Dodaj do ulubionych

Piłka nożna . #

• Gość: Karola:D Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:06
      Ja gram od 4 lat w piłkę nożnąbig_grin Poprostu kocham ten sportbig_grin
      A mecze oglądam z przyjemnościąsmile
      Jeśli chodzi o "spalony" jest wtedy kiedy zawodnik jest bliżej lini bramkowej przeciwnika
      przed piłką i obrańcą z drużyny przeciwnej....kiedy dostaje podaniesmile
    • pluszbezpluszu Już nie 23.06.09, 17:13
      Kiedys ogladałam za czasów Kasperczaka w Wisle jednak teraz coraz czesciej
      dochochodze do wniosku ze a) pilka nozna jest nudna-zero akcji itp b) dajmy na to
      ekstraklase po co mam kibicowac jakiejs druzynie i cieszyc sie z jej wygranych skoro
      pozniej dowiaduje sie ze bylo to ustawione c) ilez mozna ogladac 22 bezmozgich facetow z
      krzywymi nogami, wlosami na zel i opalenizna po 2 godiznach solarium?.

Zdecydowanie wole ogladac piłke reczna, siatkowke, rugby, MotoGP (ahh.. kocham
      MotoGP), pokera (wbrew pozorom duzo ciekawsze niz piłka nozna), lekkoatletyke czy
      wioslarstwo..

PS. Co do rozrozniania wolego od karnego doprawdy trzeba byc jakims idiota by nie
      rozroznic.. to samo tyczy sie spalonego dlaczego wszyscy wielcy mezczyzni uwazaja ze jak
      ktos jest kobieta to nie wie co to spalony? Jaki w ogole jest problem w pojeciu tego? Nie
      jest to przeciez wyzsza matematyka czy biologia molekularna
      • sophie_annabet Re: Już nie 23.06.09, 18:29
        piłka nożna jest nudna dla tych, którzy jej nie rozumieją.
        kiedy akcja się zagęszcza i jest okazja by strzelić bramkę już nie jest tak
        nudno. poza tym nie każdy mecz jest ustawiony.
        mówisz że faceci w nożnej są po solarium, włosy na żela itp itd - a w siatkówce,
        koszu czy ręcznej są inni?
    • Gość: Caroline16 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:14
      A ja uwielbiam piłkę nożną <3
      od jakiegoś czasu oglądam wszystkie mecze, w których jest napis: Poland xD
      i nawet wiem co to spalony xD piwo
    • Gość: Karola:D Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:15
      A jeśli chodzi o rzut wolny to jest wtedy kiedy ktoś zostanie faulowanysmile
      A rzut karny jeśli ktoś zostanie faulowany na polu karnym-czyli na polu bramkarzasmile
      • Gość: Misiorr Re: Piłka nożna . # IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 17:18
        Rzuty karne są również stosowane w wypadku remisu np w Lidze Mistrzów.. I za
        czerwone kartki..
        • demi1112 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:24
          Mnie tak strasznie to nie interesuje ale ją lubię, nie oglądam meczy ale często
          gram z koleżankami na dworze i nawet mamy klub. Ale oglądać jej nie lubię w Tv.
    • Gość: karuś x3 Re: Piłka nożna . # IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:25
      pytanie ! uwielbiam big_grin od pewnego czasu nie opuszczam żadnego meczu ! xD co to
      jest spalony ? nie dawno się dowiedziałam od taty ;P a czy kibicuje drużynom ?
      oczywiście moja ukochana to KKS LECH POZNAŃ ! vor eveer xD ... szczególnie .. a
      gra tam mój ukochany piłakrz : Robert Lewandowski <3 ślicznyy jest ! ; ********
      • Gość: 4325235323523435 Re: Piłka nożna . # IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 17:58
        ukochany piłkarz, bo jest 'śliczny'? myślałam zawsze, że liczą się umiejętności a nie wygląd.
        a potem nic dziwnego, że faceci gadają, że dziewczyny oglądają nożną tylko dla
        podziwiania i zachwycania się urodą piłkarzy.
      • Gość: nicholasgirl Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 19:59
        gosh..TEŻ KOCHAM !!!
        i Roberta i KKS <3
    • Gość: G,G Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 17:27
      smileLubię piłkę nożną. moją ulubioną drużyną jest Liverpool FC , oglądam mecze i im
      strasznie kibicujębig_grin pozdrawiam
    • xoxokarola Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:29
      Kocham piłkę nożną ;* Wolę jeszcze bardziej piłkarzy ,ale samą grę też
      kocham.Oglądam wszystkie mecze Polski i mojej ulubionej drużyny Hiszpanii ^^
      Obecnie oglądam puchar konfederacji już w środę półfinały Hiszpania-USA ,a w
      czwartek też półfinał Brazylia-RPA.W niedziela finał.Polecam.Znam wszystkie
      reguły ,bo sama gram ,czasem z chłopakami w sql. ;p.Mój naj piłkarz to David
      Silva ;*
      KC ^^
      • lolcia66 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:52
        Ja uwielbiam piłkę nożną. Kocham oglądać mecze, grać w piłkę i wiem o co chodzi
        ^^ Najlepsze jest w niej to, że wszyscy uważają, że jest tylko dla chłopców, a
        tak nie jest... Lubię to wszystkim udowadniać big_grin
    • Gość: nicola44 Re: Piłka nożna . # IP: 78.8.79.* 23.06.09, 17:42
      uwielbiam oglądać mecze, popatrzeć sobie na ciacha;D mój ulubiony klub to
      chelsea ;D
      • Gość: nicholasgirl Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 20:00
        o witaj w klubie wink
      • madzziaa Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 20:48
        Gość portalu: nicola44 napisał(a):

> uwielbiam oglądać mecze, popatrzeć sobie na ciacha;D mój ulubiony klub to
        > chelsea ;D
        bez sensu jak tu mówić o piłce nożnej jak połowa z dziewczyn interesuje sie dupami a nie piłką nożną.. indifferent Najlepszy klub to KKS LECH I MANCHESTER UNITED!!!!
    • Gość: D. Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 18:05
      Żyjąc pod jednym dachem z moim tatą i bratem nie mogłabym nie lubić piłki
      nożnejsmile A spalony, wolny, karny itd. to dla mnie 'oczywista oczywistość' tongue_out Ja
      ogólnie jestem 'kibicką' Lecha Poznań, pochodzę z Wlkp. i na meczach Kolejorza
      już byłam, tylko niestety męska część mojej rodziny, którą już wymieniłam u
      góry, kibicuje Wiśle Kraków i nie jest mi łatwo ^^
    • Gość: wiki237 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:05
      witam. Kocham pilke nozna. Kibicuje Manchester United i Arsenal FC. Bardzo sie ciesze , jak ma byc jakis mecz w szkole. Jestem najlepsza ze wszystkich dziewczyn i lepsza od wielu chlopakow i oczywiscie wiem co to jest spalony wink
    • ajfan Piłka nożna 23.06.09, 18:13
      Oczywiście, że wiem co to spalonysmile. Piłka nożna dla mnie jest numerem jeden.
      Kibicuje Manchesterowi United. Jeżelichodzi o kraj to uwielbiam Hiszpanie. Jak
      dotąd w walce o puchar Konfederacji nie przegrali żadnego meczusmile Trzymam za
      nich kciuki brawo
    • Gość: Jane_5 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:13
      Ja gram z koleżankami i kolegami i wiem o piłce wszystko ;p
    • Gość: Madzixx Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:14
      Kooocham Piłkee Nożną ;]]serce
      A szczególnie klub Manchester United (.!!!!!!!.)
      GlOrY gLoRy MaN UnItEd
      • paula96 piłka nożna 26.08.09, 15:28
        No ba pytanie big_grin
        Wks śląsk serce
        Piast Żmigród serce
    • Gość: Kinguśka Re: Piłka nożna . # IP: *.zone6.bethere.co.uk 23.06.09, 18:38
      No pewnie ze tak piłka jest superrr..<br />
      A po 2 to piłke lubią chłopaki jak ktoś nie ma o czym z nimi gadac to o
      piłce..hehe polecam innym ja nie mam takich problemów ale pilke nożna
      uwielbiam..smilesmilesmilebig_grin
      • Gość: kolorowy trampek Re: Piłka nożna . # IP: 80.48.178.* 24.06.09, 17:07

Jasne.!!
        Man Utd moim klubem!! na zawsze w moim sercu!!!serceserce

• Gość: Arletkaa Re: Piłka nożna . # IP: 89.231.197.* 23.06.09, 18:41
      taaaK ogląądam mecze ;P
      i jestem za moim kochanym Manchesterem United od 3 lat wink))
      jeśli chodzi o reprezentację to tylko i wyłącznie Hiszpania wink
      ulubuiony piłkarz ? : Villa i Rooney...
      znienawidzona drużyna ? : Chelsea !

dziękUję xD ^^
      wesołych świąt santachoinkaprezent ;DD
      • mindy44 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 18:49
        Uwielbiam nożną wink Ale bardziej ręczną , bo trenuję od 3 lat , ale...
        Kocham Manchaster !
        Lubię FC Barcelone !
        Moi ulubieni piłkarze to Rooney i Henry !
        Nienawidzę Chealse i w ogóle niemieckich druzyn ! Pozdrawiam bardzo fanki piłki nożnej kiss
        • Gość: yuo780p Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 20:02
          jak tak kochasz te kluby to kommmmu kibicowalas w finale LM ??
          ;/
          a Chelsea nienawidzisz bo są lepsi ha scaredbig_grin
    • reigai Piłka nożna 23.06.09, 18:48
      Piłka nożna to moje życie.
      Kocham statystyki, rankingi zawodników. Lubię się bawić w dane liczbowe. Sama
      nie gram bo nie mogę narażać się na kontuzję bo mam problemy ze stawami, ale
      uwielbiam oglądać mecze. Przestałam przejmować się naszą S-Kadrą, bo więcej
      się przez nich wypłaczę niż pożytku mieć będę. Od dwóch lat kibicuje FC
      Barcelonie, zwłaszcza podziwiam Leo Messiego (Takie przedwczesne wszystkiego
      najlepszego! Z okazji 22 urodzin smile) oraz Andresa Iniestę. Jestem również
      fanką Franka Ribery'ego, Ibrahimovica oraz reprezentacji Argentyny. wink
      • Gość: FCB Re: Piłka nożna IP: *.is.net.pl 24.06.09, 12:46
        Witaj w klubie wink
      • cameron Re: Piłka nożna 26.08.09, 10:38
        czasem oglądam mecze, trochę gram.. nawet lubię nogę.. i wiem podstawowe rzeczy itd..
        • nickjonasfan Piłka Nożna 26.08.09, 11:07
          Ja kocham pilkę . Gram mam to we krwi. Kluby : Liverpool , Manchester ,
          Arsenal , Real , Barcelona , KOLEJORZ , ARKA , CRACOVIA . smilesmile Mam prosbe
          czy ktos mogłyby mi wytłumaczyc spalonego . Moj tata nie ma cierpliwosci i nie
          chce mi juz tego tlumaczyc . :p
      • selenkaa Piłka <3 26.08.09, 11:50
        Piłka nożna jest moją wielką pasją , poprostu kocham to . Bardzo się cieszę , że na kotku
        jest aż tyle dziewczyn , które też jak ja kochają piłkę nożną bo myślałam , że nie ma tu
        takich dziewczyn . Moje koleżanki wogóle nie interesują się nogą , nie mam z kim o tym
        pogadać , najczęściej dyskutuję kumplami i kuzynami albo piszę z innymi na różnych
        sportowych stronach . Gram w nogę też z chłopakami .Ja od kiedy pamiętam kibicuję
        ARSENALOWI LONDYN serce
        Krajowi to HISZPANII no i Polakom też trzeba kibicować tongue_out Mam wielu ulubionych
        piłkarzy , ale tacy których najbardziej lubię to : Cesc Fabregas kiss , Robert Lewandowski ,
        Łukasz Fabiański , Van Persi , Walcott ... Mam mnóstwo plakatów , breloczków , koszulki ,
        flagi z Arsenalem Londyn , naprwdę kocham ten klub kwiat
        Jeśli jakaś dziewczyna która też kocha noge chciałaby pogadać niech pisze : 5376977 ,
        chętnie podyskutuję . Ach i dzisiaj mecz Arsenal-Celtic , muszę oglądaćbig_grin
        GO GUNNERS <3
        A oprócz piłki nożnej lubię też skoki narciarskie , oglądam w tv i jeżdzę do Zakopanego bo
        nie mam tak strasznie daleko , mam autografy skoczków naprawdę na skokach jest super
        atmosfera , najbardziej ze skoczków lubię Gregora Schlierenzauera i Martina Eggenhofer .
        Pozdro dla fanek piłki nożnej :]
    • Gość: Jucia Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:52
      Uwielbiam oglądać piłke nożnasmileKiedyś nawet grałam, ale niestety przestałam.Uwielbiam
      oglądać LM i ogólnie jak gra nasza reprezentacjatongue_out Moja ulubiona drużyna to Liverpool
      FC!smile
    • Gość: szczypiornistka Re: Piłka nożna . # IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.09, 18:56
      Oczywiście, że interesuję się piłką nożnąsmile Kiedyś nawet chodziłam z chłopakami na
      treningi , ale po pewnym czasie przestałam.tongue_out Spalony? Jasne,że wiem! W ogóle jak
      można czegoś takiego nie wiedzeć?Ok dla tych z Was, które jeszcze do końca nie czają o
      co w tym chodzi :
      Otóż spalony moje drogie polega na tym, że napastnik (czytaj ten co atakuje) w
      momencie podania piłki przez swojego kolegę z zespołu znajduje się bliżej bramki
      przeciwnika niż obrońcy z przeciwnej drużyny.

Jednak zdecydowanie bardziej wolę piłkę ręcznąserce Od 4 lat gram w drużynie i mamy
      spore sukcesybig_grin(wiem chwalę się) Nie wyobrażam sobie jak mogłabym przestać grać..
      Moja pasja? Chyba taksmile
      Pzdr dla wszystkich Waskiss
    • Gość: GOSC!@# Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:22
      Piłka nozna jest najlepsza nie wiem jak jeje nie mozesz lubiećbig_grinbig_grinbig_grinsuspicioustongue_out
    • dominikaxq Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:23
      Piłka Nożna to mój żywioł big_grin
      Kocham ten sport ;]
      • katsuumi_17 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:35
        matrusia7777777- Spalony? Chyba każdy wie, co to jest. Napiszę, żeby nie było, że nikt
        tu nie jest poinformowany big_grin

Spalony jest wtedy, kiedy w momencie podania do piłkarza piłki między nim a bramkarzem
        przeciwnej drużyny nie ma żadnego zawdonika z drużyny przeciwnej... proste. smile
      • kasia1253 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 14:16
        Mnie bardziej interesuje muztka ale od czasu do czasu oglądam mecze w tv.;Dsmirk
    • ola.s Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:35
      Ja lubie oglądać i grać w piłkę nożną.Nie wiem dlaczego ale tak jesttongue_out
      Moje ulubine drużyny to: Barca,Liv,Manchester U,smile
      PS.Nie wiem czy manchester pisze się przez ,,a" czy przez ,,u"
      Jeśli źle napisałam to przepraszam za popełnone błędywink
      • Gość: nicholasgirl Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 20:05
        ciekawe bo Liverpool i Manchester to dwie njbardziej zwasnione drużyny to jak im
        obu mozna kibicowac ?? o_O uncertain
    • Gość: AnKa Re: Piłka nożna . # IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.09, 19:51
      UwilBiam PIłkE noZnabig_grin
      to moj ukochany w swiecie sportsmile
      moi ulubieni pilkarze to: Torres, Messi i Fabregas.
      NIenawidze ogladac Cristiano Ronaldo. Normalnie gdy go widze to przelączam na inny
      programangry
      • Gość: D. Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 22:12
        Ja też uwielbiam Torresa i Messiego;] Cristiano za to również nie lubię. Okey -
        jest znakomitym piłkarzem, ale jego zadufanie i miłość do samego siebie
        sprawiają, że nie potrafię na niego patrzeć.
    • Gość: Julkaa Re: Piłka nożna . # IP: *.centertel.pl 23.06.09, 19:51
      dla mnie osoba która nie wie co to jest saplony itd. nie ma prawa mówić że inetersuje sie
      piłką . ja kocham piłke. kocham FCB i jej wiernir kibicuj czy przegrywa czy wygraywa wink
    • mellow Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:54
      Grać w piłkę nożną nie umiem. big_grin

Interesować się to za mocne słowo, lubię. Oglądam większość najważniejszych
      meczy. Kibicuje takim klubom jak Valencia CF, Liverpool FC, Real Madryt oraz
      polskim klubom z mojej okolicy. ^^

Jeśli chodzi o reprezentację to zawsze Polska oraz Hiszpania ;3
      • Gość: misia # Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 20:04
        emm ,
        interesuje się nożną oglądam mecze i gram w niąą big_grin ,
        ale bardziej wole kosza albo ręczną tongue_out
      • demi_ Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 09:03
        Grać ja w piłkę nożną to umiem tongue_out

Kibicuję : FC Barcelona, Menchester United, Lechia Gdańsk, Wisła Kraków, Śląsk
        Wrocław, Liverpool FC, a Real Madryt nie nawidze .!!!!!!!!

A jeśli chodzi o reprezentację to Brazylia i Polskaserceserce
    • kika_ala_taja Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 20:05
      ja KOCHAM piłkę nożną !!
      serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
      surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised
      Trenuję piłkę nożną w GKP od 3lat dla dziewcząt big_grin super jest ! wink oczywiście
      ,że wiem co to spalony ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka