łez.. Pozdrawiam Patrycja z Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:39 ja mam średnią 5,27 pasek i stypendium + 2 nagrody za konkursy z chemii i angieslkiego 1 miejsca oczywiście cieszę się a dziś właściwie cały dzień oglądaliśmy filmy na dvd a jutro idziemy na ognisko w piątek po świadectwa na wagary się nie wybieram bo mam 100% frekwencję Odpowiedz Link Zgłoś
tu_amor Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:48 średnia to 4, 13. NA wagary chodzę. U mnie ten cały tydzień to lekcji nikt nie robi, tylko siedzimy pod klasami D Ana wycieczke nie jedzie moja klasa,bo jest najgorsa na cala szkole/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 16:52 nie rozumiem jak można mieć 100% frekwencję . ? ja w tym roku opuściłam łącznie ponad 2 miesiące . moja jedna kol. z klasy ma te 100 % . przecież to jest nie możliwe . jak to można chodzić na okrągło przez 10 miesięcy do szkoły . to jest beznadziejne xd . ona się tylko tym chwali , baardzo lubi sie nauczycielom podlizywać . weeeex jak ja nie cierpie lizusów xo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karii:* Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:50 ja mam średniaaą 5.00 + nagrode za konkurs z anglika Muszę się pochwalić ale drugie miejsce buśki Odpowiedz Link Zgłoś