Gość: Miśka <3 Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:13 Ojć a mi się nie udało do konca go obejrzeć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
demetrialovato Re: princess protection program 20.06.09, 21:14 yyy.......szczerze pisząc troche mnie to nudziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bells Re: princess protection program IP: *.kutno.zurt.pl 20.06.09, 21:17 przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: princess protection program 20.06.09, 21:19 obejżałam z nudów, nic specjalnego, nudnawy, bardzo przewidywalny filmik. Jak na Disneya to przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: princess protection program 20.06.09, 21:23 oglądałam. i jestem zachwycona. ;D film jest naprawdę cudny. popłakałam się , w niektórych momentach. nagrałam też sobie i będę jeszcze dzisiaj oglądać. no i oczywiście w niedzielę o 19. ;D pozdrawiam fanów Sel i Demi Odpowiedz Link Zgłoś
nnutka Re: princess protection program 20.06.09, 21:24 nie mam DC więc nie obejrzałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari8 Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:26 Jezu ! Super było , tylko że trochę dziwne i w pewnych chwilach nudne . Rosalinda była dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka_96 Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:30 och... film był naprawdę super strasznie mi się podobał... szkoda, że mi się nie przytrafiła taka przyjaźń jak Carter i Rose...;//// Odpowiedz Link Zgłoś
smiley_xd oglądałam!!!!!!!!!!!! 20.06.09, 21:31 Film był ekstra ! 10/10 Dobrze że mam DC(disney channel) Najśmieszniejsze było to jak miąła policzyć te robaki .Weszła na półke i wylądowała na podłodze z robakami na całym ciele Odpowiedz Link Zgłoś
sabotazystka Re: princess protection program 20.06.09, 21:32 niestety nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
lady_caroline Re: princess protection program 20.06.09, 21:33 był okey, ale Demi i Selena mnie odstraszyły od razu. xd inni aktorzy i by mi się podobal ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
video_girl Re: princess protection program 20.06.09, 21:33 według mnie baaaardzo przeciętny. i demi w nim nie ładnie wyglądała wyjątkowo. te brwi jej tak do góry podnieśli, nie to samo co w camp rocku, gdzie była ładną, naturalną nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
leonidass Re: princess protection program 20.06.09, 21:33 był świetny myślałam, że oglądając te wszystkie reklamy i zwiastuny, mogę przewidzieć całą akcję filmu, ale zostałam mile zaskoczona ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@m!@n Re: princess protection program IP: *.euro-net.pl 20.06.09, 21:36 Mi również się bardzo podobał. Ten film jest niesamowity. Wogóle wszystkie produkcje Disney'a są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@m!@n Re: princess protection program IP: *.euro-net.pl 20.06.09, 21:39 A mnie się podobało to co Selena chciała zrobić dla swojej przyjaciólki (księżniczki) pod koniec filmu, że nie chciala dopuścić do tego aby ją spotkało coś złego. To się nazywa poświęcenie. Zazdrościć takiej przyjaciólki ) Odpowiedz Link Zgłoś
adzia193 Re: princess protection program 20.06.09, 21:36 Mi sie ten film bardzo spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks.Rosalinda xD Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:37 dla film super normalnie.w końcu przekonałam się do seleny.Jest naprawdę dobrą aktorką bo Demi 'zawsze' uważałam za dobrą fajny plan miała Carter. szkoda,że jakichś romantycznych scen nie było,ale film najlepszy z Disneya,no chyba,ze w konkurencji stanie z Camp Rock i O,kurczę! -tu trzeba naprawdę wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: destiny Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:37 eee...powinien sie zle skonczyc xd. przeslodzony ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyń Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:39 Eee takie soobie. Oczywiście jak w każdym filmie musiał być ktoś wredny, najlepiej 2 dziewczyny własnie Nie no fajne było, ale mało śmiesznych sytuacji itd. a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: princess protection program 20.06.09, 21:40 Ten film jest super!!!!!!! Wie ktoś gdzie można go ściągnąć po polsku albo z napisami Bo na aresie nie ma prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ilovezmierzch Re: princess protection program 20.06.09, 21:40 To Bylo po Prostu BOSKI ..Tak strasznie mi sie podobalo .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Ten film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:41 Ten film jest głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia998 Re: princess protection program IP: *.152.153.92.dsl.dynamic.eranet.pl 20.06.09, 21:42 Genialne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś .. Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:43 fajne, fajne . typowo disney'owskie . (; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: princess protection program IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 21:44 filmy-gwiazdy-nastolatki.blog.onet.pl/Program-ochrony-Ksiezniczek-Pr,2,ID381403883,n looknijcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: princess protection program IP: *.85-237-190.tkchopin.pl 20.06.09, 21:48 Film byll boskii . <br /> Dobrze ze sie wszytko skonczylo okejj <br /> Polecamm ze ci ktorzy nie ogladali niech ogladna bo byl boskiii Odpowiedz Link Zgłoś