Gość: milka.xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:03 Niedawno kupiłam sobie super różowe rurki. niestety nie wiem z czym to nosić Może ma ktoś jakiś pomysł ? Z góry dzienx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 roz 17.06.09, 14:11 Wg mnie roz doskonale wyglada z bialym i czarnym. Uniwersalne kolory, pasuja do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Z czym nosić róż ?? Help ! 17.06.09, 14:11 mozesz załozyć do białego topu, lub do zeczy w kolorach:żółć, zieleń,niebieski do jakiejs fajnej tuniki i do tego kolorowe dodatkiPZDR Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Z czym nosić róż ?? Help ! 17.06.09, 14:12 Może jakaś biała tunika do tego .? x dd Nie mam pojęcia ; p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Z czym nosić róż ?? Help ! IP: 88.220.68.* 17.06.09, 14:15 biała bluzka na grubych ramiączkach a na to bluzka różowa na cienkich ramiączkach...superr !! Odpowiedz Link Zgłoś
ewellinkaa Re: Z czym nosić róż ?? Help ! 17.06.09, 17:11 hm.... ja jak zawsze polecam tuniki bo są super ! . najlepiej jakas biała , czarna . bo to uniwersalne no może... o O ! . ffioletowa tunika . ! będziesz extra wyglądać ! albo biały extra mega fajny top ---> najlepiej biały...i na to fioletowe lub czarne bolerko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka.xD Re: Z czym nosić róż ?? Help ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:58 Dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś