Dodaj do ulubionych

princess protection program

• Gość: Gość Re: princess protection program IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 11:41
      według mnie natomiast był nudny jak flaki z olejem;/ załuję że poszłam na to...
    • dreamer483 Re: princess protection program 22.06.09, 12:44
      Cudowny! wink
    • Gość: justa Re: princess protection program IP: *.debica.star.net.pl 22.06.09, 12:44
      Film jest świetny a selena i demi lovato wypadły świetnie smile
    • miley785 Re: princess protection program 22.06.09, 12:46
      Fajny był . big_grin
    • Gość: świetny film ;/ Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:14
      ograniczę się do słowa żałosne
    • Gość: XwX Re: princess protection program IP: *.pub.e-malbork.net 22.06.09, 13:26
      żałosne gó... jakich mało, bardzo słodkasny filmik dla pustych dziewczynek.

Pozdrawiamsmile
    • Gość: oleexy Re: princess protection program IP: 213.76.150.* 22.06.09, 13:28
      strasznie mi sie podobał ten film był boooski;* .!!!!!! ;* <333serce
    • moniczka1482 Re: princess protection program 22.06.09, 13:28
      Ja nie mam DC ale oglądałam 17 min . z jakiegoś serweru .
      Te 17 min i film wydaje się zajefajny big_grin
      szkoda ,ze nie mam DC sad
    • Gość: Me.ee Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:19
      Ten film był zajeiiiiiiiiiiiiiiii...fajny coolserce
      i wcale gra nie była sztuczne mówicie jakbyście same/mi umiały/li lepiej zagrać [żal z takich
      ludzi]
      brawo za swietny film sercekwiatkwiatkwiatkwiatkwiatsercekisskisskisskiss
    • Gość: Ania Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:21
      TeN FIlM ByŁ sUpEr!!!
    • adulka3113 Re: princess protection program 22.06.09, 14:45
      takie sobie... lepiej by bylo gdyby selena grała rosalinde...bo ma taką urodę i wgl...a nie ta
      demi...wogole nie pasowala do tej roli...moze byc ten film ale jest taki banalny i bardzo
      łatwo sie domyslic co za chwile sie stanie... ; /confused
    • Gość: xxxD Re: princess protection program IP: *.domainunused.net 22.06.09, 15:55
      Nawet Fajny ..
      ;]
      tylko glupie dali glosy do demi lovato i Seleny Glomez
      ;/
      devil
    • Gość: Demi Lovato Program ochrony Księżniczek!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 16:44
      Program Ochrony Księżniczek był bardzo fajny!!!Najśmieszniejsza scena była jak
      na Rosi spadły robaki!!!!A najsmutniejsza scena była jak Rosi i Karter pokłóciły
      sięsmile
    • deemi Re: princess protection program 22.06.09, 18:30
      film jest świetnywink
      idealny dla nastolatek, ma dużo humoruwink fajnie zrobiony
    • goya Re: princess protection program 22.06.09, 19:16
      mi sie bardzo podobał czekam na kolejną cześćsmirksmirkkissbig_grin
    • Gość: ... Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:23
      Wg. mnie film nie był najgroszy...
      Jesli chodzi o Demi Lovato to wg. mnie zagrała lepiej niz w Camp Rock ale też nie było to
      najlepsze aktorstwo (w CR, to co było u niej widać to tylko ten sztuczny usmiech strasznie
      mnie to denerwowało, zero innych emocji)...
      Seleny za bardzo nie znam, wiem że gra w jakims serialu w Disneyu ale mnie on jakoś
      szczegolnie nie interesuje więc jak na pierwszy raz (oglądania jej jako aktorki) było ok tongue_out
    • niunia11q Re: princess protection program 22.06.09, 20:47
      superbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • claudunia Re: princess protection program 22.06.09, 20:55
        Baaardzo fajny big_grin
    • Gość: alice Re: princess protection program IP: *.centertel.pl 22.06.09, 21:04
      hm.. dla mnie za bardzo przesłodzony a co do seleny ona miała tak trudną role ze
      .. ( sarkazm) Selena miała tak prostą role do zagrania żal nawet głupek by
      potrafił zagrać jej rola: Zwykła dziewczyna chłopczyca banał co do Demi jej rola
      była już trochę trudniejsza musiała zagrać księrzniczkę ktora nie umie odnaleść
      dla siebie miejsca demi niestey nie poradziła sobie z tą rolą widać nie jest
      dobrą aktorka camp rock jakoś uszedł tam miała łatwą role uncertain. Hmm.... ale co do
      filmu ten jej kraj Costa jakos zle to zrobili jest 21 wiek a oni w tym filmie
      mają takie szabelki dziwny film wogule ten Program Ochrony Ksierznikczek ?!uncertain
      nikt by nigdy nie stworzył by takiego programu
      WYNIK KONCOWY : ŻAL sciana
    • miley__xd Re: princess protection program 23.06.09, 10:15
      Film bardzo mi się podobał wink Mam nadzieję, że będzie na DVD. smile

P.S.
      Wiecie może czy Hnnah Montana The Movie jest na DVD ?
    • vievienne Re: princess protection program 23.06.09, 18:00
      byl superbig_grin
    • kasiulajonas Re: princess protection program 23.06.09, 22:14
      Szczerze?Byl nudny zdawalo mi sie ze trwal pol godziny, a trwal poltorej;Puncertain
    • olciaa111 Re: princess protection program 26.06.09, 17:35
      Niestety nie oglądałam ponieważ wyjeżdżałam rano na obóz! 20.06. ale wydaje mi
      się że film jest bardzo fajny , postaram się gdzieś obejrzeć. ! Lecz nie wiem
      czy mi się spodoba. Gra tam Selena której nienawidzę a to raczej nie prowadzi do
      miłego oglądania. !
      • mandy_ Re: princess protection program 26.06.09, 17:42
        typowo disney'owski.
        chociaz musze
        przyznac ze
        rzeczywiscie
        demi w porownaniu
        do sel [bez obrazy]
        zagrala b. dobrz ebig_grin
    • selenka12 Re: princess protection program 30.06.09, 21:58
      SUPER : ) big_grin
      • q. Re: princess protection program 01.07.09, 01:04
        ojejq. tak mi przykro, nie mam disney channel! ;dddd
        co ja teraz biedna zrobię?! ;d devil
        • korni1996 Re: princess protection program 05.07.09, 18:46
          Mam małą prośbę nie ma DC i się tak zastanawiam czy któraś z was nie ma linka do
          tego filmu bo patrzyła na YT ale nie ma a na mega video nie mogę znaleźć więc
          link bardzo by się przydał była bym wam bardzo wdzięczna. Pozdrawiam ;***
    • klaudysia Re: princess protection program 08.07.09, 21:28
      mi sie strasznie film podobał.!!!!!!
      Przynajmniej 100 razy lepsze od camp rocka.!
    • mileylove. Re: princess protection program 08.07.09, 21:53
      ten film jest boski . ! <3
      • hilary.duff Re: princess protection program 08.07.09, 22:00
        Podoba mi się i to bardzoo..big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka