Gość: Karola:D Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:06 Ja gram od 4 lat w piłkę nożną Poprostu kocham ten sport A mecze oglądam z przyjemnością Jeśli chodzi o "spalony" jest wtedy kiedy zawodnik jest bliżej lini bramkowej przeciwnika przed piłką i obrańcą z drużyny przeciwnej....kiedy dostaje podanie Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Już nie 23.06.09, 17:13 Kiedys ogladałam za czasów Kasperczaka w Wisle jednak teraz coraz czesciej dochochodze do wniosku ze a) pilka nozna jest nudna-zero akcji itp b) dajmy na to ekstraklase po co mam kibicowac jakiejs druzynie i cieszyc sie z jej wygranych skoro pozniej dowiaduje sie ze bylo to ustawione c) ilez mozna ogladac 22 bezmozgich facetow z krzywymi nogami, wlosami na zel i opalenizna po 2 godiznach solarium?. Zdecydowanie wole ogladac piłke reczna, siatkowke, rugby, MotoGP (ahh.. kocham MotoGP), pokera (wbrew pozorom duzo ciekawsze niz piłka nozna), lekkoatletyke czy wioslarstwo.. PS. Co do rozrozniania wolego od karnego doprawdy trzeba byc jakims idiota by nie rozroznic.. to samo tyczy sie spalonego dlaczego wszyscy wielcy mezczyzni uwazaja ze jak ktos jest kobieta to nie wie co to spalony? Jaki w ogole jest problem w pojeciu tego? Nie jest to przeciez wyzsza matematyka czy biologia molekularna Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Już nie 23.06.09, 18:29 piłka nożna jest nudna dla tych, którzy jej nie rozumieją. kiedy akcja się zagęszcza i jest okazja by strzelić bramkę już nie jest tak nudno. poza tym nie każdy mecz jest ustawiony. mówisz że faceci w nożnej są po solarium, włosy na żela itp itd - a w siatkówce, koszu czy ręcznej są inni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroline16 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:14 A ja uwielbiam piłkę nożną <3 od jakiegoś czasu oglądam wszystkie mecze, w których jest napis: Poland xD i nawet wiem co to spalony xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola:D Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:15 A jeśli chodzi o rzut wolny to jest wtedy kiedy ktoś zostanie faulowany A rzut karny jeśli ktoś zostanie faulowany na polu karnym-czyli na polu bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiorr Re: Piłka nożna . # IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 17:18 Rzuty karne są również stosowane w wypadku remisu np w Lidze Mistrzów.. I za czerwone kartki.. Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:24 Mnie tak strasznie to nie interesuje ale ją lubię, nie oglądam meczy ale często gram z koleżankami na dworze i nawet mamy klub. Ale oglądać jej nie lubię w Tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuś x3 Re: Piłka nożna . # IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:25 pytanie ! uwielbiam od pewnego czasu nie opuszczam żadnego meczu ! xD co to jest spalony ? nie dawno się dowiedziałam od taty ;P a czy kibicuje drużynom ? oczywiście moja ukochana to KKS LECH POZNAŃ ! vor eveer xD ... szczególnie .. a gra tam mój ukochany piłakrz : Robert Lewandowski <3 ślicznyy jest ! ; ******** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4325235323523435 Re: Piłka nożna . # IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 17:58 ukochany piłkarz, bo jest 'śliczny'? myślałam zawsze, że liczą się umiejętności a nie wygląd. a potem nic dziwnego, że faceci gadają, że dziewczyny oglądają nożną tylko dla podziwiania i zachwycania się urodą piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicholasgirl Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 19:59 gosh..TEŻ KOCHAM !!! i Roberta i KKS <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G,G Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 17:27 Lubię piłkę nożną. moją ulubioną drużyną jest Liverpool FC , oglądam mecze i im strasznie kibicuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xoxokarola Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:29 Kocham piłkę nożną ;* Wolę jeszcze bardziej piłkarzy ,ale samą grę też kocham.Oglądam wszystkie mecze Polski i mojej ulubionej drużyny Hiszpanii ^^ Obecnie oglądam puchar konfederacji już w środę półfinały Hiszpania-USA ,a w czwartek też półfinał Brazylia-RPA.W niedziela finał.Polecam.Znam wszystkie reguły ,bo sama gram ,czasem z chłopakami w sql. ;p.Mój naj piłkarz to David Silva ;* KC ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:52 Ja uwielbiam piłkę nożną. Kocham oglądać mecze, grać w piłkę i wiem o co chodzi ^^ Najlepsze jest w niej to, że wszyscy uważają, że jest tylko dla chłopców, a tak nie jest... Lubię to wszystkim udowadniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicola44 Re: Piłka nożna . # IP: 78.8.79.* 23.06.09, 17:42 uwielbiam oglądać mecze, popatrzeć sobie na ciacha;D mój ulubiony klub to chelsea ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicholasgirl Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 20:00 o witaj w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
madzziaa Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 20:48 Gość portalu: nicola44 napisał(a): > uwielbiam oglądać mecze, popatrzeć sobie na ciacha;D mój ulubiony klub to > chelsea ;D bez sensu jak tu mówić o piłce nożnej jak połowa z dziewczyn interesuje sie dupami a nie piłką nożną.. Najlepszy klub to KKS LECH I MANCHESTER UNITED!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 18:05 Żyjąc pod jednym dachem z moim tatą i bratem nie mogłabym nie lubić piłki nożnej A spalony, wolny, karny itd. to dla mnie 'oczywista oczywistość' Ja ogólnie jestem 'kibicką' Lecha Poznań, pochodzę z Wlkp. i na meczach Kolejorza już byłam, tylko niestety męska część mojej rodziny, którą już wymieniłam u góry, kibicuje Wiśle Kraków i nie jest mi łatwo ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki237 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:05 witam. Kocham pilke nozna. Kibicuje Manchester United i Arsenal FC. Bardzo sie ciesze , jak ma byc jakis mecz w szkole. Jestem najlepsza ze wszystkich dziewczyn i lepsza od wielu chlopakow i oczywiscie wiem co to jest spalony Odpowiedz Link Zgłoś
ajfan Piłka nożna 23.06.09, 18:13 Oczywiście, że wiem co to spalony. Piłka nożna dla mnie jest numerem jeden. Kibicuje Manchesterowi United. Jeżelichodzi o kraj to uwielbiam Hiszpanie. Jak dotąd w walce o puchar Konfederacji nie przegrali żadnego meczu Trzymam za nich kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane_5 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:13 Ja gram z koleżankami i kolegami i wiem o piłce wszystko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzixx Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:14 Kooocham Piłkee Nożną ;]] A szczególnie klub Manchester United (.!!!!!!!.) GlOrY gLoRy MaN UnItEd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinguśka Re: Piłka nożna . # IP: *.zone6.bethere.co.uk 23.06.09, 18:38 No pewnie ze tak piłka jest superrr..<br /> A po 2 to piłke lubią chłopaki jak ktoś nie ma o czym z nimi gadac to o piłce..hehe polecam innym ja nie mam takich problemów ale pilke nożna uwielbiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowy trampek Re: Piłka nożna . # IP: 80.48.178.* 24.06.09, 17:07 Jasne.!! Man Utd moim klubem!! na zawsze w moim sercu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arletkaa Re: Piłka nożna . # IP: 89.231.197.* 23.06.09, 18:41 taaaK ogląądam mecze ;P i jestem za moim kochanym Manchesterem United od 3 lat )) jeśli chodzi o reprezentację to tylko i wyłącznie Hiszpania ulubuiony piłkarz ? : Villa i Rooney... znienawidzona drużyna ? : Chelsea ! dziękUję xD ^^ wesołych świąt ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 18:49 Uwielbiam nożną Ale bardziej ręczną , bo trenuję od 3 lat , ale... Kocham Manchaster ! Lubię FC Barcelone ! Moi ulubieni piłkarze to Rooney i Henry ! Nienawidzę Chealse i w ogóle niemieckich druzyn ! Pozdrawiam bardzo fanki piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuo780p Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 20:02 jak tak kochasz te kluby to kommmmu kibicowalas w finale LM ?? ;/ a Chelsea nienawidzisz bo są lepsi ha Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Piłka nożna 23.06.09, 18:48 Piłka nożna to moje życie. Kocham statystyki, rankingi zawodników. Lubię się bawić w dane liczbowe. Sama nie gram bo nie mogę narażać się na kontuzję bo mam problemy ze stawami, ale uwielbiam oglądać mecze. Przestałam przejmować się naszą S-Kadrą, bo więcej się przez nich wypłaczę niż pożytku mieć będę. Od dwóch lat kibicuje FC Barcelonie, zwłaszcza podziwiam Leo Messiego (Takie przedwczesne wszystkiego najlepszego! Z okazji 22 urodzin ) oraz Andresa Iniestę. Jestem również fanką Franka Ribery'ego, Ibrahimovica oraz reprezentacji Argentyny. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Piłka nożna 26.08.09, 10:38 czasem oglądam mecze, trochę gram.. nawet lubię nogę.. i wiem podstawowe rzeczy itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan Piłka Nożna 26.08.09, 11:07 Ja kocham pilkę . Gram mam to we krwi. Kluby : Liverpool , Manchester , Arsenal , Real , Barcelona , KOLEJORZ , ARKA , CRACOVIA . Mam prosbe czy ktos mogłyby mi wytłumaczyc spalonego . Moj tata nie ma cierpliwosci i nie chce mi juz tego tlumaczyc . :p Odpowiedz Link Zgłoś
selenkaa Piłka <3 26.08.09, 11:50 Piłka nożna jest moją wielką pasją , poprostu kocham to . Bardzo się cieszę , że na kotku jest aż tyle dziewczyn , które też jak ja kochają piłkę nożną bo myślałam , że nie ma tu takich dziewczyn . Moje koleżanki wogóle nie interesują się nogą , nie mam z kim o tym pogadać , najczęściej dyskutuję kumplami i kuzynami albo piszę z innymi na różnych sportowych stronach . Gram w nogę też z chłopakami .Ja od kiedy pamiętam kibicuję ARSENALOWI LONDYN Krajowi to HISZPANII no i Polakom też trzeba kibicować Mam wielu ulubionych piłkarzy , ale tacy których najbardziej lubię to : Cesc Fabregas , Robert Lewandowski , Łukasz Fabiański , Van Persi , Walcott ... Mam mnóstwo plakatów , breloczków , koszulki , flagi z Arsenalem Londyn , naprwdę kocham ten klub Jeśli jakaś dziewczyna która też kocha noge chciałaby pogadać niech pisze : 5376977 , chętnie podyskutuję . Ach i dzisiaj mecz Arsenal-Celtic , muszę oglądać GO GUNNERS <3 A oprócz piłki nożnej lubię też skoki narciarskie , oglądam w tv i jeżdzę do Zakopanego bo nie mam tak strasznie daleko , mam autografy skoczków naprawdę na skokach jest super atmosfera , najbardziej ze skoczków lubię Gregora Schlierenzauera i Martina Eggenhofer . Pozdro dla fanek piłki nożnej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jucia Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:52 Uwielbiam oglądać piłke nożnaKiedyś nawet grałam, ale niestety przestałam.Uwielbiam oglądać LM i ogólnie jak gra nasza reprezentacja Moja ulubiona drużyna to Liverpool FC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiornistka Re: Piłka nożna . # IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.09, 18:56 Oczywiście, że interesuję się piłką nożną Kiedyś nawet chodziłam z chłopakami na treningi , ale po pewnym czasie przestałam. Spalony? Jasne,że wiem! W ogóle jak można czegoś takiego nie wiedzeć?Ok dla tych z Was, które jeszcze do końca nie czają o co w tym chodzi : Otóż spalony moje drogie polega na tym, że napastnik (czytaj ten co atakuje) w momencie podania piłki przez swojego kolegę z zespołu znajduje się bliżej bramki przeciwnika niż obrońcy z przeciwnej drużyny. Jednak zdecydowanie bardziej wolę piłkę ręczną Od 4 lat gram w drużynie i mamy spore sukcesy(wiem chwalę się) Nie wyobrażam sobie jak mogłabym przestać grać.. Moja pasja? Chyba tak Pzdr dla wszystkich Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC!@# Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:22 Piłka nozna jest najlepsza nie wiem jak jeje nie mozesz lubieć Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaxq Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:23 Piłka Nożna to mój żywioł Kocham ten sport ;] Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:35 matrusia7777777- Spalony? Chyba każdy wie, co to jest. Napiszę, żeby nie było, że nikt tu nie jest poinformowany Spalony jest wtedy, kiedy w momencie podania do piłkarza piłki między nim a bramkarzem przeciwnej drużyny nie ma żadnego zawdonika z drużyny przeciwnej... proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 14:16 Mnie bardziej interesuje muztka ale od czasu do czasu oglądam mecze w tv.;D Odpowiedz Link Zgłoś
ola.s Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:35 Ja lubie oglądać i grać w piłkę nożną.Nie wiem dlaczego ale tak jest Moje ulubine drużyny to: Barca,Liv,Manchester U, PS.Nie wiem czy manchester pisze się przez ,,a" czy przez ,,u" Jeśli źle napisałam to przepraszam za popełnone błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicholasgirl Re: Piłka nożna . # IP: *.aster.pl 23.06.09, 20:05 ciekawe bo Liverpool i Manchester to dwie njbardziej zwasnione drużyny to jak im obu mozna kibicowac ?? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnKa Re: Piłka nożna . # IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.09, 19:51 UwilBiam PIłkE noZna to moj ukochany w swiecie sport moi ulubieni pilkarze to: Torres, Messi i Fabregas. NIenawidze ogladac Cristiano Ronaldo. Normalnie gdy go widze to przelączam na inny program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 22:12 Ja też uwielbiam Torresa i Messiego;] Cristiano za to również nie lubię. Okey - jest znakomitym piłkarzem, ale jego zadufanie i miłość do samego siebie sprawiają, że nie potrafię na niego patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julkaa Re: Piłka nożna . # IP: *.centertel.pl 23.06.09, 19:51 dla mnie osoba która nie wie co to jest saplony itd. nie ma prawa mówić że inetersuje sie piłką . ja kocham piłke. kocham FCB i jej wiernir kibicuj czy przegrywa czy wygraywa Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:54 Grać w piłkę nożną nie umiem. Interesować się to za mocne słowo, lubię. Oglądam większość najważniejszych meczy. Kibicuje takim klubom jak Valencia CF, Liverpool FC, Real Madryt oraz polskim klubom z mojej okolicy. ^^ Jeśli chodzi o reprezentację to zawsze Polska oraz Hiszpania ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia # Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 20:04 emm , interesuje się nożną oglądam mecze i gram w niąą , ale bardziej wole kosza albo ręczną Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 09:03 Grać ja w piłkę nożną to umiem Kibicuję : FC Barcelona, Menchester United, Lechia Gdańsk, Wisła Kraków, Śląsk Wrocław, Liverpool FC, a Real Madryt nie nawidze .!!!!!!!! A jeśli chodzi o reprezentację to Brazylia i Polska Odpowiedz Link Zgłoś
kika_ala_taja Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 20:05 ja KOCHAM piłkę nożną !! Trenuję piłkę nożną w GKP od 3lat dla dziewcząt super jest ! oczywiście ,że wiem co to spalony ^^ Odpowiedz Link Zgłoś