Gość: Gość Re: princess protection program IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 11:41 według mnie natomiast był nudny jak flaki z olejem;/ załuję że poszłam na to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: princess protection program IP: *.debica.star.net.pl 22.06.09, 12:44 Film jest świetny a selena i demi lovato wypadły świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świetny film ;/ Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:14 ograniczę się do słowa żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XwX Re: princess protection program IP: *.pub.e-malbork.net 22.06.09, 13:26 żałosne gó... jakich mało, bardzo słodkasny filmik dla pustych dziewczynek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleexy Re: princess protection program IP: 213.76.150.* 22.06.09, 13:28 strasznie mi sie podobał ten film był boooski;* .!!!!!! ;* <333 Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1482 Re: princess protection program 22.06.09, 13:28 Ja nie mam DC ale oglądałam 17 min . z jakiegoś serweru . Te 17 min i film wydaje się zajefajny szkoda ,ze nie mam DC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me.ee Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:19 Ten film był zajeiiiiiiiiiiiiiiii...fajny i wcale gra nie była sztuczne mówicie jakbyście same/mi umiały/li lepiej zagrać [żal z takich ludzi] za swietny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:21 TeN FIlM ByŁ sUpEr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 Re: princess protection program 22.06.09, 14:45 takie sobie... lepiej by bylo gdyby selena grała rosalinde...bo ma taką urodę i wgl...a nie ta demi...wogole nie pasowala do tej roli...moze byc ten film ale jest taki banalny i bardzo łatwo sie domyslic co za chwile sie stanie... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxD Re: princess protection program IP: *.domainunused.net 22.06.09, 15:55 Nawet Fajny .. ;] tylko glupie dali glosy do demi lovato i Seleny Glomez ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demi Lovato Program ochrony Księżniczek!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 16:44 Program Ochrony Księżniczek był bardzo fajny!!!Najśmieszniejsza scena była jak na Rosi spadły robaki!!!!A najsmutniejsza scena była jak Rosi i Karter pokłóciły się Odpowiedz Link Zgłoś
deemi Re: princess protection program 22.06.09, 18:30 film jest świetny idealny dla nastolatek, ma dużo humoru fajnie zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
goya Re: princess protection program 22.06.09, 19:16 mi sie bardzo podobał czekam na kolejną cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:23 Wg. mnie film nie był najgroszy... Jesli chodzi o Demi Lovato to wg. mnie zagrała lepiej niz w Camp Rock ale też nie było to najlepsze aktorstwo (w CR, to co było u niej widać to tylko ten sztuczny usmiech strasznie mnie to denerwowało, zero innych emocji)... Seleny za bardzo nie znam, wiem że gra w jakims serialu w Disneyu ale mnie on jakoś szczegolnie nie interesuje więc jak na pierwszy raz (oglądania jej jako aktorki) było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: princess protection program IP: *.centertel.pl 22.06.09, 21:04 hm.. dla mnie za bardzo przesłodzony a co do seleny ona miała tak trudną role ze .. ( sarkazm) Selena miała tak prostą role do zagrania żal nawet głupek by potrafił zagrać jej rola: Zwykła dziewczyna chłopczyca banał co do Demi jej rola była już trochę trudniejsza musiała zagrać księrzniczkę ktora nie umie odnaleść dla siebie miejsca demi niestey nie poradziła sobie z tą rolą widać nie jest dobrą aktorka camp rock jakoś uszedł tam miała łatwą role . Hmm.... ale co do filmu ten jej kraj Costa jakos zle to zrobili jest 21 wiek a oni w tym filmie mają takie szabelki dziwny film wogule ten Program Ochrony Ksierznikczek ?! nikt by nigdy nie stworzył by takiego programu WYNIK KONCOWY : ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: princess protection program 23.06.09, 10:15 Film bardzo mi się podobał Mam nadzieję, że będzie na DVD. P.S. Wiecie może czy Hnnah Montana The Movie jest na DVD ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulajonas Re: princess protection program 23.06.09, 22:14 Szczerze?Byl nudny zdawalo mi sie ze trwal pol godziny, a trwal poltorej;P Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: princess protection program 26.06.09, 17:35 Niestety nie oglądałam ponieważ wyjeżdżałam rano na obóz! 20.06. ale wydaje mi się że film jest bardzo fajny , postaram się gdzieś obejrzeć. ! Lecz nie wiem czy mi się spodoba. Gra tam Selena której nienawidzę a to raczej nie prowadzi do miłego oglądania. ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: princess protection program 26.06.09, 17:42 typowo disney'owski. chociaz musze przyznac ze rzeczywiscie demi w porownaniu do sel [bez obrazy] zagrala b. dobrz e Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: princess protection program 01.07.09, 01:04 ojejq. tak mi przykro, nie mam disney channel! ;dddd co ja teraz biedna zrobię?! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: princess protection program 05.07.09, 18:46 Mam małą prośbę nie ma DC i się tak zastanawiam czy któraś z was nie ma linka do tego filmu bo patrzyła na YT ale nie ma a na mega video nie mogę znaleźć więc link bardzo by się przydał była bym wam bardzo wdzięczna. Pozdrawiam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: princess protection program 08.07.09, 21:28 mi sie strasznie film podobał.!!!!!! Przynajmniej 100 razy lepsze od camp rocka.! Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: princess protection program 08.07.09, 21:53 ten film jest boski . ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: princess protection program 08.07.09, 22:00 Podoba mi się i to bardzoo.. Odpowiedz Link Zgłoś