Dodaj do ulubionych

princess protection program

20.06.09, 11:56
Jak wam się podobał ten film ?
Według mnie jest super .; DD
I wszystko się dobrze skończyło . ; ]
Obserwuj wątek
    • miley_love. Re: princess protection program 20.06.09, 12:03
      bardzo mi się podobało.
      • Gość: Loczuś Re: princess protection program IP: *.piasta.pl 20.06.09, 12:04
        ujdzie smile)
        • Gość: nicholasgirl Re: princess protection program IP: *.aster.pl 20.06.09, 12:07
          super ale szkoda że Carter nie byla z tym chlopcem z kamera na koniec wink tongue_outbig_grin
          • Gość: Gość Re: princess protection program IP: 195.116.41.* 20.06.09, 20:15
            To było super nie ogladałam od poczatkusad ale i tak mi sie podobałosmirk
            pozdro dla wszystkichsurprised
            • ana95 Re: princess protection program - super 20.06.09, 20:33
              baardzo fajny film xD
              i nawet mozna sie popłakać..wink)
              ja nie płakałam akurat, ale juz łzy napływały do oczu, gdy Rose opowiadała
              Carter o niebezpieczeństwie...;p
              • Gość: Lou Re: princess protection program - super IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 20.06.09, 21:57
                oglądałam i normalnie łzy mi napływały w pewnych momentach do oczu...;D
                wrażliwa jestem ;]
              • nattxd Re: princess protection program - super 20.06.09, 22:27
                szczerze ? nie przepadam za sel ; /
                a tak poza tym to sztuczny jak cholera ;D
                ale o gustach się nie dyskutuje xd
                pzd ;]
              • Gość: ktoś.. Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 23:18
                Moim zdaniem film był średni. Selena w filmie za często panikowała i uciekała i
                troche głupio sie skończyłuncertain
                • Gość: vikuusia<3 Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 10:11
                  był zajebisty , najlepszy film który puszczali w tym roku na disneyuu smile
                • Gość: blee Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:37
                  ten film był fajny lecz demi mnie denerwuje bo jest tak sztucza poza tym on umie
                  tylko śpiewać bo grać nie potrafiindifferent
                • Gość: megan Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:34
                  sama w życiu bym tego nie zaczęła oglądać , a że moje koleżanki to oglądały to
                  ja tez zerkałam i musze przyznać że nawet znośne.smile
                  • Gość: faaankaaa. Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:47
                    on byył zaaaajebisty. ;* . ;DD .
                    podobał mi sięęę.;]].serce
              • Gość: Miley-Selena Re: princess protection program IP: *.acn.waw.pl 21.06.09, 00:02
                serce boski film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Wiadomo jeśli aktorki świetne-Selena Gomez I Demi Lovato to jak ten film nie mógł być
                wspaniały?! to oczywiste że cudny.sercebrawosmile
                KOcham Selene i DEmi bo mają talent i są świetnymi przyjaciółkami. FILM genialny smile
                JUtro jeszcze raz <radocha>wink
                • Gość: zakochana Re: princess protection program IP: *.acn.waw.pl 21.06.09, 00:04
                  przepiękny film.wzruszający, po prostu bosssssski!!!!!!!!serce
                • karolcia96 Re: princess protection program 21.06.09, 17:35
                  podobal miserce sie, ale to lekki film do ogladanie z przyjaciolmi piwo( nie mowie ze to
                  zle). zawsze taki lekki film fajnie poogladc, ale on nie bedzie ponad czassowycool
                  • Gość: ja Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:00
                    jeden z najglupszych filmow jakie ostatnio ogladałam;/
                    sztuczny na maksa!
                    zastanawia mnie jak w ogóle ktos mogl chciec wyłożyć kase na coś tak durnego?
              • Gość: monisia183 Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 10:51
                było supper tylko szkoda ze takie krutkie ja bym bardziej rozwineła niekture wątkiwink
              • Gość: asasasa Re: princess protection program - super IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.09, 11:03
                Hahahha, nie gadaj. Dobry żart.sciana
              • Gość: kochanaselidem Re: princess protection program - super IP: *.toya.net.pl 21.06.09, 11:18

mi sie prawie wszedzie podobało wink i wszedzie prawie płakałam wink to było takie straszne wink
                byłam sama z siostrą wiec razem płakalismysmirk cool
              • Gość: miley\ashley\taylo [...] IP: *.lukman.pl 21.06.09, 20:05
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Krolcia12 Re: princess protection program - super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:53
                ''baardzo fajny film xD
                i nawet mozna sie popłakać..wink)
                ja nie płakałam akurat, ale juz łzy napływały do oczu, gdy Rose opowiadała
                Carter o niebezpieczeństwie...;p ''

Mnie też;]
                Film świetnyserceserce
            • Gość: Fanka .O_o Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:18
              Było genialne.. ;D Idaealne na spotkanie z kumpelami.. big_grin I nawet takie pouczające że
              wżne jest wnętrze człowieka i że nie powinno sie oceniac po pozorach ... Ogolnie filmy
              Disney'a są bardzoo fajneee ;] Pozdro dla wszystki fanów JB i gwiazdek Disney'a ;**
          • Gość: Carter. xd Re: princess protection program IP: *.efekt.net.pl 20.06.09, 20:47
            dla super film, najlepszy na disneyu smile
            nom, bardzo szkoda, że Carter nie zeszła się z tym chłopakiem od kamery.. a
            liczyłam na to z moją przyjaciółką, z którą oglądałam ten film. smile
            • Gość: ja Re: princess protection program IP: 81.15.156.* 20.06.09, 23:05
              strasznie mi sie podobalo;d big_grin
              • Gość: nie twój interes Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 23:21

zgadzam sie to było nudne i nie podobało mi się i głupio sie skończyło!!!!!!!!!!!indifferent
              • Gość: Poni Re: princess protection program IP: *.acn.waw.pl 21.06.09, 14:12
                Moim zdaniem był to najlepszy film Disneya ,który pokazali na Disney Channel
                Genialny. Choć myślałam ,że inaczej się skończy sad
              • Gość: lala Re: princess protection program IP: *.igloonet.pl 22.06.09, 11:13
                Nooo....nic specjalnego. Nudne... ;/
          • Gość: madzis Re: princess protection program IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 21:08
            No właśnie, szkoda...winksmirk
          • Gość: elena Re: princess protection program IP: 212.244.23.* 21.06.09, 01:21
            Przecierz była. Chyba... tongue_out
          • Gość: Gabrysia Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 08:14
            No mi też się bardzo podobało i szkoda że Carter nie była z tym kolegą z kamerą wink)
            Ale ogólnie był fajny i wszystko się dobrze skończyło ;]]surprisedbig_grinkissbrawosmirk
            • Gość: Saruś;* Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 08:52
              mi sie podobałserce
              kisstongue_outbig_grinwinksmilesmirkcool
          • Gość: Gość Re: princess protection program IP: *.centertel.pl 21.06.09, 08:21
            Niestety nie oglądałam, ale nie mogę doczekać się jak dziś to będzie szło.smileak sobie czytam
            waszą opinię, to mam mieszane uczucia. No ale okaże się dziś wieczorem tongue_out
          • kaktus12 Re: princess protection program 21.06.09, 13:04
            Bardzo fajny film...jestem podobna do Carter ale Demi zagrała fajną rolę tej drugiej dziewczyny smile Ci którzy nie obejrzeli mogą dzisiaj na Disney Channel o 19.00...
            Polecam!smirk
          • moon.xp Program Ochrony księżniczek . 22.06.09, 14:06
            To zarąbisty film , cieszę się , że go obejrzałam ;D smile
        • Gość: ****** Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:39
          Był świetny...wesoły jeszcze uwielbiam Demi i Selenesmilesmile
        • trafik101 Re: princess protection program 20.06.09, 21:51
          fajne
        • domcia97 Re: princess protection program 20.06.09, 22:01
          no spoko smile polubiłam jepiwo
        • Gość: sandra2 Re: princess protection program IP: *.toya.net.pl 21.06.09, 07:50
          a to jest film czy normalny serial bo nie mam disney channel przez głupią toyę i niestety
          nie oglądałam
        • Gość: karola Re: princess protection program IP: *.interdom.net.pl 21.06.09, 12:49
          świetny film smile
          prawie tak dobry , jak Camp Rock smirk
        • kiciulka Re: princess protection program 21.06.09, 16:46
          to był super film i mam nadzieje że będzie takich więcejsmirkbrawowinkcool
        • Gość: Mui Re: princess protection program IP: 193.138.241.* 22.06.09, 09:59
          Wszystko dobrze było gdyby nie ten dubbing uncertain
        • fryzura_mamy Re: princess protection program 30.06.09, 14:39
          było superwinkpiwo
      • moniaa16 `Princess protection program ` 20.06.09, 20:08
        Świetny film !
        ,, Ja chcę już go ściągnąć ! winksmile
        • Gość: kochanaselidem Re: `Princess protection program ` IP: *.toya.net.pl 21.06.09, 11:16
          mi sie strasznie podaobał wink masz racije winkzapalam sie na sciągniecie ale nigdzie nie ma
          mósze codziennie patrzec czy jest do sciągniecia wink
      • pantera Ufffffffffffffffffff 20.06.09, 20:10
        to było EXTRAwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
        • Gość: Exii Jeej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:04
          Ale ten film był extra xD bardzo mi się podobał i mojej siostrze też wink ja
          chcę już niedzielę godz.19:00 żeby zobaczyć go jeszcze raz xD suspiciouscool
      • vampirella Film 20.06.09, 20:32
        Demi i Selena są świetne.. Jaki mógłby być film jak nie odlotowy... Mam nagrany
        na dekoderze i będę często oglądać.!!smilesmilesmilesmile
        • Gość: olusia..???!!! Re:Re:Re:EXTRA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 21:09
          powiem szczerze,że się "poryczałam"napoczątkudy demi odlatywała helikopterem od
          swojej mamy,kraju i pałacu!aha bym zapomniała dodac SWIETNY FILM!!!big_grin
        • Gość: sandziaz Re: Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:30
          vampirella jak to nagrałaś to wklej na jakiś portal np na aresa zeby mozna było
          ściągnąć
      • Gość: Iwe Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:04
        Było super i strasznie mi się podobało, ale szkoda, że się nie całowali!confusedkiss
      • olka6796 Re: princess protection program 20.06.09, 21:49
        Fajne nawet. Podobało mi się, jak Selena grała. Booosko<3
      • Gość: Brooke Re: princess protection program IP: *.cust.tele2.pl 20.06.09, 22:19
        Film był świetny!!
      • olka11_13 Re: princess protection program 20.06.09, 22:25
        nawet spoko ale w kazdym filmie wszystko sie dobze kaczy bla bla bla...... NuDaconfused
        • milli Re: princess protection program 21.06.09, 01:28
          film nie najgorszy, choć myślałam, że będzie lepszy. Demi super wypadła w tym filmie,
          Selena wręcz przeciwnie. Może dlatego, że Seleny nie nawidzę wink
      • miley_cyrus Re: princess protection program 20.06.09, 22:43
        suuper
      • Gość: Lola Re: princess protection program IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 20.06.09, 23:09
        Zajebisty filmsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
      • Gość: atka21 Re: princess protection program IP: *.rybnik.vectranet.pl 21.06.09, 08:06
        ja niestety oglądałam tylko początek mam zamiar oglądać dziś o 19.00 wink
      • miley_daruniaxd $wietny film..!!! 21.06.09, 10:42
        Szczerze nie spodziewałam się ,że ten film będzie taki fajny!!!
        Myślałam ,że będzie nudny...bo nie lubię Seleny!!!(Demi (i Miley) uwielbiam)tongue_out
        Naprawdę cudowny film...kiss**kisssmilesmilesmile
      • Gość: paula70 Re: princess protection program IP: *.is.net.pl 21.06.09, 11:46
        to bylo przeswietne ;Dserce
      • oluskakociek Re: princess protection program 21.06.09, 12:40
        ja myślę że było fajne choć nie przapadam za seleną to fajnie zagrała,
        następną rzeczą która mi się spodobała to to że nareszcie chociaż jeden film
        disneya nie był głownie o śpiewie i że nie śpiewano ciągle a to mnie w tych
        produkcjach wkurzało. smirktongue_out ale ogólnie fajne smile
      • vanessah Re: princess protection program 21.06.09, 13:26
        Było super!Pięknie odegrane.Dobrze że wszystko dobrze się skończyło!sercesurprised
      • kim Re: princess protection program 21.06.09, 14:48
        mnie się podobał serce
        był świetny kwiatale troszeczke głupio się skończyłocrying bo może sie więcej nie zobaczą :-
        (bo ona zostanie w królestwie a ona w miasteczku ale reszta superbig_grin
      • Gość: Gabi ;)) Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:01
        Wczoraj oglądałam. Spodobało mi się. Film wyszedł super big_grin
      • lillyre99 Takie sobie 21.06.09, 17:22
        Tak prawdę mówiąc myślałam, że będzie lepsze confused
        Ta cała zapowiedź była o niebo ciekawsza niż sam film...
      • Gość: jesiie Re: princess protection program IP: 77.240.67.* 21.06.09, 17:46
        supper film smile

demi i selena swietnie graly postacie i pieknie wygladaly smile

ale ciekawi mnie jedno.. czemu nie bylo nic o (Seleny ) mamie ??
        zmarla ?
        nie wiadomo ?

ale ogolnie bylloo supppper smile
      • Gość: FDDFD Re: princess protection program IP: *.228.c85.petrotel.pl 21.06.09, 19:12
        BYŁO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11serce
      • klaudiaxx Re: princess protection program 21.06.09, 20:43
        Mi się bardzo podobało big_grin zawaliste smile
        mogłabym oglądać to kilka razy dziennie kisskisskiss
      • Gość: gościówa Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:10
        Najpierw myślałam że będzie przesłodzony ale po obejrzeniu myślę inaczej
        super byłsmile
      • Gość: TaCoSieZna Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:23
        jeden wielki żżżżżżżżżżżżżżżżaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
      • vanella Re: princess protection program 22.06.09, 16:06
        Świetny, a myślałam, że to będzie coś nudnego. Na szczęście się myliłamwink
      • Gość: gość Re: princess protection program IP: *.aster.pl 23.06.09, 21:27

Ten film jest SUPER smirk
    • demi92 Re: princess protection program 20.06.09, 12:14
      fajny film xD strasznie mi sie podobał ale mogli dodać jeszcze taki wątek że ten chłopak w koncu zacznie się spotykac z Harper big_grin
      • Gość: Mead92 Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:07
        Nie Harper tylko Carter ;]
      • Gość: Ada xD Re: princess protection program IP: *.4web.pl 20.06.09, 21:25
        aa..! Bardzo fajny ten film, bardzo mi się spodobał .. Fajnie by było gdyby była
        2 część .. Przez ten film bardzo polubiłam Selene Gomez serceserceserce
        Ogólnie film superrr..! shockshocksercesercekisskiss
      • Gość: lol Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:34
        do demi92 :
        to była Carter, a nie Harper.
      • Gość: Sandraa_13 Re: princess protection program IP: 192.168.1.* 20.06.09, 21:44
        świetnyyyyy filmmmmmmkisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
        smutny trochę crycry czasem dołujący sciana a czasem radosny!big_grin
        wzruszający od pierwszej minuty cry psychicznie nastawiający confused często
        epizodyczny smile zauważalny poprzez młodzież brawo odnośnie bohaterek
        odważy oraz zimno-krwisty z rzadka pobudzający erotycznie....
    • heppy.girl ;d 20.06.09, 12:20
      a mi się tam bardzo , bardzo podobał wink były łzy , była radość

Super ;d
      • nicola_16 Re: ;d 20.06.09, 12:27
        the best big_grin
        • Gość: Martyś Re: ;d IP: 195.205.141.* 20.06.09, 12:39
          Bardzo fajny, ale myślałam, że to Carter będzie królową balu i że na końcu
          będzie z Edem.
        • malina36 Re: ;d 20.06.09, 20:07
          film był świetny na pewno obejrzę powtórkę
          • Gość: Me. SelenE. Cool film ;D IP: *.3ap.net / 10.0.4.* 20.06.09, 20:26
            Film był super, tylko mnie trochę Demi denerwowała. Pewnie dlatego, że niby uważała się za lepszą, a ja wolę Selene. Właśnie, ja tam się spodziewałam, że Carter zostanie królową... I że będzie z Edem... Hmm. Szkoda.. Mogliby nakręcić drugą część xD
    • paula1253 Re: princess protection program 20.06.09, 12:52
      film był super brawo
    • Gość: paula Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 12:55
      Bardzo mi się podobało a najbardziej wtedy, kiedy ta facetka która prowadziła
      szkolny autobus zmieniła te wszystkie dziewczyny i one tak pięknie wyglądały jak
      wysiadały z tego autobusu w maskach a wszystkie chłopaki wtedy shock
      Poryczałam się też wtedy kiedy Rosie opowiadała Carter swoją historię i to jak
      się znalazła w Luizjanie crying
      • Gość: jaaaaaa Re: princess protection program IP: 80.48.180.* 20.06.09, 20:06
        Mi sie wtedy też łezka zakręciła
    • ketrin Re: princess protection program 20.06.09, 12:55
      całkiem fajny, moja mama zaczela oglodac : DD
    • decod.e Re: princess protection program 20.06.09, 13:01
      może być wink
      • bazuka ;pp 20.06.09, 20:16
        było boskie !!!!! winkwink
    • lisa88 Re: princess protection program 20.06.09, 15:34
      Był booski^^
      miały boskie sukienki <33
      ja sie poryczałam na końcu przy tym helikopterze jak Carter chciała wsiąść
      zamiast Rose. . .
      śliczny film^^
      • Gość: Martyna Re: princess protection program IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.09, 09:13
        ja dwa razy płakałam, super film!!!!!!!!!!winkshocksmirkshockkwiat
    • nickjonas123 Re: princess protection program 20.06.09, 15:51
      Nooo smile)
      Bardzo fajny...Podobał mi sie ten film smile
      Tylko że nie oglądałam od początku crying
      a co wam sie najbardziej podobało ? jaka scena?
    • sophie_ princess protection program 20.06.09, 15:55
      Wszystkie sceny z Demi jak się uczyła żyć normalnie . Taka słodziutka wtedy
      była x D big_grin
      • lolcia66 Re: princess protection program 20.06.09, 16:04
        Mi się podobał nie podobny do reszty disney'owskich filmów
        • sophie_ princess protection program 20.06.09, 16:22
          Nom . ; dd
          • hermiona13 Re: princess protection program 20.06.09, 16:25
            A ja oczywiście, jak zawsze zapomniałam cry
            Kurde, nie wiem czemuu crying(
            przez cały miesiąc pamiętałam, a dzisiaj jak na złość zapomniałamcrying

Wie ktoś kiedy znowu będzie? ;d
            • ketrin Re: princess protection program 20.06.09, 20:02
              jutro o 19 smile
            • kamcia1246 Powtórka ;) 20.06.09, 20:15
              Tak ,film był świetny. Powtórka bedzie w niedziele o 19.00 .
            • Gość: deb Re: princess protection program IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.06.09, 21:05
              jutro o 19 bedzie powtorka czyli w niedzielęsmile
        • Gość: Tusia...xD Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 00:33
          Było super jeśli wam tez sie podobało obejrzyjcie koniecznie film z Seleną
          Gomez; ^KOPCIUSZEK- ROZTAŃCZONA HISTORIA^ tam jest wszystko; miłość, przyjaźń,
          marzenia POZDRAWIAM!!!serceserceserceshockshocksmirksmirk
    • wampirekxd Re: princess protection program 20.06.09, 16:24
      Nie było to dzieło sztuki, ale mi się podobało... Aktorzy fajnie dobrani i całkiem fajny
      pomysł na film wink Och... Zapomniałabym jeszcze dodać, że bardzo podobała mi się ta
      piosenka, która leciała na końcu ("Two Worlds Collide") Nawet lepsza od "One and the
      same" smile
      • pink_cekoladka. Re: princess protection program 20.06.09, 16:31
        Mam to samo co hermiona13 . ; /
        Wczoraj jeszcze myślałam o tym filmie a
        dzisiaj przypomniałam sobie o nim dopiero
        koło trzeciej . ; |
        Kto wie kiedy będą powtórki . ?
        • sophie_ princess protection program 20.06.09, 16:34
          Niestety nie wiem .
      • bella96 Re: princess protection program 16.07.09, 19:07
        Film był świetny ! Może m.in dlatego że lubię Selenę i Demi. . Lubię takie
        filmy- połączenie bajki z filmem dla nastolatek . Wspaniały podkład muzyczny i
        aktorzy!!
        Ciekawe jak by się Selena sprawiła w roli księżniczki ?smirk
      • smiley11 Re: princess protection program 21.08.09, 08:07
        Mnie ten fim bardzo się podobał! Jeden z moich ulubionych smile
    • Gość: x.X Re: princess protection program IP: *.tktelekom.pl 20.06.09, 16:45
      taki temat już jest...
      • wampirekxd Re: princess protection program 20.06.09, 16:46
        Powtórka "Progrmu..." poleci jutro o 19.00 na DC smile
        • hermiona13 Re: princess protection program 20.06.09, 16:48
          wampirekxd Dzięki ;** ;PP
      • sophie_ princess protection program 20.06.09, 16:52
        Ja pierwsza napisałam gościu x.X
        ;p
        • eluchna Re: princess protection program 20.06.09, 20:02
          mi się bardzo podobał.
          można było się pośmiać, popłakać smile
          jeden z najlepszych filmów disneya.
    • Gość: lola Re: princess protection program IP: *.ists.pl 20.06.09, 20:01
      film spoko nie moglam sie oderwac
    • wercia12 Re: princess protection program 20.06.09, 20:02
      to było suuuuperkisskiss
    • miley_rey_cyrus Re: princess protection program 20.06.09, 20:03
      Ja nie widziałam końcówki sad
      • sarunia Re: princess protection program 21.06.09, 22:09
        fajny big_grin
    • madzia.xd Re: princess protection program 20.06.09, 20:03
      Mi się podobał . big_grin
    • cameron Re: princess protection program 20.06.09, 20:04
      jak dla mnie extra !
      najlepszy film, jaki ostatnio oglądałam
      szczerze mówiąc, jestem zadowolona, bo na szczęśćie wszystko dobrze się skończyło !
      w ogóle boski film
      buzi
    • Gość: sylwusia Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:04
      jak dla mnie taki sobie...
    • Gość: ess. Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:05
      a nie wiecie, gdzie poza DC można to oglądać? wink
    • Gość: mimcia Re: princess protection program IP: *.star.net.pl 20.06.09, 20:06
      ujdzie.. mogło być lepsze
    • pomyluuna Re: princess protection program 20.06.09, 20:06
      a wg. mnie powinni rozwinąć wątek carter i eda
    • on_air Re: princess protection program 20.06.09, 20:07
      zgadzam się z tobą!ten film jest poprostu świetnyy!! a najbardziej mi się
      podobała kiecka Seleny;D(ta którą Chelsey i Brooke ubrudziły z błocie ;p)wink
    • hanniecullen Re: princess protection program 20.06.09, 20:07
      Mi też się podobałbig_grin
      Aktorzy też nawet dobrze wypadlitongue_out
    • demille opinia 20.06.09, 20:08
      wedlug mnie taki sobie ja nie lubie tych "disnejowskich "filmow brawo
      • Gość: selena-demi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.enterpol.pl 21.06.09, 16:51
        FILM BYŁ ŚWIETNYserceserceserce! POLECAMbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka